مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

شما اول از همه باید گرافیکت رو ارتقا بدی واسه بازی، بعد سایر قطعات

با 1 تومن هم نمیشه چیز خوب برداشت، اینا رو توصیه می کنم:

CPU:INTEL Core I5 4670
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PLUS

حدود 1450 تومن میشن.

.

فرشید جان الان تنها چیزی که قابل نگهداری هست تو سیستمم همین Gpu هست و بقیه قطعات کلا باید از نظر سوکت و همه چیز عوض بشه:d
وگرنه کارت هم باید تعویض بشه اما کو بودجه

فرشید جان قیمت تکی قطعات رو هم میزاری ؟

راستی این قطعات که نوشتی با این کارتم با یک هارد 1 ترابایت و یک dvd writer براشون همین Psu کفایت میکنه یا اینم باید عوض بشه ؟

آخرین ویرایش:
سلام
اگه ممکنه چند تا مدل لب تاپ مناسب برای دانشجو تا سقف قیمت 2 میلیون معرفی کنید.(قیمت پایینتر باشه بهتره)
نوع ویندوز لپ تاب رو میشه عوض کرد یعنی میشه رو لب تاپی که سیستم عامل 7 داره سیستم عامل 8 نصب کرد ؟یا برعکس؟

با عرض سلام و خسته نباشید
می خوام سه قطعه سی پی یو و مادربورد و رم رو عوض کنم با بودجه حداکثر یک میلیون

چی پیشنهاد می کنید ؟
(حداقل 8 گیگ رم داشته باشد و مادربوردهم صدای 5.1 کاناله را ساپورت کند. )

ممنون

با عرض سلام و خسته نباشید
می خوام سه قطعه سی پی یو و مادربورد و رم رو عوض کنم با بودجه حداکثر یک میلیون

چی پیشنهاد می کنید ؟
(حداقل 8 گیگ رم داشته باشد و مادربوردهم صدای 5.1 کاناله را ساپورت کند. )

ممنون
میتونی اینارو در نظر بگیری :

CPU : intel i3 3220
RAM : corsair xms3 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-v

حدودا 960 تومن در میاد.

میتونی اینارو در نظر بگیری :

CPU : intel i3 3220
RAM : corsair xms3 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-v

حدودا 960 تومن در میاد.

ممنون

من الان سیستمم اینه
AMD phenom X4 965
Asus m4a78-e
4gig ram ddr2 patriot

اگر بخواهیم با سیستم پیشنهادی شما مقایسه کنیم چقدر افزایش کارایی داریم ؟
می ارزد آپدیت کنیم ؟
درضمن gpu هم 7870 هست.

به اون نمیگن مودم، می گن آنتن وایرلس، چون فقط گیرندست، نه فرستنده
بعدم اون خودش آنتن وایرلس داخلی داره، دیگه چه نیازی به آنتن دیگه هست؟ اگه منظورت Access Point هست که میشه خرید و کنارش گذاشت تا نقش تقویت کننده رو بازی کنه.
نه:دی منظورم اینه میخوام مودم بندازم روش.:دی نه آنتن:دی
ما اینجا چند تا سیگنال ضعیف داریم تو اتاقمون که سرعتشون خیلی بالاست اگه بتونیم خوب کانکت بمونیم می تونیم با سرعت 2 مگ بر ثانیه دانلود کنیم ولی خیلی سیگنالش قوی ضعیف میشه:دی نمی خوام هم Repeater بگیرم. راه چاره آیا آقا فرشید؟:دی

سلام
من میخوام یه لپتاپ بخرم با این مشخصات:
dell 5110 n
cpu: i7-2630qmcpu@2,0 ghz
ram: 6
vga: hd graphics 3000
hard 600 gig
دست دوم هستش. 2 سال کارکرد بدون کارتن هستش
قیمت هم 1800 داده
من هم سقف بودجم 1800 هستش
قیمتش خوب هست؟
با این بودجه این خوبه یا چیزای بهتر هم گیرم میاد؟

سلام
اگه ممکنه چند تا مدل لب تاپ مناسب برای دانشجو تا سقف قیمت 2 میلیون معرفی کنید.(قیمت پایینتر باشه بهتره)
نوع ویندوز لپ تاب رو میشه عوض کرد یعنی میشه رو لب تاپی که سیستم عامل 7 داره سیستم عامل 8 نصب کرد ؟یا برعکس؟

تا 2 و 2100 من می تونم مدلهای X450 و X550 از ASUS رو معرفی کنم، کانفیگ های زیادی دارن اما اگه گرافیک خیلی بالایی نداشته باشن توی همین محدوده قیمتی متغیر هستن.
مدل دیگه LENOVO G500 با پردازنده ی i5ش هست که اونم زیر 2 تومن درمیاد.

ویندوز رو میشه عوض کرد اما مشکلی که احتمال داره در مورد لپ تاپها پیش بیاد اینه که برای ویندوز جدیدتر درایورهاش کامل نباشن و تمام قطعات سخت افزاری رو نشناسه

البته اگه یه مدل بروز بگیرید همیشه درایور آخرین نسخه ی ویندوز( ویندوز 8) و نسخه ی قبلی رو داره. از سایتش هم می تونید درایورهای ویندوز 7 رو بگیرید.

