مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

برای پاور که انتخابها بین برندها هنوز هم کم هست، اما از برند Enermax و CORSAIR اگر انتخاب کنی در این رده انتخابهای خوبی هستن، البته تمام مدلهاشون عالی نیستن اما مشکل کیفیتی هم ندارن، پاور قیمت مناسب و معتبر هم GREEN 750B-OC هست که قیمتش هم مناسبه. از برند CoolerMaster هم به تازگی مدلهای رده بالای 1000 وات یا بیشترش کیفیت خوبی دارن، پاورهای معمولیش کیفیتشون به اندازه ی برند Green هم نیست گاهی اوقات.

قیمت مدلهای 750 واتی برندهای کورسیر و گرین حدود 440 تومن هست.

کولر رو سفارش دادم . ولی برای پاور دو دل بودم ! با این حساب نظر شما روی کدومه ؟؟؟ ( اگر خارج از لیست 750 یا 650 واتی مارک بهتری هم توی بازار بود بدون در نظر گرفتن قیمت اعلام کنید ) ؟؟

1- Enermax REVOLUTION X’t 730W Power Suppy Unit​

2- Green GP750B-OC

3- Corsair CX750M 80 PLUS Bronze Power

4- Cooler Master V650 80Plus Gold Power Supply

cpu ام 1.6 ghz هست بهتر نیست رم رو فقط 1 چهار گیگ اش رو برم بعد بجاش کارت گرافیک برم؟
کلا هزینش چقدر میشه ممنون میشم بگی مرسی :d

بهتر که نیست، با پول یه ماجول 4 گیگی هم نمیشه کارت گرافیک خرید که یه ماجول رو حذف کنیم
کلا هزینه ی چی چقدر میشه؟! یکم واضح بگو.

سلام.من یه مادربرد و cpu میخوام و تا 1.400 میتونم هزینه کنم چی پیشنهاد میدین

QUOTE=Farshidstar2012;3210031]CPU:INTEL Core I7 4770
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:Geforce GTX 770 2GB DDR5

فرشید جان واسه همچین سیستمی چه power لازمه؟

یه پاور GREEN 650B_OC کفایت می کنه.

کولر رو سفارش دادم . ولی برای پاور دو دل بودم ! با این حساب نظر شما روی کدومه ؟؟؟ ( اگر خارج از لیست 750 یا 650 واتی مارک بهتری هم توی بازار بود بدون در نظر گرفتن قیمت اعلام کنید ) ؟؟

1- Enermax REVOLUTION X’t 730W Power Suppy Unit​

2- Green GP750B-OC

3- Corsair CX750M 80 PLUS Bronze Power

4- Cooler Master V650 80Plus Gold Power Supply

مارک بهتری که نداریم، توی مدلهای بالا هم همه خوبن، مدل گرین که گارانتی تعویض داره و البته مدل 650 واتی کولرمستر توصیه نمیشه.

خب با این بودجه بهتر هست که فقط سه قطعه رو تغییر بدید:

CPU:Core i5 3570
RAM:4GB 1333 DDR3
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5

اینا حدود 1600 تومن میشن.

میشه بجای این سی پی یو که گفتی ازCore i5-4570

استفاده کرد چون من دیدم زیاد تفاوت قیمت ندارن و این پیشرفته تر هست

خب با این بودجه بهتر هست که فقط سه قطعه رو تغییر بدید:

CPU:Core i5 3570
RAM:4GB 1333 DDR3
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5

اینا حدود 1600 تومن میشن.

میشه بجای این سی پی یو که گفتی ازCore i5-4570

استفاده کرد چون من دیدم زیاد تفاوت قیمت ندارن و این پیشرفته تر هست

خیر ، مادربوردت ساپورت نمیکنه ...

