مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خودتون فرمودید 660ti و اون دوستامون 660 عرض کردند

کی حرف از ti و 7950 زد دوسته من !؟ مقایسه بینه 660 با 7870 هستش ... بنچمارکا میتونن کمکت کنن ( تو اکثر گیم های سنگین 7870 کمی بهتر عمل میکنه )
PowerColor HD 7870 Devil 2048 MB Review | techPowerUp
بله اشتباه بنده بود ببخشید فکر کردم 660 ti رو میگن دوستان
بله به نظر خودمم 7870 در 2-3 فریم از 660 معمولی بهتره

دوستان سلام
میشه 1-2 مدل برتر gtx 770 در حد 450 دلار (یخورده اینور اونرو) رو بهم معرفی کنید؟ (موجود بودن در ابران مهم نیست و در بازار جهانی مهمه)
چون قراره بدون گارانتی تهیه بشه خیلی برام مهمه که از یه برند خوب باشه که به دردسر نیفتم
msi gaming 2gb به نظرتون گزینه خوبی هست؟
یه مدل پاور 700 وات هم از یه برند جهانی معرفی کنید لطفا
متاسفانه محدودیت کیس هم دارم و نباید از 265cm دراز تر باشه
ممنون

دوستان سلام
میشه 1-2 مدل برتر gtx 770 در حد 450 دلار (یخورده اینور اونرو) رو بهم معرفی کنید؟ (موجود بودن در ابران مهم نیست و در بازار جهانی مهمه)
چون قراره بدون گارانتی تهیه بشه خیلی برام مهمه که از یه برند خوب باشه که به دردسر نیفتم
msi gaming 2gb به نظرتون گزینه خوبی هست؟
یه مدل پاور 700 وات هم از یه برند جهانی معرفی کنید لطفا
متاسفانه محدودیت کیس هم دارم و نباید از 265cm دراز تر باشه
ممنون
با 450$ میتونی MSI GTX 770 LIGHTNING رو تهیه کنی که از هر نظر عالیه!
پاور های گرین هم انتخای خوبین ولی میتونی از برند های corsair و EVGA هم انتخاب کنی که عالین.(پاور های این برند ها متاسفانه به ایران وارد نمیشن!!)

پاور های گرین هم انتخای خوبین ولی میتونی از برند های corsair و EVGA هم انتخاب کنی که عالین.(پاور های این برند ها متاسفانه به ایران وارد نمیشن!!)
باLightning فکر کنم مشکل اندازه کیس خواهم داشت درسته؟ همونطور که گفتم درازی کارت نباید بیشتر از 265 باشه
بعلاوه نکته ایکه خیلی مهمه برام کیفیت ساخت هستش با توجه به اینکه گارانتی نداره-من ازmsi خیلی تعریف بد شنیدم با وجود اینکه خودم باش مشکلی نداشتم-ممنون

از برند evga تا آخر تابستان هم کارت گرافیک و هم مادربورد و هم پاور وارد کشور میشه اما فعلا خیر!

باLightning فکر کنم مشکل اندازه کیس خواهم داشت درسته؟ همونطور که گفتم درازی کارت نباید بیشتر از 265 باشه
بعلاوه نکته ایکه خیلی مهمه برام کیفیت ساخت هستش با توجه به اینکه گارانتی نداره-من ازmsi خیلی تعریف بد شنیدم با وجود اینکه خودم باش مشکلی نداشتم-ممنون

هرکی همچین حرفی زده چیزی بارش نبوده. امسال در سری 700 انویدیا کارت های msi بهترین کیفیت رو در برابر تمامی برند ها کسب کردن.

من یک نکته ای در مورد MSI بگم که چرا اسمش بد در رفته، MSI یک زمانی (سالیان دور که خازن های مادربورد ها جامد نبودن) خازن های مادربورد هاش در یک دوره زمانی باد می کرد و می ترکید، به همین دلیل خیلی ها از همون زمان با MSI مشکل دارن، اما اون مشکل مربط به سالیان پیشه و MSI از اون موقع تا الان زمین تا آسمون فرق کرده، کلا برند بسیار خوبیه، اگر می بینید کسی از MSI بد می گه یا از روی تعصب روی برند دیگست یا مربوط به همون داستانه

کارتهای رده بالای MSI مثل این مدل همانند کارتهای ASUS از کیفیت بالایی برخوردار هستند، فعلا هیچ یکی از این مدلها نه از نظر قطعات بکار رفته و نه از نظر کیفیت ساخت و تست محصول نهایی مشکلی ندارن،

سلام دوستان روم سیاه:d
با حدود 2400 یه سیستم فول برای بازی میخواستم معرفی کنید.
با تشکر

CPU:Core i3 3220
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:AMD 7850 DDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:MAGNUM2

این حدود 2400 میشه.

