سلام آقا فرشید
میخواستم بدونم خنک کننده ای مثله کولر گازی ولی در ابعاد کوچیک(مثلا ۶×۶ سانتی متر) هست برای کیس؟!
شایدخنده دار باشه ولی واسم جالبه!
اکثر دی وی دی هارو نمیخونه! میخوام یه دونه نو بگیرم! چی بگیرم؟ قیمت ها چطوریه؟ سلام![]()
اقا این دی وی دی رایتر ما پوکیده!اکثر دی وی دی هارو نمیخونه! میخوام یه دونه نو بگیرم! چی بگیرم؟ قیمت ها چطوریه؟
کارم هم مثل افراد کپی کننده نیست که زرت و زرت بخوام رایت کنم!![]()
ممنون ...
با سلام
ببخشید کارت گرافیک 7970 ATI چطور کارتی هست ؟ قیمت دادن 1200
تو فکر خرید کارت گرافیکم
با سلام
تو فکر خرید کارت گرافیکم
مشخصاتت رو کامل بگو و + مانیتورت چند اینچه ؟سلام به همه ی اساتید
دوستان یه مشورت کوچولو میخواستم ازتون
من یه PC الکی الکی خریدم و کلی هزینه کردم
اولش قصد خرید PC برای گیم نداشتم برای همین یه CPU معمولی Core i3 3210 گذاشتم روش با 4 گیگ رم DDR3 ولی مادر برد خوبی خریدم
بعد از یه مدت یه کاری پیش اومد طوری که دیدم 8 گیگ رم هم کم اومد رفتم 2 تا رم 8 گیگ خوب رفتم گذاشتم کار قبلی ها شد 20 گیگ رم DDR3
یه گرافیک خوب هم خریدم ATI R7870 نزدیک 850 تومان
همین طور ادامه دادم و یه متوجه شدم که پوکوندم
همه چیزو عوض کرده بودم غیر CPU چند روز پیش هوایی شدم CPU رو بفروشمش و یه i7 بگیرم ولی دیدم لامصب 960 پولشه
منم برای 6 ماهه دیگه برنامه ریزی کردم که پولامو جمع کنم یه ماشین بخرم
الان دو دل هستم بنظر دوستان ارزش داره
خیلی تو تنگنا هستم
اتفاقا با همین سیستم با CPU Core i7 3770 تست زدم توی بازی ها حداکثر 2 فریم تا 3 فریم فرق داشت
نمیدونم چکار کنم
کلا پیشنهاد دوستان چیه ؟
Asus ، سامسونگ ، پایونر و Liteon همشون خوبن قیمش هم بین 50 تا 60 تومن ....سلام![]()
اقا این دی وی دی رایتر ما پوکیده!اکثر دی وی دی هارو نمیخونه! میخوام یه دونه نو بگیرم! چی بگیرم؟ قیمت ها چطوریه؟
ممنون ...
کارتش قدیمیه هرکی بوده خواسته بندازه بت الان با این قیمت میتونی یه ASUS - GeForce GTX 770 برداری تکنولوژیش بروز تره و هم قوی ترهبا سلام
تو فکر خرید کارت گرافیکم

مشخصاتت رو کامل بگو و + مانیتورت چند اینچه ؟
- - -ویرایش - - -
Asus ، سامسونگ ، پایونر و Liteon همشون خوبن قیمش هم بین 50 تا 60 تومن ....
- - -ویرایش - - -
کارتش قدیمیه هرکی بوده خواسته بندازه بت الان با این قیمت میتونی یه ASUS - GeForce GTX 770 برداری تکنولوژیش بروز تره و هم قوی تره![]()
نمی دونم کجایی منم تا حالا جایی خرید نکردم ولی اگه از مرکز شهر و یا استانتون بخرید بهتره کارت گرافیکا همیشه گارانتی دارن خیالتون بابت سالم بودن راجت باشه از همین برند Asus هم بگیرید ....سلام . مرسیییییییییی بابت کمکت . حقیقتش من زیاد از سخت افزاز مخصوصا گرافیک سر در نمیارم
چند تا سوال داشتم
1-از کجا بخرم بهتره؟ من تو شهر خودم کسی رو زیاد نمی شناسم . جایی رو شما می شناسی مطمین باشند؟
2-مشخصات فنیشو میشه بگید؟
3-بازی های نسل بعد رو چقد پشتیبانی می کنه؟
ممنونت میشم
با سلام
تو فکر خرید کارت گرافیکم
سلام دوستان یه فلش مموری 32 تا سقف 70 تومن معرفی کنید (USB 3.0 باشه) ...
خودم Silicon Power Blaze B10 - 32GB رو دیدم میخواستم ببینم از نظر کیفت چجوریاست ؟
سلام![]()
ممنون ...
سلام به همه ی اساتید
دوستان یه مشورت کوچولو میخواستم ازتون
من یه PC الکی الکی خریدم و کلی هزینه کردم
اولش قصد خرید PC برای گیم نداشتم برای همین یه CPU معمولی Core i3 3210 گذاشتم روش با 4 گیگ رم DDR3 ولی مادر برد خوبی خریدم
بعد از یه مدت یه کاری پیش اومد طوری که دیدم 8 گیگ رم هم کم اومد رفتم 2 تا رم 8 گیگ خوب رفتم گذاشتم کار قبلی ها شد 20 گیگ رم DDR3
یه گرافیک خوب هم خریدم ATI R7870 نزدیک 850 تومان
همین طور ادامه دادم و یه متوجه شدم که پوکوندم
همه چیزو عوض کرده بودم غیر CPU چند روز پیش هوایی شدم CPU رو بفروشمش و یه i7 بگیرم ولی دیدم لامصب 960 پولشه
منم برای 6 ماهه دیگه برنامه ریزی کردم که پولامو جمع کنم یه ماشین بخرم
الان دو دل هستم بنظر دوستان ارزش داره
خیلی تو تنگنا هستم
اتفاقا با همین سیستم با CPU Core i7 3770 تست زدم توی بازی ها حداکثر 2 فریم تا 3 فریم فرق داشت
نمیدونم چکار کنم
کلا پیشنهاد دوستان چیه ؟
فرشید جان ، یک سوال دیگه هم دارم.
این کارت R290 دوتا dvi-d داره.من هم دو تا مانیتور دارم که یکیش فقط پورت vga رو داره(کارت گرافیک قبلیم یک dvi-i و یک dvi-d داشت و من هم فقط تبدیل vga به dvi-i رو دارم)
آیا تبدیلی برای این vga به hdmi یا dp وجود داره؟ قیمتشون حدودا چقدره و آیا جایی وجود داره که بتونم آنلاین خریداری کنم؟