مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان RAM DDR3 1600 چی پیشنهاد میکنید که به صرفه باشه ؟

می تونی مدل hyperX Kingston رو بخری که قیمتش هم ۱۲۰ تومن برای ۴ گیگی هست.
الان قیمت گرافیک
SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5
چقده تو بازار ؟
تابستون پارسال گرفتم 1 تومن , میخوام ببینم چقد قیمتش تغییر داشته

اون دیگه موجود نیست ولی جایگزینش مدل R9 270X موجوده و حدود ۸۵۰ تومن بسته به یرند هست.

دوست عزیز، چیزی که شما مدنظر داری فقط با ۲۵۰۰ به بالا قابل ابتیاع هست، با یک تومن سیستم اداری ضعیف هم بزور میشه بست.

من Xbox دارم واسه فیلم و گیم مثل Word Of Warcraft و Dota و ی استفاده ی خونگی می خوام نه که واسه . . . . متوجه منظورم نشدید . . . واسه بازی های Online می خوام اگه منظورتون بازی هایی هست که واسه Xbox میاد ن و این 1 تومن فقط واسه Case م تنهاست اطلاعات نداشتم چه قطعاتی رو با مچ بدم همین.

آخرین ویرایش:
من Xbox دارم واسه فیلم و گیم مثل Word Of Warcraft و Dota و ی استفاده ی خونگی می خوام نه که واسه . . . . متوجه منظورم نشدید . . . واسه بازی های Online می خوام اگه منظورتون بازی هایی هست که واسه Xbox میاد ن و این 1 تومن فقط واسه Case م تنهاست اطلاعات نداشتم چه قطعاتی رو با مچ بدم همین.

خداوکیلی با یه تومن ما هم نمی دونیم چی بگیم
اگر بتونی 1.5 بدی میشه یه کاریش کرد

سلام اقا فرشید
ببخشید کارت گرافیک 7850 رو میشه با r9 270 کراس کرد؟

بله، چون تراشه هاشون یکی هستن میشه اینکار رو انجام داد، خیلی از مدلهای سری R7/R9 در واقع تغییر نام داده شده های سری 7XXX هستن.

منظورما هم از اول واسه همون کاربردهای مدنظر شما بود و بازیهای آنلاین متداول هم شاملشون میشد. متاسفانه برای اونها هم باز کفایت نمی کنه.

سلام آقا فرشید. منم درخواست دوست بالاییمون را دارم. می خوام یه کیس بگیرم طرفای 1.5 حالا یکم بالاتر پایینتر هم اوکی هست. می خوام وصل کنم به تی وی. برای بازی اصلا نمی خوام. فقط واسه فیلم دیدن و انجام کارهای روزمره. اگه یه راهنمایی کنی چی بگیرم ممنون میشم.

سلام آقا فرشید. منم درخواست دوست بالاییمون را دارم. می خوام یه کیس بگیرم طرفای 1.5 حالا یکم بالاتر پایینتر هم اوکی هست. می خوام وصل کنم به تی وی. برای بازی اصلا نمی خوام. فقط واسه فیلم دیدن و انجام کارهای روزمره. اگه یه راهنمایی کنی چی بگیرم ممنون میشم.

CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN MAGNUM 2

حدود 1420 میشه و برای کار اداری و پخش فیلم مناسب هست.

خداوکیلی با یه تومن ما هم نمی دونیم چی بگیم
اگر بتونی 1.5 بدی میشه یه کاریش کرد

منظورما هم از اول واسه همون کاربردهای مدنظر شما بود و بازیهای آنلاین متداول هم شاملشون میشد. متاسفانه برای اونها هم باز کفایت نمی کنه.

که اینطور . . . پس راهی نیست جز 1.5 مشکلی نیست میتونم کاریش کنم ، فرشید جان حرف تون صحیح هست .
در این حد چه چیزی رو بهم پیشنهاد میدید ؟

ممنون از پاسخ گویی تون دوستان .

دوستان من ميخوام يه سيستم جمع كنم اطلاعاتم هم صفر صفره
اول اينكه اين سيستم خوبه:
CPU: Eight-core Core i7 3770 3.5Ghz
RAM: 8GB
GPU: NVidia GTX 560 ti
اگه خوبه ميشه برآورد قيمت كنين
قطعات ديگه اى نميخواد اگه ميخواد متناسب با اينا بگين
مصرفم هم براى بازى نيست حداكثر چند تا آنلاين چون PS4 دارم
بعد مى خواستم بدونم سايتى چيزى هست از صفر آموزش ارتقا قطعات بده يا نه
ممنون

دلیل پاور 600 چیه اینجا فرشید ؟!

دلیلش اینه که اگر بعدا خواستن ارتقا بدن یا گرافیک مجزا بخرن نیازی به تعویض پاور نباشه! :)

ولی نه، شما درست می گی، این سیستم بیشتر از یه پاور 430 نیاز نداره، اما تفاوتش با پاور 600 وات بیشتر از 60 تومن نیست.

