بودجه میخوام بین 3 تا 3/5 باشه ، من رندرهای سنگین معمولا باید بگیرم از vray و 3dmax و ...میخوام دیگه تا 3-4 سال مشکل تعویض قطعه نداشته باشم
مثلا به بازی هم بخوام بگم جوری باشه که 3-4 سال دیگه هم بتونه بازیهارو در حد متوسط به بالا اجرا کنه
با این بودجه سخت بشه تمام خواسته های شما رو برآورده کرد!
CPU:INTEL Core I7 4770
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:Geforce GTX 760 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X1
اینا حدود 3390 تومن میشن و برای رندر و سه بعدی مناسبترین قطعات هستن، برای بازی هم تا 2 سال آینده یه خوبی جوابگو خواهد بود و بعد از اون شاید نیاز به ارتقای گرافیک باشه فقط.
سلام دوستان
عید قصد دارم هارد اینترنال ۶۴ مگ بافر با حجم ٢ ترابایت بخرم
چه برندی رو پیشنهاد میکنید؟(کدوم خرابی کمتر داره)
من بیشتر بازی میکنم و میخام همه ی بازیها رو تو هاردم داشته باشم
بودجم تا ٣٠٠ تومن
یه سوال دیگه صداشون تو مخ نیست که؟یعنی صدا با حجم زیاد رابطه ای نداره؟
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
برای بازی باید سریعترین مدلها ی 7200 دور رو خریداری کنید، وگرنه مدل WD GREEN هم 64 مگ بافر هست اما سرعت پایینش مناسب اجرای بازیها نیست.
من توصیم خرید SEAGATE 7200 2TB 64MB یا با قیمت گرونتر WD BLACK 2TB هست که از نظر راندمانی فرقی ندارن
در مورد آمار خرابی هم نمیشه خیلی بعنوان ملاک خرید در نظر گرفت، در هر صورت ریسک خرابی دیسک مکانیکی همیشه وجود داره. سال گذشته کمترین خرابیها مربوط به هاردهای برند هیتاچی و توشیبا و بعد WD بوده، البته آمار فروش خیلی کمتری هم نسبت به SEGATE دارن.
صدا هم با حجم رابطه نداره، اما مدلهای جدید از لحاظ آکوستیک اکثرا کم صدا هستن.
دوستان Core i3 4310 همون 4130 هست اخه به خودم وچندتا دوستان همین cpu پیشنهاد شده هر جا هم نگاه میکنم زده 4130 خواستم هم برم سیستم بگیرم گفتن 4310 نیست بلکه4130 هست ممنون میشم سریع جواب بدین
بله عزیز، همونه، اشتباه تایپی بوده!