مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آره چیز خوبیه اما اگر BFG می گرفتی هنوز بهتر بود.

خیلی سیم های توی کیست بدجوری در هم بر هم شدن.سعی کن یه فن دیگه اضاف کنی به دستگاهت.

اگر هاردت Sata هست که 2 تا فن بزن زیرش.

البته بخاطر بزرگی کارت گرافیک میگم چون اینطوری که کیس تو معلومه با این وضعیت گرماش خیلی میره بالا...

در هر صورت مبارکت باشه.

اقا من اينو 1 هفته پيش گرفتم خوبه؟:

شما گه این همه پول واسه گرافیک دادی یه کیس جدیدم بگیر که هم فن خور بهتری داره هم اینجوری تو هم نپیچن ! .+ یه پاور بهتر . (البته مدل پاورت رو نمیدونم !)

فکر کنم تعویض کنی پاورت رو بهتر باشه.چون فشار میاد رو پاور و می سوزه.

این بلا سر پسر عموی من هم اومد و بعد از سوزوندن 3 تا پاور فهمیدیم مشکل از کجاست

فکر کنم تعویض کنی پاورت رو بهتر باشه.چون فشار میاد رو پاور و می سوزه.

این بلا سر پسر عموی من هم اومد و بعد از سوزوندن 3 تا پاور فهمیدیم مشکل از کجاست
کيسم فن داره ها!يدونم پشتش فن داره کافيه؟ ميشه بيشتر فن انداخت؟ الن کيس خوب چنده ؟

اگر 468 مگابایتی هست که حالا حالاهااااااااا برات بشکن میزنه و کار می کنه.

اما اگر پایین تر هست تا 1-2 سال دیگه ممکنه اذیتت کنه.

البته قدرتی که این داره فعلا می تونی با هر چند مگابایتیش حال کنی.

کيسم فن داره ها!يدونم پشتش فن داره کافيه؟ ميشه بيشتر فن انداخت؟ الن کيس خوب چنده ؟
کیس خوب یعنی toniq2 واسه asus ! . دیدیش ؟! فوق العاده هم از لحاظ ظاهرییییی هم کارایی و امکانات !!!
اما گرونه 80×90 پولشه ! ولی خداشاهده میرزه . تو گوگل سرچ کن عکسش هست !

نحوه انتخاب Ram؟؟؟؟؟

سلام خدمت همه دوستان عزیز

من در مورد باس RAM و FSB پروسسورها دچار مشکل شدم.
قبلنا که میخواستم سیستم ببندم FSB پروسسورها از باس ram که همون ddr معمولی باشه بیشتر بود. بگذریم از اینکه ما ram ها رو dual می بستیم. وقتی که fsb از باس ram بیشتر باشه در واقع ram از cpu عقب میمونه یعنی سیستم در بالاترین بازده کار نمیکنه

حالا که خدا بده برکت باس ram ها به برکت ddr3 به 1800MHz رسیده
در صورتی که ماکزیمم FSB در حال حاضر 1333 هست!!!!
حالا فرض کنید که ما یه سیستم ببندیم که دوتا RAM DDR3 که 1800هستن رو dual کنیم که اگه مادربرد فرکانس حالت dual رو(یعنی 3600MHz) ساپورت کنه (که بعید میدونم) اونوقت CPU از ram عقب میمونه
البته از نظر تئوری نباید مشکلی پیش بیاد ولی نمیدونم از لحاظ عملی هم مشکل پیش میاد یا نه؟!
درست مثله یه اوتوبان با 10 باند که فقط تو 3 باند اون ماشین حرکت میکنه

حالا باید از لحاظ عقلی به قضیه نگاه کنیم:eek:
اون موقع که من سیستم می بستم (4 سال پیش)حداکثر FSB پردازشگرهای اینتل 800MHz بود. کاری که میکردم این بود. 2 تا (یا 4 تا) رم DDR باس 400 به صورت dual میبستم که به فرکانس 800 مگاهرتز برسم و اینجوری یه سیستم بهینه داشتم:cool:
از تجربیات خودم بگم که هنوزم سیستم هایی که با این مشخصات بستم از لحاظ قدرت پردازشی هیچ مشکلی ندارن و فقط از لحاظ گرافیکی کم میارن

حالا سوال اینجاست
اگه حداکثر فرکانس ما 1333 مگاهرتز پردازشگره، پس لزوم داشتن رم با باس بیشتر از این مقدار چیه؟؟؟؟!!!! حالا dual کردن به کنار. یعنی در حالت dual فقط نیاز به نصف این فرکانس واسه باس رم هست.

اینجاست که من دچار مشکل فلسفی میشم که اصلا وجود DDR3 چه معنایی داره؟؟؟!!!!
لازم به ذکره که فرکانسی رو که در حالت حداکثر گفتم یعنی 3600 مگاهرتز با توجه به ملاحظات PCB مادربرد، پیاده سازیش بسیار مشکل خواهد بود و اینجوری باید قیمت این نوع مادربردها سر به فلک بکشه ،چون صد در صد مساله نویز و EMI غوغا میکنه اونم تو PCB های بالای 5 لایه!!!

حالا خواهشم از اساتید خودم اینه که اگه کسی نتیجه عملی داره که سیستمهای مشابه ولی با رم های مختلف DDR2 و DDR3 رو مقایسه کرده، مثل حالتی که تو بالا گفتم لطف کنه نتایجش رو بذاره که منم از این یاس فلسفی بیام بیرون و بفهمم که بالاخره پول بیخودی بابت DDR3 دادن فایده ای داره یا کشکه؟

با تشکر
احسان

كلا باس سيستم از 100 شروع مي شه تا 333 در حال حاضر است.
اما اين باس يعني چي؟
اين باس با كمك ضريبي بين 2 تا 4 قرار گرفته و باس سي پي يو يا رم را ايجاد مي كند.
مثال:
CPU INTEL Core 2 Duo E6600 @ 2.4GHZ BUS 1066 دارد در حقيقت 266*4هست مي شود كه مي شود 1066.
پس اگر رم باس 800 باشد يعني 4*200 .
رم كامپيوتر وابسته به باس سي پي يو هست در نتيجه اگر باس سي پي يو بشه 1600 (4*400
پس رم DDR3 1600 هم در اين سيستم مي شود 400*4
ِِ
حالا اگر رم DDR3 1800 باشد بايد باس سيستم بياد رو 4*450=1800
اما چرا همچين رمي بايد در بازار باشه وقتي باس سيستم 333 4*هست كه مي شود 1333
جواب ساده است اوركلاك!!!!
براي اينكه باس سي پي يو بشه 450*4 بايد اوركلاك بشه از 333 به 450
تا بتوني از رم گران قيمت DDR3 1800 استفاده بكني.

اما در مورد رم بايد بگم رم هاي ddr2 خيلي ارزان تر از برادر كوچك خود يعني ddr3 هستند و راه درازي را بايد طي بكنند تا از نظر كارايي با رم ddr2 1066 قابل رقابت باشند.
در حال حاضر رم ddr3 1600 CL7-7-7-21 با رم ddr2 1066 CL5-5-5-15 برابر است و قيمت سه برابر آن دارد.
اينم يك تست مقايسه رم هاي ddr2 و ddr3

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or