مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
بچه ها من CPU CORE I5 760 دارم و مین بورد هم P7P55 DELUXE هست + 4 گیگ رم DDR3 1333
به نظر شما خرید کارت گرافیک مثلا " GTX760 و پاور کفایت میکنه یا باید کلا" سیستم عوض بشه !
سلام
سی پی یوت برای کارت گرافیک 760 نسبتا مناسب هستش. البته سی پی یو هایی سری Ivy Bridge و hasswell برای کارت های گرافیک قوی و جدید مناسب تر هستند.
پاورت هم باید مناسب باشه.
پاورت چیه؟
-----------------
ضمنا کارت گرافیک 760 هم PCI-E نسخه 3 هستش و روی مادبورد شما هم نصب میشه اما از کاراییش مقدار خیلی ناچیزی کم میشه که قابل چشم پوشی هستش.(چون مادربوردت از PCI-E نسخه 3 پشتیبانی نمی کنه)
تاثیر سی پی یو هم روی کارت گرافیک جدا هستش و ان هم قدرت کامل کارت گرافیک رو در اختیارت نمی گذاره.

----------------------

@homayoon k2

SAMSUNG LED S22A360H 22":590

SAMSUNG 23B375 23":655

به نظر من این دو مدل نسبت به سایر مدل هایی که ذکر کردی بهتر هستش.

آخرین ویرایش:
برند AOC برای مانیتور چطوره؟
به زور این مدل ها رو پیدا کردم. کدوم بهتره؟

SAMSUNG S22B315B PLUS 22":570

LG LED IPS226V 22":670

SAMSUNG LED S22A360H 22":590

SAMSUNG 23B375 23":655

فقط یه مقدار زود بگید ممنون می شم.

باید آخری رو انتخاب کنی که زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیه هم داره، کیفیت پنل خوبی هم داره.

من گفتم خرید کارت و پاور به همین دلیل مدل پاور رو نگفتم(460 کولر مستر) چون اطلاعات کافی دارم ،
فقط میخاستم بدونم چند درصد بازدهی سیستم
با درگاه pcie2 نسبت به pcie3 و همینطور cpu کاهش پیدا میکنه و مانع افزایش راندمان کاری میشه ،که یکی از دوستان به این موضوع اشاره کردند
ولی نگفتند چند درصد.
کلا" فکر کنم منتظر کنسولهای جدید باشم بهتره چون ارزش نداره کل قطعات سیستمو تعویض کنم.
ممنون.

من گفتم خرید کارت و پاور به همین دلیل مدل پاور رو نگفتم(460 کولر مستر) چون اطلاعات کافی دارم ،
فقط میخاستم بدونم چند درصد بازدهی سیستم
با درگاه pcie2 نسبت به pcie3 و همینطور cpu کاهش پیدا میکنه و مانع افزایش راندمان کاری میشه ،که یکی از دوستان به این موضوع اشاره کردند
ولی نگفتند چند درصد.
کلا" فکر کنم منتظر کنسولهای جدید باشم بهتره چون ارزش نداره کل قطعات سیستمو تعویض کنم.
ممنون.
پاورت برای 760 کافی نیست. توان پاور باید حداقل 600 وات باشه. پاور Green650OC مناسب هستش.
بین درگاه PCI-E نسخه 2 و3 حداکثر 3 یا 5 درصد اختلاف وجود داره.
سی پی یو شما هم می تونه حدودا بین 10 تا 15 روی کارایی کارت گرافیک 760 تاثیر بذاره. (حدودی هستش. بسته به بازی و بنچمارک این مقدار متقاوت هستش.)
به هر شکل تصمیم با شماست.
اما 760 از GPU های کنسول های نسل بعد هم سریعتر هستش.

سلام خسته نباشید من می خواستم یه سیستم جدید برای خودم بگیرم
اینا رو انتخاب کردم نظر شما چیه ؟
مصرف بیشتر بازی و برنامه نویسی و کار های حسابداری ...
بیشتر تمرکزم روی گرافیک و سی پی یو هست تا قسمت هایی که در آینده نزدیک می تونم تغییر بدم !! بودجه هم 3 تومن فقط کیس !! یه ضرره بالا پیایین مشکلی نداره
cpu: Intel Core™ i7-4770 Haswell Processor
mian bord: ????????????????????
ram :CORSAIR XMS3 4GB DDR3 1600
hhd:Seagate Barracuda 500GB SATA3 HDD
vga: ASUS GTX 760 OC DCII 2GB GDDR5
power :GREEN GP6000A-EU
یه میین در حد معمولی می خوام ولی نتونستم تصمیم بگیرم !! گرافیک رو هم می خواستم 770 بگیرم ولی بودجه یاری نمیده !! به نظر شما ارزش 500 تومن هزینه اضافه رو داره ؟:-/
اگه سیستم دیگه به نظر شما کارایی بیشتر از این سیستم داره معرفی کنید و ممنونتون میشم

