مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

تا هرچه قدر که بخوایی میتونی اورکلاک کنی اما به شرطی که بتونی سردش کنی و دما رو زیر 60-70 نگه داری
شما اگر3570k رو بخری و با فن کارخونه بخوایی از فرکانس 3.4 به 3.8 که برای cpu تعریف شده بری دما میره بین 65 تا75 درجه (تجربه شخصی هستش) چه برسه به 4.2
یک کولر ارزون 50 یا 40 تومنی نمیتونه جواب خوبی بهت بده و اگر تا 4.2 بری حتی باوجود تهویه خوب کیس همیشه دمای پردازندت بالاست
یه tuniq tower 120 یا یک ThermalTake HR-02 Macho باید بگیری تا توی لود با فرکانس 4.2 دما زیر 60 بمونه
اگر کولر نمیگیری باید قابلیت توربو cpu رو غیر فعال کنی تا پردازنده از 3.4 بالاتر نره وگرنه موقع بازی حرارت زیادی بهت میده . توی این حالت به نظر من cpu دیگه 3570 هم نیست چه برسه به 3570k
در آخر هم اگر مادربردت قابلیت اورکلاک پردازنده رو داشته باشه خودش اونو تا 4.2 برات میبره و نیازی به ولتاژ دادن و این کارا که منو شما توش تخصصی نداریم نخواهد بود
با تشکر از آقا فرشید که اون موقع من رو راهنمایی کردن:x
آره مادربوردی که میخوام بگیرم قابلیت اور کلاک داره خودش msi z77a g43
فقط میمونه کولر ... اونی که شما گفتی رو من پیدا نمی کنم کسی بفروشه
الان من اینو پیدا کردم خوبه ؟ جواب میده تا 4.2ghz ؟
فروش ice wind fs آکبند - صفحه 2
فقط یکدونه
tuniq tower 120 پیدا کردم که اونم فروخته شده بود طرف 115 میداد
از لحاظ نرم افزاری پس میتونم اور کنم و تا 4.2 گیگاهرتز برم دیگه ؟ یا همون دکمه ی اور مادربوردو بزنم یا برم تو bios مادربورد اونجا اور کنم ؟ دستت درد نکنه :x
راستی کارت گرافیک و بقیه قطعات که نیازی به کولر ندارن ؟

آخرین ویرایش:
پس بهتره این اعجوبه رو بفروشم و دو تا EVGA GTX 460 SCرو SLI کنم دیگه این باید GTX 580رو پشت سر بگذاره درسته؟قیمت EVGA GTX 460 کارکرده حول و حوش چقدره؟380ت خوبه یا گرونه؟شرمنده هی سوال میپرسم...
توصیه بنده به شما این هستش که از فکر SLI کردن کارت های MID-END قدیمی مثل 460 بیایند بیرون. شما دو تا 460 هم SLIکنید، در بهترین شرایط کمی از 570 قوی تر میشه و از 580 هم ضعیف تر.
شما اگر دنبال کارت گرافیکی هستین که از 580 قوی تر باشه می تونید یک کارت گرافیک قوی ار سری 600 یا 7000 تهیه کنید. بودجه تون رو افزایش بدید و کارت 7870XT یا 7950 یا GTX660 تهیه کنید.
.
آره مادربوردی که میخوام بگیرم قابلیت اور کلاک داره خودش msi z77a g43
فقط میمونه کولر ... اونی که شما گفتی رو من پیدا نمی کنم کسی بفروشه
الان من اینو پیدا کردم خوبه ؟ جواب میده تا 4.2ghz ؟
فروش ice wind fs آکبند - صفحه 2
فقط یکدونه
tuniq tower 120 پیدا کردم که اونم فروخته شده بود طرف 115 میداد
از لحاظ نرم افزاری پس میتونم اور کنم و تا 4.2 گیگاهرتز برم دیگه ؟ یا همون دکمه ی اور مادربوردو بزنم یا برم تو bios مادربورد اونجا اور کنم ؟ دستت درد نکنه :x
همون کولر Thermalright Macho برای 4.2 خوب هستش.
ببین مادربورد خودش پروفایل های تعریف شده داره که با نصب نرم افزار مربوطه در ویندوز مادربورد به طور اتوماتیک خودش فرکاتس و ولتاژ رو تعیین می کنه و شما از رفتن به bios بی نیاز می شید.
اما نکته اینجاست مادربورد بعضی مواقع مشاهده شده برای پایدار شدن سیستم بیش از حد ولتاژ میده که باعث میشه دما زیاد افزایش پیدا کنه.
در نتیجه اورکلاکر های حرفه ای خودشون در بایوس بهترین تنظیمات ممکن رو انجام می دهند و سعی میکنن با کمترین ولتاژ ممکن روی فرکانس مورد نظر سیستم رو پایدار نگه دارند.

