مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان میخوام کارت گرافیک r9 270xو سی پیو 4670 core i5 یا 4570 (میخوام هانسول باشه کلا در حد 600.700 که فک کنم این دوتا خوب باشن البته اگه بهترم وجود داره بگید) بخرم.... حالا یه مادربورد که جای ارتقا داشته باشه در حد 200تومن و رم 6گیگ1660 و یه پاور بم پیشنهاد بدید

آخرین ویرایش:
اساتید این سیستم برای گیم نسل جدید چطوره؟
3g gddr5 384 bit sapphire hd 7970 dual-x
System Model: TA790GX A3
BIOSTAR Group
AM3 Phenome X6 1090T Black Edition
SilverStone 850W Full Modullar
ram=
kingston 2"4GB DDR3 1600
HDD:1TB

هنوز سیستم سرپایی هست و میشه برای بازیهای جدید هم روی راندمانش در سطح خوب حساب کرد، البته فکر می کنم سیستم رو دارید دست دوم برمی دارید، بهرحال مورد تایید هست.

vga نمیگید ؟ ببخشید ...............

گرافیک این ترکیب هم مثل سیستم پیشنهادی من آنبرد هست، با این تفاوت که گرافیک تراشه ی FM2 برای بازی قویتر از گرافیک آنبرد اینتل هست.

دوستان میخوام کارت گرافیک r9 270xو سی پیو 4670 یا 4570 (میخوام هانسول باشه کلا در حد 600.700 که فک کنم این دوتا خوب باشن البته اگه بهترم وجود داره بگید) بخرم.... حالا یه مادربورد که جای ارتقا داشته باشه در حد 200تومن و رم 6گیگ1660 و یه پاور بم پیشنهاد بدید

با 200 تومن فقط میشه ارزونترین مادربرد ممکن رو خرید، جای ارتقا هم داره.

RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H81M-E
POWER:650W GREEN

برای رم هم 6 گیگی نمیشه، باید 8 گیگی برداری، پاور هم یه 650 وات گرین از پس گرافیکهای بسیار قویتر هم برمیاد.

خب من تقریبا تصمیم قطعی رو گرفتم و قصد دارم 780ti رو بگیرم. البته 2-3 همفته هم صبر میکنم تا هم امتحاناتم تموم بشه و هم اینکه شاید قیمتها کمی کاهش پیدا کرد و مهمتر اینکه برندهای خوبی مثل asus و msi هم وارد شد!
خب من که این همه هزینه کردم و همه ی قطعات رو در سطح بالا بستم بنظرتون بهتر نیست یک هارد Ssd هم بگیرم؟! و اینکه کمی از تاثیر این هارد تو بازی ها توضیح بدید و کلا چی میکنه؟!
سوال مهمتر اینکه من کیس من green x-5 fusion هست و مسلما 780tiرو میشه داخلش جا کرد ولی آیا در کنار این هارد فضای لازم برای هارد Ssd هست؟!
و آخرین سوال هم یک Ssd قابل قبول معرفی کنید! تا جایی که میشه ارزون باشه!
با تشکر از آقا فرشید و رامین وسایر مشاوران :x

سلام يه مادر بورد تا ٤٠٠ مي خواستم
براي cpu core i 5 4430
فكر كنم سوكتش ١١٥٠ باشه ولي مطمين نيستم!
ممنون

ASUS B85-PLUS حدود 330 تومن هست و یه مدل مناسب برای اون پردازنده هست. قیمت و مدل انتخابی بستگی به قطعات دیگه هم داره.

خوب فرشید جان ی مادربورد خوب بگو که پشتیبانی نسل سوم بده کلا ردیف باشه

مادربرد به خودی خود هیچ کاره هست و انتخابش بستگی به کارکرد و اولویتها و نیازهای کاربر داره.
شما بقیه ی قطعات و استفادت رو بگو تا معرفی کنم.

