مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
کیس تو دفتر کارم مدلش اینه 775Dual-VSTA:مادربرد و کارت گرافیک:nvidia GeforceForce 210 و رم 2 گیگ DDR2 و نهایتا پاور 450 وات.
حالا میخواستم اگه میشه کارت گرافیکش رو ارتقا بدم و دست کم یه 50 درصدی بهتر بشه.اگه امکانش هست و اصلا کارت گرافیکی برا این عتیقه وجود داره لطفا راهنمایی کنید
بودجه تون چه قدره؟ کمترین ارتقاعی که بتونید کنید GT 610 ه فکر کنم. قیمتش چیزی در حدود 150-200 ه.

سلام
کیس تو دفتر کارم مدلش اینه 775Dual-VSTA:مادربرد و کارت گرافیک:nvidia GeforceForce 210 و رم 2 گیگ DDR2 و نهایتا پاور 450 وات.
حالا میخواستم اگه میشه کارت گرافیکش رو ارتقا بدم و دست کم یه 50 درصدی بهتر بشه.اگه امکانش هست و اصلا کارت گرافیکی برا این عتیقه وجود داره لطفا راهنمایی کنید

شما اگه بخواید می تونید که کارت گرافیک بازی 500 تومنی هم روی اون سیستم نصب کنید اما راندمان پردازندش اونقدر ضعیفه که بعیده راندمان کامل کارت رو توی خیلی از بازیها نشون بده، اما از اون کارت 210 خیلی خیلی بهتر خواهد شد،

کارت زیر 400 تومن هم برای بازی توصیه نمیشه، کارتی مثل AMD 7770 و یا GTX 650.

شما اگه بخواید می تونید که کارت گرافیک بازی 500 تومنی هم روی اون سیستم نصب کنید اما راندمان پردازندش اونقدر ضعیفه که بعیده راندمان کامل کارت رو توی خیلی از بازیها نشون بده، اما از اون کارت 210 خیلی خیلی بهتر خواهد شد،

کارت زیر 400 تومن هم برای بازی توصیه نمیشه، کارتی مثل AMD 7770 و یا GTX 650.
فرشید جان فکر نکنم کسی برای دفتر کار کارت گرافیک بالای 500 تومن ببنده ها:دی یه چیزی مثل 610, 620, 630 فکر کنم برای ایشون مناسب یاشه.

فرشید جان فکر نکنم کسی برای دفتر کار کارت گرافیک بالای 500 تومن ببنده ها:دی یه چیزی مثل 610, 620, 630 فکر کنم برای ایشون مناسب یاشه.

اگه صرفا برای کار اداری می خواست که اصلا برای ارتقای گرافیک سوال نمی کرد، حتما می خواد باهاش بازی هم بکنه که پرسیده چی بگیرم! ، وگرنه همون GT210 هم کفایت می کنه و 610 و 620 هم فرق راندمانی قابل توجهی ندارن، همشون به شدت توی بازی ضعیفن.

یه سیستم برا کافی نت معرفی کنین لطفا

در مورد بودجه هم پیشنهاد شما برا یه سیستم کافی نت چقدره؟

سپاس فراوان
:x

CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN PARS

حدود 1300 میشه.
گرافیک آنبورده که برای کارهای اداری و وب گردی کفایت می کنه.

CASE:GREEN PARS

حدود 1300 میشه.
گرافیک آنبورده که برای کارهای اداری و وب گردی کفایت می کنه.
داش فرشید اینایی که شما گفتید برا یه سیستم کافی نت خیلی زیاده معمولا سیستم کافی نت رو دست دوم بر میدارن یا حداقل یه چیزی زیر 600 . 700 تومن اینا خیلی زیاده :-o یه رم 2 به اضافه ی یه هارد 256 (اگه پیدا نشد همون 512) و یه CPU دو هسته ای (اگه تک هسته ای داشتیم میگفتم تک هسته) کیس هم مهم نیست یه چیزی در حد 30 تومن و در اخر هم یه پاور 300 کفایت میکنه مگه به غیر اینه که میخواد یه مرور گر باز کنه و یه چهار چیز دانلود کنه یا رو افیس ذخیرشون کنه ؟

CPU :Intel Pentium G3220 Haswell 3.0GHz
M.B :GIGABYTE GA-H81M-S2PV
Ram :2GB 1333 DDR3
H.D.D :TOSHIBA - 500GB - SATA
Power :GREEN - GP330A-HE
بین 600 تا 750 میشه یه همچین سیستمی بست ...

