مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

درود.
یه سیستم میخواستم واسه یکی از فامیل هامون. تا 2.5 میلیون بودجه داره. گیم هم میخواد بازی کنه ولی نه در حد 1080p !
یه کیس کامل بعلاوه مانیتور
ممنون
میتونی اینارو در نظر بگیری :

CPU : intel i3 3220
RAM : corsair xms3 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-v
VGA : zotac gtx650ti
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green magnum 2
MONITOR : samsung s20b315

حدودا 2,530 در میاد.
دوستان الان بخوام CPU رو خنک کنم بهترین راه حل چیه؟ خرجشم بیشتر 100 نباشه.
راستی یه سوال: این لگ زدن بازی ها وقتی که فریم ریت بالای 30 ه دلیلش همین داغ شدن CPU ه دیگه؟:biggrin1:
الان مگه دمای CPU مشکل خاصی داره که تو فکر تعویض خنک کننده هستی ؟
لگد ؟! بیشتر توضیح بده !
دوستان سلام.
من این 2 تا رو دارم.
بیگ بنگ مارشال
3770k
میخوام 2 تا 780 بگیرم sli کنم.
cpu گلوگاه ایجاد نکنه یوقت ؟
ممنون
اول از همه بگو با 2 تا 780 دقیقا میخوای چه عملیاتی انجام بدی ؟ جهت اطلاع میگم چون اگه بخوای تو فکر بازی تو Resـه پایینتر از 2560x1600 باشی هیچ تفاوتی با دور ریختن پول نداره !
کافیه و مشکلی ایجاد نمیکنه.

آخرین ویرایش:
دوستان سلام.
من این 2 تا رو دارم.
بیگ بنگ مارشال
3770k
ممنون
سلام
3770K برای دو تا 780 تقریبا کافی هستش. خیلی ایده ال نیست ولی می تونه بیشترین بازده کارت رو در اختیار شما بگذاره. البته اگر شما بتونی در شرایط Safe این 3770K را اورکلاک کنید برای دو تا 780 باز بهتر خواهد بود. شرایط Safe از نظر بنده برای 3770K بطوری که دما زیر 70-75 درجه سلسیوس بمونه 4.5GHZ هستش. البته باز کولر شما هم نقش تعیین کننده ای داره.
البته SLI شرایط خاصی داره:
1- سازگار بودن درایور ها با بازی ها( ایجاد PROFILE برای بازی.)
2- سازگار بودن خود بازی( انتشار پچ)

این دو شرط به غیر از پیش نیاز های سخت افزاری خودش تعیین کننده در SLI SCALE هستش.یعنی وقتی شما دو تا کارت 780 روی سیستم نصب کنی، بطور تئوری در بهترین شرایط دو تا 780 نسبت به یک 780 تقریبا 85-90 درصد افزایش کارایی داره. هر چقدر که پیش نیاز های سخت افزاری شما ضعیف تر باشه این مقدار کم تر میشه.
از طرفی اون دو شرط خاص بالا هم که عرض کردم باز در اون درصد ها تاثیر گذاره.

پیش نیاز های سخت افزاری:
1- داشتن پردازنده بسیار قدرتمند
2-داشتن مادربورد با لنز های 16X-16X( این مورد تاثیر خیلی کمی داره)- مادبورد شما درصورت داشتن دو تا 780 به صورت 16x-8x نسل 3 کار می کنه که از این نظر شما مشکلی نخواهی داشت.
3- داشتن پاور قوی( برای دوتا 780 حداقل یک پاور 885 یا 1035 توصیه میشه)

اول از همه بگو با 2 تا 780 دقیقا میخوای چه عملیاتی انجام بدی ؟ جهت اطلاع میگم چون اگه بخوای تو فکر بازی تو Resـه پایینتر از 2560x1600 باشی هیچ تفاوتی با دور ریختن پول نداره !
کافیه و مشکلی ایجاد نمیکنه.
رامین جان ، احتمالا یا عقده دارم یا مرض یا پول دور ریختنی. به خدا شوخی هم نمیکنم.:-/
ببین عزیز من میتونم این کارها رو بکنم.
3770 و بیگ بنگ مارشال رو نگه دارم ویکی از 2 تا کار زیر رو بکنم:
2 تا 770 رو sli کنم. از نوع Lightning
یا
2 تا 780 رو sli کنم. از نوع MSI oc Gaming
ولی دلم میخواد حتما sli کنم.
البته از تفاوت FPS و Hz مانیتور هم میترسم.
رزولوشن FHD دارم.
هدفم هم فریم 80 به بالا تو کرایسس و تومب ریدر و مترو و هیتمن و تمامی بازی های سال بعد با حداکثر MSAA و SMAA و Tress FX و بقیه چیزا است. دلیلشم اینه که میخوام مطمئن شم در سورت افت فریم هم فریم قابل قبولی میگیرم.
یه کوچولو هم دلم میخواد تو 3D mark بنچ بگیرم.
یه کار دیگه هم میتونم بکنم اونم اینه که :
بورد و cpu خودمو بدم و از سری 1150 وردارم و با باقی پولم گرافیک ها رو سر و سامان بدم.
یه سال بدون سیستم بودم الان میخوام عوضش رو در بیارم.:d
دست شما درد نکنه.
ممنونم از وقتی که میزارین.