خب من تقریبا تصمیم قطعی رو گرفتم و قصد دارم 780ti رو بگیرم. البته 2-3 همفته هم صبر میکنم تا هم امتحاناتم تموم بشه و هم اینکه شاید قیمتها کمی کاهش پیدا کرد و مهمتر اینکه برندهای خوبی مثل asus و msi هم وارد شد!
خب من که این همه هزینه کردم و همه ی قطعات رو در سطح بالا بستم بنظرتون بهتر نیست یک هارد Ssd هم بگیرم؟! و اینکه کمی از تاثیر این هارد تو بازی ها توضیح بدید و کلا چی میکنه؟!
سوال مهمتر اینکه من کیس من green x-5 fusion هست و مسلما 780tiرو میشه داخلش جا کرد ولی آیا در کنار این هارد فضای لازم برای هارد Ssd هست؟!

چه عجب!
خرید SSD قطعا برای همچین سیستمی ضروری محسوب میشه و یه مدل نسل جدید مثل SAMSUNG 840 pro/EVO هم توصیه میشه که 550 تا 600 تومن برای 120 گیگی هست. تاثیرش هم در بخش لود شدن سریعتر بازی و یا استریم بدون وقفه ی داده های بازی هست، در فریم ریت بازی تاثیری نداره.

کیست هم مشکلی نداره.

SSD فقط تو سرعت بخشیدن به بارگذاری کمک میکنه ینی تو بازی ها تو لودینگ اثر میزاره ولی اونچنان تفاوتی ایجاد نمیکنه که به خاطرش یه هارد SSD بست هارد های SSD با توجه به قیمت بالایی که دارن اکثرا برای نصب ویندوز و نصب بعضی نرم افزار سنگین روی اون اقدام به خریدش میکنند .
یه ADATA SSD SP600 - 128GB که حدود 420 تومن قیمت داره واسه این کار کفایت میکنه ...

نسل جدید کارت های انویدیا تا 3 ماه دیگه و سی پی یو های اینتل تا 6 ماه دیگه میاد . کارت های انویدیا 20 نانومتری و سی پی یو های اینتل 14 نانومتری هستن و فقط بین 37W تا 47W مصرف دارن. :d

آخرین ویرایش:
دوستان چند تا سوال داشتم .
1. تفاوت دو تا رم با بافر 1600 و 2400 چقدره (برای گیم ) و مثلا ارزش داره که 100 تومن بیشتر بذاریم به جای دو تا 4 گیگ با بافر 1600 دوتا با بافر 2400 بخرم یا نه و توی طولانی مدت مثلا 3 یا 4 ساله دیگه این موضوع اذیت میکنه اگه 1600 بردارم؟
2. دیگه اینکه کلا خرید یک رم 8 گیگ بهتره یا دو تا 4 گیگ؟ چه فرقی داره که مثلا میگید به بچه ها دوتا 4 گیگ بردارن به جای یک 8 گیگ؟
3. قضیه بافر رم رو اگه میشه توضیح بدید به صورت خلاصه که کارش چیه...
4. من میخوام کیس با cpu 4770k haswell ببندم منتها مادربوردی میخوام که این پردازنده رو ساپورت کنه و اینکه ویژگیهای جانبی مادربورد برام مهم نیست .خیلی حرفه ای هم کار نمیکنم که بخوام اورکلاک کنم.اگه میشه از مدل ایسوس یا مدلهای خوب دیگه بگید
5. اگه بخوام گرافیک ببندم بین amd r9 290 و gtx 770 چون هم قیمت هستن تقریبا کدوم رو پیشنهاد میدید؟
با تشکر از آقا فرشید و بقیه دوستانی که جوابگو هستن

نسل جدید کارت های انویدیا تا 3 ماه دیگه و سی پی یو های اینتل تا 6 ماه دیگه میاد . کارت های انویدیا 20 نانومتری و سی پی یو های اینتل 14 نانومتری هستن و فقط بین 37W تا 47W مصرف دارن. در ارتقاء سیستم تجدید نظر بکنید برادران :d
منبع ؟

نسل جدید کارت های انویدیا تا 3 ماه دیگه و سی پی یو های اینتل تا 6 ماه دیگه میاد . کارت های انویدیا 20 نانومتری و سی پی یو های اینتل 14 نانومتری هستن و فقط بین 37W تا 47W مصرف دارن. در ارتقاء سیستم تجدید نظر بکنید برادران :d

جو نده نوید جان! اونم توی تاپیک رسمی مشاوره!

