مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
من مشکل کمبود جا برای ذخیره سازی اطلاعات پیدا کردم و میخوام یه هارد 2 ترابایتی بخرم
از اونجایی که هم از پی سی و هم از لپتاپ توی خونه استفاده میکنم و همچنین گاهی اوقات فیلم های روی کامپیوتر رو از تلویزیون تماشا میکنم فکر کردم که بهتره یه هارد دسکتاپ تحت شبکه بگیرم.
حالا 2 تا سوال دارم ازتون :
1) این هاردها سرعتشون خوبه؟ یعنی فیلم های فول اچ دی رو میتونن در حالت وای فای و بدون لگ زدن توی تلویزیون پخش کنن؟
2) از بین این دو مدل کدومش بهتره:
WesternDigital My Net N900 with 2TB Storage
Western Digital My Book Live - 2TB

در ضمن اگه خودتون مدل دیگه ای سراغ دارین معرفی کنین....میخوام یه هاردی باشه که بشه بدون سیم و از طریق شبکه به اطلاعاتش دسترسی پیدا کرد و مثلا با موبایل هم بتونم فیلمهای توش رو ببینم....قیمت هم حدود 500 باشه
ممنون

سلام
یک سوال داشتم
به نظر شما بین cpu ها 4430 و 4570 از core i5 کدوم بهتر هست؟
منظورم اینه که این دو فقط در 200 مگا هرتز سرعت کلاک با هم فرق دارن یا نه چیزای دیگه هم هست؟(اختلافشون 50 تومن هست میگم)

و اینکه سرعت 200 مگا هرتز در بازی ها محسوس هست؟

سلام
یک سوال داشتم
منظورم اینه که این دو فقط در 200 مگا هرتز سرعت کلاک با هم فرق دارن یا نه چیزای دیگه هم هست؟(اختلافشون 50 تومن هست میگم)

4570 امتیاز 7069 و 4430 امتیاز 6307 رو تو pcmark میگیرن ... دیگه تفاوتش رو خودتون بسنجید !

4570 امتیاز 7069 و 4430 امتیاز 6307 رو تو pcmark میگیرن ... دیگه تفاوتش رو خودتون بسنجید !

سلام تشکر
خب من که هیچی حالیم نشد که!:d
این اختلاف توی بازی ها چقدر میشه زیاده یعنی؟

یعنی من سال 2009 می خواستم 8500E بگیرم با سرعت 3.2 ،یکی گفت E8400 بگیر با سرعت 3 و با 50 تومن پس انداز...راستم میگفت بنده خدا من هیچی افت فریمی تا الان توی هیچ بازی ای ندیدم (توی رزوی 1200)

الان منظ.رم اینه که اگه اینم همینطوری هستمن برم 4430 بگیرم پول اضافه رو بزارم واسه رم!

حوبه، یا نه ضرر میکنم؟

- - -ویرایش - - -

راستی یک سوال دیگه هم دارم

من یه بازی گرفتم توی این دی وی دی های دولایه بود(هشت گیگ هست فک کنم) اما دی وی دی رام من اونو نمی خونه...(combo Hp هست سال 85 خریدم)...یعنی یکم میره بعد ول میده!

حالا این یعنی اگه بازی های حدید که شاید تا 40 گیگ هم بشن رو توی 5 تا از اینا برای نسل بعد بدن من نمی تونم نصب کنم نه؟

چی باید بگیرم.... بلوری رام؟...قیمتش چند هست؟

Acer Aspire V5-573G-74508G1Taii - لپ تاپ ایسر اسپایر V5-573G

Lenovo IdeaPad Y510p - A - لپ تاپ لنوو آیدیاپد Y510p

البته این lenovo با رم 8 گیگش رو میگفتم (فقط رمشون فرق دارن)

حالا یه چیز دیگه ... من اگه 16 گیگ رم داشته باشه دستگاهم میتونم 8 گیگشو رم دیسک کنم ؟؟ چقدر تاثیر داره ؟ (مخصوصا تو بازی) چون فکر کنم در حال حاضر عملا 8 گیگ بیشتر نیاز نباشه برای کار من . نه ؟

واسه بازی که همون 8 گیگ هم تا مئتها زیاد هست، 8 گیگ اضافی رو هم می تونید رم دیسک کنید، اما حداقل باری بازی تفاوتی نمی کنه، مگر برنامه ای کم حجم دیگه ای داشته باشید که براش مناسب باشه، برا OS هم اصل کاری رم بالا هست.