راستش فعلا که مدلای M2 و MSATA موجود نیست، بهترین انتخابها فعلا SAMSUNG 840 EVO/PRO هست و بعد هم مدل CORSAIR FORCE GS
قیمت به ترتیب 500 و 380 تومن برای مدل 120 گیگی هست. کفایت می کنه، زیاد هم هست!
ممنون از جوابتون. منظور شما این است که ssd جایگزین هارد اصلی شود؟
به خاطر اینکه حجم ssd پایین است و احتیاج به فضای ذخیره سازی در لپ تاپ دارم این راه به نظرم معقول نمی باشد.
در بعضی سایت ها چند مدل ssd msata مشاهده کردم. اینها ازنظر کیفیت خوب هستند؟
ADATA SSD SX300 64GB mSATA - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
ADATA SSD SP310 64GB mSATA - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال

ممنون از جوابتون. منظور شما این است که ssd جایگزین هارد اصلی شود؟
به خاطر اینکه حجم ssd پایین است و احتیاج به فضای ذخیره سازی در لپ تاپ دارم این راه به نظرم معقول نمی باشد.
در بعضی سایت ها چند مدل ssd msata مشاهده کردم. اینها ازنظر کیفیت خوب هستند؟
ADATA SSD SX300 64GB mSATA - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
ADATA SSD SP310 64GB mSATA - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال

در برخی دستگاهها میشه از دوتا درایو 2.5 اینچی همزمان در کنار هم استفاده کرد، بنابراین کار معقول استفاده از درایو SSD برای ویندوز و هارد دیسک معمولی برای سایر فایلها هست.
در مورد مدلهایی که پیدا کردید هم از نظر کیفی مشکلی نیست و برند معتبری هم هست، ولی نظر و توصیه ی من روی مدل 128 گیگی بود، مدل 64 گیگی علاوه بر محدودیت ظرفیت دارای سرعت پایینتری- مخصوصا در عملیات نوشتن روی دیسک- خواهد بود.

در برخی دستگاهها میشه از دوتا درایو 2.5 اینچی همزمان در کنار هم استفاده کرد، بنابراین کار معقول استفاده از درایو SSD برای ویندوز و هارد دیسک معمولی برای سایر فایلها هست.
در مورد مدلهایی که پیدا کردید هم از نظر کیفی مشکلی نیست و برند معتبری هم هست، ولی نظر و توصیه ی من روی مدل 128 گیگی بود، مدل 64 گیگی علاوه بر محدودیت ظرفیت دارای سرعت پایینتری- مخصوصا در عملیات نوشتن روی دیسک- خواهد بود.
لپ تاپم msi ge60 2oe است.آیا از نظر ساپورت اینگونه ssdها مشکلی ندارد. چون فکر می کردم ssd ای که تهیه می کنم باید از نوع msata باشد.

لپ تاپم msi ge60 2oe است.آیا از نظر ساپورت اینگونه ssdها مشکلی ندارد. چون فکر می کردم ssd ای که تهیه می کنم باید از نوع msata باشد.

می تونید مدل SSD معمولی رو هم بخرید، اما حالا که مدل دستگاه رو گفتید مشخص شد که دستگاهتون از فن آوری Super Raid روی پورتهای mSATA استفاده می کنه، بنابراین به راحتی می تونید با خرید دو ماجول از همون مدلی که 64 گیگی بود سرعتی خیلی بیشتر از یک SSD تکی با سایز 2.5 اینچی بدست بیارید، بهترین کار هم همینه!

سلام اقا فرشید با عرض معذرت
یکی از دوستام این سیستم رو چندماه پیش جمع کرده و میخواد بفروشه
به نظر شما برای کارای اتوکد و اداری جواب میده؟ قیمت کارشناسیتون رو هم اگه بگید ممنون میشم
cpu i3 2120
main asus p8h61 usb3
ram corsair 4g 1600
cpu cooling deep cool 400
pow 530 green
hdd 500g western digit
case x5 fusion
dvd rw pioneer
vga gtx 610

درود
آقا من دنبال هارد اینترنال 1 ترا Western Green بودم الان زنگ زدم به یه جا نزدیکمون گفت اون رو نداریم ولی 1 ترا Toshiba با گارانتی داره 198 تومن.
این توشیبا خوب هست و ارزش داره بگیرم یا نه برم بگردم دنبال وسترن؟!
ممنون

سلام اقا فرشید با عرض معذرت
یکی از دوستام این سیستم رو چندماه پیش جمع کرده و میخواد بفروشه
به نظر شما برای کارای اتوکد و اداری جواب میده؟ قیمت کارشناسیتون رو هم اگه بگید ممنون میشم
cpu i3 2120
main asus p8h61 usb3
ram corsair 4g 1600
cpu cooling deep cool 400
pow 530 green
hdd 500g western digit
case x5 fusion
dvd rw pioneer
vga gtx 610

حدود 900 تومن میشه قیمتگذاری کرد
برای کارای شما هم جوابگو هست، البته کارت گرافیک ضعیفی داره که برای کار گرافیکی و نقشه کشی سنگین مناسب نیست.

