مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
با 1.6 ميليون ميشه يه كيس بست؟
fifa 14 و pes 14 رو بتونه اجرا كنه .بازي ها رو هم حداقل بتونه با كمترين تنظيمات اجرا كنه.
حالا برم لب تاب بگيرم يا كيس؟

دوستان این مادربورد جدید گیگابایت چجوریه کیفیتش ؟؟
H81M-S2PH گیگابایت

قیمتش 200 هزار الی 215 هزار تومان هست.ارزش خرید داره و تکنولوژیش خوبه؟
منم یه سوال داشتم در مورد این مدل
این بدون cpu و کارت گرافیک میتونه ویدئو 4k پخش کنه ؟
کلا من واسه وب و فیلم یه سیستم میخام، مادربوردی هست که انبورد بتونه فیلمای 1080 رو نشون بده ؟

دوستان تا سقف 1100 چه سیستمی پیشنهاد میکنید؟
برای کارهای روزمره مثلا وبگردی میخوام
هاردش 500 باشه
بقیه ش رو خودتون پیشنهاد بدید:d

CPU:Intel G3220
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480w
CASE:GREEN X1

حدود 1100 میشه، تفاوت هارد 500 گیگی با 1 ترا فقط 20 تومن هست، ارزش خرید با مدل 1 ترابایتی هست.

هارد و dvd/rw که نمیخوام...
بودجه رو تا 3.5 افزایش بدم و برای گیم هم مناسب باشه چند تا پیشنهاد بدید.

چرا از اول نگفتی خب؟!

CPU:Core i7 4770
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS GTX 770 OC 2GB GDDR5
POWER:GREEN 700w
CASE:GREEN X6

حدود 3550 میشه

این مدل از ssd خوبه ؟
Adata SSD SP900 - 256GB
با قیمت 640 T ارزش خرید داره ؟

بله، هم مدل خوبیه و هم ارزش خرید داره.

دوستان این مادربورد جدید گیگابایت چجوریه کیفیتش ؟؟
H81M-S2PH گیگابایت

قیمتش 200 هزار الی 215 هزار تومان هست.ارزش خرید داره و تکنولوژیش خوبه؟

مدل رده پایین هست با این قیمت، توقع خاصی نمیشه ازش داشت، فن آوری اون هم مثل مدلهای همرده ی خودش از برندهای دیگه هست، امکانات خاصی هم نداره و پایینترین تراشه ی موجود برای سوکت 1150 هست.

منم یه سوال داشتم در مورد این مدل
این بدون cpu و کارت گرافیک میتونه ویدئو 4k پخش کنه ؟
کلا من واسه وب و فیلم یه سیستم میخام، مادربوردی هست که انبورد بتونه فیلمای 1080 رو نشون بده ؟

تونستنش که می تونه ولی تضمینی برای از دست دادن فریم یا همزمان موندن صدا و تصویر با این سخت افزار نیست و خروجی مورد نظر هم معمولا به پای خروجی و کیفیت یه کارت جداگانه و با شتاب دهنده ی سخت افزاری نمیرسه، اما چون نسل جدید هاسول هست بسیار بهتر از گرافیک آنبرد نسل های قبلی عمل می کنه.

می تونید این سخت افزار رو تهیه کنید، بعدا اگر جواب نداد کارت جدیدی بهش اضافه کنید.

CPU:Intel G3220

مدل رده پایین هست با این قیمت، توقع خاصی نمیشه ازش داشت، فن آوری اون هم مثل مدلهای همرده ی خودش از برندهای دیگه هست، امکانات خاصی هم نداره و پایینترین تراشه ی موجود برای سوکت 1150 هست.

تونستنش که می تونه ولی تضمینی برای از دست دادن فریم یا همزمان موندن صدا و تصویر با این سخت افزار نیست و خروجی مورد نظر هم معمولا به پای خروجی و کیفیت یه کارت جداگانه و با شتاب دهنده ی سخت افزاری نمیرسه، اما چون نسل جدید هاسول هست بسیار بهتر از گرافیک آنبرد نسل های قبلی عمل می کنه.

می تونید این سخت افزار رو تهیه کنید، بعدا اگر جواب نداد کارت جدیدی بهش اضافه کنید.
یعنی اگه مادربورد بهتری بگیرم واسه وب و فیلم نیازی به سخت افزار جدا نیست دیگه ؟ میشه یه مدل معرفی کنید که کارمو راه بندازه
الان رو سیستم قدیمیم یه 5200 amd و 4670 هست ولی گرافیکم سوخت. نمیخام زیاد هزینه کنم چون کار خاصی باهش انجام نمیدم

سلام یه کیس تا سقف 1800 یا نهایت 2 تومن واسه گیم معرفی می کنین؟
چون واسه گیم میخوام بودجه اصلی رو به گرافیک بدین ممنون.

CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 650Ti 1GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w

حدود 2050 میشه.

کلا بودجه واسه سیستم بازی کمه، نمیشه یه ترکیب خوب محسوبش کرد، این سیستم می تونه بازیها رو با تنظیمات متوسط یا پایین اجرا کنه.

بین این دو مدل، کدوم پیشنهاد شماست؟
ممنون

وقتی هر دو رو عنوان کردم یعنی فرقی ندارن!

یعنی اگه مادربورد بهتری بگیرم واسه وب و فیلم نیازی به سخت افزار جدا نیست دیگه ؟ میشه یه مدل معرفی کنید که کارمو راه بندازه
الان رو سیستم قدیمیم یه 5200 amd و 4670 هست ولی گرافیکم سوخت. نمیخام زیاد هزینه کنم چون کار خاصی باهش انجام نمیدم

ربطی به مادربرد نداره عزیز، به تراشه ی گرافیکی داخل پردازنده مربوطه!! شما قویترین پردازنده ی اینتل رو که توی پردازنده های 4670/4770 هست بگیری بازم گرافیم HD4600 هست و ضعیف محسوب میشه.
اگر نمی خوای هزینه کنی همون آنبرد جوابگو هست.

