خواهش می کنم.
شما لطفا بگین که حداکثر چقدر می تونین برای کارت گرافیک هزینه کنید که تا ما ببینیم چه مدلی میشه معرفی کرد.
ببین 460 دو مدل رفرنس دارهداداش برای هر کارت نهایتا 400ت و تاکید دارم که یهو 800ت نمیدم برای یه کارت.یه نگا کردم دیدم GTX 460 هزارتا مدل داره 768مگ/1گیگ/2گیگ!!!خواهشا کارتی که میخوای بهم بگی اسم کامل و برندش رو بگو چون میترس قاطی کنم برم یه چیز دیگه بگیرم...
- - -ویرایش - - -
راستی این رو بخرم؟
ASUS GTX 460 DCU TOP
- - -ویرایش - - -
اینم اضافه شد یارو میگه اورکلاک کارخونه ای هست و قدرتش در حد GTX 560 هست!:
GAINWARD GTX 460 GLH
اقا ما دوباره مزاحم شديم تو اين صحبت هاي اخير دوستان من بين مادربرد asus و msi دجار شك شدم.كدوم اين دوتا بازدهى و امكانات بهترى داره؟
asus z87-plus
با مدل msi g65 gaming
داداش این بهتر از مدل ASUS نیست؟
GAINWARD GTX 460 GLH
ببین 460 دو مدل رفرنس داره
GTX 460 768MB
GTX 460 1GB
مدل 1 گیگابایتی رو شما می تونی تهیه کنید.(البته بنده خرید این کارت رو برای SLI کردن توصیه نمی کنم. به هر شکل تصمیم با شما هستش.)
ASUS GTX 460 TOP هم اورکلاک کارخانه هست و از مدل رفرنس کمی سریعتر هستش.
در کل من به شما توصیه می کنم که بودجه رو افرایش بدید و کارت های سری جدید رو تهیه کتید.
مثل
GTX 650 TI
GTX650 TI BOOST
AMD 7850
AMD7790
بنده هنوز چیپست Z87 از شرکت MSI در بازار ندیدم. فعلا گیگابایت و ASUS اومده.
بهتر هستش برای مقایسه، مادربورد ها از یک Chipset باشند.
مسلما ASUS Z87-PLUS نسبت به MSI Z77 GD65 Gaming بهتر هستش. چون هم چیپست جدیدتر هست و هم پشتیبانی از hasswell.
ضمنا سوکت این دو تا مادربورد با هم متفاوت هست و سی پی یو های متفاوت بهشون می خوره.
Z77---> CPI Ivy Brigde and Sandy Bridge
Z87----> CPU Haswell

منظور این بود که در بازار ایران هنوز نیمده وگرنه در خارج از کشور که موجود هست.Z87 های گیمینگ MSI هم تازه اومده تو بازار امیر این ها رو میگم
Z87 GAMING | MSI Gaming Series
منم الان بین دو راهیم که Z87 Plus Asus رو بگیرم یا MSI Z87 Gaming رو
این لینک رو نگاه کن
Amazon.com: msi z87 gaming: Electronics
نمیدونم چرا این همه مادربورد گذاشته مثلا از MSI Z87 GD65 چند مدل گذاشته که من فرقش رو نفهمیدم چیه![]()
منظور این بود که در بازار ایران هنوز نیمده وگرنه در خارج از کشور که موجود هست.
MSI Z87 Gaming هم با توجه امکانات زیادی که داره خریدش توصیه میشه. امکانات خوبی هم برای اورکلاک داره.
اگر به سایت msi مراجعه کنید، متوجه امکانات z87 gaming میشی.
go2bios
killer lag
audio boost
command center
graphical fan control
etc...
ببین 460 دو مدل رفرنس داره
GTX 460 768MB
GTX 460 1GB
مدل 1 گیگابایتی رو شما می تونی تهیه کنید.(البته بنده خرید این کارت رو برای SLI کردن توصیه نمی کنم. به هر شکل تصمیم با شما هستش.)
ASUS GTX 460 TOP هم اورکلاک کارخانه هست و از مدل رفرنس کمی سریعتر هستش.
در کل من به شما توصیه می کنم که بودجه رو افرایش بدید و کارت های سری جدید رو تهیه کتید.
