CPU:Core i3 4310
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
HDD:SEAGATE 1TB
VGA:ASUS GTX 650 1GB GDDR5
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
MONITOR:SAMSUNG S19B315
حدود 2100 میشه و برای بازی هم در سطح پایین یا متوسط مناسب هست.
سلام
دوستان بنده یه دونه Sapphire 7870 دارم و می خواستم بدونم با این درایور Mantle و افزایش کارایی که همراهش هست از نظر قدرت می تونه به گرافیکی مثله Gtx 670 و مدل های هم رده از Nvidia تبدیل بشه یا نه !
با تشکر !
خیر همچین چیزی نیست !! فقط توی بازی های که از این تکنولوژی استفاده کنن بسته به بقیه قطعات سیستمت افزایش فریم ریت داری ولی نه اون طور که شما فکر می کنی ... !!رم 1333 با رم 1600 تفاوت قیمت انچنانی نداره. چرا 1333؟
تفاوت مادربورد GA P75 D3 با مادربوردی که شما معرفی کردی چیـه؟
و سوال اخر این که قیمت این گرافیک پیشنهادی شما چنده الان؟
3پاس فراوان![]()
سلام
دوستان بنده یه دونه Sapphire 7870 دارم و می خواستم بدونم با این درایور Mantle و افزایش کارایی که همراهش هست از نظر قدرت می تونه به گرافیکی مثله Gtx 670 و مدل های هم رده از Nvidia تبدیل بشه یا نه !
با تشکر !
سلام
نمیدونم برای خرید پرینتر باید اینجا پرسید یا نه
یه چند کاره {پرینت اسکن کپی و ترجیحا فکس} جوهر افشان تا نهایتا 350 - 400 تومن میخوام برای کارای خونه...
فقط
1. کیفیتش چاپ رنگیش مناسب باشه....
2. قابلیت استفاده و بستن تانک رو حتما داشته باشه
کلا میخوام بعدا برای هزینه های جوهرش به مشکل نخورم
3. حتما هم قابلیت WIFI داشته باشه
خودم این هارو پیدا کردم
ولی نمیدونم کدوم بهتره و قابلیت بستن تانک رو داره...
Canon PIXMA MX394 Multifunction Inkjet Printer
حدود 270 هزار تومن
HP Photosmart 5515
حدود 320 هزار تومن
HP Officejet 4620
حدود 280 هزار تومن
Epson Stylus SX435W
حدود 450
پیشاپیش ممنون
سلام خسته نباشید
رابطه ای بین حجم هارد و آسیب پذیری اون وجود داره؟با این توجیه که دیسکهای اون زیاد میشن و باعث حساس شدن هارد بشه؟
بعد اگه یه ویندوز مخصوص بازی(فقط نرم افزارهای مورد نیاز برای اجرای بازی نصب شده باشه:directx,... و خود بازی ها هم که تعدادشون هم خیلی زیاده ،نصب شده باشه)ویندوز با کندی مواجه خواهد شد یا خیر؟
راستی میگن seagate از لحاظ ضربه و تکان خوردن،ضعیفه،این موضوع صحت داره؟!و این که این برند با western black از نظر performance یکی هستند؟
ممنون.
درسته سوکت مادبرد 1155 هست ولی سیستم یکی از دوستام اینه :
GA P75 D3
core i3 3220
چجوری این سیستمو بسته؟
----------------------------------------------
یه جا رفته بودم یه پیش فاکتور بهم داد با این مدل گرافیک : GALAXY GT 630 2G DDR3
این مدل گلکسی چجوریه؟ من تا حالا نشنیده بودم
یک مودم وایرلس با قیمت حدودا 100 تومن معرفی کنید.اگر مدل بهتری تا 150 تومن وجود داره هم بگید( البته میخوام از همین فی لتر نت خودمون استفاده کنم.نمیدونم اصلا این فی لتر نت ارزش مودم با کیفیت تر رو داره یا نه!!!)
با تشکر![]()