مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اره ممنون میشم یه cpu,mother bord. gpu.ram

بهم معرفی کنی تو قیمت 2.900

این سیستم رو میخوام برای این که بازی ها رو تو بالاترین رزولیشن اجرا کنم

CPU:INTEL Core I7 4770
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:Geforce GTX 770 2GB DDR5

فرشید جان تفاوت مانیتورهای
asus vx228h
و
asus vx238h
به غیر از سایز صفحه نمایش چیز دیگه ای هم هست یا خیر؟؟
مرسی

تا اونجا که من اطلاع دارم تنها تفاوتشون همون سایز پنل هست، مشخصات عمومی دیگشون یکسان هست. رزولوشن Full HD و زمان پاسخگویی 1 میلی ثانیه دارن.

فرشید جان خیلی ممنون که راهنمایی کردی

فقط دو تا سوال داشتم

این سی پی یو Intel Core i7 - 3.5GHz - 4770k با اینی که شما گفتین چه فرقی میکنه؟

سوال بعدی این که gpu که من نوشتم ضعیف تر از اینه؟ SAPPHIRE R9 270X 4GB منظورم این بود

دوستان بنظرتون الان وقت مناسبی برای خرید قطعات هست؟؟ چون مثل اینکه دوباره قیمت قطعات داره میکشه بالا بعضی ها پیشنهاد میکنن که صبر کنید. آخه الان نخری که باز میافته تو زمان گرونی ها اونوقت بدتر میشه که!؟!

فرشید جان خیلی ممنون که راهنمایی کردی

فقط دو تا سوال داشتم

این سی پی یو Intel Core i7 - 3.5GHz - 4770k با اینی که شما گفتین چه فرقی میکنه؟

سوال بعدی این که gpu که من نوشتم ضعیف تر از اینه؟ SAPPHIRE R9 270X 4GB منظورم این بود

4770K با 4770 همسرعت هستن فقط اونی که پسوند K داره برا اورکلاک هست و مادربرد گرونتری هم می خواد
کارتی که من معرفی کردم همرده ی R9 280X هست و قطعا از کارت 270 هم سریعتره.

دوستان بنظرتون الان وقت مناسبی برای خرید قطعات هست؟؟ چون مثل اینکه دوباره قیمت قطعات داره میکشه بالا بعضی ها پیشنهاد میکنن که صبر کنید. آخه الان نخری که باز میافته تو زمان گرونی ها اونوقت بدتر میشه که!؟!

فعلا یه مقدار قطعات نسبت به فروردین ماه گرونتر شدن، مشخص نیست که دوباره ارزون میشه یا باز گرونتر میشه، من فکر نمی کنم خرید در شرایط حاضر خیلی نابجا باشه.

سلام
میخواستم نظرتون رو رو راجع به رم های Apecer بدونم ؟ قیمت پایینی داره, بدرد میخوره یا نه ؟

برند خوبی هست اما فقط ارزون هست و نمیشه بالاترین سرعت ها رو ازش انتظار داشت.

سلام
یک سیستم AMD دارم برای 2-3 سال پیشه ، روش AMD Phenom(tm) II 965 هست ...
مشکل خاصی نداشتم ، ولی طی یک ماه گذشته بعد از هنگ کردن و ریستارت ، تو حالت بوت گیر می کنه ( کند میشه بعد ارور میده ) ... بعد 2-3 دقیقه راحت روشن میشه ...
فکر کنم مادربردم داره خراب میشه ...
الان مادر برد برای این CPU چی هست ؟

من میخوام اینترنت بدون غیلتر شیر کنم رو ویندوز فون با استفاده از کامپیوتر.
کارت شبکه وایرلس ارزان قیمت و با کیفیت چی پیشنهاد میدین؟ و اینکه حدودا چقدر قیمتشه؟

دوستان الان اگه بخوام يه سيستم ببندم كه مثلا بتل ٤ رو روي ١٠٨٠ بتونم راحت با ٦٠ فريم بازي كنم چقدر هزينه داره؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

چیش چقدر هزینه داره؟! سیستم کامل؟ قطعاتی خاص ؟ کدومش؟​

منظورم یه سیستم کامل دیگه...

سلام دوستان
یه سوال داشتم
کسی در مورد اینDell Precision T7400 Workstation
اطلاعی داره؟؟!! خیلی برام جالب بود .که دو تا سی پیو میخورده تا 128 گیگ رم!!ووو
که چطوریاست ؟ اگرمیشه یه اطلاعی بدین ممنون میشم .خریدش توصیه میشه نمیشه؟
می ارزه بخرم یا اینکه نه به چه دلیل
بعد تا چقدر میشه ارتقا میشه داد؟ از گارفیک و سی پی یو ؟
بعد الا قیمت به چه صورت؟استوک یا نو

یه تحلیل توضیحی بدین ممنونتون میشم

کارت شبکه وایرلس ارزان قیمت و با کیفیت چی پیشنهاد میدین؟ و اینکه حدودا چقدر قیمتشه؟

D-Link Wireless N150 ADSL2+ Router DSL-2730U/U1 - مودم-روتر بی‌سیم +ADSL2 دی لینک DSL-2730U/U1
خودم همینو دارم و چیز خیلی خوبیم هست!
دیجیکالا گرون فروشه! تو بازار فک کنم 70تومن گیرت بیاد! ارزونتر از اینم هست ولی چیز خوبی راجبش نشنیدم! طرف tp-linkـم نرو! یکی از دوستام همین 80تومنیشو خریده بود ولی آنتن دهیش زیاد خوب نبود!

