dude
کاربر سایت
آره مادربوردی که میخوام بگیرم قابلیت اور کلاک داره خودش msi z77a g43تا هرچه قدر که بخوایی میتونی اورکلاک کنی اما به شرطی که بتونی سردش کنی و دما رو زیر 60-70 نگه داری
شما اگر3570k رو بخری و با فن کارخونه بخوایی از فرکانس 3.4 به 3.8 که برای cpu تعریف شده بری دما میره بین 65 تا75 درجه (تجربه شخصی هستش) چه برسه به 4.2
یک کولر ارزون 50 یا 40 تومنی نمیتونه جواب خوبی بهت بده و اگر تا 4.2 بری حتی باوجود تهویه خوب کیس همیشه دمای پردازندت بالاست
یه tuniq tower 120 یا یک ThermalTake HR-02 Macho باید بگیری تا توی لود با فرکانس 4.2 دما زیر 60 بمونه
اگر کولر نمیگیری باید قابلیت توربو cpu رو غیر فعال کنی تا پردازنده از 3.4 بالاتر نره وگرنه موقع بازی حرارت زیادی بهت میده . توی این حالت به نظر من cpu دیگه 3570 هم نیست چه برسه به 3570k
در آخر هم اگر مادربردت قابلیت اورکلاک پردازنده رو داشته باشه خودش اونو تا 4.2 برات میبره و نیازی به ولتاژ دادن و این کارا که منو شما توش تخصصی نداریم نخواهد بود
با تشکر از آقا فرشید که اون موقع من رو راهنمایی کردن![]()
فقط میمونه کولر ... اونی که شما گفتی رو من پیدا نمی کنم کسی بفروشه
الان من اینو پیدا کردم خوبه ؟ جواب میده تا 4.2ghz ؟
فروش ice wind fs آکبند - صفحه 2
فقط یکدونه
tuniq tower 120 پیدا کردم که اونم فروخته شده بود طرف 115 میداد
از لحاظ نرم افزاری پس میتونم اور کنم و تا 4.2 گیگاهرتز برم دیگه ؟ یا همون دکمه ی اور مادربوردو بزنم یا برم تو bios مادربورد اونجا اور کنم ؟ دستت درد نکنه

راستی کارت گرافیک و بقیه قطعات که نیازی به کولر ندارن ؟
آخرین ویرایش:

فعلاً تا یکی دو ماه صبر میکنم ببینم میشه با پردازش سی پی یو کنار اومد یا نه ! بعد شاید برم سراغ اور کردن ....