توصیه بنده به شما این هستش که از فکر SLI کردن کارت های MID-END قدیمی مثل 460 بیایند بیرون. شما دو تا 460 هم SLIکنید، در بهترین شرایط کمی از 570 قوی تر میشه و از 580 هم ضعیف تر.
شما اگر دنبال کارت گرافیکی هستین که از 580 قوی تر باشه می تونید یک کارت گرافیک قوی ار سری 600 یا 7000 تهیه کنید. بودجه تون رو افزایش بدید و کارت 7870XT یا 7950 یا GTX660 تهیه کنید.
.

ببین مادربورد خودش پروفایل های تعریف شده داره که با نصب نرم افزار مربوطه در ویندوز مادربورد به طور اتوماتیک خودش فرکاتس و ولتاژ رو تعیین می کنه و شما از رفتن به bios بی نیاز می شید.
اما نکته اینجاست مادربورد بعضی مواقع مشاهده شده برای پایدار شدن سیستم بیش از حد ولتاژ میده که باعث میشه دما زیاد افزایش پیدا کنه.
در نتیجه اورکلاکر های حرفه ای خودشون در بایوس بهترین تنظیمات ممکن رو انجام می دهند و سعی میکنن با کمترین ولتاژ ممکن روی فرکانس مورد نظر سیستم رو پایدار نگه دارند.
پس کولر رو بگیرم دیگه خطری تهدید نمی کنه قطعه ای رو ؟ آخهه من که اورکلاکر حرفه ای نیستم ! رو خود مادربرود دکمه ی اورکلاک رو میزنم یا برم تو نرم افزارش اور کنم و کولر رو بذارم خودش میتونه تا 4.2 بره سی پی یو ؟ مرسی داداش :x

پس کولر رو بگیرم دیگه خطری تهدید نمی کنه قطعه ای رو ؟ آخهه من که اورکلاکر حرفه ای نیستم ! رو خود مادربرود دکمه ی اورکلاک رو میزنم یا برم تو نرم افزارش اور کنم و کولر رو بذارم خودش میتونه تا 4.2 بره سی پی یو ؟ مرسی داداش :x
اگر بخواین کارت گرافیک رو بخواین اورکلاک کنین،باید از کولر غیر رفرنس براش استفاده کنید. اگر در شرایط عادی باهاش کار کنید، فن رفرنس جوابگو هست.
فقط کیس باید تهویه مناسب داشته باشه.
عزیز اورکلاک شاید باز زدن یک دکمه راحت انجام باشه و یا با رفتن در بایوس به راحتی شما فرکانس 4.2 رو اعمال کنید اما stable نگه داشتن سیستم و کم نگه داشتن دما کار راحتی نیست و احتیاج به تغییر در ولتاژ، گرفتن تست و نهایتا رسیدن به شرایط مطلوب هستش.
از نرم افزار های خوب برای تست سی پی یو میشه به prime95 یا burn in test اشاره کرد.
تست فیزیک 3dmark11 هم خوبه.
برای مشاهده دما در ویندوز هم نرم افزار cpu id hw monitor و core temp مناسب هستش.
از همه مهم تر نرم افزار CPU-Z برای مشاهده مشخصات سی پی یو اعم از ولتاژ ، فرکانس و...

