میشه بگید منظور از pcie کانکتو چیه ؟
وقتی کارت گرافیک و مادر بورد سوخت می تونی یک کاری بکنی!!!!!!!!!!!!!!!!من یه مشکل پیدا کردم یه کارت گرافیک 8800gts گرفتم ولی پاورم 350 واته باید با این کارت نمی تونم کار کنم وقتی وصل می کنم یه بوقی می زنه و مانیتور هم تصویر نداره مشکل از پاوره؟
کاریش نمیشه کرد؟
Coolermaster 430w active pfc 80000tomanمیشه بگید قیمت یه پاور 430 حدودا چه قدره؟ این سیمه هم که قیمتی نداره داره؟
وقتی سیستم به میزان کافی برق دریافت نکند مقدار امپر در مادربورد و کارت گرافیک افزایش یافته و ...........چرا بسوزه اصلا با این کارت گرافیک تصویر ندارم بعد چطور باهاش کار کنم که بسوزه؟
اگر پاور ارزون قیمت و بدون PFC و EPS بخری سیستم شما در دراز مدت بازهم اسیب می بیند.الان یه 430 green تو مایه های 35 40 تومنه. اون سیمه هم رو خود پاور هست یعنی این مدل (gp-430) یدونه pcie کانکتور داره.
كسي نيست جواب ما را بدهمن به تازگي يه مادربورد خريدم كه يك وروديه Ide داره و من فقط ميتونم يه هارد و ي سي دي رام
را پرتاشه وصل كنم و ديگه نمي تونم دي وي دي رام را وصل آيا مبدلي وجود نداره كه دو تا Ide بگيره و يكيش كنه با تشكر![]()
راهی ندارد.كسي نيست جواب ما را بده
اگر پاور ارزون قیمت و بدون PFC و EPS بخری سیستم شما در دراز مدت بازهم اسیب می بیند.
ویژگی اول PFC (power factor correction) می باشد که وضع چراغ بین ولتاژ AC و جریان را تنظیم می کند که در نتیجه باعث می شود تا عملکرد های مجازی منبع تغذیه از بین برود.میشه یه ذره توضیح بدید این ها چین و اگر نباشه چرا آسیب میبینه؟