سلام خسته نباشید من می خواستم یه سیستم جدید برای خودم بگیرم
اینا رو انتخاب کردم نظر شما چیه ؟
مصرف بیشتر بازی و برنامه نویسی و کار های حسابداری ...
بیشتر تمرکزم روی گرافیک و سی پی یو هست تا قسمت هایی که در آینده نزدیک می تونم تغییر بدم !! بودجه هم 3 تومن فقط کیس !! یه ضرره بالا پیایین مشکلی نداره
cpu: Intel Core™ i7-4770 Haswell Processor
mian bord: ????????????????????
ram :CORSAIR XMS3 4GB DDR3 1600
hhd:Seagate Barracuda 500GB SATA3 HDD
vga: ASUS GTX 760 OC DCII 2GB GDDR5
power :GREEN GP6000A-EU
یه میین در حد معمولی می خوام ولی نتونستم تصمیم بگیرم !! گرافیک رو هم می خواستم 770 بگیرم ولی بودجه یاری نمیده !! به نظر شما ارزش 500 تومن هزینه اضافه رو داره ؟:-/
اگه سیستم دیگه به نظر شما کارایی بیشتر از این سیستم داره معرفی کنید و ممنونتون میشم

می تونی ASUS B85-PLUS رو بخری، هارد رو هم حتما 1 ترابایتی بردار، تفاوت قیمتی 500 گیگ با 1 ترا بسیار کم هست.
گرافیک رو هم اگر 500 بیشتر هزینه کنی برای 770 که حتما ارزشش رو داره، بطور محسوسی قویتر هست، در آخر اون رم رو هم بهتره دو ماجول 4 گیگی برداری.

سلام , بابت مشاوره ها ممنون , یه سوال هم دارم دوستان بین دو مورد زیر کدوم رو پیشنهاد میدین از نظر راندمان بالاتر و عمر بالای مادربرد و خنکی پردازنده : البته مورد دوم 140 تومن هم گرون تر درمیاد:

ci7 3770
ASUS P8H77-V

ci7 4770
ASUS H87-Plus

سوال دیگه اینکه بین کیس GREEN X-3 GAMING و coolermaster k380 کدوم بهتر و خنکتره؟

آخرین ویرایش:
ضمنا بهتر هستش که بودجه خودت رو کامل مشخص کنی تا سی پی یو و مادربورد مناسب معرفی کنیم.
امین جان این جریان بورجه ی من خورد خورد هست :d خورد خورد جمع میکنم یه ماه مین یه ماه گرافیک اینجوری برای همین دونه دونه میپرسم

الان هم مزاحم شدم یه رم مناسب برای بازی معرفی کنین خودم نظرم رو یدونه یا دوتا 8 گیگ هست که بعدا هم خواستم ارتقا بدم بشه 32 گیگ انداخت فقط در مورد مدل و باس رم راهنماییم کنین
ممنون

سلام , بابت مشاوره ها ممنون , یه سوال هم دارم دوستان بین دو مورد زیر کدوم رو پیشنهاد میدین از نظر راندمان بالاتر و عمر بالای مادربرد و خنکی پردازنده : البته مورد دوم 140 تومن هم گرون تر درمیاد:

ci7 3770
ASUS P8H77-V

ci7 4770
ASUS H87-Plus

سوال دیگه اینکه بین کیس GREEN X-3 GAMING و coolermaster k380 کدوم بهتر و خنکتره؟
ترکیب core i7 4770 با h87 بهتر هستش. جدید تر و کمی سریعتر
جفت شون کیس های خوب و مناسبی هستند.
K380 هم امکانات خوبی داره. مثل USB3 و...