اگر بخواین کارت گرافیک رو بخواین اورکلاک کنین،باید از کولر غیر رفرنس براش استفاده کنید. اگر در شرایط عادی باهاش کار کنید، فن رفرنس جوابگو هست.
فقط کیس باید تهویه مناسب داشته باشه.
عزیز اورکلاک شاید باز زدن یک دکمه راحت انجام باشه و یا با رفتن در بایوس به راحتی شما فرکانس 4.2 رو اعمال کنید اما stable نگه داشتن سیستم و کم نگه داشتن دما کار راحتی نیست و احتیاج به تغییر در ولتاژ، گرفتن تست و نهایتا رسیدن به شرایط مطلوب هستش.
از نرم افزار های خوب برای تست سی پی یو میشه به prime95 یا burn in test اشاره کرد.
تست فیزیک 3dmark11 هم خوبه.
برای مشاهده دما در ویندوز هم نرم افزار cpu id hw monitor و core temp مناسب هستش.
از همه مهم تر نرم افزار CPU-Z برای مشاهده مشخصات سی پی یو اعم از ولتاژ ، فرکانس و...
نه به کارت گرافیک کاری ندارم آره نرم افزاری اور کنم راحت تره
کیس رو که x6 chalaenger میگیرم تهویه ی خوبی داره ؟
من مثلاً بیام تو نرم افزار مادربورد و تا 4.2 سی پی یو رو بالا ببرم بعد اون کولره رو هم بذارم ، چجوری محل تغییر ولتاژ رو پیدا کنم ؟ از لحاظ نرم افزاری میشه اینکار رو کرد ؟

نه به کارت گرافیک کاری ندارم آره نرم افزاری اور کنم راحت تره
کیس رو که x6 chalaenger میگیرم تهویه ی خوبی داره ؟
من مثلاً بیام تو نرم افزار مادربورد و تا 4.2 سی پی یو رو بالا ببرم بعد اون کولره رو هم بذارم ، چجوری محل تغییر ولتاژ رو پیدا کنم ؟ از لحاظ نرم افزاری میشه اینکار رو کرد ؟
ببین نرم افزار click bios 2 شرکت MSI هست که میشه تنظیمات بایوس رو در ویندوز هم تغییر داد. البته یک سری Utility هم هست برای تغییر ولتاژ در ویندوز.
کیس x6 تهویه خوبی داره.
ببین عزیز اینجوری نیست که شما اول فرکانس رو 4.2 با فن stock تنظیم کنی و بعدش کولر رو نصب کنی!!!! با این کار سی پی یو نازنینت به رحمت خدا میره.
باید کلاک سی پی یو روی default باشه و سپس کولر را با دقت تمام روی مادربورد نصب کنی. ضمن نصب کولر هم نکاتی داره:
1- محکم بستن کولر طوری که به مادربورد اسیب نرسونه و اطمینان از اینکه دمای بالا رو کامل مهار می کنه
2- استفاده از خمیر سیلیکون معتبر و مناسب
3-به دلیل وزن زیاد کولر باید مواظب باشی که مادربورد دچار شکستگی نشه.
4- تداخل نداشتن اندازه کولر با کیس

