مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با تشكر از شما دوست عزيزم راستش من هم علاقه اي به sli كردن و استفاده از دو كارت ندارم و ترجيح ميدم از يه كارت بسيار قوي استفاده كنم .
راستي اين مادر برد هاي maximus vi چه جوري هستند ... مثلا مدل زره پوشش كه اسمش formula هست چه ويژگي هايي داره ؟؟
اگر ميشه اقا فرشيد هم راجب سيستم پيشنهاديشون نظر شون رو بگن .
خب مدل MAXIMUS VI FORMULA امکانات جانبی خیلی بیشتری داره که در سایت asus می تونی مشخصاتش رو ببینی. اعم از کارت صدای بهتر، خنک کردن با water ، کارت شبکه بی سیم و....

اگر دنبال تک کارت هستی که می تونی GTX690 بگیری که از تایتان و 290X قوی تر هستش.
ولی خب دو تا 780 طبیعتا از یک 690 به طور قابل توجه ای سریعتر هستش.
البته دو تا 780 رو SLI کنی، دردسر زیادی نداره جز اینکه یک پاور قوی 1000 وات بگیری.
به هر شکل تصمیم با شماست.

CPU:Core i7 4770K
Main:ASUS Z87 -PRO
Ram:Corsair 4*4GB DDR3 1600
VGA:GTX 690
ODD:Samsung 24x
HDD:Seagate 2TB
Power:Green750C
Case:Green X9

این سیستم حدودا 6850 میشه.

اگر ميشه اقا فرشيد هم راجب سيستم پيشنهاديشون نظر شون رو بگن .

منم با نظر امیرخان موافقم،سیستمی که توصیه شده بسیار قدرتمند هست و حتی دیروز هم مدیر عامل Nvidia در مراسم Tech Day عنوان کرد که SLI کردن دوکارت 780 جوابگوی رزولوشن 4K هم خواهد بود، چه برسه به Full HD !!

سلام دوستان من مادربردم اینه :ASUS - MAXIMUS VI EXTREME
اسپیکر لاجیتک 906 دارم به نظرتون یه کارت صدا خوب براش بخرم یا همین مادربرد کارامو راه میندازه
من دوست دارم بهترین کیفیت صدا رو تو بازی کردن داشته باشم

کارت صدای آنبرد شما خوبه، ولی اگه بهترین کیفیت رو می خواید باید یه کارت صدای مجزا تهیه کنید
مدلی مثل CREATIVE SOUND BLASTER Z می تونه بهترین کیفیت ممکن رو بده، قیمتش بسته به مدل 450، 750 و 1200 تومن هست.(مدلهای ZX و ZXR گرونتر هستن)

سلام من میخوام کیس الان بخرم ولی میخواستم بدونم برای زیبایی کیس که نمیدونم جالا بهش میگن led کیس دقیقا چطورین و سایتی در این زمینه به من معرفی کنید برای فروشش لطفا

تا 800 تومن کارت بهتری نیست ولی میشد بالانس سیستم رو بیشتر برای بازی تنظیم کرد به این شکل:

CPU : Intel Core i3 3320

RAM : Kingston HyperX Blu 1600MHz 2X4G

MOB : ASUS P8B75V

VGA :GTX 760 2GB GDDR5

این سیستم برای بازی قویتره،اگر اصرار به خرید پردازنده ی 4 هسته ای برای بازیهای آینده دارید هم توصیه اینه:

CPU : Intel Core i5 4430

RAM : Kingston HyperX Blu 1600MHz 2X4G

MOB : ASUS B85-Plus

VGA : GTX 660Ti 2GB GDDR5

تا پردازنده ی Phenom II X6 1100 رو پشتیبانی می کنه، گرافیک هم همه چی رو قبول می کنه به شرطی که پاورت هم جوابگو باشه.

مدلهای OLED که نداریم توی مانیتور، همگی Backlite LED هستن
بهترین مدلهای موجود SAMSUNG 23B315 و 23A560H هستن.

