noorihamid99
کاربر سایت
اقا فرشید ممنون یه دنیا سپاس با این مشاوره های عالیت من الان خیلی هیجان زده خوشحال هستم چون با هر کسی صحبت کردم نتونستند برام دلایل قاتع کنند بیارند چون من به این راحتی ها قانع نمیشم متاسفانه ولی شما کاری کردید که اینقدر زود من با صحبت های شما قانع بشم
تشکر تشکر
آقا فرشید عزیز مشکلی نداره یه دو سه تای دیگه سوال ازتون بپرسم ؟؟؟؟
البته اگه مشکلی نداره و مزاحم وقتتون نمیشم چون هیچ جایی رو از این جا مطمئن تر پیدا نکردم
يعني ميشه كر..افيكشو عوض. كنم و يك انويديا واسه بازي بزارم؟
درود
ببخشید یه گرافیک میخوام تو مایه 400 تا 470 . چی پیشنهاد میکنید ؟ سیستم بستم فقط گرافیکش مونده .
من قصد دارم سیستمم رو برای استفاده گیم ارتقا بدم بودجه نقدم 2 تومنه که نمیدونم قطعاتی که روش هست رو چند برمیدارنبهترین کار فقط ارتقای گرافیک هست، پردازنده ی شما هنوز هم تا حد زیادی جوابگو هست
مشخصات سیستم من
ga990xa ud3
cpu x6 1090t
ram corsair 2*4 1600
vga asus 5750 * 2 crossfire
قصد دارم این چهار قطعه رو به روز کنم البته با این بودجه نمیدونم میشه چیز مناسبی جمع کرد یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید
من توصیه می کنم که کارت GTX 780 یا در صورت موجود بودن کارت R9 290X مدل غیر رفرنس رو در نظر داشته باشید.
سلام و تشکر آقا فرشاد عزیز
از راهنماییتون ممنونم معذرت میخوام یکی از دوستان این سیستم رو پیشنهاد داده
شما تایید میکنید؟ یا همون گرافیک رو عوض کنم برای کار گیم جوابم رو میده؟
سیستم پیشنهادی:
ASUS Crosshair V Formula-Z AM3
asus gtx760 oc
cpu 8350
ممنون میشم راهنماییم کنید و اینکه تاثیر تعویض این قطعات خیلی نسبت به سیستم فعلی محسوس خواهد بود؟ یا فقط برم سراغ گرافیک؟
ببخشید
خوب فرشید جان کوچکترین مانیتور چقدره؟ یه سیتم معرفی کن برای این کار بعد یه دو سه مدل هم لپ تاپ معرفی کن تا من باهاشون صحبت کنم ببنیم نظرشون چیه!اخه کار خیلی خاصی هم نمیخوان بکنن که یه نسخه نویسی هستبین این انتخابها هنوز هم R9 290 انتخاب اول هست و با فاصله از 770 سرتره، اما فقط در صورتی خریدش توصیه میشه که مدل رفرنس با فن خود AMD نباشه، یکی از مدلهای ASUS یا MSI توصیه میشه، مشکلی رو هم که عنوان کرده بودم تا حدود 5 درصد در بنچمارکها تاثیرگذار هست، با احتساب این تفاوت باز هم از 770 با فاصله بالاتر و در حد 780 هست.
در بازار داخلی هم بیشتر GTX 780 موجود هست تا R9 290.
بهترین کار فقط ارتقای گرافیک هست، پردازنده ی شما هنوز هم تا حد زیادی جوابگو هست
من توصیه می کنم که کارت GTX 780 یا در صورت موجود بودن کارت R9 290X مدل غیر رفرنس رو در نظر داشته باشید.
آخرین نسل سوکت 1150 برای پردازنده های هاسول اینتل هست.
اگر منظور از صر و صدا صدای تیک هدهای هارد در هنگام پارک شدن یا I/O هست که بیشتر مدلها این رو دارن و قابل شنیدن هست، اما اینکه کدومشون کمتر این صدا رو دارن یا وضعیت آکوستیک بهتری دارن در بین مدلهای فعلی خودم مدل نسل جدید Barracuda رو با مدل WD BLACKهم مقایسه کردم، با اینکه دور بالا و سریعتر هست کمی کم صداتره، اگر توی ویندوز گزینه ی APM برای هارد روشن باشه باعث میشه مرتب به حالت کم مصرف سوییچ کنه که این خودش ایجاد صدا می کنه.