لگد ؟! بیشتر توضیح بده !
منظورم لگ ه. یعنی لگ داره بازی ولی فریم بالای 30 ه. آخه وقتی CPU رو تو حالت کم مصرف بزارم(با این برنامه ای که مادربورد های Asus دارن! حالت کم مصرفشون از Clock ه CPU کم میکنه)کمتر لگ داره بازی!

رامین جان ، احتمالا یا عقده دارم یا مرض یا پول دور ریختنی. به خدا شوخی هم نمیکنم.:-/
یا
رزولوشن FHD دارم.
هدفم هم فریم 80 به بالا تو کرایسس و تومب ریدر و مترو و هیتمن و تمامی بازی های سال بعد با حداکثر MSAA و SMAA و Tress FX و بقیه چیزا است. دلیلشم اینه که میخوام مطمئن شم در سورت افت فریم هم فریم قابل قبولی میگیرم.
بورد و cpu خودمو بدم و از سری 1150 وردارم و با باقی پولم گرافیک ها رو سر و سامان بدم.
دست شما درد نکنه.

برا شما که 3770 داری خرید پلاتفرم 1150 و پردازنده 4770 حتی سر سوزنی هم تغییر ایجاد نمی کنه! نه توی بازیها و نه توی بنچمارکها ( منظور خیلی کمه، وگرنه خود 4770 حدود 5 درصد بطور متوسط سرعت بیشتری داره)
بجز این قابلیت اورکلاک پردازندتهم کم میشه

من توصیه می کنم همون دوتا 780 رو روی برد Gaming یا بهتر ASUS MAXIMUS نصب و پردازنده رو هم اورکلاک کنی تا اینه بخوای 4770 و یه مادربرد گرونتر بیخودی بگیری، مگر اینکه تفاوتهای موردی وجود داشته باشه که مدنظر خودت باشه.

یا
رزولوشن FHD دارم.
دست شما درد نکنه.
شما اگر بودجه خیلی زیادی هم داری، لزومی نداره پول تون رو غیر منظقی خرج کنید.
اولا مهاجرت از 3770K به 4770K معمولا توصیه نمیشه، چون تفاوت این دو سی پی یو در بازی ها خیلی کمه در حد 2-3 فریم.
دو تا 780 برای رزولوشن FULL HD خیلی زیاده و بقول اقا رامین عزیز فریم مرده میده، خصوصا مانیتورت هم 60 هرتز باشه.
با 80 فریم بازی کردن که توجیهی نداره وقتی که مانیتور 60 هرتز باشه.
شما برای اینکه گیم پلی روانی رو تجربه کنی، باید فریمت بین 45-60 باشه. دیگه بالای 60 ناثیری برای چشم انسان نداره.
با توجه به اینکه شما 580 داشتی، مهاجرت از 580 به 780 کاملا منطقی هستش و راحت دو برابر کارایی بیشتر می گیری.(البته فارغ از قیمت 780 در کشور ایران)
قیمت 780 نسبت به 580 تقریبا 3 برابر هستش ولی 2 برابر کارایی میده.
توصیه بنده به شما این هستش ، ابتدا شما یک 780 خریداری کنید، بازی هایی ذکر کردی مطمئن باش در تنظیمات Very high و رزلوشن full hd فریم ایده ال میده. حالا نمی گم در کرایسیس می تونی با 8x MSAA بازی کنی اما با تنظیمات Very high و SMAA می تونی 50-60 فریم بگیری. Tombraider و مترو هم به راحتی با تنظیمات Very high اجرا می شن البته بدون SSAA یا حداکثر 2XSSAA .
خریدن دوتا 780 فقط برای اینکه Score بگیری در 3dmark و اونم برای یک مدت بسیار محدود در امضا بگذارین، فقط پول هدر دادنه اونم در کشور ما.
بنده فقط سعی کردم توصیه منطقی به شما کنم. شما خودت صاحب پولت هستی و هر جور که دوست دارین می تونین خرج کنین. موفق باشی

میتونی اینارو در نظر بگیری :

CPU : intel i3 3220
RAM : corsair xms3 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-v
VGA : zotac gtx650ti
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green magnum 2
MONITOR : samsung s20b315

حدودا 2,530 در میاد.