من چون میخوام پردازندم نسل جدید قوی باشه 4670 رو انتخاب کردم.از نظر فرکانس از 4430 بالاتره خب.ولی خب 100 تومن هم از نظر قیمت بالاتره!

در مورد گرافیک دقیق متوجه نشدم اگه ممکنه مدل دقیق رو ذکر کنید.آخه سرچ کردم چندین مدل اومد.

راستی نظرتون در مورد همون کارت اولیه انتخابیم چیه؟
با تشکر

من چون میخوام پردازندم نسل جدید قوی باشه 4670 رو انتخاب کردم.از نظر فرکانس از 4430 بالاتره خب.ولی خب 100 تومن هم از نظر قیمت بالاتره!

در مورد گرافیک دقیق متوجه نشدم اگه ممکنه مدل دقیق رو ذکر کنید.آخه سرچ کردم چندین مدل اومد.

راستی نظرتون در مورد همون کارت اولیه انتخابیم چیه؟
با تشکر

خب توی بازی خیلی تفاوتی ندارن و تفاوتی که کارت گرافیک قویتر توی بازی ایجاد می کنه خیلی بیشتر از پردازنده های هم نسل هست.
برای 760 هم هر مدلی باشه فرقی نمی کنه، از برندهای GiGA و ASUS توی بازار داخلی موجود هست که بعضا اورکلاک شده و با فن اختصاصی هستن که البته انتخاب بهتری هم هستن .

کارت اولیه خودتون برای بازی به نسبت 760 که خیلی ضعیفتر هست و از نظر رده بندی کلی هم توی رده ی متوسط قرار می گیره، کارت 760 رده ی نسبتا قوی و حرفه ای محسوب میشه هنوز.

قصد ه
خريد يه سيستم رو دارم كه بتونم با برادرم (لپ‌تاپ) همزمان بازي كنيم.
پردازنده رو I7-4770K در نظر دارم. و به احتمال قوي فعلاً gtx770 روش سوار ميشه (شايد هم 780 شايد هم صبر كنم نسل هاي جديد انويديا بيان) + 2 تا رم Trident x 2400 8gb
بين اين دو مين‌بورد كدوم پيشنهاد ميشه. حدود 100 اختلاف قيمت دارند.
MAXIMUS VI HERO
لينك
اين مدل مشكلي كه داره اينه كه يه سري از خازن‌هاش جامد نيستن.
9PXlyifyRxb5aoQ9_480.jpg

Z87-PRO
لينگ

خب توی بازی خیلی تفاوتی ندارن و تفاوتی که کارت گرافیک قویتر توی بازی ایجاد می کنه خیلی بیشتر از پردازنده های هم نسل هست.
برای 760 هم هر مدلی باشه فرقی نمی کنه، از برندهای GiGA و ASUS توی بازار داخلی موجود هست که بعضا اورکلاک شده و با فن اختصاصی هستن که البته انتخاب بهتری هم هستن .

کارت اولیه خودتون برای بازی به نسبت 760 که خیلی ضعیفتر هست و از نظر رده بندی کلی هم توی رده ی متوسط قرار می گیره، کارت 760 رده ی نسبتا قوی و حرفه ای محسوب میشه هنوز.

بله حرف شما در مورد گرافیک 760 کاملا درسته،اما خب قیمتش واقعا از بودجه من بیشتره،چیزی حدود 1/100 الی 1/200 قیمتشه!،من در مورد 660ی که گفتید پرسیدم مدل دقیقشو ذکر کنید.چون وقتی سرچ کردم چندین مدل با قیمتای مختلف اومد که حتی تا1/200 هم قیمت داشت!

در مورد بازی هم من توقع آنچنان بالایی ندارم تا حد نرمال و قابل قبول هم اجرا بشه کافیه.مثلا بازیهایی مثل سری cod و همین ورژن جدیدش ghost!،چون کلا سیستم گیمر نمیخوام ببندم ولی خب گیم هم بخش زیادی از وقت منو پر میکنه.

