مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

معلوم نیست کی تو بازار پخش می شه؟
در ضمن کسی از این سایت تا حالا خرید کرده ؟
خرید و فروش و قیمت روز انواع مانیتور های ال ای دی LED
اگه مطمئن هستش از اینجا بگیرم.
مثل اینکه قیمت هاشون رو افزایش ندادن.

خیر، فعلا شدیدا مبهم هست وضعیت مانیتور
راجع به سایتهای فروش هم نه اطلاعی داریم و نه قانون سایت اجازه میده که تایید کنیم یا تکذیب

تا 2.5 یه کارت خوب میخوام بگیرم چه برندی بگیرم ؟! ASUS یا MSI

همونطور که گفته شد برند MSI موجود نیست اما از ASUS و GIGA می تونید خرید کنید. کارت780 هم شدیدا توصیه میشه.

شما نمی تونی دو تا مودم رو به یه سیستم وصل کنی و همزمان ازشون استفاده کنی، دنبال راهکار دیگه ای باش.

سلام در ادامه بحث اتصال دوخط با دومودم به یک کامپیوتر دو راه کار بهم معرفی شد یکی استفاده ازروتر زایکسل مدلp-663h-51
ودیگری
کانفیگ لود بالانسینگ
میشه یه توضیح درباره مودم بالا بدید اینم لینک مشخصاتش
P-663H-51 | ZyXEL
راهکار Load Balancing مربوط به سازمانها و شرکتهای بزرگ هست و می تونه ترافیک اینترنتی رو از چند مسیر مسیریابی و عبور بده اما دستگاههای گرون قیمت و شیوه های پیاده سازی در سطح حرفه ای لازم داره .

مدل روتر معرفی شده هم دارای 2 پورت WAN هست که می تونه دو خط مجزای ADSL 2+ رو پشتیبانی کنه و کاری شبیه به همون Load Balancing اما با امکانات ضعیفتر و بدون انعطاف انجام بده، اما جزییات کارش رو اطلاعی ندارم.

پاور من الگانس هست روش نوشته 1500w و 220-240 v
سوال من اینه که پاوری که معرفی کردم جواب گوی این کارت های که شما فرمودید هست یا نیاز به تغیر پاور هست؟؟
جوابگو که قاعدتا باید باشه. چون مصرف اون کارت ها بسیار کم هستش.
اما برند پاور شما زیاد شناخته شده و معتبر نیست. حداقل من اولین بار هست می شنوم.
پاور قطعه بسیار مهمی هستش و توصیه میشه که از برند های معتبر و شناخته شده پاور تهیه کنید.

پاور قطعه بسیار مهمی هستش و توصیه میشه که از برند های معتبر و شناخته شده پاور تهیه کنید.

ممنون از زاهنماییتان میخواستم نظرتون و راجبه برنده MSI بپرسم مثلا من میتونم 6790 یا gt640 رو با برنده MSI با قیمت پاین تری نسیت به سایر برندها بخرم نظرتون چیه؟؟
برای مثال gt640 برنده ایسوزش 430 تومن به بالاست ولی MSI قیمتش حدود 370

درود
اساتید گرامی وبکم مناسبی رو پیشنهاد می کنید حدود 80 - 150 تومن ؟ برای چت تصویری نمیخوام . بیشتر استفاده برای ضبط آموزش تصویری و ... هست و اینکه hd 720 رو با فریم ریت مناسب ضبط کنه
ممنون میشم اگه پیشنهادی دارید بفرمایید .
سپاسگذارم .

ممنون از زاهنماییتان میخواستم نظرتون و راجبه برنده MSI بپرسم مثلا من میتونم 6790 یا gt640 رو با برنده MSI با قیمت پاین تری نسیت به سایر برندها بخرم نظرتون چیه؟؟
برای مثال gt640 برنده ایسوزش 430 تومن به بالاست ولی MSI قیمتش حدود 370
برند MSI هم معتبر و شناخته شده هستش. البته با گارانتی حتما تهیه کنید.

درود
اساتید گرامی وبکم مناسبی رو پیشنهاد می کنید حدود 80 - 150 تومن ؟ برای چت تصویری نمیخوام . بیشتر استفاده برای ضبط آموزش تصویری و ... هست و اینکه hd 720 رو با فریم ریت مناسب ضبط کنه
ممنون میشم اگه پیشنهادی دارید بفرمایید .
سپاسگذارم .
تا 150 هزار تومن می تونی Logitech C310 HD را تهیه کنی.
رزولوشنش هم HD هستش.

میبخشید بعضی از دوستان در سایت های دیگه به من گفتن این پاور من خیلی ضعیف هست و نهایتا 610 و یا 620 رو ساپورت میکنه!!
من از قسمت مشخصات پاورم عکس گرفتم کیفیتش یکم پاینه !!
شما میتونید با اطمینان کامل به من بگید که 630 یا 640 و یا 6790 رو میتونم با این پاور اجرا کنم
عکس پاورم:http://upload7.ir/images/57485432047177350386.jpg
لطفا یه نظر کارشناسی دقیق بفرمایید میترسم من کارت و بگیرم اخرش پاور ساپورت نکنه!!

سلام بر اساتید.
مخصوصا امیر جان
من این موسو دیروز خریدم.

میخواستم ببینم گرون خریدم یا خیر.
برند تجاری:E-BLUE
مدل:Mazer Type-R
و با یک سال گارانتی تعویض
کسی قیمت داره؟

میبخشید بعضی از دوستان در سایت های دیگه به من گفتن این پاور من خیلی ضعیف هست و نهایتا 610 و یا 620 رو ساپورت میکنه!!
من از قسمت مشخصات پاورم عکس گرفتم کیفیتش یکم پاینه !!
شما میتونید با اطمینان کامل به من بگید که 630 یا 640 و یا 6790 رو میتونم با این پاور اجرا کنم
عکس پاورم:http://upload7.ir/images/57485432047177350386.jpg
لطفا یه نظر کارشناسی دقیق بفرمایید میترسم من کارت و بگیرم اخرش پاور ساپورت نکنه!!

متاسفانه پاور شما هم ضعیف هستش و هم از برند معتبری و شناخته شده نیست.
نمیشه با اطمینان گفت 640 رو می تونه تغذیه کنه یانه.
برای 640 می تونی پاور Green480A رو تهیه کنی که قیتمش هم حدودا 160 هزار تومن هستش.

سلام بر اساتید.
مخصوصا امیر جان
من این موسو دیروز خریدم.

میخواستم ببینم گرون خریدم یا خیر.
برند تجاری:E-BLUE
مدل:Mazer Type-R
و با یک سال گارانتی تعویض
کسی قیمت داره؟
سلام
مبارکت باشه.
والا این برند رو قیمت ندارم.
چند گرفتی؟

سلام می خواستم یه cpu تو رنج قیمت 300 تومن بخرم
پیشنهاد شما چیه؟
main: foxcon am3
vga:6850
سلام
برای سوکت AM3 تا 300 هزار تومن نمی تونی سی پی یو 6 هسته یا 8 هسته ای شرکت AMD رو تهیه کنی.

عزیزی.
اینو 90 میگفت 80 خریدم!!!
یعنی بهم اندا خ ت ن؟:(
نه عزیز! ننداخته!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or