از این دو مدل هم مدل Lonovo Y510 حداقل پردازنده ی بهتری داره، وگرنه مدل ACER که بیش از حد برای کار شما ضعیفه. رزولوشن هر دو هم پایین هست.

سلام
من مشکل کمبود جا برای ذخیره سازی اطلاعات پیدا کردم و میخوام یه هارد 2 ترابایتی بخرم
از اونجایی که هم از پی سی و هم از لپتاپ توی خونه استفاده میکنم و همچنین گاهی اوقات فیلم های روی کامپیوتر رو از تلویزیون تماشا میکنم فکر کردم که بهتره یه هارد دسکتاپ تحت شبکه بگیرم.
حالا 2 تا سوال دارم ازتون :
1) این هاردها سرعتشون خوبه؟ یعنی فیلم های فول اچ دی رو میتونن در حالت وای فای و بدون لگ زدن توی تلویزیون پخش کنن؟
2) از بین این دو مدل کدومش بهتره:
WesternDigital My Net N900 with 2TB Storage
Western Digital My Book Live - 2TB

در ضمن اگه خودتون مدل دیگه ای سراغ دارین معرفی کنین....میخوام یه هاردی باشه که بشه بدون سیم و از طریق شبکه به اطلاعاتش دسترسی پیدا کرد و مثلا با موبایل هم بتونم فیلمهای توش رو ببینم....قیمت هم حدود 500 باشه
ممنون

خود هارد که سرعتش خوبه، ولی سرعت شبکه هست که خیلی کندتر از اونه!
فرض کنید سرعت هارد شما متوسط 120 مگ بر ثانیه هست، اگر با کابل شبکه ی 10/100 LAN به سیستم وصل کنید نهایت سرعتتون 10 مگ برثانیه میشه، اگر LAN 1000Mbps باشه که دیگه سرعتتون به سرعت هارد محدود میشه
با Wi-Fi سرعت پایینتر از این حرفا هست و روی شبکه 802.11n با سرعت 150 مگابیت هم سرعت واقعی در حد 5 یا 6 مگ محدود میشه

اگر بخواید با یکی از این مدلها بصورت بی سیم وصل بشید برای دستیابی به نهایت سرعت هارد، باید یه کارت وایرلس بسیار قوی از سری 802.11 هم داشته باشید. هر دو مدل هم خوبن.

در کل هر سرعتی پایینتر از 10 مگ بر ثانیه برای پخش فیلم HD و غیر فشرده مناسب نیست، مگر اینکه فشرده مثل فرمت MKV باشه که در اینصورت مشکلی نیست.

سلام و درود!
ببخشید پاور زیر ریل هست? و برای یک سیستمی که به 650 وات پاور نیاز داره مناسبه؟!
green high gp700a
قیمتش هم 350 میگه!

معلومه که مناسبه، هیچ مشکلی هم نیست. البته این سری تازه اومدن بازار ، سری سابقه دار تر و البته گرونتر سری OC هست.

سلام
یک سوال داشتم

مشخصه که 4570 بهتر هست، شما سریعترین 4 هسته ای بازار رو برای بازی بگیری بهترین کار هست، ارزش اون تفاوت قیمت رو هم داره، چون فرکانس بیشتر برای بیشتر بازیها راندمان فریم بالاتری رو میده، البته تا جایی که دیگه پردازنده گلوگاه نباشه و بازی GPU-Bound بشه، که در اون صورت دیگه پردازنده ی سریعتر باز هم فریم مساوی میده و بی تاثیر میشه.

