مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام آقا فرشید
میخواستم بدونم خنک کننده ای مثله کولر گازی ولی در ابعاد کوچیک(مثلا ۶×۶ سانتی متر) هست برای کیس؟!
شایدخنده دار باشه ولی واسم جالبه!

سلام آقا فرشید
میخواستم بدونم خنک کننده ای مثله کولر گازی ولی در ابعاد کوچیک(مثلا ۶×۶ سانتی متر) هست برای کیس؟!
شایدخنده دار باشه ولی واسم جالبه!

بهترین خنک کننده های موجود برای پردازنده های PC همین واترکولینگ ها هستن:
h75_cover.png

مدلهای مختلفی دارن که رادیاتور بزرگتر یا تعداد فن های بیشتری دارن اما سیستم خنک کننده همینه. Air Cooling های معمولی هم مدلهای حرفه ای دارن که ابعادشون بزرگ هست و از دو یا سه فن همزمان استفاده می کنن:

noctua_nh_d14_2.jpg

سلام:دی
اقا این دی وی دی رایتر ما پوکیده!:| اکثر دی وی دی هارو نمیخونه! میخوام یه دونه نو بگیرم! چی بگیرم؟ قیمت ها چطوریه؟
کارم هم مثل افراد کپی کننده نیست که زرت و زرت بخوام رایت کنم!:دی
ممنون ...

اقا این دی وی دی رایتر ما پوکیده!:| اکثر دی وی دی هارو نمیخونه! میخوام یه دونه نو بگیرم! چی بگیرم؟ قیمت ها چطوریه؟
ممنون ...

هرچی می خری فقط سامسونگ و ال جی نخر

بین دوستام اکثرا از liteon و پایونر استفاده می کنن .:d

- - -ویرایش - - -

با سلام

ببخشید کارت گرافیک 7970 ATI چطور کارتی هست ؟ قیمت دادن 1200

تو فکر خرید کارت گرافیکم

HEEEELLLLLPPPPP ME

- - -ویرایش - - -

با سلام

تو فکر خرید کارت گرافیکم

HEEEELLLLLPPPPP ME

سلام به همه ی اساتید :)
دوستان یه مشورت کوچولو میخواستم ازتون
من یه PC الکی الکی خریدم و کلی هزینه کردم
اولش قصد خرید PC برای گیم نداشتم برای همین یه CPU معمولی Core i3 3210 گذاشتم روش با 4 گیگ رم DDR3 ولی مادر برد خوبی خریدم
بعد از یه مدت یه کاری پیش اومد طوری که دیدم 8 گیگ رم هم کم اومد رفتم 2 تا رم 8 گیگ خوب رفتم گذاشتم کار قبلی ها شد 20 گیگ رم DDR3
یه گرافیک خوب هم خریدم ATI R7870 نزدیک 850 تومان
همین طور ادامه دادم و یه متوجه شدم که پوکوندم :)
همه چیزو عوض کرده بودم غیر CPU چند روز پیش هوایی شدم CPU رو بفروشمش و یه i7 بگیرم ولی دیدم لامصب 960 پولشه
منم برای 6 ماهه دیگه برنامه ریزی کردم که پولامو جمع کنم یه ماشین بخرم
الان دو دل هستم بنظر دوستان ارزش داره
خیلی تو تنگنا هستم
اتفاقا با همین سیستم با CPU Core i7 3770 تست زدم توی بازی ها حداکثر 2 فریم تا 3 فریم فرق داشت
نمیدونم چکار کنم
کلا پیشنهاد دوستان چیه ؟