با تشکر

سلام من میخوام کیس الان بخرم ولی میخواستم بدونم برای زیبایی کیس که نمیدونم جالا بهش میگن led کیس دقیقا چطورین و سایتی در این زمینه به من معرفی کنید برای فروشش لطفا

اول باید تعیین کنی که کیسی که مورد نظر داری چه قابلیتهایی باید داشته باشه، کیسهای روز بازار دنیا و مشخصاتشون رو هم بخونی، بعدا ما بتونیم طبق نظر شما مدلی رو توصیه کنیم.
سایت برندهای COOLERMASTER و GREEN-CASE.com رو می تونی بررسی کنی و کیسهاشون رو ببینی.

اگه دیدی بیا دوباره راجع به قیمتها بهت راهنمایی می کنم.

قصد ه
خريد يه سيستم رو دارم كه بتونم با برادرم (لپ‌تاپ) همزمان بازي كنيم.
پردازنده رو I7-4770K در نظر دارم. و به احتمال قوي فعلاً gtx770 روش سوار ميشه (شايد هم 780 شايد هم صبر كنم نسل هاي جديد انويديا بيان) + 2 تا رم Trident x 2400 8gb
بين اين دو مين‌بورد كدوم پيشنهاد ميشه. حدود 100 اختلاف قيمت دارند.
MAXIMUS VI HERO
لينك
اين مدل مشكلي كه داره اينه كه يه سري از خازن‌هاش جامد نيستن.
9PXlyifyRxb5aoQ9_480.jpg

Z87-PRO
لينگ

4770 برای سیستم بازی زیاده مگر بودجه خیلی بالا باشه، حتی المقدور کارت گرافیک رو GTX 780 بردارید اگر بودجتون به 4770 و 780 با هم نمیرسه.
رم با فرکانس 2400 خریدن هم فقط اتلاف پول هست، بالاتر از 1866 یا 2000 اصلا تفاوتی نمی کنه.

مادربرد هم مدل HERO از بهترین مدلهای این نسل هست، شما ازش ایراد فنی می گیری؟!
اونی که نشون دادی بخش مدارات کارت صدا هست که باید هم قطعاتش همون باشه، مدار تغذیه ی ولتاژ CPU نیست که خازن جامد بخواد!
بله حرف شما در مورد گرافیک 760 کاملا درسته،اما خب قیمتش واقعا از بودجه من بیشتره،چیزی حدود 1/100 الی 1/200 قیمتشه!،من در مورد 660ی که گفتید پرسیدم مدل دقیقشو ذکر کنید.چون وقتی سرچ کردم چندین مدل با قیمتای مختلف اومد که حتی تا1/200 هم قیمت داشت!

در مورد بازی هم من توقع آنچنان بالایی ندارم تا حد نرمال و قابل قبول هم اجرا بشه کافیه.مثلا بازیهایی مثل سری cod و همین ورژن جدیدش ghost!،چون کلا سیستم گیمر نمیخوام ببندم ولی خب گیم هم بخش زیادی از وقت منو پر میکنه.

با تشکر

اون قطعاتی که نوشتم فکر می کنم به بودجه ی شما می خورد جمعش، برای همین هم تغییر دادم
کارت GTX 660Ti هم قیمتش حدود 1 تا 1100 هست. خرید 760 شدیدا توصیه میشه.

سیستم گیمر می خواستید ببندید زیر GTX 770 یا AMD R9 280X اصلا توصیه نمیشد!

سلام
میخواستم بدونم پاور 600 وات گرین سری EU برای این سیستم کافیه؟؟؟
cpu : intel i5 3470
M/B : Asus P8H77-V
VGA : Geforce GTX 760
ram : 4gig 1600 ddr3

بله، کفایت می کنه

آخرین ویرایش:
فرشید جان نقل قول منو یه دوست دیگرو ج ندادید!