امین جان این جریان بورجه ی من خورد خورد هست :d خورد خورد جمع میکنم یه ماه مین یه ماه گرافیک اینجوری برای همین دونه دونه میپرسم

الان هم مزاحم شدم یه رم مناسب برای بازی معرفی کنین خودم نظرم رو یدونه یا دوتا 8 گیگ هست که بعدا هم خواستم ارتقا بدم بشه 32 گیگ انداخت فقط در مورد مدل و باس رم راهنماییم کنین
ممنون
رم هم می تونی دو تا ماژول 8 گیگابایتی تهیه کنی.
از برند های معتبر. مثل Corsair

دوستان با بودجه 3.5 یه سیستم متشکل از VGA-CPU-Ram-Motherboard-Power فقط برای گیم معرفی کنید. قصد overclock هم ندارم!
یجوری باشه که GTX 780 توش باشه! :d

پ.ن: همین سیستم جناب amirmahmood اون K ته CPU رو برداریم رم رو هم Corsair یا Kingston کنیم چند در میاد؟! :bighug:
پ.ن2: کیسم الان برند NZXT مدل Nemesisـه مشکلی پیش نمیاد؟! تا بعدا پول دستم بیاد دوباره عوضش کنم!

دوستان با بودجه 3.5 یه سیستم متشکل از VGA-CPU-Ram-Motherboard-Power فقط برای گیم معرفی کنید. قصد overclock هم ندارم!
یجوری باشه که GTX 780 توش باشه! :d

پ.ن: همین سیستم جناب amirmahmood اون K ته CPU رو برداریم رم رو هم Corsair یا Kingston کنیم چند در میاد؟! :bighug:
پ.ن2: کیسم الان برند NZXT مدل Nemesisـه مشکلی پیش نمیاد؟! تا بعدا پول دستم بیاد دوباره عوضش کنم!

خب این هم سیستم مناسب گیم با بودجه 3.5 میلیون تومن:
CPU:intel core i5 4430
Main:ASUS B85-PLUS
Ram:Corsair 2*4GB DDR3 1600
VGA:ASUS GTX 770 DC2 OC
Power:Green650OC

این سیستم حدودا 3300 میشه.
کیس هم از برند های معتبر مثل Green،CoolerMaster اینا تهیه کنید.

خب این هم سیستم مناسب گیم با بودجه 3.5 میلیون تومن:
CPU:intel core i5 4430
Main:ASUS B85-PLUS
Ram:Corsair 2*4GB DDR3 1600
VGA:ASUS GTX 770 DC2 OC
Power:Green650OC

این سیستم حدودا 3300 میشه.
کیس هم از برند های معتبر مثل Green،CoolerMaster اینا تهیه کنید.
ممنون!
حالا اگه گرافیک رو 780 کنم چقدر بیشتر باید بدم؟! پاورم باید قاعدتا عوض شه دیگه؟ به نظر شما ارزش داره یا همین سیستم رو بگیرم؟!

ممنون!
حالا اگه گرافیک رو 780 کنم چقدر بیشتر باید بدم؟! پاورم باید قاعدتا عوض شه دیگه؟ به نظر شما ارزش داره یا همین سیستم رو بگیرم؟!
برای 780 هم باید حدودا 900 تا 1 میلیون تومن بیشتر هزینه کنید.
پاور 650 هم برای 780 کفایت می کنه.
ضمتا 780 از 770 حدودا بین 20 تا 30 درصد سریعتر هستش.

برای 780 هم باید حدودا 900 تا 1 میلیون تومن بیشتر هزینه کنید.
پاور 650 هم برای 780 کفایت می کنه.
ضمتا 780 از 770 حدودا بین 20 تا 30 درصد سریعتر هستش.

یعنی توی همین سیستم فقط گرافیکش رو 780 کنم 1تومن باید بدم؟! o:-)
بعد به نظر شما این قطعات (دست دوم - 5سال کار کرده:d) بخوام بفروشم چقدر گیرم میاد؟
CPU: AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 5600+
VGA: Nvidia 8800 GT
Ram: 2gb
Power: Coolermaster 650w
Main: Crosshair II Formula

یعنی توی همین سیستم فقط گرافیکش رو 780 کنم 1تومن باید بدم؟! o:-)
بعد به نظر شما این قطعات (دست دوم - 5سال کار کرده:d) بخوام بفروشم چقدر گیرم میاد؟
CPU: AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 5600+
VGA: Nvidia 8800 GT
Ram: 2gb
Power: Coolermaster 650w
Main: Crosshair II Formula
سیستمت به غیر از پاور حدودا 350-400 هزار تومن ارزش داره.
پاورت معتبر و قوی هستش. یعنی برای سیستم اینده(قطعاتی که ذکر کردم) که می خوای بگیری جوابگو هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or