راستی یک سوال دیگه هم دارم

من یه بازی گرفتم توی این دی وی دی های دولایه بود(هشت گیگ هست فک کنم) اما دی وی دی رام من اونو نمی خونه...(combo Hp هست سال 85 خریدم)...یعنی یکم میره بعد ول میده!

حالا این یعنی اگه بازی های حدید که شاید تا 40 گیگ هم بشن رو توی 5 تا از اینا برای نسل بعد بدن من نمی تونم نصب کنم نه؟

چی باید بگیرم.... بلوری رام؟...قیمتش چند هست؟

بازیهای جدید روی DVD که 40 گیگ نمیشن! اون بلوری هست که درایوش هم کلا متفاوت هست ، DVD تا آخر روی هم 8 گیگی می مونه، آخرین استاندارد DVD هم دو لایه ی 8 گیگی هست که نهایت میشه 16 گیگ، ولی بخاطر فنآوری تولیدش صرف نداره اونم بسازن.
مشکل از درایو شماست که با دیسک سازگار نبوده یا کلا با دیسکای جدید و دولایه هم مشکل داره، بهتره عوضش کنید.

دوست عزیز با خودت چی فکر کردی ؟ :d با ۱۸۰۰ توقع داری لپ تاپ با گرافیک خوب گیر بیاری ؟

البته اشتباه گفتم،برای رفیقم میخوام،میخواد فقط بازیا رو بیاره،بزاره رو medium یا law
چون گرافیکاشونو دیدم،میخوام ببینم کدوم یکی تو این رنج قیمت،بهتر عمل میکنه

سلام احتیاج به دوتا هارد اکسترنال دارم . یکی برای حمل و نقل ( فرستادن به شهرستان برای پر کردن فیلم ) و یکی هم با حجم بالاتر برای ذخیره کردن فیلم و این چیزا برای اتصال به کامپیوتر خونگی ( یعنی Desktop باشه ) .
نمیخوام هم خیلی زیاد هزینه کنم ( در حد نرمال ) . نظرتون در باره یه Seagate back up plus ـه یک ترابایت پورتابل + یه 2 ترابایت Back up plus دسکتاپ چیه ؟ هاردهای خوبی هستن ؟ اگر نه پیشنهاد دیگه ایی دارید بگید .
در ضمن برای وصل شدن به دستگاه Android Box و HD player مشکلی نداشته باشن ( یعنی سازگاریشون خوب باشه ) . ممنون .

واسه بازی که همون 8 گیگ هم تا مئتها زیاد هست، 8 گیگ اضافی رو هم می تونید رم دیسک کنید، اما حداقل باری بازی تفاوتی نمی کنه، مگر برنامه ای کم حجم دیگه ای داشته باشید که براش مناسب باشه، برا OS هم اصل کاری رم بالا هست.

از این دو مدل هم مدل Lonovo Y510 حداقل پردازنده ی بهتری داره، وگرنه مدل ACER که بیش از حد برای کار شما ضعیفه. رزولوشن هر دو هم پایین هست.
والا من بنچمارک هارو نگاه کردم acer aspire v5-573 فقط حوالی 6 تا 7 درصد از asus n550jv پایینتر بود و بخاطر حمل و نقل راحتتر (فقط 2 کیلوگرمه) و قیمت پایینتر فکر کنم acer رو بگیرم ... فقط میترسم بخاطر جمع و جور بودن و قوی بودنش گرماش زیاد باشه بزنه داغون کنه !!
یه سوال دیگه اینکه تو ایران mSSD هستش ؟؟ (چون تو اینترنت سرچ کردم نبود) نظرتون راجبش چیه ؟خوب هستش ؟؟ (از لحاظ performance و ...)