ممنون از راهنماییت رامین جان.
خب یه سوالی اینجا اگه به جای i3 3220 ،ا i5 3330 رو برداره،توی سرعت کامپیوتر چه تفاوتی ایجاد میکنه ؟ همچنین سرعت بازی ؟

دوستان سلام.
من این 2 تا رو دارم.
بیگ بنگ مارشال
3770k
ممنون
دوست عزیز.بهتره که شما بری یه مانیتور 2K بخری.(رز 2560*1440)تا اینکه دوتا 780 رو SLI بکنی.یه 780 هم برای این رز کافیه

سلام.
یه سیستم می خوام با بودجه 3500 که gtx760 هم توش باشه با مانیتور fullhd حداقل 22 اینچ
در ضمن اینو کجا می شه پیدا کرد ؟قیمتش تقریبا چنده؟

Genius Cavimanus HS-G700V
هدست های 7.1 قیمتشون از چند شروع می شه ؟می شه نام ببرید؟
ممنون

آخرین ویرایش:
دوست عزیز.بهتره که شما بری یه مانیتور 2K بخری.(رز 2560*1440)تا اینکه دوتا 780 رو SLI بکنی.یه 780 هم برای این رز کافیه

این هم یه راه حل هس که فعلا همچین مدلی در بازار داخلی موجود نیست
یه 780 تکی هم برای منظوری که ایشون شرح دادن کفایت نمی کنه، برخی بازیهای خاص-مثل Crysis 3 با 8x MSAA- روی 690 هم افت فریمی تا حدود 30 برای می نیمم فریم دارن، دوتا کارت در حالت SLI می تونه کاری کنه که فریم زیر 60 نرسه.

سلام.
یه سیستم می خوام با بودجه 3500 که gtx760 هم توش باشه با مانیتور fullhd حداقل 22 اینچ
در ضمن اینو کجا می شه پیدا کرد ؟قیمتش تقریبا چنده؟

Genius Cavimanus HS-G700V
هدست های 7.1 قیمتشون از چند شروع می شه ؟می شه نام ببرید؟
ممنون

مدلهای 7.1 در بازار داخلی که حرفه ای و واقعی هم باشن فقط RAZER Tiamat/Megalodon و Logitech G930 هستن، همگی هم بالای 500 تومن هستن.
اون مدل جنیوس رو هم توی بازار داخلی ندیدم، اما نمی تونه کیفیت بالایی داشته باشه.

اینم سیستم با 3750:

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V
VGA:Geforce GTX 760 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W GREEN
CASE:GREEN X3

بدلیل مشخص نبودن قیمت 760 حدودی گفته شده.

دوستان گرافیک های سری ۷۰۰ کی قیمتشون منطقی میشه؟
اصلا قرار هست تفاوت قابل توجهی ایجاد بشه یا همین حدود قیمت ها میمونه؟

حداقل تا مدتی همین حدود می مونه، مگر اینکه کارتهای همرده خیلی زیاد بشن و از برندهای مختلف باشن، فعلا چشم اندازش نیست.

ا

مدلهای 7.1 در بازار داخلی که حرفه ای و واقعی هم باشن فقط RAZER Tiamat/Megalodon و Logitech G930 هستن، همگی هم بالای 500 تومن هستن.
اون مدل جنیوس رو هم توی بازار داخلی ندیدم، اما نمی تونه کیفیت بالایی داشته باشه.

اینم سیستم با 3750:

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V
VGA:Geforce GTX 760 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W GREEN
CASE:GREEN X3

بدلیل مشخص نبودن قیمت 760 حدودی گفته شده.