خواهش
بستگی به نوع استفاده داره اگه رایت خاصی انجام نمیدی SAMSUNG 24X SATA پیشنهاد میشه.
بله همین مدل ، خیر مدل 4GBش موجود نیست.

تفاوت کارایی ناچیز PCIE 3.0 نسبت به PCIE 2.0 تو سریعترین کارتای موجود مثل GTX TITAN , GTX690 , HD7990 و... تائید شده.
منظور اینه که بصورت اختصاصی برای Nvidia کارت بزنه ؟ زیاد هست مثل EVGA ، ZOTAC یا Point of View , Galaxy و...
این برندایی هم که نام بردی از برندای معتبر و با کیفیت تو داستان کارت گرافیک به حساب میان ولی در صورت موجود بودن به این ترتیب پیشنهاد میشه EVGA >> ZOTAC >> Inno3d.

مشکل داره.
CPU از سری K هستش در صورتیکه Main از سری K پشتیبانی نمیکنه (فقط در مورد OC) در نتیجه بهتره مدل معمولی ش در نظر گرفته بشه اینجوری یه 100 تومنی حدودا کم میشه.
پاور هم برای این کارت و سیستم بیش از حد زیاده یه 600w به راحتی از پس این سیستم بر میاد که باز اینجا یه 200 تومنی حدودا از قیمت کم میشه.
در آخر شما بودجه + قطعاتی که نیاز داری رو بگو تا ببینیم چی به چیه.

شما مشخصات قطعات فعلی رو بگو تا ببینیم ارزش ارتقاء داره یا نه.

از بهترین مدلای موجود میشه TP-LINK TD-W8970 یا Linksys X3000 رو نام برد ولی باز بستگی به متراژ و موانعی که سر راه هست هم داره.

من یه سیستم قوی برای Gaming با بودجه حدود 3 ~ 3.5 تومن می‌خوام. قبلن یکی از دوستان بهم پیشنهاد داد اما بنظرم یکم ضعیف بود چون من برای نرم افزارای مهندسی هم می‌خوامش.

اگه میشه یه مانیتور خوب هم معرفی کنید که پی اس تری هم میخوام بهش وصل کنم.

اگه تا 700 می تونی هزینه کنی که SAMSUNG 23A560H یا S23B375 انتخابای خوبی هستن. هم HDMI دارن و هم DVI. میشه بینشون سوییچ کرد.

من یه سیستم قوی برای Gaming با بودجه حدود 3 ~ 3.5 تومن می‌خوام. قبلن یکی از دوستان بهم پیشنهاد داد اما بنظرم یکم ضعیف بود چون من برای نرم افزارای مهندسی هم می‌خوامش.

دوست عزیز، با این بودجه نمیشه هم سیستم خیلی"قوی گیمینگ" باشه و هم قوی مهندسی! باید یه کدوم رو اولویت بدی. این اولویت قوی مهندسی:

CPU:INTEL Core I7 3770
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V
VGA: Geforce GTX 660 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W GREEN
CASE:GREEN X3

اگر اولویت بازی می بود قدرت گرافیک رو میشد تا 30 درصد بالاتر برد و پردازنده رو یه مدل پایینتر برداشت.

دوستان میخواستم بدونم اگه دو تا gtx 660 ti رو sli کنیم زورش به titan و 780 نزدیک میشه ؟ به نظرتون به صرفه هست اینکار ؟

تقریبا برابر کارت 780 میشه قدرتش شاید هم اندکی بیشتر. به صرفه بودن یا نبودن بر میگرده به قیمت تمام شده برای شما با در نظر گرفتن میزان پاور مورد نیاز و برخی مشکلات درایوری!

دوستان میخواستم بدونم اگه دو تا gtx 660 ti رو sli کنیم زورش به titan و 780 نزدیک میشه ؟ به نظرتون به صرفه هست اینکار ؟

خب اگر بخوایم کارایی peak رو در نظر بگیریم، دو تا 660ti به اندازه یک titan کارایی داره و حتی اندکی بیشتر! فقط در شرایطی که SLI Scale به 90-95 درصد برسه که خب در بازی های مختلف این رقم ثابت نیست. ضمنا برای هر بازی باید منتظر درایور و پچ باشید که SLI کارایی خودش رو نشان بده.
اما در کل یک Single GPU بسیار قوی مثل 780 و TITAN بهتر از SLI کردن دوتا کارت MID-END مثل 660 هستش.

از نظر به صرفه بودن هم خب شما باید مادربورد SLI Support حرفه ای و پاور قدرتمند( حداقل 885 وات ) بخرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or