مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بزور میشه سیستم اداری هم بست، چه برسه به سیستم گیمینگ! کمترین ها رو میشه توصیه کرد اجبارا:

CPU:AMD A6-3650
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:MSI A55-P33
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:480A GREEN
CASE:GREEN MAGNUM2
MONITOR:SAMSUNG S20B315

حدود 1670 میشه، پایینترین تنظیمات ( یا متوسط در بهترین حالت) در بازیهای روز، DX11 رو هم فقط در حد ساپورت ، ساپورت می کنه.

ممنون فرشید جان . یعنی حتی یه گرافیک 620 هم نمیشه رو این بست؟ اینجوری Crysis 3 رو اجرا میکنه؟

ممنون فرشید جان . یعنی حتی یه گرافیک 620 هم نمیشه رو این بست؟ اینجوری Crysis 3 رو اجرا میکنه؟
روی اون سیستم میشه بعدا گرافیک قوی تر نصب کرد. اما با بودجه شما فعلا امکان پذیر نیست.برای گرافیک قوی باید پاور قوی تر هم خریداری بشه.
برای گرافیک خیلی قوی سی پی یو شما کافی نیستش و کارت گرافیک بازده کامل نمیده.
اون APU که فرشید عزیز معرفی کردن، میشه کرایسیس3 رو اجرا کرد اما فقط می تونی به منو بازی اکتفا کنی و نمی تونی روی NEW GAME کلیک کنی!!!

همه جور کارتی میشه بست اما خرید کارتی که بدرد بازی نخوره دور ریختن پول هست، همون 620 هم مگه مناسب بازی هست؟! خیر، با استانداردهای فعلی شما زیر کارت 650 بگیری برای بازی مناسب نیست، فقط خود کارت گرافیک حداقل 400 تا 500 تومن هزینه برمیداره!

سلام

آقا فرشید میخواستم 2 تا سیستم پیشنهاد بدید.

یکی زیر 1500 تومن و یکی هم بین 1500 تا 2 میلیون.

سیستم های قوی باشن و بشه بازیها رو حداقل روی تنطیمات متوسط به بالا اجرا کرد.

ممنون

سلام

آقا فرشید میخواستم 2 تا سیستم پیشنهاد بدید.

یکی زیر 1500 تومن و یکی هم بین 1500 تا 2 میلیون.

سیستم های قوی باشن و بشه بازیها رو حداقل روی تنطیمات متوسط به بالا اجرا کرد.

ممنون
سیستم 1500 تومنی که به هیچ عنوان قوی نیست، یه سیستم Value- segment هست. سیستم تا 2 تومن هم سیستم رده پایین بازی محسوب میشه:

این سیستم زیر 1500 هست:

CPU:AMD A8-3850

این سیستم حدود 1320 تومن میشه

CPU:INTEL Core i3 3210
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1333
M/B:ASUS P8H61M-LX
VGA:AMD 7770 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB

اینم حدود 1990 تومن میشه.

سیستم 1500 تومنی که به هیچ عنوان قوی نیست، یه سیستم Value- segment هست. سیستم تا 2 تومن هم سیستم رده پایین بازی محسوب میشه:

این سیستم زیر 1500 هست:

CPU:AMD A8-3850

این سیستم حدود 1320 تومن میشه

CPU:INTEL Core i3 3210
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1333
M/B:ASUS P8H61M-LX
VGA:AMD 7770 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB

اینم حدود 1990 تومن میشه.

ممنون

میشه برای سیستم اول کارت گرافیک جدا بست که آنبرد نباشه؟مثلا الان سیستم اول هارد 1 ترا نیاز ندارم.منظورم اینه از چیزای دیگه کم کرد به جاش یه کارت جدا بست.

ممنون

میشه برای سیستم اول کارت گرافیک جدا بست که آنبرد نباشه؟مثلا الان سیستم اول هارد 1 ترا نیاز ندارم.منظورم اینه از چیزای دیگه کم کرد به جاش یه کارت جدا بست.