ولی من بازم میگم برا سیستم کافی نت همینا هم زیاده اگه دست دوم پیدا کنی خیلی به صرفه تره ;)

داش فرشید اینایی که شما گفتید برا یه سیستم کافی نت خیلی زیاده معمولا سیستم کافی نت رو دست دوم بر میدارن یا حداقل یه چیزی زیر 600 . 700 تومن اینا خیلی زیاده :-o یه رم 2 به اضافه ی یه هارد 256 (اگه پیدا نشد همون 512) و یه CPU دو هسته ای (اگه تک هسته ای داشتیم میگفتم تک هسته) کیس هم مهم نیست یه چیزی در حد 30 تومن و در اخر هم یه پاور 300 کفایت میکنه مگه به غیر اینه که میخواد یه مرور گر باز کنه و یه چهار چیز دانلود کنه یا رو افیس ذخیرشون کنه ؟

CPU :Intel Pentium G3220 Haswell 3.0GHz
M.B :GIGABYTE GA-H81M-S2PV
Ram :2GB 1333 DDR3
H.D.D :TOSHIBA - 500GB - SATA
Power :GREEN - GP330A-HE
بین 600 تا 750 میشه یه همچین سیستمی بست ...

ولی من بازم میگم برا سیستم کافی نت همینا هم زیاده اگه دست دوم پیدا کنی خیلی به صرفه تره ;)

اتفاقا این مطلب رو در نظر داشتم و عمدا سیستم رو کمی بالاتر از معمول توصیه کردم!
سیستمی که من توصیه کردم برای کافی نت مناسب هست، هر چند که میشد پایینتر هم برداشت اما من با توجه به پلاتفرم های جدید ویندوز 7 و 8 و مرورگرهای چند منظوره ی فعلی چیزی رو توصیه کردم که برای کارشون ایده آل باشه و از نظر راندمان باعث آزردگی کاربر نشه

چیزی که شما توصیه کردید شاید مبلغ قابل توجهی ارزونتر باشه و توی بازار هم برای کارکرد کافی نت توصیه بکنن، اما از نظر عملکرد برای 2 یا 3 سال پیش مناسب بودن، نه الان!

2 گیگ رم رو نمیشه قابل قبول دونست ، چون OS های جدید حافظه ی عملیاتی بیشتری لازم دارن و مرورگرهای وب هم برخلاف گذشته به تنهایی می تونن 2 تا 3 گیگ رم رو با داشتن تب های متعدد برای خودشون اشغال کنن!، بعلاوه، چون گرافیک آنبرد هم از حافظه ی اصلی Share می کنه باید رم کافی برای مصرف کارت گرافیکی وجود داشته باشه، همونطور که می دونید مرورگرهای امروزی هم از شتابدهنده های کارت گرافیک برای رندر صفحات و پخش ویدیوهایی مثل کانالهای یوتیوب استفاده می کنن

هارد 500 با 1 ترا هم تفاوت قیمتی نداره که بخواد توی انتخاب تاثیرگذار باشه،
پردازنده ی ضعیفتر هم گرافیک داخلی ضعیفتر داره، اما در صورت محدودیت میشه از پردازنده ی سری Pentium هم استفاده کرد و رم رو هم به 4 گیگ( نه 2 گیگ) تقلیل داد، پاور هم 430 و یا 380 وات کفایت می کنه.

سلام اقا فرشید.یه سیستم در حد ۱۵۰۰تومن میخواستم.مانیتور و موس و کیبورد دارم.فقط منظور کیسه.شما قطعات نو رو بنویس،دست دوم چی میتونم بخرم با درنظر گرفتن قیمت جنس ها ۳۰درصد زیر قیمت،گیمینگ باشه

اتفاقا این مطلب رو در نظر داشتم و عمدا سیستم رو کمی بالاتر از معمول توصیه کردم!
سیستمی که من توصیه کردم برای کافی نت مناسب هست، هر چند که میشد پایینتر هم برداشت اما من با توجه به پلاتفرم های جدید ویندوز 7 و 8 و مرورگرهای چند منظوره ی فعلی چیزی رو توصیه کردم که برای کارشون ایده آل باشه و از نظر راندمان باعث آزردگی کاربر نشه

چیزی که شما توصیه کردید شاید مبلغ قابل توجهی ارزونتر باشه و توی بازار هم برای کارکرد کافی نت توصیه بکنن، اما از نظر عملکرد برای 2 یا 3 سال پیش مناسب بودن، نه الان!

2 گیگ رم رو نمیشه قابل قبول دونست ، چون OS های جدید حافظه ی عملیاتی بیشتری لازم دارن و مرورگرهای وب هم برخلاف گذشته به تنهایی می تونن 2 تا 3 گیگ رم رو با داشتن تب های متعدد برای خودشون اشغال کنن!، بعلاوه، چون گرافیک آنبرد هم از حافظه ی اصلی Share می کنه باید رم کافی برای مصرف کارت گرافیکی وجود داشته باشه، همونطور که می دونید مرورگرهای امروزی هم از شتابدهنده های کارت گرافیک برای رندر صفحات و پخش ویدیوهایی مثل کانالهای یوتیوب استفاده می کنن

هارد 500 با 1 ترا هم تفاوت قیمتی نداره که بخواد توی انتخاب تاثیرگذار باشه،
پردازنده ی ضعیفتر هم گرافیک داخلی ضعیفتر داره، اما در صورت محدودیت میشه از پردازنده ی سری Pentium هم استفاده کرد و رم رو هم به 4 گیگ( نه 2 گیگ) تقلیل داد، پاور هم 430 و یا 380 وات کفایت می کنه.
حرف شما درست ولی من الان با یه سیستم پایین تر از این چیزی که الان گفتم دارم با ویندوز 7 (نسخه ی 32 بیتیش) مثل چی ازش کار میکشم اون که دیگه کافینته ;)

