dukenukem2
کاربر سایت
سلام
1- نسل معمولا در PC معنی نداره. شما هر موقع یک کامپیوتر High-END بخرید، حداکثر تا 2-3 سال جوابگو بازی ها هستش. بعد از 3 سال دوباره باید ارتقاء بدین.
شما بودجه خودت رو مشخص کن تا ما هم سیستم مناسب برای بازی رو معرفی کنیم.
خیلی ممنون. اما منظور من از لحاظ کیفیت و قیمت قطعات هست. به نظرتون مثلا" بهتر نیست یه 9-10 ماه صبر کنم تا انویدیا و ای تی آی کارتای بهتری رو کنن که کاملا" مخصوص همین نسل بعدی ساخته شده باشن و کاملا" تونسته باشن از x1 و ps4 سبقت گرفته باشن و در ضمن به یه قیمت مساعدی هم رسیده باشن؟ شاید چمیدونم تو این این مدت یه چیپ ست برتری، یه پردازنده ی مساعد تری برای بازی های نسل بعد رو شه. مثلا" ای تی آی کلا" از سری 4,5,6,7xxx دست برداره و یه سری جدیدی بر اساس یه تکنولوژی جدید و اسامی جدید رو کنه... یا چمیدونم مثلا" dx 12 یا 13 رو شه از طرف مایکرو! بعد اگه الان بخرم کارتمو ضرر میخورم چون هیچ کارتی ساپورتش نمیکنه.
در مورد بودجه هم، چون آخرین باری که من سیستم جمع کردم قبل این گرونی ها بوده، هیچ ایده ای ندارم که این وسایل از رم گرفته تا gc چه قدر تو بازار آب میخوره... شما حدودا" با اون مشخصاتی که در بالا گقتم (یعنی همه ی بازی ها رو تا 3-4 سال آینده بترکونه و در ضمن ابر کامپیوتر هم نباشه) فکر میکنی حدودا" باید چه مبلغی کنار بذارم؟ چون من حتی حدود رو هم نمیدونم که بخوام بودجه براش تعریف کنم!
ممنون