مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مادربرد asus p8z77 برای رمش الان رم هام باس 1600 جواب میده؟ یا باید رم هایی با باس متفاوت بگیرم؟
پاور خوب 850 وات چی خوبه؟
یه کیس خوب بتونم توش 2 تا 780ti ببندم و از نظر تهویه خوب باشه هم معرفی کنید لطفا. فقط سایز کیس هر چه کوچکتر بهتر.
لطفا قیمت تموم این قطعات رو هم بگید: پاور 850-ماردبرد asus p8z77 و msi z77 gd65-قیمت کیس
پیشاپیش مرسی
داداش دوتا 780ti میخوای چیکار؟!!!نکنه میخوای کرایسیس 3 رو 4k رو 60فریم بازی کنی!!:-o:d
شرمنده بابت اسپم;)

ببخشید آقا فرشید توصیه کردن کارت گرافیک amd 290 از gtx 770 یک مقدار قویتر هستش میخواستم درباره تکنولوژیهای به کار رفته توی دو نوع مختلف amd و nvidia توضیح بدید چون مثلا توی برخی گیم ها میبینی خاصیت physx قابل فعال شدن هستش که توی کارت amd نیست...میشه بگید چقدر تاثیر میذاره؟ من خودم تا حالا amd نبستم و نمیدونم که به مشکلی میخورم یا نه یا چه فرقهایی باهم دارن . ( مخصوصا این دو تا کارت )اگه میشه یه توضیح کوچیک بدید.ممنون

cpu core i 5 چنده؟ram 4gig ddr3 چنده

پردازنده ی Core i5 از 560 تومن شروع میشه به بالا
رم 4 گیگی هم از 110 تومن داره به بالا

مادربرد asus p8z77 برای رمش الان رم هام باس 1600 جواب میده؟ یا باید رم هایی با باس متفاوت بگیرم؟
پاور خوب 850 وات چی خوبه؟
یه کیس خوب بتونم توش 2 تا 780ti ببندم و از نظر تهویه خوب باشه هم معرفی کنید لطفا. فقط سایز کیس هر چه کوچکتر بهتر.
لطفا قیمت تموم این قطعات رو هم بگید: پاور 850-ماردبرد asus p8z77 و msi z77 gd65-قیمت کیس
پیشاپیش مرسی

بله؛ 1600 کاملا کافی هست، دو تا 8 گیگی باس 1600 توصیه میشه اگر می خواین برای رم سنگ تموم بزارید! "رمهایی با باس متفاوت" دیگه چیه؟! خیر، یکسان فقط
کیس هم X7 یا X6 توصیه میشه، سایزش هم اتفاقا باید هر چه جادارتر بهتر باشه! چون دوتا کارت SLI رو میزبانی می کنه

شما لیستت رو دقیق برای هر قطعه بنویس تا قیمت بدیم.

ببخشید آقا فرشید توصیه کردن کارت گرافیک amd 290 از gtx 770 یک مقدار قویتر هستش میخواستم درباره تکنولوژیهای به کار رفته توی دو نوع مختلف amd و nvidia توضیح بدید چون مثلا توی برخی گیم ها میبینی خاصیت physx قابل فعال شدن هستش که توی کارت amd نیست...میشه بگید چقدر تاثیر میذاره؟ من خودم تا حالا amd نبستم و نمیدونم که به مشکلی میخورم یا نه یا چه فرقهایی باهم دارن . ( مخصوصا این دو تا کارت )اگه میشه یه توضیح کوچیک بدید.ممنون

با یادآوری یکی از دوستان ویرایش میشه: کارت 290 و 780 همرده هستن، نباید با 770 مقایسه کردش! وقتی یک کارت رو در یه مقایسه برتر قلمداد می کنیم که در تمام بازیها از رقیبش فاصله ی محسوسی داشته باشه و سریعتر باشه،

اگر کارت انویدیا داشتی همون 780 مدل ASUS GTX 780 رو بخری راحتتری، PhysX هم در بازیهای اندکی پشتیبانی میشه و هنوز ملاک انتخاب نیست.

آخرین ویرایش:
فرشید جان ینی اینکه مادربرد pci.ex 3 رو پشتتیبانی تاثیری نداره اگه داره به چه درد میخوره؟؟؟ سیستمم در اینده amd r9 270x cpu core i5 1150 احتمالا 4570 2 ram 4 gig حالا یه مادربرد بگو عالی با حداقل قیمت چون نمیخوام واسش خرج کنم h81m-eرو گفتی ولی pci.ex 3 نداره خودت باشی با حداقل قیمت چی بر میداری؟؟؟