- - -ویرایش - - -

فرشید جان خسته نباشید
تا سقف ١٨٠٠ لپ تاپ برای بازی میخوام(کارت گرافیکش خوب باشه)

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
HP pavilion 15-n044
HP Pavilion 15-n014se
این دو مدل تو این رنج خوبن (از لحاظ کانفیگ وگرنه من ریویو ازشون ندیدم !)

اسپیکر یک تکه و کوچک که وای فای باشه تا 150 پیدا میشه ؟ اگر 2 تکه هم بود اشکال نداره ولی جای زیادی ندارم و سایزش حتما کوچک باشه. کیفیت هم یه چیزی واسه گیم و موزیک در حد متوسط !!! تشکر

سلام احتیاج به دوتا هارد اکسترنال دارم . یکی برای حمل و نقل ( فرستادن به شهرستان برای پر کردن فیلم ) و یکی هم با حجم بالاتر برای ذخیره کردن فیلم و این چیزا برای اتصال به کامپیوتر خونگی ( یعنی Desktop باشه ) .
نمیخوام هم خیلی زیاد هزینه کنم ( در حد نرمال ) . نظرتون در باره یه Seagate back up plus ـه یک ترابایت پورتابل + یه 2 ترابایت Back up plus دسکتاپ چیه ؟ هاردهای خوبی هستن ؟ اگر نه پیشنهاد دیگه ایی دارید بگید .
در ضمن برای وصل شدن به دستگاه Android Box و HD player مشکلی نداشته باشن ( یعنی سازگاریشون خوب باشه ) . ممنون .

برا مدل دسکتاپی همون Backup PLUS خوب هست، اما برای Portable مدل WD Mypasspoert Ultra فعلا انتخاب اول هست،از نظر راندمان، دوام و نرم افزار
هیچ کدوم هم با اندروید و HD Player مشکلی ندارن تا اونجا که می دونم.

سلام!
دوستان یه هارد اینترنال 500گیگ + موس و کیبورد اگه معرفی کنین،ممنون میشم...(همه تا سقف200ت)یکم اینور،اونور مسئله ای نیس.

SEAGATE 7200 500GB
ماوس و کیبورد هم انتخاب دیگه ای بجز مدلای ارزون فراسو یا بهتر GENIUS نخواهی داشت.

والا من بنچمارک هارو نگاه کردم acer aspire v5-573 فقط حوالی 6 تا 7 درصد از asus n550jv پایینتر بود و بخاطر حمل و نقل راحتتر (فقط 2 کیلوگرمه) و قیمت پایینتر فکر کنم acer رو بگیرم ... فقط میترسم بخاطر جمع و جور بودن و قوی بودنش گرماش زیاد باشه بزنه داغون کنه !!
یه سوال دیگه اینکه تو ایران mSSD هستش ؟؟ (چون تو اینترنت سرچ کردم نبود) نظرتون راجبش چیه ؟خوب هستش ؟؟ (از لحاظ performance و ...)
m-SSD توی بازار داخلی ندیدم، اگر از نسل جدیدش باشه( مثل SAMSUNG 840 EVO m-SATA) سرعتش با مدلای معمولی فرقی نداره و خوبه.

اسپیکر یک تکه و کوچک که وای فای باشه تا 150 پیدا میشه ؟ اگر 2 تکه هم بود اشکال نداره ولی جای زیادی ندارم و سایزش حتما کوچک باشه. کیفیت هم یه چیزی واسه گیم و موزیک در حد متوسط !!! تشکر

شما مدل Portableمی خوای پس.

یه سری مدلا هستن که با بلوتوث وصل میسن اما Wi-Fi اینجا ندیدم، اینجور مدلا بدرد گیم و موزیک نمی خورن چون اصولا وضوح و شفافیت و قدرت تفکیکی ندارن.
Logitech Z515 یه مدل بلوتوثی هست که بد نیست. مستقیم به موبایل ها هم وصل میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or