AlCapoN
کاربر سایت
2ترا میشه معرفی کنیدسرعتشون به سرعت رابط USB محدود هست و تفاوت زیادی نمی کنن، پس بهتره یه 2.5 اینچی Portable اما USB 3.0 بگیرید که سرعت خوبی هم داشته باشه.
2ترا میشه معرفی کنیدسرعتشون به سرعت رابط USB محدود هست و تفاوت زیادی نمی کنن، پس بهتره یه 2.5 اینچی Portable اما USB 3.0 بگیرید که سرعت خوبی هم داشته باشه.
2ترا میشه معرفی کنید
سلام. تفاوتی بین خرید 4770K با 4670K برای گیم اصلا وجود نداره و منجر به دادن فریم بیشتر نمیشه به طور کل در هیچ بازیی ؟
می خواستم یه هارد اینترنال اضافه کنم به سیستمم واسه آرشیو چه مارکی پیشنهاد میدین و اینکه برای نصب هارد به چه کابل هایی نیاز دارم ؟
ممنون
خب منم رو میزی میخوام..حالا موندم بین Seagate و WD my Bookخب 2 ترابایتی 2.5 اینچی اکسترنال گرونه، بالای 400 تومن هست در صورتی که مدل رومیزی حدود 100 تومن ارزونتره، مثلا WD MyBook ES هست که حدود 320 تومنه.
سلامسلام به همه دوستان
من این سیستما دارم و میخوام گرافیکما برای bf4 عوض کنم
دوستان چه پیشنهادی میدن لطفا با حدود قیمت که ببینم کدوم نسبت به قیمت بهتره
cpu 2.66 core i 7 920
6 gb ram corsar
main bord X58A-UD7 gigabyte
power 885 watt green
گرافیک فعلیم هم اینه GTX 275 برند gigabyte البته به گرافیکم نخندینا
سیستمت قدیمی هستش و ارزش نداره براش هزینه کنی.CPU:CORE2DUE 6550 2.33GH
VGA:GTS450 1G DDR5
RAM DDR2:2GIG BUS 800
2GIG BUS 667
MOTHERBOARDAM :GIGABYTE-P35-DS3R
POWER:480 GREEN
HARD:160 GIG MAXTOR
متخصصین مربوطه می خواستم بدونم اگر قطع ای عوض کنم اولویت کدوم عوض کنم می خوام دسته دوم بگیرم آنچنان فکر نکنین من پوله زیادی دارم برای اینکه 6 سال پیش جمعش کردم فقط کارت گرافیکم عوض کردم که چون مادر بوردم PCI EXPRESS ساپورت می کنه ولی کارت گرافیکم PCI EXPRESS 2 هستش .خوب مادربوردیه ......:d
- - -ویرایش - - -
اهان یه چیزی یادم رفت می خوام BF4 بازی کنم قبلا BF3 بازی کردم تو تنظیمات متوسط 30 تا 20 فریم می گرفتم :d
اینتل4670 توصیه میشه. چون برای GAMING کارایی بسیار بهتری نسبت به 8350 داره.amd fx 8350 x8 iNTEL 4670
آقا كدوم يكي از اين سي پي يو ها رو پيشنهاد ميكنين؟ و كاراييشون نسبت به قيمتشون چطوره؟؟؟
با سلام!
آقا مشخصات واچ داگز رو دو حالت آخر اینه:
مشخصات سیستم پیشنهادی
GPU: DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAMCPU: Eight coreحداکثر تنظمیات
RAM: 8GB
example 1
GPU: NVidia GTX 560 ti
CPU: Intel Core i7-3770
example 2
GPU: AMD Radeon HD 7850
CPU: AMD FX-8350 Eight-Core
GPU: Latest DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAM or more
CPU: Latest Eight core or more
RAM: 8GB or more
example 1
GPU: Nvidia GTX 670
CPU: Intel Core i7-3930K
example 2
GPU: AMD Radeon HD 7970
CPU: AMD FX-9370 Eight-Core
آقا بحث گرافیک که هیچی حالا من چه 880 ببندم چه 290x به هر حال خیلی قویتر از مشخصات این سیستم پیشنهادی در بالاترین حالته!
اما من نگران سی پی یوم هستم شما همیشه core 15 پیشنهاد می دادید و می گفتید حتی از سر بازی ها برا یکی دو سال بعد هم زیاده و برای من که core 17 3770 هست جای خود داره! ولی اینجا می بینیم که این 3770 در بالاترین سیستم پیشنهادی ممکن قرار نداره!!!!! و رو سیستم پیشنهادی هست!!!!
یعنی من با این سی پی یو ای که دارم و کارت گرافیکی که از بین یکی از دو کارتی که بالا نام بردم و 16 گیگ رم نمی تونم به آخرین حد کیفیت این بازی برسم؟!
ضمنا منظورش از آخرین کیفیت همون جزئیات در بالاترین سطح در کنار رزولوشن 1920 در 1080 هست یا روزلوشن های بالاتر منظورشه؟!