من یه اسپیکر 3 تیکه می خوام بخرم . لطفا چند مدل خوب( با برند مختلف ) در حدود 100 تا 120 تومن معرفی کنید .

خب مدل CREATIVE A335 حدود 120 تومن هست و Logitech Z313 هم حدود 130 تومن.

سلام
یک سیستم AMD دارم برای 2-3 سال پیشه ، روش AMD Phenom(tm) II 965 هست ...
مشکل خاصی نداشتم ، ولی طی یک ماه گذشته بعد از هنگ کردن و ریستارت ، تو حالت بوت گیر می کنه ( کند میشه بعد ارور میده ) ... بعد 2-3 دقیقه راحت روشن میشه ...
فکر کنم مادربردم داره خراب میشه ...
الان مادر برد برای این CPU چی هست ؟

می تونه از یکی از هاردهای سیستم باشه که روند بوت رو متوقف می کنه و احتمالا کنترلرش خراب شده. می تونه از پاوری باشه که معتبر نیست و ضعیف شده و توان روشن کردن و تغذیه ی قطعات رو نداره، بعیده که از خود مادربرد به تنهایی باشه
برای سوکت مادربرد شما که مدلش رو نگفتین فکر نکنم بشه دیگه چیزی توصیه کرد، مگر اینکه مادربرد رو هم عوض کنید.

الان به نظر شما Apecer - 4GB - 1600 با CORSAIR - 4GB - 1600 تفاوتی دارن اصلا :-/
قیمتش خیلی به صرف تره خصوصا برای خرید رم با ظرفیت زیاد .

برای این ماجول و این سرعت فرکانسی تفاوتی وجود نداره، ممکنه در سرعتهای بالاتر و یا ظرفیت بیشتر تفاوت پهنای باند مشهود باشه.

می تونید از دانگلهای وایرلس هم بجای کارت وایرلس داخلی استفاده کنید، قیمتشون هم از 35 و 40 تومن به بالا هست ، بسته به اینکه سرعت 150 یا 300 مگابیتی رو پشتیبانی کنن.
مدلی مثل TPLINK 721N می تونه برای شما انتخاب خوبی باشه. مدل 751 هم از همون برند کارت PCI داخلی هست.

منظورم یه سیستم کامل دیگه...

VGA:Geforce GTX 780 3GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W-OC GREEN
CASE:GREEN X1

این مناسبترین سیستم هست که حدود 4390 درمیاد.

سلام دوستان
یه سوال داشتم
کسی در مورد اینDell Precision T7400 Workstation
اطلاعی داره؟؟!! خیلی برام جالب بود .که دو تا سی پیو میخورده تا 128 گیگ رم!!ووو
که چطوریاست ؟ اگرمیشه یه اطلاعی بدین ممنون میشم .خریدش توصیه میشه نمیشه؟
می ارزه بخرم یا اینکه نه به چه دلیل
بعد تا چقدر میشه ارتقا میشه داد؟ از گارفیک و سی پی یو ؟
بعد الا قیمت به چه صورت؟استوک یا نو

یه تحلیل توضیحی بدین ممنونتون میشم

این قبیل سیستم ها در اصل بر اساس قطعات سرور طراحی و تولید میشن و چیز جدیدی هم نیست. سیستمهای سرور می تونن همزمان 2، 4 یا حتی 8 پردازنده ی سرور( مثلا INTEL XEON Series) رو پشتیبانی بکنن.
عمده ی استفاده ی همچین سیستمهای برای پردازشهای موازی سنگین، پردازشهای تصویری و ویدیو، کارهای پردازش و طراحی سه بعدی و پردازشهای محاسباتی بزرگ هست. کلا مخصوص کار استودیو هست.
مدلهای مشابهی هم با ترکیب مشابه بعنوان سرور در دیتاسنترها و میزبانهای شبکه یه وب استفاده میشه.

این سیستمها مختص بازی نیستن که با کارتهای گرافیکی قوی ترکیب بشن. اصولا قدرت پردازشی اینها بیش از نیاز بازیها هست و اصلا قطعاتشون برای کار دیگری بهینه سازی شدند.

1- بهترین پاور موجود 750 وات ؟؟ ( جدیدا برند های زیادی توی بازار هست و انتخاب فقط به گرین محدود نیست ) 2- کنار هم قرار دادن رم 8 و 4 باعث افت کاریی میشه ؟؟ 3- کولر مناسب برای 4670 ( فقط گیم ، بدون اور ) تا 150 ؟؟ 4- H.D.D 1TB ، بهترین مدل بازار برای گیم ؟؟؟ ( قیمت فراموش نشه برای همه ) تشکر @};- .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or