مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اونم از سیما کامپیوتر بپرس
سیما کامپیوتر دیگه کیه ؟:دی :cheesygri شوخی کردم.... یعنی هیچ جای بازار به این وسعت ندارن؟؟؟

November
این نوامبر هم ما رو به f**k داد :laughing: همه سری های جدید قراره تو نوامبر عرضه بشن :-"

زیر 8800 GTS 320 همین الانشم موندن!
در ضمن من کسی رو دو دل نکردم! هر کی هر چقدر پول بده همون قدر اش میخوره...منم واقعیت رو میگم!
همین الان 8600 ها چه GT چه GTS نمیتونن بازی های جدید و درست حسابی رو رو 1280*1024 فول بیارن

ببین من جدیدترین بازی ها رو با یه کیفیت پایینتره 1280*1024 روی 6600 اوردم هیچ مشکلی نداشت برای نمونه bioshock
به نظر من شما زیادی حساسی

ببین من جدیدترین بازی ها رو با یه کیفیت پایینتره 1280*1024 روی 6600 اوردم هیچ مشکلی نداشت برای نمونه bioshock
به نظر من شما زیادی حساسی
نه من زیاد حساس نیستم! ولی نمیتونم یه بازی رو زیر 30 فریم اوریج بازی کنم:laughing:
در ضمن کیفیت هم این وسط یه چیزایی میگه! شما بایوشاک رو گداشتی روی 1024*768 همه چی اف حال کردی که فریمت حدود 20 بوده؟
به هر حال من سر حرفم میمونم...پاینن 8800 هم با افت کیفیت و فریم همراهه

آخرین ویرایش:
سلام میکنم خدمت همه دوستان. یکی از دوستان میخواد یه سیستم ببنده در حد 550 تا 600 تومن. شما چی پیشنهاد میکنید. پلت فرم کاریش هم زیاد تو کاره بازی نیست. اگر هم باشه میشه بعدا اپدیتش کرد. پس قطعات اصلی بیشتر مهم هست.

سلام. بچه ها اگه این سیستم رو هم بگید خوبه. ویستا ردی هم باشه.:biggrin1:

سيستم من ماله عصر يخبندانه اونموقع كه تازه گرافيك 128 اومده بود !!!!! :blushing:
خودم موندم تا حالا چهجوري باهاش ساختم !!! :confused:
رفتم رم 512 بگيرم گفت main ام انقدر خزه كه نمي شه 512 بست !!!!! :blushing:
حالا شما خودت ببين براي UPgread كردن چه چيزايي مي خوام؟؟؟؟؟؟
حالا اگه 900 تومن شد هم عيبي نداره
فقط اگه مي شه بگيد 8800 بگيرم يا 8600 ؟؟؟؟
فرق زيادي مي كنه؟؟
مطمئنيئ 8800 ... حدوده 300 تومنه؟؟؟؟؟

بقيه قطعات رو هم اگه مي شه راهنمايي كنيد ببينم چه قدر درمياد كه 8800 بگيرم يا 8600
mer300000000000000000000

بقيه قطعات رو هم اگه مي شه راهنمايي كنيد ببينم چه قدر درمياد كه 8800 بگيرم يا 8600
mer300000000000000000000
با سلام به دوست عزيز من اين سيستم رو بهتون پيشنهاد ميكنم:
motherboard: p35-ds3r
قيمت 160 تومن.
مادربردي خوب و فوق العاده ....
ram: 1 gb gskil bus 800
رمي فوق العاده همراه با هدسينك تايمينگ عالي و...
قيمت: 80 تومن
cpu: intel quad 6600 2.4 ghz
سي پي يو 4 هسته اي كش 8 مگابايت فوق العاده براي بازي.
قيمت: 290 تومن
vga: leadtek 8600 gt
در مقابل قيمت بهترين برند در اين مقطع است و قيمت پاييني دارد و براي بازي هاي نسل بعد مناسب و كافي است. با يك اوركلاك كوچك قدرتش به gts مي رسد و ...
قيمت: 150
پاور : green 580w eps
پاور سبز محصول شركت سبز قدرت كافي براي سيتم شما رو داره.
قيمت: 80 تومن.

كيس : green tuniq 3
من بهت گرين تونيك 3 رو پيشنهاد ميكنم كولينگ بهتري داره و در طول عمر سيتمت تاثير داره.
قيمت تونيك 3 : 73 تومن

هارد: samsung 320 gb 16 mb بافر
هارد خوب و با 16 مگ بافر و گارانتي و...
قيمت : 80 تومن.

جمع كل : 910 تومن.
بهتره 1 تومنش كني چيزاي بهتري ميشه خريد....

در ضمن 8600 خيلي ضعيفتر از 8800 هستش....

سلام دوستان...

بعد از تحقيقي كه انجام دادم فهميدم كه سه برندي كه گفتم فقط رسمي نيستند و همچنين گرافيك هاي سري 8 ابتدا evga و بعد bfg حرف اول رو ميزنه....به خاطر اطلاعات غلط اوليه معذرت مي خوام و از اين به بعد درستن اطلاعات ميدم...:cheesygri

در مورد رم dual chanell هم بايد بگم كه رم ها بهتر با هم مچ ميشن و كارايي هم بيشتر ميشه و اين حرف خود من نيست بلكه از مهندسان بسياري شنيدم.

سلام دوستان...

بعد از تحقيقي كه انجام دادم فهميدم كه سه برندي كه گفتم فقط رسمي نيستند و همچنين گرافيك هاي سري 8 ابتدا evga و بعد bfg حرف اول رو ميزنه....به خاطر اطلاعات غلط اوليه معذرت مي خوام و از اين به بعد درستن اطلاعات ميدم...:cheesygri

در مورد رم dual chanell هم بايد بگم كه رم ها بهتر با هم مچ ميشن و كارايي هم بيشتر ميشه و اين حرف خود من نيست بلكه از مهندسان بسياري شنيدم.
بابك جان اينجا چيكار ميكني تو كه تو همه فروم ها عضوي!
بابك در مورد bfg فكر كنم نقد و بررسي اين كارت ها رو اينجا خوندي ....
همچنين اگه سايت رسمي انويديا بري يه چيزايي در اين مورد هست.
bfg مستقيما زير نظر nvidia هستش. برند اول هست اما به دلايلي برند xfx به خاطر رسوندن سرعت هسته از 500 به 630 فعلا بازار رو در دست داره. براي اطلاعات بيشتر به www.xfxforce.com سر بزن.

برند اول هست اما به دلايلي برند xfx به خاطر رسوندن سرعت هسته از 500 به 630 فعلا بازار رو در دست داره. براي اطلاعات بيشتر به www.xfxforce.com سر بزن.
XFX هیچی رو در دست نداره!!!یه بار گفتم...اینجا رو با سایت X اشتباه نگیرین

XFX هیچی رو در دست نداره!!!یه بار گفتم...اینجا رو با سایت X اشتباه نگیرین
ناراحت نشيد...
بحث كنيد به نتيجه مي رسيم. درسته برند bfg از نظر كيفيت فو العادست قبول دارمن اما من چه كنم از نظر سرعت و قدرت فعلا به فعلا توجه كنيد xfx حرف اول رو در اين دو مورد مي زنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or