فکر کنم oc یعنی اور کلاک over clockفرق دو مدل i5 3570kوi5 3570 فقط تو این قابلیت oc که گقتین هست؟اصلا این چیه؟ من که مادر برد z77 نمیگیرم کلا نمیتونم از این قابلیت استفاده کنم پس 3570 معمولی بگیرم بهتره؟
نسل سوم Intel (یکی قبل این نسل جدید) ivy bridgeهست یاsandy bridge?
فرق دو مدل i5 3570kوi5 3570 فقط تو این قابلیت oc که گقتین هست؟اصلا این چیه؟ من که مادر برد z77 نمیگیرم کلا نمیتونم از این قابلیت استفاده کنم پس 3570 معمولی بگیرم بهتره؟
در عالی بودنش شکی نیست ولی با اون قیمت فضایی و بودن همرده های بهتر (چه قیمت چه کارایی) مثل i5 3570 یا حتی 3470 هیچ شانسی برای انتخاب نداره !سلام
fx8350 میتونی بگیری عالیه
من دارم خیلی راضیم
Thermalright Macho یا Tuniq Tower 120 Extreme پیشنهاد میشه.سلام یه خنک کننده واسه سی پی یوi5 3470میخوام صداش کم وخنک کنندگیش خوب باشه تا150تومن حالا10 20تومن اینور اونور فقط خواهشن اسم مدلشو کامل بگین
بله دقیقتر ، فرقشون تو باز بودن Multiplier برای سری K و در نهایت قابلیت OC هستش.فرق دو مدل i5 3570kوi5 3570 فقط تو این قابلیت oc که گقتین هست؟اصلا این چیه؟ من که مادر برد z77 نمیگیرم کلا نمیتونم از این قابلیت استفاده کنم پس 3570 معمولی بگیرم بهتره؟
این بستگی به بودجه ت داره بگو تا بشه نظر داد هر چند اگه هدف OC نباشه به نوعی میشه دور ریختن پول چون فن فابریک بدون مشکل کار میکنه !میگم اگر بخوام فن سی پی یو واسه این 3570k چی بگیرم؟صداش هم اصلا برام مهم نیست فقط خنک کنندگیش بیشتر از فن خودش باشه.....
Main با چیپ P67 یا Z68 هم امکان OC رو در اختیار میذاره ولی به دلیل منسوخ شدن این 2 سری و جایگزینی شون با چیپ جدیدتر که Z77 باشه در نتیجه فقط Z77 پیشنهاد میشه !اقا یعنی اگه I5 3570K بگیرم با یه مادربرد دیگه نمیشه OVER کرد حتما باید Z77 باشه ؟
| Bearing Type : | Heat-Pipe CPU Cooler |
| Fan Type : | 4pin PWM |
| Bearing Type : | Heat-Pipe CPU Cooler |
| Fan Type : | 3pin PWM |
هنوز همون قیمت هست، فعلا تغییر محسوسی نداره.رم Kingstone 2GB 1333 هنوز 50ت هست یا قیمتش تغییر کرده ؟
با سلام میخواستم بدونم بین 660oc و 660ti با توجه به اینکه 660oc فرکانس هسته و حافظه بالاتری از 660ti داره و از لحاظ قیمت هم ارزانتره ایا بهتر از 660ti است؟
Thermalright Macho یا Tuniq Tower 120 Extreme پیشنهاد میشه.
سلام بین این دو مدل که گفتین تفاوت قیمت تقریبا25000تومان هست.تعداد دور فن دریکی تا2000ودریکی تا1300هست.حالا خنک کنندگی کدوم بهتره وصداش کمتره ؟اگه لطف کنید یه توضیح کامل بدین ممنون میشم ؟ روی مادر بوردمasusp8z77vسوار میشه؟
![]()
![]()
میتونی Corsair Force GT 120GB یا Kingston HyperX 120GB رو در نظر بگیری.سلام.
برای خرید SSD 128GB چی پیشنهاد میشه؟
قیمت مهم نیست.
برای بازی کردن و البته نصب ویندوز جهت افزایش کارایی میخوام.
ممنون.
ممنون.میتونی Corsair Force GT 120GB یا Kingston HyperX 120GB رو در نظر بگیری.
خواهشممنون.
Force GT یه مقدار قدیمی نیست به نظرتون؟!
من بنچمارکهارو داشتم میدیدم ظاهرا Force GS کارایی بالاتری داره.
جدا از اون چند صفحه قبل یکی از دوستان گفته بود که یه سری از این هاردها با کنترلرهای قدیمی تر به مرور افت کارایی پیدا میکنن!
تو بازار OCZ Vector نمیشه پیدا کرد؟!
میتونه اینارو در نظر بگیره :یکی از دوستان من میخواد سیستم جمع کنه،فقط موس و کیبورد سیستم قدیمیش رو نگه داشته و اسپیکراش.بخواد با 2500 یه کیس کامل به همراه یه مانیتور خوب جمع کنه چی رو پیشنهاد میدید؟