بستن که میشه بست، اما به این بودجه نمی خوره، شما کارت 200 تومن هم روش نصب کنید با تراشه ی گرافیکی فعلی خودش تفاوتی نمی کنه! ، چیزی که حداقل ملزومات برای سیستم بازی باشه و کارت گرافیک جدای مناسب بازی هم باشه میشه همون سیستم دومی!

هادر 1 ترا با هارد 500 هم فقط 30 یا 40 تومن تفاوت دارن. چون کارت مجزا نداشت و به سقف بودجه نرسیده بود مدل 1 ترا برای سیستم اول توصیه شد.

سلام
فرشید جان این کارت واسه لپ تاپ برای کارای گرافیکی و سه بعدی راندمانش چطوره؟
بعد این up to 4837 یعنی چی؟ یعنی خودم میتونم به رمش اضافه کنم؟

VGA: AMD Radeon HD7650M Dedicated
VRAM: 2048 up to 4837

اینم پستم تو بخش مربوطه که جواب نگرفتم http://forum.bazicenter.com/thread17933/page240/#post2714821

سلام بر اساتید عزیز آقا فرشید و آقا رامین!
مزاحم همیشگی با 3 سوال جدید مزاحمتون شده :d
1....یکی از دوستان تو همین سایت قیمت پاور 600 گرین و ریل رو داد! ولی اون قیمتی که ایشون گفت رو بعید می دونم خواستم از شما ها بشنوم که قیمتش حدودا چقدر هست!؟
2----پاور های topower tiwan ریل و مطمئن هستن!
3....من و دوستم احتمال فراون دو تا جی تی ایکس msi 770 lightingبخریم مین بنده که z77 هست و فک نکنم مشکلی با این کارت داشته باشه ولی برا دوستم giga h77 هستش و اگه اشتباه نکنم گفته بودید روی این مین قطعات اورکلاک شده قابل استفاده نیستن واین msi 770 ligting تا جایی که می دونم اورکلاک شده هست آیا رو این مین نصب میشه!؟
با تشکر :x

سلام
فرشید جان این کارت واسه لپ تاپ برای کارای گرافیکی و سه بعدی راندمانش چطوره؟
بعد این up to 4837 یعنی چی؟ یعنی خودم میتونم به رمش اضافه کنم؟

VGA: AMD Radeon HD7650M Dedicated
VRAM: 2048 up to 4837

اینم پستم تو بخش مربوطه که جواب نگرفتم http://forum.bazicenter.com/thread17933/page240/#post2714821

کار گرافیکی یا بازی؟؟
اگر کار سه بعدی و طراحی منظورتون هست که خیلی به گرافیک ربطی نداره، مگر در موقع کار با Viewport ، شما سعی کن پردازندت حتما Core i7 و ترجیحا سریعترین مدل باشه
up to 4837 یعنی در صورت نیاز از رم سیستم هم تا اون حد استفاده کنه، اما در عمل صرفا تبلیغاتی هست و هیچ کاربردی نداره!

سلام بر اساتید عزیز آقا فرشید و آقا رامین!
مزاحم همیشگی با 3 سوال جدید مزاحمتون شده :d
1....یکی از دوستان تو همین سایت قیمت پاور 600 گرین و ریل رو داد! ولی اون قیمتی که ایشون گفت رو بعید می دونم خواستم از شما ها بشنوم که قیمتش حدودا چقدر هست!؟
2----پاور های topower tiwan ریل و مطمئن هستن!
3....من و دوستم احتمال فراون دو تا جی تی ایکس msi 770 lightingبخریم مین بنده که z77 هست و فک نکنم مشکلی با این کارت داشته باشه ولی برا دوستم giga h77 هستش و اگه اشتباه نکنم گفته بودید روی این مین قطعات اورکلاک شده قابل استفاده نیستن واین msi 770 ligting تا جایی که می دونم اورکلاک شده هست آیا رو این مین نصب میشه!؟
با تشکر :x

1- قیمت 240 تومن هست
2- خیر، من هیچ تضمینی نمی کنم
3- ربطی به اورکلاک کارت نداره، کی این حرف رو زده؟! فرق مادربرد شما با دوستتون اینه که شما بسته به مدل مادربرد Z77 شاید بتونید از دوتا کارت همزمان استفاده کنید ولی روی H77اصلا نمیشه SLI کرد

