مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بودجه میخوام بین 3 تا 3/5 باشه ، من رندرهای سنگین معمولا باید بگیرم از vray و 3dmax و ...میخوام دیگه تا 3-4 سال مشکل تعویض قطعه نداشته باشم
مثلا به بازی هم بخوام بگم جوری باشه که 3-4 سال دیگه هم بتونه بازیهارو در حد متوسط به بالا اجرا کنه

با این بودجه سخت بشه تمام خواسته های شما رو برآورده کرد!

CPU:INTEL Core I7 4770
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:Geforce GTX 760 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X1

اینا حدود 3390 تومن میشن و برای رندر و سه بعدی مناسبترین قطعات هستن، برای بازی هم تا 2 سال آینده یه خوبی جوابگو خواهد بود و بعد از اون شاید نیاز به ارتقای گرافیک باشه فقط.

سلام دوستان
عید قصد دارم هارد اینترنال ۶۴ مگ بافر با حجم ٢ ترابایت بخرم
چه برندی رو پیشنهاد میکنید؟(کدوم خرابی کمتر داره)
من بیشتر بازی میکنم و میخام همه ی بازیها رو تو هاردم داشته باشم
بودجم تا ٣٠٠ تومن
یه سوال دیگه صداشون تو مخ نیست که؟یعنی صدا با حجم زیاد رابطه ای نداره؟

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

برای بازی باید سریعترین مدلها ی 7200 دور رو خریداری کنید، وگرنه مدل WD GREEN هم 64 مگ بافر هست اما سرعت پایینش مناسب اجرای بازیها نیست.
من توصیم خرید SEAGATE 7200 2TB 64MB یا با قیمت گرونتر WD BLACK 2TB هست که از نظر راندمانی فرقی ندارن

در مورد آمار خرابی هم نمیشه خیلی بعنوان ملاک خرید در نظر گرفت، در هر صورت ریسک خرابی دیسک مکانیکی همیشه وجود داره. سال گذشته کمترین خرابیها مربوط به هاردهای برند هیتاچی و توشیبا و بعد WD بوده، البته آمار فروش خیلی کمتری هم نسبت به SEGATE دارن.

صدا هم با حجم رابطه نداره، اما مدلهای جدید از لحاظ آکوستیک اکثرا کم صدا هستن.

دوستان Core i3 4310 همون 4130 هست اخه به خودم وچندتا دوستان همین cpu پیشنهاد شده هر جا هم نگاه میکنم زده 4130 خواستم هم برم سیستم بگیرم گفتن 4310 نیست بلکه4130 هست ممنون میشم سریع جواب بدین

بله عزیز، همونه، اشتباه تایپی بوده!

سلام این مادربورد Gigabyte F2A88X-D3H عملکردش نسبت به z87 plus تفاوت چندانی داره ؟
اولی GTX760 + I5 4670K رو بدون نقص و ... ( عیوب احتمالی ) ساپورت میکنه ؟

مدلی که از گیگا نوشتی اصلا برای سوکت FM2 و APU های AMD هست، ربطی به پردازنده ی 4670 نداره!
همون مدل ایسوس که توصیه شده بهتر هست.

سلام
دوستان من دنبال یه پرینتر خوب میگردم, که قیمت معقولانه ای هم داشته باشه
کار زیادی هم باهاش ندارم
میشه گفت در هفته دو یا سه بار میخوام از یه عکس پرینت بگیرم, همین!
ممنون میشم معرفی کنید

سلام
دوستان من دنبال یه پرینتر خوب میگردم, که قیمت معقولانه ای هم داشته باشه
کار زیادی هم باهاش ندارم
میشه گفت در هفته دو یا سه بار میخوام از یه عکس پرینت بگیرم, همین!
ممنون میشم معرفی کنید

برای کار مورد نظر شما CANON IP 2700 کفایت می کنه و حدود 160 تومن هست. اینا جوهرافشان هستن و مخازن رنگ کارتریج بعد از تعداد محدودی پرینت ممکنه تموم بشه و نیاز به تعویضش باشه، سر و صدای کمی هم ندارن.

سلام دوستان
کسی پاور Green 600A-hp داره اینجا ؟ من پاورم کانکتور مادربردش که همون سیم 24 پینی هست یک پین کم داره یعنی جای پین رو داره اما سیمی بهش وصل نیست این پینی که خالی مونده کنار سیم توسی رنگ هست .
میخوام بدونم این طبیعیه یا نه ؟ من پاور رو تازه خریدم هنوز به برق نخورده و استفاده نشده اگه مشکل داره برم پس بدم این طرف هم پاور رو از تهران سفارش داده تو مغازه نمونه نداره که از روی اون نگاه کنه لطفا اگه دارید یه نگاه بندازید و اطلاع بدید .

بین این دو SSD کدومو رو بگیرم؟ واقعا گیج کننده برام اگر تجربشو دارین. راهنمایی کنین دوستان، ممنون میشم!!!:

Transcend SSD720 128GB با قیمت 400 تومن

SanDisk SDSSDXP 120GB Extreme II با قیمت 500 تومن

حالا معیارها:
1-ترنسند رایتش 540 m/s هست اما سندیسک 340 m/s که خیلی پایین تره!
2-اما در مقابل Random Read Speed برای ترنسند 47,000 IOPS در حالیکه برای سندیسک 91,000 IOPS هست!!!

کدوم یکی از دو فاکتور بالا مهتره؟؟؟؟؟ یعنی الان من که دنبال سرعت بیشترم. دو برابر بودن Random Read Speed آنقدر مهم هست که برم sandisk رو بگیرم؟!!!؟؟ سرعت رایت چی پس؟!!

