مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

تویه یکی از این سایت ها ی ایرانی تو فرومش نوشته بود که این گرافیک 8800gt مادر بردهای pci e جواب نمیدن. حتی p35 .بعد نوشته بود که: بله روی PCIe 1 هم نصب میشند ولی پرفورمنس جالبی ندارند ...

این کارتها اساساً برای PCIe 2.0 طراحی شده اند. اینم نوشته بود.:جالبه ، این کارت سریعا وارد بازار ایران شد ولی مادربردهای X38 که اینارو ساپورت میکنن هنوز وارد نشده اند !

اینو قبول دارید شماها ؟من که هیچ جوره تو کتم نمیره این حرف.

MSI X38 Diamond

it_photo_64889_26.jpg

قیمت این چنده ؟ تو بازار اومده یا نه؟ یعنی این مادر برد pci e 2.0 داره؟
اینم یکی دیگه
Abit IX38 QuadGT

IMG_0361.jpg

تویه یکی از این سایت ها ی ایرانی تو فرومش نوشته بود که این گرافیک 8800gt مادر بردهای pci e جواب نمیدن. حتی p35 .بعد نوشته بود که: بله روی PCIe 1 هم نصب میشند ولی پرفورمنس جالبی ندارند ...

این کارتها اساساً برای PCIe 2.0 طراحی شده اند. اینم نوشته بود.:جالبه ، این کارت سریعا وارد بازار ایران شد ولی مادربردهای X38 که اینارو ساپورت میکنن هنوز وارد نشده اند !

اینو قبول دارید شماها ؟من که هیچ جوره تو کتم نمیره این حرف.
کارت 8800GT هیچ فرقی از نظر performance در PCIe 2 با PCIe 1.1 ندارد!!!!!!!
شما چه p35 داشته باشی چه x38 فرقی نیست.
کارت 8800GT پهنای باند 60Gb دارد در حالی 1.PCIe 1 تا پهنای باند 105Gb که کارت 8800ULTRA هست را ساپورت می کند.

سلام دوستان من میخوام سیستم رو ارتقا بدم با 300 تومان میشه مادر بورد و رم و کارت گرافیک و سی پی یو خوب گیر اورد یا کمه ؟ اگه میشه لطفا مدلش رو بگین و اینکه من شهرستان هستم و مدلی بگین که اینجاها هم پیدا بشه
در ضمن می خوام بازیهایی مثل pes2008 رو راحت اجرا کنه اگه پول بیشتر ی میخواد چقدر؟
با تشکر

سلام ممنون از توجهتون
خوب با 400 چه سیستمی پیشنهاد میکنید؟
یه سوال هم داشتم اینجایی که من هستم خیلی پرته و فکر نکنم قطعاتی که شماها پیشنهد میدین پیدا بشه که اگر هم پیدا بشه حتما قیمتش بیشتر خواهد بود شما در مورد این مشکل چه پیشنهادی دارین
با تشکر

می تونید سفارش بدید از تهران بیارن براتون.

اما سیستم.

MotherBoard MSI K9N 4 Ultra
CPU 4.2 AMD X2
Ram 1GB DDR2 OCZ USA
Graphic GForce 7300 512Mb

همچین سیستمی فکر می کنم همچین قیمتی داشته باشه.هفته پیش این رو سوال کردم این قیمتا بود.

اقا خسته نباشید.
یه سوال دارم. این برنامه ی riva tuner برای چه کاری هستش؟ فقط میدونم مربوط به گرافیکه.برای اور کلاک هستش؟ یا نه؟ در ضمن اینو بگم من اصلا اهل اورکلاک نیستم.و سر در نمیارم.ممنون میشم کمکم کنید و یه راهنمایی بهم بدید.

سلام به همگی .
اقا یکی از دوستانم او مده سراغم تا مشورت کنه در مورد ارتقای قطعا تش اونم چی فقط به خاطر بازی اینکه بتو نه 99%بازیها رو بتونه تو رو زلیشن 600×800 به صورت فول بازی کنه یعنی بیشتر تنظیمات عالی باشه ولی تو رو زلیشن 600×800 اجرا کنه قطعاتی رو هم که می خواد ارتقاعش بده
کارت گرافیک +سی ÷ی یو+ رم موندم چی بگم .
دو ستان لطفا کمکی کنید دراین مورد این سه تا قطعه رو چه جور ی ار تقاع بده و براش چه قد اب می خوره
:(

سلام به همگی .
اقا یکی از دوستانم او مده سراغم تا مشورت کنه در مورد ارتقای قطعا تش اونم چی فقط به خاطر بازی اینکه بتو نه 99%بازیها رو بتونه تو رو زلیشن 600×800 به صورت فول بازی کنه یعنی بیشتر تنظیمات عالی باشه ولی تو رو زلیشن 600×800 اجرا کنه قطعاتی رو هم که می خواد ارتقاعش بده
کارت گرافیک +سی ÷ی یو+ رم موندم چی بگم .
دو ستان لطفا کمکی کنید دراین مورد این سه تا قطعه رو چه جور ی ار تقاع بده و براش چه قد اب می خوره
:(
CPU : Core 2 Duo E2160
Motherboard : Abit IP35
RAm : Patriot 2G DDR2 800 CL5
Graphic card : BFG 8600GT OC

قیمت : 450/000 تومان

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or