گرافیک بین gt 630 و r7 240 کدوم رو بگیرم؟واسه بازیهای نسل 7

هیچ کدوم بدرد بازی نمی خورن!
زیر GTX 650Ti و R7 260X اصلا بدرد بازی نمی خوره، همین ها هم برای تنظیمات پایین مناسبن تازه!

ببخشید انقدر سوال میکنم...
مدل مادربورد من :ga-ma770t-ud
این هارد سیگیت،ساتا ٣ هست
میخواستم بدونم واسه مادربورد من که ساتا ٢ ، کارایییش میاد پایین؟در چه حد؟یعنی ارزش خریدش رو در این موضوع از دست میده؟

آخرین ویرایش:
سلام
G400s هم مدل خوبیه و بررسیهای مثبتی داشته،
البته مدلهای G700s و یا مدلهای برند Razer با بودجه های بالاتر انتخابای بهتری هم هستن.
ممنون فرشیدجان. قیمت‌شون خیلی میره بالا.
من نهایت بتونم 150 هزینه کنم. از Razer تو این رنج میشه مدلی خرید؟

CPU:Core i5 4570
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
POWER:GREEN 600w

اینا میشه 2620

خیلی ممنون فقط یه چیزی اگه بخوام رم را 1600 بذارم چقدر قیمت بیشتر می شه؟؟ اون پردازنده ای که اول گذاشته بودم haswell بود و نسل جدیدتری هم هست از اینی که شما پیشنهاد دادین بهتر نیست؟؟ا(مدل اون پردازنده core i5 4670 HASWELL)

ببخشید انقدر سوال میکنم...
مدل مادربورد من :ga-ma770t-ud
این هارد سیگیت،ساتا ٣ هست
میخواستم بدونم واسه مادربورد من که ساتا ٢ ، کارایییش میاد پایین؟در چه حد؟یعنی ارزش خریدش رو در این موضوع از دست میده؟

باشه، بازم مشکلی نداره
کلا هارد دیسک های معمولی نمی تونن از تمام پهنای باند SATA 3 استفاده بکنن، بنابراین روی SATA 2 هم هیچ افت کارایی نخواهید داشت.

سلام

ممنون فرشیدجان. قیمت‌شون خیلی میره بالا.
من نهایت بتونم 150 هزینه کنم. از Razer تو این رنج میشه مدلی خرید؟

ارزونترین مدل RAZER DiamondBack هست که حدود 120 تومن قیمت داره و در عین حال از G400s ضعیفتر هست.
اما RAZER Abyssus که 3500 DPI هست رو میشه با 150 تومن خرید که همرده ی G400s میشه.

خیلی ممنون فقط یه چیزی اگه بخوام رم را 1600 بذارم چقدر قیمت بیشتر می شه؟؟ اون پردازنده ای که اول گذاشته بودم haswell بود و نسل جدیدتری هم هست از اینی که شما پیشنهاد دادین بهتر نیست؟؟ا(مدل اون پردازنده core i5 4670 HASWELL)

هر ماجول 10 تا 15 تومن گرونتر میشه.
این پردازنده هم هاسول هست، پردازنده هارو هنوز نمیشناسید؟ وفتی مدل پردازنده با 4 شروع میشه یعنی هاسول هست.

سلام
ارزونترین مدل RAZER DiamondBack هست که حدود 120 تومن قیمت داره و در عین حال از G400s ضعیفتر هست.
اما RAZER Abyssus که 3500 DPI هست رو میشه با 150 تومن خرید که همرده ی G400s میشه.
خودت کدوم رو پیشنهاد میدی فرشیدجان؟
یه مشکلی که من با خیلی از موس‌ها داشتم و دارم، از بین رفتن پوشش ضد تعریق و لغزش موس زیر دسته.
پ.ن: یه سوال دیگه: تفاوت G400s‌ با G500s به جز Dpi بالاتر در چیه؟ مخصوصاً اون قسمت زیر G500s‌ کاربردش چیه؟

g500s-gaming-mouse-images6-500x500.png

آخرین ویرایش:
سلام

خودت کدوم رو پیشنهاد میدی فرشیدجان؟
یه مشکلی که من با خیلی از موس‌ها داشتم و دارم، از بین رفتن پوشش ضد تعریق و لغزش موس زیر دسته.
پ.ن: یه سوال دیگه: تفاوت G400s‌ با G500s به جز Dpi بالاتر در چیه؟ مخصوصاً اون قسمت زیر G500s‌ کاربردش چیه؟

g500s-gaming-mouse-images6-500x500.png

این دیگه سلیقه ای هست که از کدوم مدل خوشت بیاد همون رو بخری، من که نمی تونم جای شما تصمیم بگیرم.
مزیت G500s هم امکان تنظیم وزن ماوس با وزنه های مختلف هست. پوشش ماوس هم هر کاری کنی بعد از دو یا سه سال از بین میره و باید تعویض بشه.

سلام

کارت گرافیک msi mini itx gtx 760 که کوچکتره خوبه ؟ در ضمن پاور چند نیاز داره ؟ فکر کنم 450 باشه درست گفتم؟؟؟؟

قبلا اینهمه راجع به کارت گرافیک صحبت کردیم، راجع به 760 هم صحبت کردیم، اینم مثل همون هاست، چرا دوباره سوال می کنی؟!
پاور 500 وات به بالا توصیه میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or