سلام دوستان
کسی پاور Green 600A-hp داره اینجا ؟ من پاورم کانکتور مادربردش که همون سیم 24 پینی هست یک پین کم داره یعنی جای پین رو داره اما سیمی بهش وصل نیست این پینی که خالی مونده کنار سیم توسی رنگ هست .
میخوام بدونم این طبیعیه یا نه ؟ من پاور رو تازه خریدم هنوز به برق نخورده و استفاده نشده اگه مشکل داره برم پس بدم این طرف هم پاور رو از تهران سفارش داده تو مغازه نمونه نداره که از روی اون نگاه کنه لطفا اگه دارید یه نگاه بندازید و اطلاع بدید .

راستش چیزی که شما می گی کمی عجیبه و من هم نمی تونم نظری بدم، بهترین کار اینه که از بخش پشتیبانی خود گرین بپرسی.

بین این دو SSD کدومو رو بگیرم؟ واقعا گیج کننده برام اگر تجربشو دارین. راهنمایی کنین دوستان، ممنون میشم!!!:

Transcend SSD720 128GB با قیمت 400 تومن

SanDisk SDSSDXP 120GB Extreme II با قیمت 500 تومن

حالا معیارها:
1-ترنسند رایتش 540 m/s هست اما سندیسک 340 m/s که خیلی پایین تره!
2-اما در مقابل Random Read Speed برای ترنسند 47,000 IOPS در حالیکه برای سندیسک 91,000 IOPS هست!!!

کدوم یکی از دو فاکتور بالا مهتره؟؟؟؟؟ یعنی الان من که دنبال سرعت بیشترم. دو برابر بودن Random Read Speed آنقدر مهم هست که برم sandisk رو بگیرم؟!!!؟؟ سرعت رایت چی پس؟!!

هر دو هم سطح و همسرعت هستن، تفاوت زیادی بینشون نیست
سرعت واقعی Write مدل Transcend هم اتفاقا همون حدود 350 مگ هست، فقط توی تبلیغاتش نوشته Up to 540MB/s که در واقع بالاترین سرعت رو در ظرفیتهای 256 و 515 برای تمام مدلها ذکر کرده! که صورتی که Sandisk سرعت واقعی هر مدل رو بر اساس ظرفیت به تفکیک نوشته.

در مورد IOPS هم سرعت درایو Sandisk بخاطر استفاده از کنترلر Marvell واقعا بیشتر هست، اما این فاکتور روی سیستم های دسکتاپ معمولی ما خیلی کارکردی نداره و بیشتر در Server ها اهمیت داره.
اما مزیت اصلی مدل SanDisk استفاده از تراشه های با کیفیتتر Toggle NAND هست که هم عمر بیشتری دارن و هم افت سرعت کمتری در طول مدت استفاده خواهند داشت، بنابراین این مدل توصیه میشه.

سلام.
razer tiamat 2.2 بهتره یا kraken?
با توجه به اینکه قیمت هاشون برابره.

هر دو از با کیفیت ترین مدلها هستن اما تمایز در این حد می تونه سلیقه ای هم باشه که کیفیت کدوم یک رو در چه طیف صدایی اعم از بازی، فیلم و یا موسیقی ترجیح بدید.
اولویت خودم با Krakenهست.

میشه شماره هاش رو بدید ؟

با یه سرچ ساده می تونستید اطلاعاتتون رو پیدا کنید:
green-case.com

فرشید جان این هارد western 2tb 64 buffer red رو بگیرم یا seagate 2tb 64 buffer

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

سری RED برای SERVER ها و NAS Storage ها بهینه شده و نه PC ، هر چند که در عمل تفاوتی با مدلهای معمولی ندارنآ اما خرید مدل SEAGATE یا مدل WD BLACK توصیه میشه.

سلام به همگي، دوستان من ميخوام بعد از مدتي دوباره يه كنسول براي خودم تهيه كنم تا اوقات فراغتم رو پر كنم. چون يه مدتي دور بودم از بحث هاي مربوط به مسائل كنسول و كپي خور شدن و ازين حرفا ميخوام بدونم كدوم كنسول رو از بين PS3 و XBOX انتخاب كنم. يه توضيح كوتاهم بدم اينكه من به سري بازي هاي UNCHARTED خيلي علاقه دارم به خاطر همين نظر خودم روي PS3 هستش و اينكه بدم نمياد مثل سابق آنلاين هم بازي كنم حالا نميدونم با دستگاه هاي كپي خور ميشه انلاين شد يا نه و اينكه روش يا بهتر بگم دردسراي كپي خور شدنشون به چه شكليه. يه توضيح جامعي بدين واقعا ممنون ميشم

سلام به همگي، دوستان من ميخوام بعد از مدتي دوباره يه كنسول براي خودم تهيه كنم تا اوقات فراغتم رو پر كنم. چون يه مدتي دور بودم از بحث هاي مربوط به مسائل كنسول و كپي خور شدن و ازين حرفا ميخوام بدونم كدوم كنسول رو از بين PS3 و XBOX انتخاب كنم. يه توضيح كوتاهم بدم اينكه من به سري بازي هاي UNCHARTED خيلي علاقه دارم به خاطر همين نظر خودم روي PS3 هستش و اينكه بدم نمياد مثل سابق آنلاين هم بازي كنم حالا نميدونم با دستگاه هاي كپي خور ميشه انلاين شد يا نه و اينكه روش يا بهتر بگم دردسراي كپي خور شدنشون به چه شكليه. يه توضيح جامعي بدين واقعا ممنون ميشم

اینجا فقط در رابطه با سخت افزار PC می تونیم مشاوره بدیم، لطف برای کنسولها به تاپیک مربوطه مراجعه کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or