ببخشید آقا فرشید سوالاتم خیلی زیاد شد ولی دستتون درد نکنه همه رو جواب دادید.4 تا قطعه میخواستم که اینا شدن
1.ram 2*4 1600 corsair
2.vga asus gtx 770
3.cpu 4770 haswell البته میخواستم 4770k ببندم که گفتید سری k برای اورکلاک هستش که من بلد نیستم برای همین معمولیش رو میبندم
4.قطعه چهارم هم mainboard از سری asus مناسب با این قطعات معرفی کنید البته اورکلاک نمیکنم ولی میخوام امکانات جانبیش خوب باشه مثلا از رزولوشن 4k با کابل hdmi پشتیبانی کنه یا اگه امکانات دیگه ای داره که به کار میاد...
ضمنا یه توضیح کوچیکی از سریهای مختلف مادربورد asus هم میشه بدید.تا اینجا فهمیدم که سری z برای اورکلاک هستش بقیه مثلا سری h فرقشون با این سری چیه؟ یا سری b ؟
بازم ممنون

فرشید جان ینی اینکه مادربرد pci.ex 3 رو پشتتیبانی تاثیری نداره اگه داره به چه درد میخوره؟؟؟ سیستمم در اینده amd r9 270x cpu core i5 1150 احتمالا 4570 2 ram 4 gig حالا یه مادربرد بگو عالی با حداقل قیمت چون نمیخوام واسش خرج کنم h81m-eرو گفتی ولی pci.ex 3 نداره خودت باشی با حداقل قیمت چی بر میداری؟؟؟

معلومه که تاثیر داره اما مادربردهای دو نسل اخیر بیشترشون PCI-e 3.0 هستن، اما در عمل PCI-e بودن فعلا برای قویترین کارتهای موجود هم به تنهایی تاثیر زیادی نداره و برای آینده مهمتر میشه.
پردازنده ی سوکت 1150 هم PCI-e 3.0 رو داره، این از امکانات خود پردازنده هست و به مادربرد ربطی نداره. مگر اینکه سازنده نخواد این قابلیت رو پشتیبانی کنه.

برای PCI-e 3.0 می تونید ASUS H87M-E رو بردارید.

ببخشید آقا فرشید سوالاتم خیلی زیاد شد ولی دستتون درد نکنه همه رو جواب دادید.4 تا قطعه میخواستم که اینا شدن
1.ram 2*4 1600 corsair
2.vga asus gtx 770
3.cpu 4770 haswell البته میخواستم 4770k ببندم که گفتید سری k برای اورکلاک هستش که من بلد نیستم برای همین معمولیش رو میبندم
4.قطعه چهارم هم mainboard از سری asus مناسب با این قطعات معرفی کنید البته اورکلاک نمیکنم ولی میخوام امکانات جانبیش خوب باشه مثلا از رزولوشن 4k با کابل hdmi پشتیبانی کنه یا اگه امکانات دیگه ای داره که به کار میاد...
ضمنا یه توضیح کوچیکی از سریهای مختلف مادربورد asus هم میشه بدید.تا اینجا فهمیدم که سری z برای اورکلاک هستش بقیه مثلا سری h فرقشون با این سری چیه؟ یا سری b ؟
بازم ممنون
1-از سری XMS3 حدود 340 تومن
2-قیمت حدود 1450 هست
3- حدود 920 تومن مدل بدون K
4- مدل ASUS B85-PLUS که حدود 330 تومن هست و H87-PLUS که حدود 400 هست. بهترین توضیح هم توی سایتش هست. سری H87 همه چی داره بجز اورکلاک
B85 هم امکان خروجی گرافیک آنبرد و تعدادی پورت اضافی رو نداره، H81 هم تقریبا امکانات پایه هست.

سلام فرشید جان. با بودجه 2.500 یه کیس می‌خواستم. فقط هم خود کیس باشه. هدف هم بازی هست. قصد SLI کردن در آینده رو هم ندارم(نداره).
و این که قیمت‌ها تغییر کردن؟ امیدی هست قطعات ارزون‌تر شه یا خیر؟

CPU:Core i3 3220
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:P8B75V
VGA:GIGA GTX 760 OC3X 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

حدود 2770 میشه. قیمتها تا همین جا هم پایین اومدن. زیادی اصرار کنی بالا میرن باز پشیمون میشی!