فرشید جان الان تنها چیزی که قابل نگهداری هست تو سیستمم همین Gpu هست و بقیه قطعات کلا باید از نظر سوکت و همه چیز عوض بشه:d
وگرنه کارت هم باید تعویض بشه اما کو بودجه

فرشید جان قیمت تکی قطعات رو هم میزاری ؟

راستی این قطعات که نوشتی با این کارتم با یک هارد 1 ترابایت و یک dvd writer براشون همین Psu کفایت میکنه یا اینم باید عوض بشه ؟

پاور کفایت می کنه و مشکلی نداره،
قیمت تک هم باشه تا هفته ی آینده

نه:دی منظورم اینه میخوام مودم بندازم روش.:دی نه آنتن:دی
ما اینجا چند تا سیگنال ضعیف داریم تو اتاقمون که سرعتشون خیلی بالاست اگه بتونیم خوب کانکت بمونیم می تونیم با سرعت 2 مگ بر ثانیه دانلود کنیم ولی خیلی سیگنالش قوی ضعیف میشه:دی نمی خوام هم Repeater بگیرم. راه چاره آیا آقا فرشید؟:دی

خوب آخه عزیز، مودم که کارش تقویت سیگنال جای دیگه نیست، کار اصلیش ارسال سیگنال هست! ، نمیشه مودم وایرلس بگیری بعنوان کلاینت فرستنده های دیگه استفاده کنی که، مگر اینکه فقط AP باشه که گفتم. یا یه مودم کابلی معمولی بگیری و یه AP هم بهش وصل کنی که تنظیماتش سخت می شه.

سلام
من میخوام یه لپتاپ بخرم با این مشخصات:
dell 5110 n
cpu: i7-2630qmcpu@2,0 ghz
ram: 6
vga: hd graphics 3000
hard 600 gig
دست دوم هستش. 2 سال کارکرد بدون کارتن هستش
قیمت هم 1800 داده
من هم سقف بودجم 1800 هستش
قیمتش خوب هست؟
با این بودجه این خوبه یا چیزای بهتر هم گیرم میاد؟

به نسبت یه مدل نو که حداقل 2500 هست خب منطقی به نظر میرسه
اما 2 سال کارکردش ایجاب می کنه سر قیمت چونه بزنی!

خوب آخه عزیز، مودم که کارش تقویت سیگنال جای دیگه نیست، کار اصلیش ارسال سیگنال هست! ، نمیشه مودم وایرلس بگیری بعنوان کلاینت فرستنده های دیگه استفاده کنی که، مگر اینکه فقط AP باشه که گفتم. یا یه مودم کابلی معمولی بگیری و یه AP هم بهش وصل کنی که تنظیماتش سخت می شه.
در واقع نمی خوام سیگنال رو تقویت کنم، میخوام سیگنال رو فقط رو دستگاه خودم بهتر بگیرم، همین. Repeater ها به درد نمی خورن چون بقیه هم می تونن ازش استفاده کنن؛ میمونه گرفتن یه مودم با یه آنتن بزرگ غیر اینه فرشید جان؟

ممنون

من الان سیستمم اینه
AMD phenom X4 965
Asus m4a78-e
4gig ram ddr2 patriot

اگر بخواهیم با سیستم پیشنهادی شما مقایسه کنیم چقدر افزایش کارایی داریم ؟
می ارزد آپدیت کنیم ؟
درضمن gpu هم 7870 هست.
خواهش
خوب با توجه به مشخصات قطعات فعلی ، نه ارزش ارتقاء نداره !
چیزی که برای شما ارزش خرید داشته باشه حداقل 350 تومن بودجه بالاتر میخواد اینجوری تفاوت به نوعی محسوس و قابل توجه میشه.

ویندوز رو میشه عوض کرد اما مشکلی که احتمال داره در مورد لپ تاپها پیش بیاد اینه که برای ویندوز جدیدتر درایورهاش کامل نباشن و تمام قطعات سخت افزاری رو نشناسه

البته اگه یه مدل بروز بگیرید همیشه درایور آخرین نسخه ی ویندوز( ویندوز 8) و نسخه ی قبلی رو داره. از سایتش هم می تونید درایورهای ویندوز 7 رو بگیرید.
سلام . آقا فرشید ، من چون یه مدل قدیمی تر این مدلی که شما برای ایسوس معرفی کردی رو خریدم قبلا (x55vd)، داخلش درفترچه راهنمای win8 داشت و توضیحات تکمیلی نرم افزار هاش ، من فکر میکنم که دیگه این مدلهای x550 و جدیدتر حتما win8 رو ساپورت میکنند . ویندوز اورجینال هم که ندارن ، من خودم سون ریختم...!! پس در این رابطه فکر نمیکنم مشکلی باشه !! فقط ممکنه احتمالش وجود داشته باشه به قول شما اونم فکر نمیکنم در ایسوس ...