اولش قصد خرید PC برای گیم نداشتم برای همین یه CPU معمولی Core i3 3210 گذاشتم روش با 4 گیگ رم DDR3 ولی مادر برد خوبی خریدم
بعد از یه مدت یه کاری پیش اومد طوری که دیدم 8 گیگ رم هم کم اومد رفتم 2 تا رم 8 گیگ خوب رفتم گذاشتم کار قبلی ها شد 20 گیگ رم DDR3
همه چیزو عوض کرده بودم غیر CPU چند روز پیش هوایی شدم CPU رو بفروشمش و یه i7 بگیرم ولی دیدم لامصب 960 پولشه
خیلی تو تنگنا هستم
اتفاقا با همین سیستم با CPU Core i7 3770 تست زدم توی بازی ها حداکثر 2 فریم تا 3 فریم فرق داشت
نمیدونم چکار کنم
کلا پیشنهاد دوستان چیه ؟
مشخصاتت رو کامل بگو و + مانیتورت چند اینچه ؟

- - -ویرایش - - -

ممنون ...
Asus ، سامسونگ ، پایونر و Liteon همشون خوبن قیمش هم بین 50 تا 60 تومن ....

- - -ویرایش - - -

با سلام

تو فکر خرید کارت گرافیکم
کارتش قدیمیه هرکی بوده خواسته بندازه بت الان با این قیمت میتونی یه ASUS - GeForce GTX 770 برداری تکنولوژیش بروز تره و هم قوی تره :|

فرشید جان ، یک سوال دیگه هم دارم.
این کارت R290 دوتا dvi-d داره.من هم دو تا مانیتور دارم که یکیش فقط پورت vga رو داره(کارت گرافیک قبلیم یک dvi-i و یک dvi-d داشت و من هم فقط تبدیل vga به dvi-i رو دارم)
آیا تبدیلی برای این vga به hdmi یا dp وجود داره؟ قیمتشون حدودا چقدره و آیا جایی وجود داره که بتونم آنلاین خریداری کنم؟

مشخصاتت رو کامل بگو و + مانیتورت چند اینچه ؟

- - -ویرایش - - -

Asus ، سامسونگ ، پایونر و Liteon همشون خوبن قیمش هم بین 50 تا 60 تومن ....

- - -ویرایش - - -

کارتش قدیمیه هرکی بوده خواسته بندازه بت الان با این قیمت میتونی یه ASUS - GeForce GTX 770 برداری تکنولوژیش بروز تره و هم قوی تره :|

سلام . مرسیییییییییی بابت کمکت . حقیقتش من زیاد از سخت افزاز مخصوصا گرافیک سر در نمیارم

چند تا سوال داشتم

1-از کجا بخرم بهتره؟ من تو شهر خودم کسی رو زیاد نمی شناسم . جایی رو شما می شناسی مطمین باشند؟
2-مشخصات فنیشو میشه بگید؟
3-بازی های نسل بعد رو چقد پشتیبانی می کنه؟

ممنونت میشم

سلام . مرسیییییییییی بابت کمکت . حقیقتش من زیاد از سخت افزاز مخصوصا گرافیک سر در نمیارم

چند تا سوال داشتم

1-از کجا بخرم بهتره؟ من تو شهر خودم کسی رو زیاد نمی شناسم . جایی رو شما می شناسی مطمین باشند؟
2-مشخصات فنیشو میشه بگید؟
3-بازی های نسل بعد رو چقد پشتیبانی می کنه؟

ممنونت میشم
نمی دونم کجایی منم تا حالا جایی خرید نکردم ولی اگه از مرکز شهر و یا استانتون بخرید بهتره کارت گرافیکا همیشه گارانتی دارن خیالتون بابت سالم بودن راجت باشه از همین برند Asus هم بگیرید ....

تا سه چهار سال آینده بهت رزولویشن و گرافیک مطلوب رو رو 30 فرم میده خیالت راحت باشه ...

با سلام

تو فکر خرید کارت گرافیکم

خب یکی از کارتای قوی بازار هست که سری جدیدش با اسم R9 280X وارد بازار شده، بهتره این رو بجاش بخری
البته فکر کنم قیمتش حدود 1400 باشه که در مقابل کارت GTX 770 که کمی سریعتر هست و با 1300 هم میشه خرید جایی برای انتخاب نداره.

سلام دوستان یه فلش مموری 32 تا سقف 70 تومن معرفی کنید (USB 3.0 باشه) ...

