سلام خدمت اساتید .
میخواستم سه تا قطعه عوض کنم cpu وgraphic و maine
بودجه هم تا 2.200 میخواستم هزینه کنم
البته من پاورم 530 وات گیرینه اگه لازمه اونم عوض کنم بگید بودجه هم نهایتا 2.500
با تشکر
درود.
یک کیس مگنوم و یک پاور گرین 535 که هر دو تا دست دوم هستند رو به چه قیمتی میتونم بفروشم؟
ممنون
حداقل کارت گرافیک رو باید به زودی عوض کنی!من میخوام این سیستم رو بگیرم بنظرتون تا آخر نسل جوابم رو میده؟البته آخرای نسل با کیفیت مدیوم یا لاو بازی کنم مشکلی نیست...!!!
Cpu:core i5 4670k
Vga:gtx 650ti boost 2gb
Ram:apacer 12gb(3*4)1333
Power:green 535a
ارزونترین مین بورد از سوکت 1150 چی هست؟فقط 4 تا اسلات رم داشته باشه و 16 گیگ رو ساپورت کنه و core i7 رو هم ساپورت کنه البته sata 3&usb 3 رو هم داشته باشه!فقط ارزونترین باشه(برند برام مهم نیست)اورکلاکر هم نیستم!!:d
ممنونم...
حداقل کارت گرافیک رو باید به زودی عوض کنی!
من میخوام این سیستم رو بگیرم بنظرتون تا آخر نسل جوابم رو میده؟البته آخرای نسل با کیفیت مدیوم یا لاو بازی کنم مشکلی نیست...!!!
Cpu:core i5 4670k
Vga:gtx 650ti boost 2gb
Ram:apacer 12gb(3*4)1333
Power:green 535a
ارزونترین مین بورد از سوکت 1150 چی هست؟فقط 4 تا اسلات رم داشته باشه و 16 گیگ رو ساپورت کنه و core i7 رو هم ساپورت کنه البته sata 3&usb 3 رو هم داشته باشه!فقط ارزونترین باشه(برند برام مهم نیست)اورکلاکر هم نیستم!!:d
ممنونم...
شما اگه میخوای ارزون ترین مادربرد رو بگیری و اورکلاکر هم نیستی پس چرا CPU رو از سری K انتخاب کردی اصلا ؟
در آینده یه مین درست و حسابی میگیرم واسه همین cpu رو از سری k انتخاب کردم بودجه فعلیم فعلا کفاف نمیده و میخوام ارزونترین مین بورد رو بگیرم...
خب این ترکیب نا متوازن هست, پردازنده رو باید ضعیفتر و گرافیک رو باید قویتر بردارید, اون 3 تا ماجول چهار گیگی هم اشتباه هست, یا باید دو تا باشه یا چهار تا!
سلام من یک هارد4ترابایت wd سری بلک میخوام قیمتش چقدره و از کجا میتونم تهیه کنم(تو مشهد اگه جایی هست)
فرشید ارزونترین مین بورد رو نگفتی!!!
این الان خوبه؟
Cpu:4670
Ram:2*4
Vga:GTX 760
Main:????
من میخوام یه هدفون بگیرم تا 250 تومن , نظر خودم Razer Electra هست , به نظرتون تا این قیمت چیز بهتری هم هست ؟
این مدلی که شما گفتی میکروفون داره , در صورتی که من میکروفون دار نمیخوام !تا 300 تومن مدل RAZER Carcharias انتخاب بهتری هست، توصیه میشه.