میشه یکی برا من توضیح بده این Radeon R9 295X2 دقیقا به چه دردی میخوره :d ؟

به درد رقابت و رو کم کردن حریف!
در عمل ولی با دوتا کارت 290X به اضافه ی یه خنک کننده ی آبی طرف هستیم که روی حالت CF کار می کنن و باید درایور AMD هم درست کار کنه توی بازی.

درود
آقا من دنبال هارد اینترنال 1 ترا Western Green بودم الان زنگ زدم به یه جا نزدیکمون گفت اون رو نداریم ولی 1 ترا Toshiba با گارانتی داره 198 تومن.
این توشیبا خوب هست و ارزش داره بگیرم یا نه برم بگردم دنبال وسترن؟!
ممنون

خوب هست ، مشکل کیفی نداره اما گارانتی عالی هم نداره، انتخاب دیگه SEAGATE 7200 64MB DM002 هست.

اقا فرشید از لحاظ سخت افزاری این برند رم مطمئن هست اصلا ؟ یعنی نگیرم دوروز بعد بسوزه

یه مسئله دیگه اینکه یکی تو یه سایت نوشته بود که خرید کارت گرافیکی r9 290 x یا قوی تر عملا استفاده نداره و خرج بیمورده . مثل اینه که تو مثلا رم 32 گیگی بگیری کامل ازش استفاده نمیشه . ایا این حرف درسته و از تمام قدرت این کارت ها تو بازی ها (به جز یکی دو مورد در سال ) اتفاده نمیشه و یجورایی هزینه بیمورد هستن ؟
با تشکر

------------------------
OFW
دوست عزیز وقتی اطلاعات حرفه ای ندارین لطفا نقل قول نکنین
خودم از گفته های شما مطلعم و اصلا سوالم یه چیز دیگس که ویرایش کردم .

....

NEO63

دوست عزیز
اول: از همون اول دقت کنین و سوالتون رو درست مطرح کنین تا وقت دیگران را نگیرید!
دوم: شما از کجا تونستید با این سرعت سطح حرفه من رو دربیارید؟

اگه توجه کنید آقا فرشید هم همون پاسخ من رو دادن. نمیدونم شما کجای سوال خودتون رو بد متوجه شدین؟ مگر اینکه یه مشکل دیگه ای وجود داشته باشه ... ؟

اینم سوال ویرایش نشده شما:

فکر کنم بد سوال پرسیدم
الان منی که قصدم خرید یه کیت 8 گیگه ;رم 2x4GB - Apecer - 8GB - 1600 یا CORSAIR - 8GB - 1600-2x4GB رو بگیرم ؟.پهنای باندشون هم یکیه و اولی 100 تومن ارزون تر در میاد .

یه مسئله دیگه اینکه یکی تو یه سایت نوشته بود که خرید کارت گرافیکی r9 290 x یا قوی تر عملا استفاده نداره و خرج بیمورده . مثل اینه که تو مثلا رم 32 گیگی بگیری کامل ازش استفاده نمیشه . ایا این حرف درسته و از تمام قدرت این کارت ها تو بازی ها (به جز یکی دو مورد در سال ) استفاده نمیشه ؟
با تشکر

به هر حال کارت گرافیکی رو هر قدر بتونید قدرتمند بگیرید ضرر نداره چون یکی از اصلی ترین قطعات برای اجرای بازی هست. (البته اگه کیس رو برای بازی میخواهید، اگه نه که لزومی نداره مثلا برای کارهای اداری کارت گرافیکی خیلی قدرتمند استفاده بشه.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or