خودم Silicon Power Blaze B10 - 32GB رو دیدم میخواستم ببینم از نظر کیفت چجوریاست ؟

منم همین مدل رو پیشنهاد می دم، از نظر I/O در بین رقبا سرعت مناسبی داره ؛ برند KINGESTON هم مدلهای USB 3.0 سریعی داره که خودم هنوز توی بازار ندیدم. فقط USB 3.0بودن دلیل سرعت فلش دیسک نیست، چون مدلهای مختلف از کنترل گر های مختلف و تراشه های Flash با سرعتهای متفاوتی استفاده می کنن که باعث میشه سرعتشون تفاوت زیادی داشته باشه، پس قبل از خرید حتما باید از سرعتی بودن مدل مدنظر اطمینان حاصل کرد.

ممنون ...

می تونید از برند SAMSUNG یا ASUS انتخاب کنید. مشکل کیفیتی ندارن و تمام دیسکها رو هم با بالاترین سرعت می خونن و رایت می کنن.
برند LITEON و PIONEER مدلهای تقلبی و متفرقه زیاد دارن و خریدشون توصیه نمیشه.

خیلی تو تنگنا هستم
نمیدونم چکار کنم
کلا پیشنهاد دوستان چیه ؟

پیشنهاد اینه که وقتی بهترین کیفیت بازیها رو مدنظر دارید همون Core i5 3570 هم 95 درصد نیاز شما رو برآورده خواهد کرد. بنابراین مردد نباشید! بیش از توانی که کارت گرافیک فعلی شما داره هم پاسخگو خواهد بود
برای آینده و ارتقا بعدی، شاید بهتر باشه که پردازنده، مادربرد و کارت گرافیک رو یکجا عوض کنید، چون کارت گرافیک شما بالاترین کیفیت و سرعت ممکن رو در بازیهای در راه مثل Watchdogs یا GTA V نخواهد داد/

فرشید جان ، یک سوال دیگه هم دارم.
این کارت R290 دوتا dvi-d داره.من هم دو تا مانیتور دارم که یکیش فقط پورت vga رو داره(کارت گرافیک قبلیم یک dvi-i و یک dvi-d داشت و من هم فقط تبدیل vga به dvi-i رو دارم)
آیا تبدیلی برای این vga به hdmi یا dp وجود داره؟ قیمتشون حدودا چقدره و آیا جایی وجود داره که بتونم آنلاین خریداری کنم؟

خیر، VGA سیگنال آنالوگ هست و به طور مستقیم قابل تبدیل شدن از/به سیگنال دیجیتال HDMI نیست و Convertor لازم داره که خیلی گرونه، حدود 250 تومن.

دوستان سلام .... من اگه الان کارت گرافیک نخرم با این مبلغ بهترین قطعات ( فقط مادربرد ، رم و سی پی یو) برای کار با مایا ،زیبراش و نرم افزار های گرافیکی دیگه چی هست؟ من قبلا یه مدلی رو ساخته بودم نمیشد خوب رندر گرفت (سنگین بود برای سیستمم) می خوام اینقدر قوی باشه که جلوه هایی مثل پارتیکل کلود،مو،fur ، cloth و نورپردازی های سنگین و یا متریال های چندلایه یا پیچیده ای مثل sss ها ،اسکین و... رو خوب جواب بده!(سیستم الانم توی رندر مو هم حتی می مونه !) - فقط چندتا سوال هم دارم؟ - از سوکت 2011 هم میشه انتخاب کرد؟ - بین i7 و i5 در رندر فرقی زیادی دیده میشه؟ - سرعت رم مثلا 2400 باشه تاثیری داره (در برابر 1600 و اینا) - مدیریت یک محیط شلوغ بیشتر به رم بستگی داره یا سی پی یو یا کارت گرافیک OGL؟ تشکر

اقا یه سیستم با بودجه 1 الی 1.2 برای کارهای اداری و همچنین کارهای autocad و کار با اینترنت چه سیستمی پیشنهاد میکنید؟هنگ و تاخیر نداشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or