خب نظرتون راجب ترکیب core i7 3770 با 290X یا 880 چیه؟؟ببین نکته مهم برای خرید سیستم gaming این هستش که بخش زیادی از بودجه باید صرف خرید کارت گرافیک باشه و باقی بودجه صرف خرید سی پی یو و مادربورد و سایر قطعات میشه.
قطعات سی پی یو باید جوابگوی کارت گرافیک باشه. ما در سیستم های پیشنهادی همیشه این موضوع رو در نظر می گیریم.
تست بازی های حال حاضر نشان میده که سی پی یو های i5 به خوبی جوابگو هستش. فرق i7 و i5 رمانی مشخص میشه که نرم افزار یا بازی ای بتونه از Hyper Threading استفاده کنه.
بازی watch dogs احتمالا می تونه از HT استفاده کنه. ضمنا در سیستم پیشنهادی 3930 ذکر شده که قیمت بسیار بالایی داره. قیمتش حدودا 1700 هستش. و این سی پی یو با در نظرگرفتن HT تعداد هسته هاش به 12 تا میرسه!! هنوز فکر نمی کنم موتور گرافیکی باشه بتونه از 12 تا هسته استفاده کنه. اگر باشه احتمالا بازی WD اولیش خواهد بود.
یک مثال ساده می زنم تا اهمیت کارت گرافیک رو متوجه بشی:
کدام از این دو حالت کارایی بیشتری در بازی داره؟
1- Core i5 4670+GTX770
2- Core i7 4770+GTX 760
پاسخ دادنش راحت هستش. حالت اول کارایی بیشتری داره چون از 770 بهره می بره و ضمنا 4670 هم جوابگو هستش.
بودجه وقتی محدود باشه ما مجبور می شیم که حالت اول در نظر بگیریم. چون کارایی بیشتری داره و برای کاربر راندمان بهتری داره.
اما وقتی بودجه خیلی زیاد باشه در کنار GPU بسیار قوی، یک سی پی یو بسیار قوی هم در نظر می گیریم.
خب منم رو میزی میخوام..حالا موندم بین Seagate و WD my Book
سلام
ای باباااااااااااا
من نمیدونم این دیگه چه جورشه
نه اینجا میشه تاپیک زد و نه تو بازی نما
حتما باید یه حدود 10تا پست بزنی تا بتونی تاپیک بزنی
خب اونوقت کاربر باید تو تاپیکهای نامربوط مشکلشو مطرح کنه
اینجوری که نمیشه
اساتید من میخوام یه فرمون بازی بگیرم بیشترم برای بازی فرمول
چی بگیرم؟؟
البته میدونم a4tech عالیه ولی من اونقدر نمیتونم هزینه کنم
این Genius Twin Wheel F1 چطوره؟؟
Twin Wheel F1
یه چیزی که هست این قابلیت شیفت پشت فرمونی داره و دنده دستی نداره
از این بابت مرددم
مشکلی ایجاد نمیکنه بعدا برای بازیهای nfs یا grid و چیزای دیگه؟
چون دنده دستی نداره
نظرتون چیه؟
چی پیشنهاد میدین؟؟!!!
ممنون
با سلام!
آقا مشخصات واچ داگز رو دو حالت آخر اینه:
مشخصات سیستم پیشنهادی
GPU: DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAMCPU: Eight coreحداکثر تنظمیات
RAM: 8GB
example 1
GPU: NVidia GTX 560 ti
CPU: Intel Core i7-3770
example 2
GPU: AMD Radeon HD 7850
CPU: AMD FX-8350 Eight-Core
GPU: Latest DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAM or more
CPU: Latest Eight core or more
RAM: 8GB or more
example 1
GPU: Nvidia GTX 670
CPU: Intel Core i7-3930K
example 2
GPU: AMD Radeon HD 7970
CPU: AMD FX-9370 Eight-Core
آقا بحث گرافیک که هیچی حالا من چه 880 ببندم چه 290x به هر حال خیلی قویتر از مشخصات این سیستم پیشنهادی در بالاترین حالته!
اما من نگران سی پی یوم هستم شما همیشه core 15 پیشنهاد می دادید و می گفتید حتی از سر بازی ها برا یکی دو سال بعد هم زیاده و برای من که core 17 3770 هست جای خود داره! ولی اینجا می بینیم که این 3770 در بالاترین سیستم پیشنهادی ممکن قرار نداره!!!!! و رو سیستم پیشنهادی هست!!!!
یعنی من با این سی پی یو ای که دارم و کارت گرافیکی که از بین یکی از دو کارتی که بالا نام بردم و 16 گیگ رم نمی تونم به آخرین حد کیفیت این بازی برسم؟!
ضمنا منظورش از آخرین کیفیت همون جزئیات در بالاترین سطح در کنار رزولوشن 1920 در 1080 هست یا روزلوشن های بالاتر منظورشه؟!