آخرین ویرایش:
سلام فرشید جان. با بودجه 2.500 یه کیس می‌خواستم. فقط هم خود کیس باشه. هدف هم بازی هست. قصد SLI کردن در آینده رو هم ندارم(نداره).
و این که قیمت‌ها تغییر کردن؟ امیدی هست قطعات ارزون‌تر شه یا خیر؟

خب من تقریبا تصمیم قطعی رو گرفتم و قصد دارم 780ti رو بگیرم. البته 2-3 همفته هم صبر میکنم تا هم امتحاناتم تموم بشه و هم اینکه شاید قیمتها کمی کاهش پیدا کرد و مهمتر اینکه برندهای خوبی مثل asus و msi هم وارد شد!
خب من که این همه هزینه کردم و همه ی قطعات رو در سطح بالا بستم بنظرتون بهتر نیست یک هارد Ssd هم بگیرم؟! و اینکه کمی از تاثیر این هارد تو بازی ها توضیح بدید و کلا چی میکنه؟!
سوال مهمتر اینکه من کیس من green x-5 fusion هست و مسلما 780tiرو میشه داخلش جا کرد ولی آیا در کنار این هارد فضای لازم برای هارد Ssd هست؟!
و آخرین سوال هم یک Ssd قابل قبول معرفی کنید! تا جایی که میشه ارزون باشه!
با تشکر از آقا فرشید و رامین وسایر مشاوران :x
ssd باید windows و برنامه ها توش باشن, پس کم کم یه 512 نیاز دارید حواست باشه.

- - -ویرایش - - -

من گفتم همرده هستن، نگفتم 290 قویتره! وقتی یک کارت رو در یه مقایسه برتر قلمداد می کنیم که در تمام بازیها از رقیبش فاصله ی محسوسی داشته باشه و سریعتر باشه، در مورد این دو مدل با فرض استوک بودن همرده هستن( نه همسرعت)
اگر کارت انویدیا داشتی اگر همون 770 مدل ASUS GTX 770 DCU II رو بخری راحتتری، PhysX هم در بازیهای اندکی پشتیبانی میشه و هنوز ملاک انتخاب نیست.

اقا فرشید دیگه داری زیادی جو nvidia میدی ها...290 حتی توی یه سری بازی ها از 780 هم بهتر عمل میکنه بعد شما میگی همرده 770 هست؟؟؟
http://www.anandtech.com/show/7481/the-amd-radeon-r9-290-review/4

سلام
ميخواستم بدونم كاربرد اصلي باس ram چيه؟مثلا من 8 gb با باس 1333 دارم و ميخوام بدونم اگه با يه رم با باس بيشترعوضش كنم مثلا 1600 خيلي توي بازي تاثير ميذاره؟

سلام به همه ی دوستان
برای نرم افزارهای مهندسی (solidworks,catia و ...) و مقداری هم بازی ;) قطعات زیر رو خریداری کردم و سیستم رو ارتقا دادم
cpu:i7 4770
mb : asus z78-A
vga : evga gtx 760 2gig
و SSD و رم رو از سیستم قبلی برداشتم
الان رم سیستم 8 گیگ Kingston hyperX هستش
میخواستم بدونم آیا نیازی هست که رم رو به 16 گیگ افزایش و بدم و بهبود عملکرد چشمگیره؟
ممنونم
موفق باشید

سلام
ميخواستم بدونم كاربرد اصلي باس ram چيه؟مثلا من 8 gb با باس 1333 دارم و ميخوام بدونم اگه با يه رم با باس بيشترعوضش كنم مثلا 1600 خيلي توي بازي تاثير ميذاره؟

فکر نکنم در حدی باشه که ارزش داشته باشه پول بدی عوض کنی

- - -ویرایش - - -

سلام به همه ی دوستان
برای نرم افزارهای مهندسی (solidworks,catia و ...) و مقداری هم بازی ;) قطعات زیر رو خریداری کردم و سیستم رو ارتقا دادم
cpu:i7 4770
mb : asus z78-A
vga : evga gtx 760 2gig
و SSD و رم رو از سیستم قبلی برداشتم
الان رم سیستم 8 گیگ Kingston hyperX هستش
میخواستم بدونم آیا نیازی هست که رم رو به 16 گیگ افزایش و بدم و بهبود عملکرد چشمگیره؟
ممنونم
موفق باشید
واسه بازی که نیاز نیست، بازی نیومده که از 6 بیشتر بخواد

ssd

اقا فرشید دیگه داری زیادی جو nvidia میدی ها...290 حتی توی یه سری بازی ها از 780 هم بهتر عمل میکنه بعد شما میگی همرده 770 هست؟؟؟
AnandTech Portal | The AMD Radeon R9 290 Review

شما فکر کن فرشید بیاد از روی فن بازی یه کارت خیلی قویتر رو همرده معرفی کنه!!، اشتباه لپی بود دوست عزیز،ممنون که تذکر دادی، تصحیح شد! :)

سلام

بستگی به مادربرد و پردازنده داره که باس بالاتر تاثیر داشته باشه یا نه.

ssd باید windows و برنامه ها توش باشن, پس کم کم یه 512 نیاز دارید حواست باشه.
مرد مومن چی میگی 512؟ ویندوز که 20 گیگ، یه 100 گیگ هم خرت و پرت، میشه 128. تازه 64 هم کافیه! نکنه شما میخواید به جای HDD کلا از SSD استفاده کنید که میگید 512؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or