این سیستم رو دو روزه که بسته
اگه گرافیکش خوب نیست ،شما تو همون رنج قیمت یعنی 900 الی 1 میلیون چی پیشنهاد میدین ؟ تا همونو بگیریم و اینو پسش بدیم.
میشه 7870 خرید یا 660Ti که جدیدا ارزون شده، اما موضوع اینه که با صرفه جویی در مبلغ پردازنده ، مادربرد میشد کارت گرافیک 1700 تا 1900 برداشت که در اینصورت بسیار سریعتر بود.
پیشنهاد فعلی من هم اینه که کارت GTX 760 رو با حدود 1200 تومن بردارید که تفاوت قابل توجهی با کارت 570 فعلی داره.
دوستان درسته که مادربرد h87-pro (کلا چیپ ست h87) با I7 4770 مچ نیست و بهتره که از چیپ ست Z87 استفاده بشه؟ (قصد اورکلاک هم ندارم)
خیر، کی گفته؟!
با 4770 معمولی کاملا سازگار هست اما اگر پردازنده ی 4770K رو بخرید و بخواین از قابلیت اورکلاکش استفاده کنید روی مادربرد H87اینکار شدنی نیست و باید مادربردتون حتما یکی از انواع Z87 باشه. وگرنه با فرکانس پیش فرض کار خواهد کرد و در این حالت با 4770 بدون پسوند K تفاوتی نخواهد داشت.
سلام.
مانیتور من فقط ورودی vga داره.این سیستم جدید که گرفتم می خواستم رو مانیتور با استفاده از تبدیل vga به dvi امتحانش کنم که متاسفانه تصویر نیاورد.می خوام ببینم مشکل از تبدیل هستش یا کارت گرافیک؟
در ضمن واسه فیلم و بازی HDMI بهتره یا DVI? کلا با کدوم ورودی به مانیتور وصلش کنم؟
از هر جفتشون هم زمان می شه استفاده کرد ؟ مثلا موقع بازی با DVI بعد مثلا واسه فیلم دیدن هم سوییچ کنم روی HDMI.
مشکلی وجود نداره، کارتای جدید خروجی DVI-D دارن که با تبدیل ساده نمیشه ازشون سیگنال آنالوگ گرفت چون پنهای خروجی آنالوگ رو ندارن و احتیاج به کانورتور اکتیو برای تبدیل سیگنال هست. اگر کارتتون دو تا DVI داره تست کنید شاید دومی DVI-I باشه و خروجی آنالوگ هم بده.
برای بالاترین کیفیت باید از HDMI استفاده کنید که فرقش با DVI انتقال همزمان صدا به همراه تصویر هم هست.
از بیش از یک خروجی میشه برای مانیتورهای دوم و سوم استفاده کرد.