پس مانیتور چی شد؟
خب پس یه هدست توپ تو بازه 300 تا350 چی می شه گرفت؟

برا شما که 3770 داری خرید پلاتفرم 1150 و پردازنده 4770 حتی سر سوزنی هم تغییر ایجاد نمی کنه! نه توی بازیها و نه توی بنچمارکها ( منظور خیلی کمه، وگرنه خود 4770 حدود 5 درصد بطور متوسط سرعت بیشتری داره)
بجز این قابلیت اورکلاک پردازندتهم کم میشه

من توصیه می کنم همون دوتا 780 رو روی برد Gaming یا بهتر ASUS MAXIMUS نصب و پردازنده رو هم اورکلاک کنی تا اینه بخوای 4770 و یه مادربرد گرونتر بیخودی بگیری، مگر اینکه تفاوتهای موردی وجود داشته باشه که مدنظر خودت باشه.

فرشیدجان ممنونم از شما.
پس پروژه 1150 رو میزارم کنار.
الان اگه امکان داره جواب این سوالامو هم بدین :
Gaming منظور شما از برند MSI هستش ؟ تو MSI فقط gd65 gaming هست. که نمیدونم موحوده یا نه. یدونه هم Mpower هست که موجودی اون رو هم نمیدونم.
asus maximus هم بهم گفتن فورمولا گیر نمیاد . شما آک سراغ دارین ؟
ورژن V هم از بیگ بنگ خودم عقب تر نباشه ، جلوتر نیست. نظر شما ؟
فقط فکر میکنم اگه یه چیزی بگیرم که 3770 رو بصورت دیفالت ساپورت میکنه بهتر باشه. چون برای ساپورت 3770 توسط بوردم باید بایوس آپدیت بشه.
باز هم ممنون.

شما اگر بودجه خیلی زیادی هم داری، لزومی نداره پول تون رو غیر منظقی خرج کنید.
اولا مهاجرت از 3770K به 4770K معمولا توصیه نمیشه، چون تفاوت این دو سی پی یو در بازی ها خیلی کمه در حد 2-3 فریم.
دو تا 780 برای رزولوشن FULL HD خیلی زیاده و بقول اقا رامین عزیز فریم مرده میده، خصوصا مانیتورت هم 60 هرتز باشه.
با 80 فریم بازی کردن که توجیهی نداره وقتی که مانیتور 60 هرتز باشه.
شما برای اینکه گیم پلی روانی رو تجربه کنی، باید فریمت بین 45-60 باشه. دیگه بالای 60 ناثیری برای چشم انسان نداره.
با توجه به اینکه شما 580 داشتی، مهاجرت از 580 به 780 کاملا منطقی هستش و راحت دو برابر کارایی بیشتر می گیری.(البته فارغ از قیمت 780 در کشور ایران)
قیمت 780 نسبت به 580 تقریبا 3 برابر هستش ولی 2 برابر کارایی میده.
توصیه بنده به شما این هستش ، ابتدا شما یک 780 خریداری کنید، بازی هایی ذکر کردی مطمئن باش در تنظیمات Very high و رزلوشن full hd فریم ایده ال میده. حالا نمی گم در کرایسیس می تونی با 8x MSAA بازی کنی اما با تنظیمات Very high و SMAA می تونی 50-60 فریم بگیری. Tombraider و مترو هم به راحتی با تنظیمات Very high اجرا می شن البته بدون SSAA یا حداکثر 2XSSAA .
خریدن دوتا 780 فقط برای اینکه Score بگیری در 3dmark و اونم برای یک مدت بسیار محدود در امضا بگذارین، فقط پول هدر دادنه اونم در کشور ما.
بنده فقط سعی کردم توصیه منطقی به شما کنم. شما خودت صاحب پولت هستی و هر جور که دوست دارین می تونین خرج کنین. موفق باشی

خیلی ممنونم از شما. لطف کردین.
والله عرض کردم یه کوچولو نظری هم به بنچ دارم.
معمولا 2 سال یبار یه دستی به سر و روی سیستم میکشم الانم واسه همین دست بکار شدم.
تو بازی ها عرض کردم میخوام min FPS من بیشتر از 60 باشه.
فقط و فقط از Screen Tearing میترسم به خاطر عدم همخوانی FPS و Hz که اون رو نمیدونم پیش میاد یا نه ؟
البته تو نت خوندم که اکثرا جایی پیش میاد که حرکت دوربین خیلی سریع هست.
این رو هم چون شما مطرح کردین میپرسم ،
من عناوین روز رو با 1-2 ماه تاخیر بازی میکنم. معمولا تو این مدت هم برا SLI بهینه میشن. آیا باز هم مشکلاتی که فرمودین وجود خواهند داشت ؟
ممنونم

فرشیدجان ممنونم از شما.
Gaming منظور شما از برند MSI هستش ؟ تو MSI فقط gd65 gaming هست. که نمیدونم موحوده یا نه. یدونه هم Mpower هست که موجودی اون رو هم نمیدونم.
فقط فکر میکنم اگه یه چیزی بگیرم که 3770 رو بصورت دیفالت ساپورت میکنه بهتر باشه. چون برای ساپورت 3770 توسط بوردم باید بایوس آپدیت بشه.
باز هم ممنون.