کار گرافیکی یا بازی؟؟
اگر کار سه بعدی و طراحی منظورتون هست که خیلی به گرافیک ربطی نداره، مگر در موقع کار با Viewport ، شما سعی کن پردازندت حتما Core i7 و ترجیحا سریعترین مدل باشه
up to 4837 یعنی در صورت نیاز از رم سیستم هم تا اون حد استفاده کنه، اما در عمل صرفا تبلیغاتی هست و هیچ کاربردی نداره!
OK
کار با فتوشاپ هم ربطی به کارت گرافیک نداره؟
واسه بازی هم خوبه؟ کلا میخوام بدونم کارته در چه محدوده ای از لحاظ قدرت و راندمان قرار میگیره

سلام
من با افزايش بودجه به ٦ ميليون به اون سيستم يه دستى كشيدم و يه ذره بهترش كردم ميخوام ببينم همه قطعات ميزون هست؟
فقط اكه ميشه مارك و اسم كاملو بنيويسيد كه دارم ميرم بكيرم اشتباه نكنم
main:ASUS Z87-plus
ram:2*4gb ddr3 1600
vga:gigabyte GTX 770 OC windforce 3x 2gb
cpu:core i5 4670k
power?
hhd:seegate barracuda 1t
ssd:silicon power volex v55 60GB
case:green x6
يه هارد يه ترا ديكم دارم(براى تعيين power كفتم) و هارد ssdاى كه انتخاب كردم خوبه يا نه؟مارك رم هم اكه ميشه بكيد جي خوبه؟يه مانيتور خوب هم بكيد.جايي هم ميشه واسه خريد معرفى كنيد؟(تهران)
مرسى

OK
کار با فتوشاپ هم ربطی به کارت گرافیک نداره؟
واسه بازی هم خوبه؟ کلا میخوام بدونم کارته در چه محدوده ای از لحاظ قدرت و راندمان قرار میگیره

فتوشاپ نسخه ی CS6 و بالاتر فقط برخی از *****ها رو م تونه با شتابدهندههای CUDA برای NVIDIA یا شتابهنده های کارتهای سری 7000 از AMD سریعتر و با کیفیت بالا رندر کنه، در اینصورت یه کارت گرافیکی GT640M یا بالاتر توصیه میشه.

واسه بازی داستان کاملا تفاوت می کنه، یعنی همون 7650 در سطح متوسط به پایین هست و خیلی قابل قبول نیست و باید دنبال دستگاهی با مشخصات گرافیک بالاتر هم باشید

سلام
من با افزايش بودجه به ٦ ميليون به اون سيستم يه دستى كشيدم و يه ذره بهترش كردم ميخوام ببينم همه قطعات ميزون هست؟
power?
يه هارد يه ترا ديكم دارم(براى تعيين power كفتم) و هارد ssdاى كه انتخاب كردم خوبه يا نه؟مارك رم هم اكه ميشه بكيد جي خوبه؟يه مانيتور خوب هم بكيد.جايي هم ميشه واسه خريد معرفى كنيد؟(تهران)
مرسى

الان خریدید یا می خواید بخرید؟!
POWER باید 650 وات گرین یا بالاتر باشه.
RAM: CORSAIR DDR3 1600

SSD هم بد نیست اما بهترین هم نیست، مدل CORSAIR FORCE GS/NEUTRON کمی سریعتر هستن،
مانیتور هم SAMSUNG S23B375.

سلام
power?
مرسى
تا 6 تومن اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i7 4770k
RAM : corsair xms3 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus z87-a
VGA : giga gtx770 wf
HDD : seagate barracuda 1tb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp750b-oc
CASE : green x7
MONITOR : samsung s23a560

حدودا 6,150 در میاد.
اقا یه مانیتور در حد 1080p و 22اینچ در حد 600 پیشنهاد میدین
میتونی Samsung S23A560 یا S23A360 رو در نظر بگیری البته یه 50 یا 60 تومنی بالاتر در میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or