راستی نظرتون در مورد کیس Raidmax Super Aeorus چیه؟به نظرم زیباترین کیس موجود تا 250 ت باشه.بخصوص اینکه فنهاش led آبی رنگ دارن.اگر بشه میخوام کولر مرکزی واسه cpu هم با led آبی بگیرم همینطور یک فن led دار در قسمت بالاش

AMD پردازنده های جدیدی برای نسل جدید معرفی کرده یا خواهد کرد ؟:-/

خیر، چیزی که رقیب پردازنده های پر قدرت هاسول باشه فعلا در دست اقدام نیست، بیشتر روی APUهای چند کاره مثل پردازنده های کنسول نسل بعد داره کار می کنه.
فرشید جان نقل قول منو یه دوست دیگرو ج ندادید!

راستی نظرتون در مورد کیس Raidmax Super Aeorus چیه؟به نظرم زیباترین کیس موجود تا 250 ت باشه.بخصوص اینکه فنهاش led آبی رنگ دارن.اگر بشه میخوام کولر مرکزی واسه cpu هم با led آبی بگیرم همینطور یک فن led دار در قسمت بالاش

چرا جواب داد، چون طولانی بود و امکان پاک شدن یا از بین رفتن جوابهای قبلی بود مجبور شدم در دو مرحله ویرایش و بروز رسانی کنم!
تا 250 تومن نمیشه مدلهای خیلی شاخی خرید، از نظر امکانات میشه تمایز قایل شد اما از نظر ظاهر سلیقه ای هست و برای هر کس فرق می کنه

مثلا شاید من از ظاهر GREEN X6 خوشم بیاد و یه نفر دیگه COOLER MASTER CM690 رو بپسنده. مدلی رو هم که شما ذکر کردی من نمی پسندم، دهن توربین مانندش بنظرم زیبا نیست، بیشتر فانتزی هست.

4770 برای سیستم بازی زیاده مگر بودجه خیلی بالا باشه، حتی المقدور کارت گرافیک رو GTX 780 بردارید اگر بودجتون به 4770 و 780 با هم نمیرسه.
رم با فرکانس 2400 خریدن هم فقط اتلاف پول هست، بالاتر از 1866 یا 2000 اصلا تفاوتی نمی کنه.

مادربرد هم مدل HERO از بهترین مدلهای این نسل هست، شما ازش ایراد فنی می گیری؟!
اونی که نشون دادی بخش مدارات کارت صدا هست که باید هم قطعاتش همون باشه، مدار تغذیه ی ولتاژ CPU نیست که خازن جامد بخواد!
خب حيف نيست رو همچين مادربوردي 4770 نباشه؟ اختلاف قيمتش با 4670 كمتر از 250 بود.
موقتاً از يكي از دوستام يه GTX460 امانت گرفتم. براي همين مي تونم صبر كنم.

خیر، چیزی که رقیب پردازنده های پر قدرت هاسول باشه فعلا در دست اقدام نیست، بیشتر روی APUهای چند کاره مثل پردازنده های کنسول نسل بعد داره کار می کنه.

چرا جواب داد، چون طولانی بود و امکان پاک شدن یا از بین رفتن جوابهای قبلی بود مجبور شدم در دو مرحله ویرایش و بروز رسانی کنم!
تا 250 تومن نمیشه مدلهای خیلی شاخی خرید، از نظر امکانات میشه تمایز قایل شد اما از نظر ظاهر سلیقه ای هست و برای هر کس فرق می کنه

مثلا شاید من از ظاهر GREEN X6 خوشم بیاد و یه نفر دیگه COOLER MASTER CM690 رو بپسنده. مدلی رو هم که شما ذکر کردی من نمی پسندم، دهن توربین مانندش بنظرم زیبا نیست، بیشتر فانتزی هست.
منم نمیخوام زیاد خرج کیس کنم بهرحال تا همون 250 فکر کنم خوب باشه:d
مدلی که گفتم همون ظاهر جلوش بنظرم قشنگه چون فن led آبی رنگ داره،و نکته دیگه اینکه اگه ممکنه در مورد این نوارهای led دار هم توضیح مختصری بدید واسه زیبایی کیس،و این سیستم انتخابی من به کولر مرکزی واسه پردازنده نیاز داره؟اگه آره یک کولر led دار آبی پیشنهاد بدید.

واقعا مرسی از پاسخگوییتون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or