تازه این موارد که درست رعایت کردی، بعدش می تونی فرکانس رو افزایش بدی.
قبل از اورکلاک هم باید در مورد سی پی یو در نت جستجو کنی و ببینی بقیه کاربر ها با چه ولتاژ و فرکانسی به خوبی کار می کنن.
اورکلاک در شرایط safe کارایی سی پی یو رو حدودا بین 20 تا 30 درصد افزایش میده.
تازه این مقدار هم برای نرم افزار هایی هست که بطور مستقیم از سی پی یو استفاده می کنن نه بازی. در بازی به دلیل اینکه شما در رزولوشن full hd بازی می کنید، تمام فشار روی کارت گرافیک وارد می شه و اورکلاک سی پی یو بی تاثیر نیست اما افزایش فریم قابل توجه نیست و کم هستش.
در ضمن بستگی به نرم افزار ها هم داره. در بعضی نرم افزار ها 15 درصد افزایش کارایی دیده میشه و دیگری 25 درصد.
اینا رو عرض کردم که زحمت اورکلاک و پذیرفتن اسیب، مقدار مشخصی افزایش کارایی داره و معجزه نمی کنه!!

دوستان کمک این سیستم منه
motherboard: asus m4a78-e
ram : 2 gb patriot ddr2 800
gerafic: g force 8500 gt512 mb
cpu : amd athlon x2 5000
میدونم خیلی پایینه می خوام یه کوچولو ارتقاش بدم
نهایت 300000 تومان هزینه کنم
یه کارت دسته دوم مناسب به نظرتون خوبه؟
یا مثلا اگه بی تا ثیر ه رو چی بیشتر کار کنم تا بهتر بشه؟

دوستان نظرتون درباره ی این کارت چیه برای سیستمم
MSI RADEON HD 4890 Cyclone 1024MB

• GPU: RADEON HD 4890 (RV790)
  • Interface:xpress x16
  • GPU frequencies (ROPs/Shaders): 880/880 MHz (nominal -- 850/850 MHz)
  • Memory frequencies (physical (effective)): 975 (3900) MHz (nominal -- 975 (3900) MHz)
  • Memory bus width: 256bit
  • Vertex processors: -
  • Pixel processors: -
  • Unified processors: 800
  • Texture processors: 40 (BLF/TLF)
  • ROPs: 16
  • Dimensions: 260x100x33 mm (the last figure is maximum thickness of the graphics card)
  • PCB color: red
  • RAMDACs/TDMS: integrated into GPU
  • Output connectors: 1xDVI (Dual-Link/HDMI), 1xVGA, 1xHDMI
  • VIVO: not available
  • TV-out: not installed
  • Multi-GPU operation: CrossFire (Hardware).

دوستان نظرتون درباره ی این کارت چیه برای سیستمم
MSI RADEON HD 4890 Cyclone 1024MB

• GPU: RADEON HD 4890 (RV790)
  • Interface:xpress x16
  • GPU frequencies (ROPs/Shaders): 880/880 MHz (nominal -- 850/850 MHz)
  • Memory frequencies (physical (effective)): 975 (3900) MHz (nominal -- 975 (3900) MHz)
  • Memory bus width: 256bit
  • Vertex processors: -
  • Pixel processors: -
  • Unified processors: 800
  • Texture processors: 40 (BLF/TLF)
  • ROPs: 16
  • Dimensions: 260x100x33 mm (the last figure is maximum thickness of the graphics card)
  • PCB color: red
  • RAMDACs/TDMS: integrated into GPU
  • Output connectors: 1xDVI (Dual-Link/HDMI), 1xVGA, 1xHDMI
  • VIVO: not available
  • TV-out: not installed
  • Multi-GPU operation: CrossFire (Hardware).

کارت 4890 زمان خودش کارت high-end و قوی بوده اما در بازی های سنگین امروزی و چند سال اخیر حرفی برای گفتن نداره و ضعیف عمل می کنه.
ضمنا 4890 از DirectX11 هم پشتیبانی نمی کنه.
در حال حاضر خرید کارت های گرافیک سری 600 ، 700 و سری 7000 توصیه میشه.