سلام فرشید جان.
CPUـه من 2500K هست که به خاطر مادربوردم نمی‌تونم اورکلاک کنم، کارت گرافیکم هم GTX 780ـه. به نظر شما 2500K با سرعت استوک واسه کارت گرافیکم گلوگاه نمی‌شه؟
تقریباً در حد 1 میلیون می‌تونم هزینه کنم، می‌خواستم ببینم ارزش داره که پردازنده و مادربورد رو تعویض کنم یا نه؟ اصلاً می‌شه با این بودجه چیزی خرید که تغییر محسوسی نسبت به 2500 ایجاد شه؟

سلام اقا فرشید.یه سیستم در حد ۱۵۰۰تومن میخواستم.مانیتور و موس و کیبورد دارم.فقط منظور کیسه.شما قطعات نو رو بنویس،دست دوم چی میتونم بخرم با درنظر گرفتن قیمت جنس ها ۳۰درصد زیر قیمت،گیمینگ باشه

بودجه محدوده، نمیشه با این پول سیستم مناسبی بست:

VGA:ASUS GTX 650 2GB GDDR5
CASE:GREEN X1

اینا حدود 1900 تومن میشن

سلام فرشید جان.
CPUـه من 2500K هست که به خاطر مادربوردم نمی‌تونم اورکلاک کنم، کارت گرافیکم هم GTX 780ـه. به نظر شما 2500K با سرعت استوک واسه کارت گرافیکم گلوگاه نمی‌شه؟
تقریباً در حد 1 میلیون می‌تونم هزینه کنم، می‌خواستم ببینم ارزش داره که پردازنده و مادربورد رو تعویض کنم یا نه؟ اصلاً می‌شه با این بودجه چیزی خرید که تغییر محسوسی نسبت به 2500 ایجاد شه؟

نمیشه گفت که پردازندت کم میاره، البته اگر میشد اورکلاکش کنی خیالمون بابت راندمانش راحتتر بود!
اگر بخوای مادربرد رو هم عوض کنی می تونی یه Z77 برداری، اما اون خودش هم دیگه با اومدن سوکت 1150 و Z87 خریدش مقرون به صرفه نیست.

بنابراین یا تا نسل بعدی پردازنده ها اقدامی نکن، یا بودجه رو افزایش بده و بعد 4670K+Z87 بخر که حدود 1400 تومن هزینه برمیداره.

ممنون.سیستم جالبی از اب درنمیاد،نظرتون راجبه این سیستم چیه؟دست دوم قیمت ۱۶۰۰

،CPU : AMD FX-8120
خنک کننده سی پی یو DEEP COOL ICE-EDGE-400FS

با پورت یو اس پی 3 M.B : ASROCK 970 Extreme4

،،،GPU : ASUA NVIDIA GEFORCE ، GTS 450 - 1GIG DDR5

RAM : 8G - 2*4 DDR3 BUS 1600 Kingston HyperX

اسپیکردار LG ، : LCD 17 MODEL ، : L1710M

کیس با یک فن اضافه GREEN X3

پاور GREEN 480W

HDD: Western Digital ، Green 500Gb-64

DVD-RW: ، Pioneer ،

موس: A4TECH

کیبرد : Viera

به همراه فن اصلی سی پی یو + یک عدد کارت DVB
گارانتی کارت گرافیک : 22/12/2014

گارانتی مادبرد : 30/04/93

گارانتی پاور : 15/01/94

سلام به همگی. لطفا یه راهنمایی میخواستم از دوستانی که از من به کامپیوتر مطلع تر هستن، میخوام یه سیستم جمع کنم اطلاعات زیادی از کامپیوترای امروزی ندارم 9 سال پیش یه سیستم خریدم اولین و آخرینش بوده :d انتظاری هم که از این سیستم دارم اینه که بازی هایی که الان تو بازار برای کامپیوتر هست رو بدون تیک و پرش و دنت سند ! و .... اجرا کنه. چند سالی پی اس 3 و ایکس باکس داشتم الان دوباره هوس بازی به سرم زده خواستم دوباره کنسول بردارم گفتم سیستم جمع کنم بهتره. البته منظورم از سیستم فقط کیس هستش که خب امیدوارم این مانیتور و کیبوردی که دارم به کیسای جدید وصل بشن. مانیتورم سامسونگ syncmaster mb1763 هستش و کیبوردمم فراسو که با یو اس بی وصل نمیشه ازین فیشای خارداره چیه با وصل میشه. بودجمم نهایتا 1.5 هستش فعلا. فقط خیلی برام مهمه که بازیهارو روان و بدون دردسر اجرا کنه دیگه از دمار ادم در نیاد تو ذوقمون نخوره مثل مثلا اساسین بلک فلگ ! اگه ممکن باشه لطفا ریز قطعاتی رو که صلاح میدونید برام مناسبه برای این منظور، با قیمت بهم معرفی کنید ممنون میشم. دم همتون گرم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or