پردازنده های جدید اینتل از 3 ماهه ی سوم 2014 به بازار میان و فعلا هم نوبت Hasswell-E هست که جانشین پردازنده های فعلی سوکت 2011 خواهد شد، به پردازنده های دسکتاپ و موبایل کاری نداره، در ضمن نسل بعدی پردازنده های هاسول فعلی تفاوتی در عملکرد نخواهند داشت، همونطور که گفتی فقط کم مصرفتر خواهند بود.

اما در مورد کارتهای گرافیکی نسل بعدی NVIDIA فعلی گمانه زنی هست، چیزی قطعی نیست.

دوستان چند تا سوال داشتم .
1. تفاوت دو تا رم با بافر 1600 و 2400 چقدره (برای گیم ) و مثلا ارزش داره که 100 تومن بیشتر بذاریم به جای دو تا 4 گیگ با بافر 1600 دوتا با بافر 2400 بخرم یا نه و توی طولانی مدت مثلا 3 یا 4 ساله دیگه این موضوع اذیت میکنه اگه 1600 بردارم؟
2. دیگه اینکه کلا خرید یک رم 8 گیگ بهتره یا دو تا 4 گیگ؟ چه فرقی داره که مثلا میگید به بچه ها دوتا 4 گیگ بردارن به جای یک 8 گیگ؟
3. قضیه بافر رم رو اگه میشه توضیح بدید به صورت خلاصه که کارش چیه...
4. من میخوام کیس با cpu 4770k haswell ببندم منتها مادربوردی میخوام که این پردازنده رو ساپورت کنه و اینکه ویژگیهای جانبی مادربورد برام مهم نیست .خیلی حرفه ای هم کار نمیکنم که بخوام اورکلاک کنم.اگه میشه از مدل ایسوس یا مدلهای خوب دیگه بگید
5. اگه بخوام گرافیک ببندم بین amd r9 290 و gtx 770 چون هم قیمت هستن تقریبا کدوم رو پیشنهاد میدید؟
با تشکر از آقا فرشید و بقیه دوستانی که جوابگو هستن

1-اون بافر نیست، فرکانس کاری بر حسب واحد مگاهرتز هست، مشخصه که هر چی سریعتر بهتر! اما در تءوری، در عمل بالاتر از 1600 یا 1866 برای نسل فعلی توصیه نمیشه. تا 4 سال دیگه DDR4 بیشتر بازار رو گرفته!
2-حتما باید دوتا ماجول 4 گیگی خرید، خرید ماجول تکی منطقا اشتباه فنی هست! چون پردازنده های امروزی دو کاناله یا بالاتر هستن.
3- اشتباه بود!
4- حتما باید مدلی بر پایه ی Z87 باشه اگر از سری K می خرید، اگر اورکلاک نمی کنید که دیگه نباید K بخرید!
5- کارت 290 و 770 همرده و قوی هستن، اما 290 (بدون X) ممکنه برخی بازیها سریعتر باشه،

مادربرد asus p8z77 برای رمش الان رم هام باس 1600 جواب میده؟ یا باید رم هایی با باس متفاوت بگیرم؟
پاور خوب 850 وات چی خوبه؟
یه کیس خوب بتونم توش 2 تا 780ti ببندم و از نظر تهویه خوب باشه هم معرفی کنید لطفا. فقط سایز کیس هر چه کوچکتر بهتر.
لطفا قیمت تموم این قطعات رو هم بگید: پاور 850-ماردبرد asus p8z77 و msi z77 gd65-قیمت کیس
پیشاپیش مرسی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or