که اینطور . . . پس راهی نیست جز 1.5 مشکلی نیست میتونم کاریش کنم ، فرشید جان حرف تون صحیح هست .
در این حد چه چیزی رو بهم پیشنهاد میدید ؟

ممنون از پاسخ گویی تون دوستان .

همین سیستمی که به دوستمون پیشنهاد دادم:
CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 430W
CASE:GREEN MAGNUM 2

حدود 1360 میشه و برای کار اداری و پخش فیلم مناسب هست.

دوستان من ميخوام يه سيستم جمع كنم اطلاعاتم هم صفر صفره
اول اينكه اين سيستم خوبه:
CPU: Eight-core Core i7 3770 3.5Ghz
RAM: 8GB
GPU: NVidia GTX 560 ti
اگه خوبه ميشه برآورد قيمت كنين
قطعات ديگه اى نميخواد اگه ميخواد متناسب با اينا بگين
مصرفم هم براى بازى نيست حداكثر چند تا آنلاين چون PS4 دارم
بعد مى خواستم بدونم سايتى چيزى هست از صفر آموزش ارتقا قطعات بده يا نه
ممنون

اون سیستم که خوبه، اما اگر می خوای یه سیستم از نو جمع کنی انتخابای بهتر از اون هم هست، فقط باید بودجه ی کلی رو بگی که سیستم پیشنهاد بدیم
اگر هم اون سیستم رو داری و فقط می خوای ارتقا بدی که ارتقای کارت گرافیک به تنهایی مشکل شما رو با بازیهای آنلاین حل می کنه.

برای آموزش هم مرجع مشخص و یکتایی وجود نداره، بهتره از گوگل کمک بگیری، هیچ همراهی بهتر از اون نیست!

دوستان میخواستم بدونم که CPU i5-4440 از CPU i5-4570 قویتره هستش (چون یکی از فروشندها این گفت)

بعد این 2 تا CPU بالا با مادربورد ASUS B85-PLUS بهم میخورن

بعد مادربورد ضعیف هست قوی (نسبت به 2 تا CPU بالا)

ممنون میشم راهنمایی کنید

نمیدونم تو تاپیک درست پست میدم یا نه!!
میخاستم یه هارد اکسترنال 1ترا یا ssd بگیرم! و از اونجا که پولم فقط به ssd 64g میرسه میخاستم بدونم کدومش بهتره؟

الان این چطوره فرشید ؟

M/B : MSI - 970A-G43
CPU : AM3 - FX-6350 - 3.9GHz - X6
VGA : ASUS - GeForce GTX 650 - 1GB DDR 5

ی پاور با قیمت مناسب واسه این پیشنهاد بدید
کیس و هارد و دی وی دی و رم رو می دونم چی کارش کنم ، الان اون بالایی ها واسم مهمه فرشید جان .

آخرین ویرایش:
سلام یکی از دوستان داره سیستم میبنده از من سوال کرد که ببینم چجوریه منم بهش گفتم برات میپرسم. این مشخصاتشه :
CPU: AMD FX-6300 3.5GHz 6-Core Processor
Motherboard: MSI 970A-G46 ATX AM3+ Motherboard )
Memory: GeIL EVO Veloce Series 8GB (2 x 4GB) DDR3-1600 Memory )
Video Card: Asus Radeon R9 270 2GB Video Card )
Case: Sentey CS1-1398 PLUS ATX Mid Tower Case )
Power Supply: Rosewill Hive 550W 80+ Bronze Certified Semi-Modular ATX Power Supply
--میخواد یه چیزی درحد کنسولای نسل 8 باشه ( البته همه میدونیم که جوری که بازی برای کنسول آپتیمایز میشه برا پی سی های مید رنج نمیشه :دی ) و میخواد باهاش بازی کنه ! ( خرج زیادم نمیخواد بکنه )
همین چقدر میشه ؟ چطور هست ؟ برای اجرای بازی در چه حد ؟بازیای 2014 رو هم میتونه ساپورت کنه ؟
==
این سیستمم تو یوتیوب دیدم که میگفت کنسول کیلره ( کنسول نسل8 :دی )
این رفیقمون دنبال 1080 نیست به 720 یا 900 هم راضیه !
ASRock FM2A78M-HD+ A78 FM2 Motherboard: $53

AMD Athlon X4 750K Quad-Core CPU: $80

Kingston HyperX Black CL9 1600mhz 8gb: $65

ASUS GTX760 Direct CU II: $240

Thermaltake TR2 TR-600 600W PSU: $25

Thermaltake Versa G1 PC Case: $40
حتما کمک کنید :x
قطعاتی مثل مانیتور که ننوشتمو یعنی احتیج نداره !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or