نگفتتین امکان ارزون شدن قطعات تا دو ماه دیگه هست یا نه ؟؟؟
یه سوال دیگه داشتم کدوم کارت گرافیکو بخرم GTX 650 Ti Boost 2GB (msi - asus -Gigabyte) یا GTX 760 2GB (MSI -asus - gigabyte) ؟؟؟
البته من نمی خوام بازی روی تنظیمات High اجرا کنم. رو همون تنظیمات معمولی مشکلی ندارم.ضعیفترین قطعه فعلاکارت گرافیک شما هست، ویدیو هایی هم که دیدی یا رزولوشن پایینتری بودن یا تنظیمات پایینتر، ظاهرا باورت نشده هنوز که کارت 560Ti برای بتل 4 نمی تونه آخرین تنظیمات رو بده
همونطور که قبلا گفتم فقط کارت گرافیک رو ارتقا بدید!
بجز این خود بازی هم دارای لگ و باگهای زیادی هست، ممکنه شما اونها رو با ضعف سیستم اشتباه گرفته باشید. توی تاپیک مربوط به بتل 4 تخصصی تر راهنمایی خواهید شد.
قیمت رو گفتم، ندیدی
این دو مدل کارت هم نه همرده هستن و نه همقیمت، مشخصه که کارت 760 خیلی سریعتره.
از بین برند ASUS و GIGABYTE بگیر (البه GIGABYTE کولینگ بهتری داره برا همین کمی گرون تره)کدوم برند رو بگیرم ؟
الان بهرین کارت گرافیکی که نسبت به قیمت خودش راندمان خوبی داره GTX 760 هست و بسته به برند از 1 تومن تا 1.200 قیمت داره ...البته من نمی خوام بازی روی تنظیمات High اجرا کنم. رو همون تنظیمات معمولی مشکلی ندارم.
الان بهترین کارت که قیمت کمی داشته باشه و برای این بازی مناسب باشه چیه؟ بعد بجز گرفتن کارت گرافیک دیگه نیازی به ارتقا سایر قطعات نیست؟
در ضمن مشخصات پاورم هم اینه.
GREEN GP685B
البته من نمی خوام بازی روی تنظیمات High اجرا کنم. رو همون تنظیمات معمولی مشکلی ندارم.
الان بهترین کارت که قیمت کمی داشته باشه و برای این بازی مناسب باشه چیه؟ بعد بجز گرفتن کارت گرافیک دیگه نیازی به ارتقا سایر قطعات نیست؟
در ضمن مشخصات پاورم هم اینه.
GREEN GP685B
سلام
یک سیستم می خوام برای کارهای میکس و ... با ادیوس و افتر افکت کار می کنم ، حداکثر رزولیشن ویدئوهام 720P هست و 60 فریم ...
محدودیت بودجه هم شدیدا دارم :d تا 2.5
فکر کنم بیشتر گرافیک و Ram مهم باشه ... هارد هم SSD و HHD اگه شد
سلام
از Macbook pro 2013 چیزی تو ایران اومده ؟ قیمت ؟
دوستان یه توافقی حاصل شده که قسمت کوچیکی از تحریم ها و دارایی های ایران آزاد شده . البته در حدی نیست که انتظار کاهش قیمت منطقی داشته باشیم اما شوک وارده به بازار میتونه قیمت هارو دچار کاهش و نوسان بکنه احتمالا . اگه قصد خرید دارید بهتره چندماه صبر کنید به نفعتون هستش
سلام
من 2 سال پیش یه سیستم high end خریدم...
اما حالا کم کم داره اذیت میکنه مجبورم bf 4 رو روی تنظیمات high بزارم تا فریم خوبی بگیرم.
یه سیستم high end پیشنهاد میدین؟برند ها رو هم بهترین در نظر بگیرید و البته میخوام sli کنم تو فکر GTX 780 بودم اما مثل اینکه TITAN بهتره.نظر شما چیه؟
در مورد کارت گرافیک فعلا GTX 780Ti از TITAN هم سریعتره و در واقع سریعترین کارت تک هسته ای در دنیاست
در مورد ارتقا هم اول مشخصات سیستم فعلی رو بگید تا بشه نظر داد، اما فکر کنم برای شما هم تعویض اون دو کارت گرافیکی کفایت می کنه.
cpu: core i7 2600k مثل اینکه بعضی مدل های i5 بهترن
vga:GTX 580 ASUS دوتا دارم
m/b:P8Z68V-PRO
ram:8 gig
ssd:2X60 GB & 2X 120 GB
power:GREEN 1035W
case:GREEN X9
خیر، I5 ها ضعیفتر از I7 ها هستن( از نظر توان خام، در بازی تفاوت زیادی ندارن هنوز)
همونطور که خاطرم بود سیستم شما فقط نیاز به ارتقای کارت گرافیکی داره تا کیفیت حداکثر رو در اون سطحی که توقع دارید بگیرید، بقیه ی قطعات کاستی ندارن.