مثل
GTX 650 TI
GTX650 TI BOOST
AMD 7850
AMD7790
بنده هنوز چیپست Z87 از شرکت MSI در بازار ندیدم. فعلا گیگابایت و ASUS اومده.
بهتر هستش برای مقایسه، مادربورد ها از یک Chipset باشند.
مسلما ASUS Z87-PLUS نسبت به MSI Z77 GD65 Gaming بهتر هستش. چون هم چیپست جدیدتر هست و هم پشتیبانی از hasswell.
ضمنا سوکت این دو تا مادربورد با هم متفاوت هست و سی پی یو های متفاوت بهشون می خوره.
Z77---> CPI Ivy Brigde and Sandy Bridge
Z87----> CPU Haswell
asus gtx460 direct cu TOP بهتر هستش و قابلیت اورکلاک بهتری داره. اگر کسی بتونه این کارت رو خوب اورکلاک کنه حتی به 5870 و 470 هم نزدیک میشه.
msi z87 gaming به نظر من کمی بهتر هستش.نه , منظورم این بود که تو بازار ایران هم هست.
در کل شما کدوم رو توصیه میکنی با توجه به قیمتشون که نزدیک به هم هست ؟
سی پی یو فنوم 2 955 نسبت به سی پی یو sampron کارایی خیلی بیشتری داره.سلام
بچه ها پردازنده من -AMD-Sempron-145 هست همین جور که میبنید پردازنده ضعیفی هست
میهن مارکت - مشخصات کلی سی پی یو CPU - ای ام دی AMD Sempron 145
کارت گرافیکم هم 6570 هست من الان با این پردازنده ام مشکل دارم!! از اونجایی که تک هسته ای هست خیلی از بازی هارو حتی بازم نمیکنه مثل موست وانتد و اویل و یا فارکرای جدید بقیه رو هم ضعیف
من حدود 200 تومن هم پول دارم!!! به نظر شما اگر با این پول من phenom ii x4 955 بخرم چه طور است؟؟ من میخوام گیم ها رو نه در حد عالی ولی حداقل متوسط یا متوسط به بالا اجرا کنم به نظر شما من با این پردازنده جدید که میخواهم بگیرم بازی های جدید رو میتونم به شکل متوسط اجرا کنم؟؟ اگر نه با این پول چه پردازنده ای رو پیشنهاد میکنید؟؟ پردازنده ای مناسب برای گیم با سوکت AM3
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز شما می تونید مدل asus gtx 460 dc top رو تهیه کنید.داداش پاک گیج شدم بچه های فروشنده ی*****میگن این از مدل Asus قویتر و بهتر هست خودت نگا کن نظر نهایی رو بده:
Products :: Gainward GeForce® GTX 460 1024MB "GS-GLH"
شرمنده هی سوال میپرسم...
یکی جواب من رو بده ممنون میشم
سلام. ببخشید با 1500 چه سیستمی میشه واسه بازی جمع کرد با مانیتور LED واسه مشتری میخوام. بهترین کانفیگ رو بگید مرسی. میدونم بودجه خیلی کمه ولی همینه! فقط گرافیکش D11 رو حتما ساپورت کنه!
یکی جواب من رو بده ممنون میشم
msi z87 gaming به نظر من کمی بهتر هستش.
البته asus z87 plus هم خوب هستش و امکانات خوبی داره.
سی پی یو فنوم 2 955 نسبت به سی پی یو sampron کارایی خیلی بیشتری داره.
اما کارت گرافیک 6570 هم برای بازی های سنگین امروزی خیلی ضعیف هستش.
یعنی شما برای اینکه بتونید در بازی های فریم خوب بگیرید باید کارت گرافیک قوی و سی پی یو مناسب رو داشته باشی.
در کل خرید سی پی یو فنوم 2 قطعا بی تاثیر نیست ولی شما باید کارت گرافیکت هم قوی تر باشه.
دوست عزیز شما می تونید مدل asus gtx 460 dc top رو تهیه کنید.
اگر قرار باشه کارت 460 در بازی کم بیاره، قطعا هر دو مدل asus و gainward دچار افت فریم میشن.
در نهایت تصمیم با شماست.