خیلی ممنونم از شما. لطف کردین.
والله عرض کردم یه کوچولو نظری هم به بنچ دارم.
معمولا 2 سال یبار یه دستی به سر و روی سیستم میکشم الانم واسه همین دست بکار شدم.
تو بازی ها عرض کردم میخوام min FPS من بیشتر از 60 باشه.
فقط و فقط از Screen Tearing میترسم به خاطر عدم همخوانی FPS و Hz که اون رو نمیدونم پیش میاد یا نه ؟
البته تو نت خوندم که اکثرا جایی پیش میاد که حرکت دوربین خیلی سریع هست.
این رو هم چون شما مطرح کردین میپرسم ،
من عناوین روز رو با 1-2 ماه تاخیر بازی میکنم. معمولا تو این مدت هم برا SLI بهینه میشن. آیا باز هم مشکلاتی که فرمودین وجود خواهند داشت ؟
ممنونم
ببین مسئله min fps بحثش واقعا طولانی و البته تخصصی هم میشه. ببین عواملی که در پایین اومدن min fps نقش داره زیاد هستن:
1-معماری کارت گرافیک (مهم ترین قسمت همین جا هستش. البته معماری Kepler و GCN معمولا در این مورد زیاد تفاوت ندارن البته کپلر یک مقدار برتری داره. ولی در کل تفاوت بین میانگین فریم و کمترین فریم در مجموع تست ها بخوایم جمع بندی کنیم این دو معماری خوب عمل می کنن)
2- حتی خود سی پی یو در بعضی تست ها مشاهده شده که در بالابردن min fps تاثیر گذار هستش.
3- یک مورد دیگه هم خیلی مهم این هستش که خب بازی ها با هم از نظر فشاری که روی کارت گرافیک میارن متفاوت هستن. در بازی های سنگین، معمولا یک location هایی هست می بینی حجم زیادی بار پردازشی روی کارت گرافیک می ذاره که کمترین فریم رو شما مشاهده می کنید.

Micro Suttering : این مشکل معمولا در استفاده از دو تا کارت دیده میشه خصوصا در crossfire برای SLI این موضوع کم پیش میاد. مثلا این مشکل باعث میشه بین هر فریم که کارت پردازش می کنه تاخیر به وجود بیاد. که باعث میشه تجربه گیم پلی بازی روان نباشه.

به طور خلاصه بگم اینکه شما می خوای کمترین فریم زیر 60 نباشه، حقیقتا با توجه به موارد بالا نمیشه نظر قطعی داد.
برای حل مشکل Screen Tearing شما می تونی در تنظیمات بازی گزینه Vsync رو فعال کنین که البته این گزینه فریم رو 60 قفل می کنه.

در مورد بهینه بودن بازی ها با SLI خوشبختانه اکثرا انویدیا درایور های سازگار رو عرضه می کنه.

آخرین ویرایش:
پس مانیتور چی شد؟
خب پس یه هدست توپ تو بازه 300 تا350 چی می شه گرفت؟

می توین RAZER TIAMAT 2.1 یا CARCHARIS رو بگیری که 50 تومنی ارزونتر هست اما فوق العاده با کیفیت هست.
کلا بی خیال 5.1 شو و کیفیت رو بچسب!

فرشیدجان ممنونم از شما.
باز هم ممنون.
ممنونم

شما یه Z77-GD65 هم بگیری عالی هست، با سری Gaming هیچ تفاوتی نداره، بقیه ی مدلها هم لازم نیست
مادربردای ASUS رو هم چون خودت نام بردی گفتم، اون سریهای ROG توی بازار ما خیلی کم هستن اما پیدا میشن، عقبتر یا جلوتر بودن مادربردی به امکانات و هیاهوی تبلیغاتی پیرامونش نیست، باید توی بنچمارکها در تمام زمینه ها برتر باشه یا دست کم کاستی نداشته باشه.

3770 رو هم زبیعیه که هر Z77 یی پشتیبانی می کنه، متوجه منظورت نشدم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or