SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5
Cooler Master HAF-932 Case
ASUS SABERTOOTH Z77 1155 MB
Intel® Core™ i7-3770 Ivy Bridge Processor
Kingston HyperX Beast 8GB 4GBx2 2400MHz
دوستم میخواد کیس ببنده این خوبه با این قیمت ؟ چیز بهتری که نمیشه بست ؟
سلام
ببخشید دو تا سوال : با کیس مگنوم ۲ حداکثر سایز کولر CPU که میشه نصب کرد چه قدره ؟
سوال دوم هم در مورد فن پشت CPU روی دیواره سمت راست کیس ( البته از سمت جلو ) هست : ایا تاثیر زیادی داره یا نه ؟ و اگه داره فن رو براش کجا پیدا کنم ؟ فن نازک میخوره . هست بگیرم ؟
پیشاپیش ممنون
آره این 4 تا داره. ولی هدست 5 تا ورودی + یه USB برای برقش. اینی که شما محبت کردی گفتی هم 4 تا داره. چیزی هست که 5 تا رو داشته باشه ؟
تو پست قبلی بد گفتم. الآن لپ تاپ تا 5.1 ساپورت میکنه اما هدست 7.1 هست (آنالوگ)
با سلام خدمت دوستان
یک پرینتر مدل sharp AR-M207 چند قیمت هست ؟
و اینکه چه ویژگیهایی داره ؟
ممنون
سلام
لطفا یک ایرفون و هدفون تا رنج قیمت 100 ت معرفی کنید برای اهنگ ؟برای هدفون و ایرفون چه برندهایی خوب هستند؟
سلام . 1700 بودجه دارم. این بودجه برای سی پی یو ، مین و رم برای گیم کافیه ؟؟؟ لطفا سه قطع رو معرفی کنید ! تفاوت 4770k با 4770 معمولی در چیه ؟؟؟
بودجه تقریبی 4 هست . حالا یکم بالا و پایین میشه کاریش کرد .بدون دونستن بودجه که نمیشه گفت انتخاب خوبی بوده یا بهتر هم میشه بست. ولی بنظر میاد میشد کارت گرافیکی قویتری برداشت اگر پردازنده رو اینقدر بالا نمی گرفتید، بودجه ی کلی رو بگید لطفا.
با سلام.من یه سیستم میخوام جمع کنم(کل سیستم)
فقط میخوام باهاش کارهای روزانم رو بکنم.نه برای گیم نمیخوام و نه برا چیز دیگه ای.حالا یه سیسیتم بهم ژیشنهاد کنید؟نمیخوام قدیمی باشه.مثلا رم 4 گرافیک 1 بقیه شم با شماو...
قیمت چقدر در میاد؟
بودجه تقریبی 4 هست . حالا یکم بالا و پایین میشه کاریش کرد .
SAPPHIRE HD 7950 3GB GDDR5 رو ببنده بهتره بنظرم .
بی زحمت یه مادربورد تا سقف 400 هزار ت که سوکت 1150 باشه و همچنین یه کیس تا سقف 250 که کارتهای گرافیکی جدید که ابعادشون بزرگ هست توش جا بشه
تفاوت کارتهای رفرنس و غیر رفرنس در چیه؟ اینکه میگن اور کارخونه است یعنی چی؟ امکان 2باره اور شدن نداره؟ با چه علائمی روی کارتها، میشه این قضایا را متوجه شد؟؟؟ ممنون![]()
سلام آقا فرشید، من منظورم یک كارت گرافيك gtx 770 بود، نمیدونم چرا فکر کردین گفتم 2 تا. یک کارت گرافیک gtx 770 توي كيس گرين فالكون براحتي جا ميشه؟ و اينكه مين بورد ASUS - P8B75-V واسه اين كارت گرافيك مناسبه؟ممنون بابت راهنمایی هاتون.
سلا خدمت آقا فرشید و بقیه دوستان!
من یه مانیتور میخوام تا مرز قیمت 550 تومن! led میخوام! یا 22 اینچ باشه یا 23 اینچ!
پیشاپیش ممنون!
سلام
خنك كننده هاي سوكت 1156 به 1155 , 1150 مي خورن؟
دورد
بهترین ssd 28gb چی هست ؟؟؟؟
اگر میشه زودتر معرفی کنین
مشکل قیمت نیس
خب تا همون 550 تومن led چی گیر میاد؟!!!
یه دو یا سه تا مدل بگید که بشه بینشون انتخاب کرد ممنون میشم!