با تشكر از اساتيد تاپيك به خصوص Farshidstar2012
من تصميم خودم رو براي براي خريد گرفتم.
ASUS Maximus VI Hero + Intel i7-4770k
اما دو سوال برام پيش اومده
1- اين پردازنده مدلي با پسوند ES داره؟ تو انجمن ها خارجي خيلي روش مانور داده بودند.
2- فرقي تو مدل هاي ساخت مالزي و كاستاريكا وجود داره؟

آخرین ویرایش:
در واقع نمی خوام سیگنال رو تقویت کنم، میخوام سیگنال رو فقط رو دستگاه خودم بهتر بگیرم، همین. Repeater ها به درد نمی خورن چون بقیه هم می تونن ازش استفاده کنن؛ میمونه گرفتن یه مودم با یه آنتن بزرگ غیر اینه فرشید جان؟

اگه بعنوان کلاینت استفاده کنی و با کابل LAN به دستگاهت وصل کنی فقط یه گیرنده ی قوی هست، بقیه نمی تونن از مودم شما چیزی دریافت کنن.

سلام . آقا فرشید ، من چون یه مدل قدیمی تر این مدلی که شما برای ایسوس معرفی کردی رو خریدم قبلا (x55vd)، داخلش درفترچه راهنمای win8 داشت و توضیحات تکمیلی نرم افزار هاش ، من فکر میکنم که دیگه این مدلهای x550 و جدیدتر حتما win8 رو ساپورت میکنند . ویندوز اورجینال هم که ندارن ، من خودم سون ریختم...!! پس در این رابطه فکر نمیکنم مشکلی باشه !! فقط ممکنه احتمالش وجود داشته باشه به قول شما اونم فکر نمیکنم در ایسوس ...

نه، با اون مدلها زیاد کار کردم، از هیچ نظر در مورد درایور کم و کاستی ندارن، خیالت راحت.

با تشكر از اساتيد تاپيك به خصوص Farshidstar2012
من تصميم خودم رو براي براي خريد گرفتم.
ASUS Maximus VI Hero + Intel i7-4770k
اما دو سوال برام پيش اومده
1- اين پردازنده مدلي با پسوند ES داره؟ تو انجمن ها خارجي خيلي روش مانور داده بودند.
2- فرقي تو مدل هاي ساخت مالزي و كاستاريكا وجود داره؟

ES فقط مختص Tester ها یا اورکلاکرها بود و خود اینتل پردازنده ها رو بهشون می داد، دیگه الان جایی نیست.
بین مدلهای ساخت دو کشور هم تفاوتی نیست، فن آوری در این سطح نمی تونه بد و خوب داشته باشه! اگر باشه به Batch پردازنده مرتبت هست و نه کشور سازنده، این قضایا فقط دغدغه ی اورکلاکرهای فوق حرفه ای هست، برای ما اهمیت زیادی نداره.

ميشه مشكلات كراس فاير رو يكي از دوستان بگه و بگه چرا ميگن sli بهتره؟

مشکل عمده ای که داشت Micro Stuttering بودکه باعث میشد حتی در فریم بالا هم بازی لگ داشته باشه، این مشکل بخاطر تکنیک همگام سازی فریم ها در CF و الگوریتمهای بکار رفته ایجاد میشد و در FRAPS قابل اندازه گیری نبود، تا اینکه NVIDIA تجهیزات FCAT رو معرفی کرد و امکان تست این مشکل با تجهیزات مربوطه فرآهم شد

از یک ماه پیش به این سو AMD سعی کرده مشکل فوق رو با عرضه ی درایورهای بتای جدید حل کنه و تا 90 درصد هم موفق بود، معدود عناوین باقیمانده هم بازیهای جدید هستن که در زمان انتشار ممکنه از این رفع مشکل برخوردار نباشن و یا اینکه با فعال سازی گزینه ی مربوطه در CC مربوط به درایور بازی با مشکل اجرا بشه.

با سلام خدمت دوستان.بنده یه سیستمی دارم که میخوام بفروشم بجاش لپتاپ بگیرم.میخواستم ازتون قیمت تقریبی بگیرم.مشخصات سیستم:
motherboard : foxconn p43ap F1
CPU : INTEL E5700 LGA775
VGA : XFX ATI RADEON HD 6770 1GB GDDR5
RAM : 2*2GB 1333 KINGMAX
POWER : GREEN GP530A-EU
MONITOR : LG W2253TQ
CASE : PASCAL
SPEAKER : MICROLAB M663 (eNOD) 2+1 system
DVD WRITER : PIONEER DVR-S19FXV
ALL IN 1 INTERNAL CARD READER
KEYBOARD : FARASSOO
DIAL-UP MODEM
موس , مودم ADSL و هارد رو احتمال خیلی زیاد نفروشم به همین خاطر این سه تا رو قیمت جداگانه بدید:
MOUSE : A4 TECH XL-750BF (2500 DPI
HDD : SEGATE 2TB
ADSL MODEM : TP-LINK TD-8810
فکر نکنم چیزی مونده باشه ولی اگه هست بگین.سوالی بود در خدمتم.
با تشکر از دوستانی که کمک میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or