شما باید دنبال خرید یا دانلود کتاب با کلمات کلیدی " آشنایی با اصول سخت افزارهای PC" یا مشابه ی این باشی، با یک یا دو مقاله چیز زیادی دستگیرت نمیشه
البته می تونی به مقاله های سخت افزاری خودم در بخش PC همین سایت اصلی بازیسنتر هم مراجعه کنی، مقاله های مشاوره برای خرید سخت افزار هست.
برای PC که مانیتور 13 اینچی نداریم!
شاید شما بهتر باشه یه لپ تاپ با پنل 14 اینچی بخری که مناسب کار ایشون هم باشه. قیمت لپ تاپ مناسب برای این کار از 1800 به بالا می تونه باشه و از برند ASUS یا LENOVO هم انتخابهایی موجود هست.
خوب فرشید جان کوچکترین مانیتور چقدره؟ یه سیتم معرفی کن برای این کار بعد یه دو سه مدل هم لپ تاپ معرفی کن تا من باهاشون صحبت کنم ببنیم نظرشون چیه!اخه کار خیلی خاصی هم نمیخوان بکنن که یه نسخه نویسی هست
1))))
r9 290میتونه بازیها رو در حالت high تا 3 سال اجرا کنه؟؟؟
2)))
من شنیدم r9 290 خیلی داغه دمای بالایی داره و همین مشکل خیلی بزرگیه اگه شرکت هایی مثه ایسوس و گیگابایت خنک کننده های خودشون رو روی این کارت بذارند اونوقت مشکل داغی این کارت بر طرف میشه ؟!!
3)))
بین شرکت های سازنده کارت برای r9 290 مدل ایسوس رو بگیرم یا گیگابایت
4)))
تا قیمت 1/500/000 تومان بهترین انتخاب همین کارت r9 290 میباشد ؟؟؟؟
5)))
من سیستمی میخوام که تا 6 سال عمر کنه ولی بعد از سه سال فقط کارت گرافیک رو عوض کنم آیا پردازنده های core i5 مدل های تاپ و قویش مثه اون مدلی که شما معرفی کردید میتونه تا 6 سال دوام بیاره چون من فقط میخوام به جز کارت گرافیک همه ی قطعاتم تا 6 سال دوام بیاره اگه جوابتون خیره پس سیستمی معرفی کنید که تا 6 سال دوام بیاره البته کارت گرافیک رو هر سه سال تعویض میکنم
لطفا این سوال آخرم رو کامل پاسخ بدید چون برام خیلی مهمه
سلام
میخواستم یکی از این mini pc های این سایت رو واسه مغازه بخرم Green barebone کاربردم هم فقط واسه وب گردی و فیلم دیدن هستش.دوستان لطفا راهنمایی کنن که کدومش بهتر هستش و یا اصلا خرید این جور کیس ها به صرفه هستش یا خیر؟
بین این دو مدل هارد کودومش بهتره:
Western Digital Caviar Green 2Tb
Seagate Sata3 2TB 64Mb
آقا فرشید ممنونم از راهنماییتون دو دل بودم که برم برای تغییر کل سیستم یا فقط گرافیک انشاالله میرم برای 780 که شما فرمووده بودید
آقا فرشید ببخشید شرمنده پسر عموم قصد داره یه سیستم گیم جمع کنه اون هم مثل من به سخت افزار اشنا نیست میخواد برا حدود 4 تومن سیستم ببنده میشه لطفا شما قطعات رو پیشنهاد بدید
ممنونم بازم شرمنده که تو دردسر میندازمتون
19 اینچ پایینتر که نداریم.
CPU:Core i3 4310
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-M
VGA:GT 630
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480w
CASE:MAGNUM2
این میشه 1590 و با مانیتور هم 1990 میشه.