دیگه خر فهم شدم :)) فعلاً تا یکی دو ماه صبر میکنم ببینم میشه با پردازش سی پی یو کنار اومد یا نه ! بعد شاید برم سراغ اور کردن ....
میگم تو مادر بوردت MSI شده ار همون G43 ها گرفتی راضی هستی دیگه ؟ این سری گیمینگ G ها من دیدم تو شبکش نوشته بود شبکش خیلی قویه و برای آنلاین عالیه لگ نمیده فرگ اول میشیم و ... میخوام بدونم اون کارته شبک مادربورده چیکار می کنه مگه ؟ واقعاً قویه ؟

دیگه خر فهم شدم :)) فعلاً تا یکی دو ماه صبر میکنم ببینم میشه با پردازش سی پی یو کنار اومد یا نه ! بعد شاید برم سراغ اور کردن ....
میگم تو مادر بوردت MSI شده ار همون G43 ها گرفتی راضی هستی دیگه ؟ این سری گیمینگ G ها من دیدم تو شبکش نوشته بود شبکش خیلی قویه و برای آنلاین عالیه لگ نمیده فرگ اول میشیم و ... میخوام بدونم اون کارته شبک مادربورده چیکار می کنه مگه ؟ واقعاً قویه ؟
مدل G43 با توجه به قیمت و امکاناتی داره مناسب هستش.(البته g43 رو بنده با توجه به نیاز و بودجه ای که داشتم خریدم.)
در کل خرید سری gaming شرکت msi توصیه میشه. امکانات زیاد و مناسب برای اورکلاک.
اون killer lag هم من تست نگاه کردم مقدار کمی در کاهش پینگ تاثیر داره اما نه برای کشور ما.
پینگ ، لگ و تاخیر شما مستقیما به ISP ، پهنای باند در نظر گرفته شده برای کارابران و کیفیت بستر ها و عوامل دیگر مربوط هستش.
متاسفانه در کشور ما اوضاع اینترنت خیلی بد هستش و KILLER LAG تاثیری به حال ما ها نداره.

سلام.
برای کارت 770 چه Main/CPUـیی پیشنهاد می‌دید؟
ماکزیمم بودجه 1.500 هست. اگه با هزینه کمتر هم می‌شه این کارو کرد که بهتر.
اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i5 3570k
MAIN : msi z77a-gd65 g

حدودا 1,450 در میاد اگر هم بتونی بودجه رو تا 1,700 بالا ببری اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i5 4670k
MAIN : asus z87-a

.

مرسی بابت توضیحات ولی بودجه کفاف نمیده بهترین مدل GTX 460 از چه برندی هست؟EVGAخوبه؟اسم کاملش رو هم بگی ممنون میشم.الان گرافیک ندارم چون 550 رو فروختم و بگی 460 کارکرده حول و حوش چه قیمتی هست ممنون میشم...

مرسی بابت توضیحات ولی بودجه کفاف نمیده بهترین مدل GTX 460 از چه برندی هست؟EVGAخوبه؟اسم کاملش رو هم بگی ممنون میشم.الان گرافیک ندارم چون 550 رو فروختم و بگی 460 کارکرده حول و حوش چه قیمتی هست ممنون میشم...
خواهش می کنم.
شما لطفا بگین که حداکثر چقدر می تونین برای کارت گرافیک هزینه کنید که تا ما ببینیم چه مدلی میشه معرفی کرد.

دوستان شما این قطعات رو به بنده پیشنهاد دادید
CPU:INTEL Core I7 4770K
RAM:CORSAIR 2*8GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z87A-PRO
VGA:Geforce GTX 690 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 3 TB
SSD:OCZ VERTEX 3 60GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:850W GREEN
CASE:GREEN X7
من داشتم با مسعود جان صحبت میکردم ایشون گفتن که mother board و ssd و کیس پیشنهاد داده شده خیلی قدیمی شدن و دیگه گیر نمی آد
و این سه مدل رو بهم پیشنهاد دادند
MB:asus z87-plus 1150
ssd:corsair neutron 64gig
case:green x6

من که خبر ندارم قدیمی شدن یا نشدن و اینکه گیر میان یا نه
ولی میخواستم بدونم نظر شما دوستان راجع به جایگزین کردن این سه تا قطعه چیه

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or