نه من زیاد حساس نیستم! ولی نمیتونم یه بازی رو زیر 30 فریم اوریج بازی کنم:laughing:ببین من جدیدترین بازی ها رو با یه کیفیت پایینتره 1280*1024 روی 6600 اوردم هیچ مشکلی نداشت برای نمونه bioshock
به نظر من شما زیادی حساسی
سلام میکنم خدمت همه دوستان. یکی از دوستان میخواد یه سیستم ببنده در حد 550 تا 600 تومن. شما چی پیشنهاد میکنید. پلت فرم کاریش هم زیاد تو کاره بازی نیست. اگر هم باشه میشه بعدا اپدیتش کرد. پس قطعات اصلی بیشتر مهم هست.
سلام. بچه ها اگه این سیستم رو هم بگید خوبه. ویستا ردی هم باشه.:biggrin1:
سلام محمد رضا جان. با همه چیز. من خودم یه چیزایی انتخاب کردم اما خوب یکم از بودجه این بابا میزنه بالا. گفتم شما هم یه سیستم بگی.فقط کیس؟یا مانیتورو اینا هم میخواذ؟
برند Club3D داره که قیمتش 560 تومن هست.سلام
كسي ميدونه قيمت كارت گراقيك ATI XT2900XTX 1024 چنده ممنون ميشم![]()
سيستم من ماله عصر يخبندانه اونموقع كه تازه گرافيك 128 اومده بود !!!!! :blushing:
خودم موندم تا حالا چهجوري باهاش ساختم !!! :confused:
رفتم رم 512 بگيرم گفت main ام انقدر خزه كه نمي شه 512 بست !!!!! :blushing:
حالا شما خودت ببين براي UPgread كردن چه چيزايي مي خوام؟؟؟؟؟؟
حالا اگه 900 تومن شد هم عيبي نداره
فقط اگه مي شه بگيد 8800 بگيرم يا 8600 ؟؟؟؟
فرق زيادي مي كنه؟؟
مطمئنيئ 8800 ... حدوده 300 تومنه؟؟؟؟؟
با سلام به دوست عزيز من اين سيستم رو بهتون پيشنهاد ميكنم:بقيه قطعات رو هم اگه مي شه راهنمايي كنيد ببينم چه قدر درمياد كه 8800 بگيرم يا 8600
mer300000000000000000000
بابك جان اينجا چيكار ميكني تو كه تو همه فروم ها عضوي!سلام دوستان...
بعد از تحقيقي كه انجام دادم فهميدم كه سه برندي كه گفتم فقط رسمي نيستند و همچنين گرافيك هاي سري 8 ابتدا evga و بعد bfg حرف اول رو ميزنه....به خاطر اطلاعات غلط اوليه معذرت مي خوام و از اين به بعد درستن اطلاعات ميدم...:cheesygri
در مورد رم dual chanell هم بايد بگم كه رم ها بهتر با هم مچ ميشن و كارايي هم بيشتر ميشه و اين حرف خود من نيست بلكه از مهندسان بسياري شنيدم.
XFX هیچی رو در دست نداره!!!یه بار گفتم...اینجا رو با سایت X اشتباه نگیرینبرند اول هست اما به دلايلي برند xfx به خاطر رسوندن سرعت هسته از 500 به 630 فعلا بازار رو در دست داره. براي اطلاعات بيشتر به www.xfxforce.com سر بزن.
ناراحت نشيد...XFX هیچی رو در دست نداره!!!یه بار گفتم...اینجا رو با سایت X اشتباه نگیرین