لپ تاپ هم با همین بودجه می تونه ASUS A450 Core i5 رو تهیه کنه که تقریبا همسرعت همون دستگاه PC معرفی شده هست.
خب سوالاتتون تقریبا تکراری شد، چون توی پستهای اخیرم در پاسخ دوستان دیگه شرح داده بودم
1-اگر تنظیمات آخر منظور هست که خیر، فقط تا دو سال تضمینی هست، تا 3 سال نمیشه پیش بینی کرد
2-قبلا گفتم فقط در صورتی کارتهای 290 و 290X رو بخرید که؟؟ که مدل غیر رفرنس باشن، یعنی کولینگ بهتری دارن که در نتیجه مشکل حرارت و نویز نخواهند داشت،
ASUS 290 DCU II و MSI 290 GAMING از این سری و تایید شده هستند.
3-هر دو مدلهای خوبی دارند
4-فعلا 290 یی موجود نیست که بخوام قیمت بدم!
5- همچین سیستمی نداریم! قویترین سیستم فعلی هم تا 3 یا 4 سال آینده( بجز گرافیک) پاسخگو خواهد بود، ماشین که نیست 5 سال باهاش سر کنی، فن آوری PC به سرعت تغییر می کنه و باید ارتقا بدید، وگرنه برای 6 سال فقط میشه روی خرید PS4 یا XB ONE حساب کرد!
این اعداد و ارقام همگی بر اساس تجربه و پیش بینی های وضعیت سخت افزار هست و یک نتیجه ی علمی و محاسبه شده نیست!
همونجور که اونجا هم گفته شده برای وب گردی،کار اداری ساده و حسابداری مناسب هستن و برای دیدن فیلم، اگر کیفیت HD یا بلو ری باشه هم توصیه نمیشن.
برای فیلم های دارای فرمت سنگین مثل MKV و 1080P دستگاهی که در پاسخ اولین سوال معرفی شد توصیه میشه.
قبلا توضیح ندادم؟!
بهتر از چه نظر؟ ، از نظر سرعت که مشخصه، 2 ترای سی گیت بهتره.
بسیار خب، امیدوارم بعد از خرید 780 حتما پردازنده و مادربرد رو هم ارتقا بدید تا بتونید از تمام توان کارت در بازیهای جدید استفاده کنید، انتخاب خرید بین GTX 780 و یا خرید هر سه قطعه که شامل پردازنده، مادربرد و کارت GTX 760 میشد قطعا به برتری گزینه ی اول در بازیها منجر میشه، اما به معنی راندمان 100 درصد در تمام بازیها نیست. برای اون 2 قلم دیگه باید حدود 1 تومن دیگه کنار بزارید.
CPU:INTEL Core I5 4670
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:Geforce GTX 780 3GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X7
این حدود 4300 میشه و شبیه همون چیزی هست که شما خودتون باید داشته باشید.
یه دنیا تشکر آقا فرشید واقعا ممنون
فقط شرمنده من خیلی سوال میپرسم معذرت میخوام فرمودید اگه 780 رو تهییه کنم باید مادربورد و سی پی یو رو هم ارتقا بدم خیلی شرمندم که میپرسم میشه بفرمایید چه مادربورد و سی پی یو رو شما تایید میکنید؟ همونی که برای پسر عموم فرمودید؟ برای سیستم پسر عموم این حافظه های ssd رو هم تایید میکنید؟
یه دنیا تشکر از بابت راهنماییتون
اقا فرشی نمشه یه لپتاپ ضعیف تر و ارزون تری هم معرفی کنی؟این لپتاپ برای کار اونا زیاد به نظر میرسه!
آقا فرشید اون قسنت بولد رو متوجه نشدم منظورت چی بود.و اینکه با 450 تومن میشه کیس در این حدود جور کرد؟
"همونجور که اونجا هم گفته شده برای وب گردی،کار اداری ساده و حسابداری مناسب هستن و برای دیدن فیلم، اگر کیفیت HD یا بلو ری باشه هم توصیه نمیشن.برای فیلم های دارای فرمت سنگین مثل MKV و 1080P دستگاهی که در پاسخ اولین سوال معرفی شد توصیه میشه."