مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

حدود 400 تومن میشه کلش رو فروخت
مثل سیستم من بخوای بخری که باید دست کم 5 تومنی هزینه کنی، فقط برای کیس و بدون لوارم جانبی.

این سیستم تقریبا مثل سیستم خودم هست:

CPU:INTEL Core I5 3570K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V-LE
VGA:Geforce GTX 660 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN X3
حدود 4580 میشه.
خوب من خودم مانیتور با هارد دارم
اونارو ازش کم کنیم چقدر میشه .

به نظر شما تا 3 تومن بهترین سیستم چیه ؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

مثل سیستم کی آرمین جان؟
بودجه شما چقدره؟

داداش بودجم رو 3 تومنه

بستگی داره برای چه کاری استفادش کنید .

خب تنها قطعاتی از این سیستم که ممکنه هنوز بکار بیاد مادربرد، پردازنده و رم هست، که البته اگر مانیتور رو هم در نظر بگیریم این 4 قطعه رو میشه نهایت 900 قیمت گذاشت.
بقیه ی قطعات مثل هارد و گرافیک رو جداگانه خریداری کنی. مخصوصا اگر برای بازی یا کار حرفه ای مدنظر داشته باشیدش.

برای طراحی مراحل بازی تو انجین UDK نیاز دارم, چون برای بازی کردن کنسول های مختلفی دارم نیاز نیست با پی سی بازی کنم.
البته کارت گرافیکیش رو سرفرصت ارتقا می دم.

ممنونم از راهنماییتون.

ببخشید asus 650 gtx ti و evga 560 gtx ti از نظر کارایی چقدر باهم تفاوت دارن ؟ مثلا تو یه بازی مشترک چندتا اختلاف فریم دارن این دو تا ؟ (آخرین تنظیمات)

اگه هر دو مدل مرجع باشن که هیچ تفاوتی ندارن، اگر یکی مدل اورکلاک شده باشه تا 5 درصد سریعتر هست

تفاوت اصلی در خنک کننده ها و نویز تولیدی اونا می تونه باشه، کارایی تفاوتی نداره

ممنون عزیز بیخیال ام اس ای شدم. میخوام واسه مادربرد کم خرج کنم.
با حدود 400تومن یا یخورده اینور اونر چیزی به نظرتون میرسه واسه مادربرد؟ تو این رنج چیزی واسه گیم هست؟

یه قیمت هم از کارت های زیر بگید لطفا:
SAPPHIRE HD 7950 3GB GDDR5

SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5

پست قبلی توضیح دادم که انتخاب مادربرد بستگی به بودجه ی کلی داره، اینجوری به مقصودت نمیرسی
مادربرد مخصوص بازی هم توی این رده قیمتی نداریم

کارت 7870 هم حدود 900 تومن قیمت داره، کارت 7970 هم از 1200 تا 1300 بسته به برند هست.

خوب من خودم مانیتور با هارد دارم
اونارو ازش کم کنیم چقدر میشه .

به نظر شما تا 3 تومن بهترین سیستم چیه ؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

داداش بودجم رو 3 تومنه

من اصلا مانیتور رو توی لیست حساب نکردم، اگه هارد رو کم کنی فقط حدود 250 تومن از کل مبلغ کم میشه.

آقا فرشید به نظر شما ارزش داره برای نسل 4 پردازشگر اینتل که از 2 روز دیگه راهی بازار میشه صبر کرد ؟؟؟
اینم قیمتاش که اگه وارد بازار ایران شه 1 ماه طول میکشه

نسل 4 اینتل

بررسیهای منتشر شده نشون میده که پردازنده های 4670/4770 افزایش سرعت متوسطی حدود 5 تا 10 درصد رو باعث میشن که خیلی محسوس نیست و تفاوتی ایجاد نمی کنه، تنها مزیت افزایش پورتهای USB 3.0 و تعداد پورتهای SATA 6.0 روی تراشه ی Z87 هست. مصرفش هم قرار بود کمتر باشه که روی تراشه های دسکتاپی تفاوتی با نسل قبل دیده نمیشه.

برای طراحی مراحل بازی تو انجین UDK نیاز دارم, چون برای بازی کردن کنسول های مختلفی دارم نیاز نیست با پی سی بازی کنم.
البته کارت گرافیکیش رو سرفرصت ارتقا می دم.

ممنونم از راهنماییتون.

در اینصورت می تونید همون سیستم رو بردارید اما ار نظر راندمان در برابر نسل جدید حرف زیادی برای گفتن نداره و برای کار شما هم دیگه سریعترین نیست، مگر اینکه همون قطعات رو با تخفیف ویژه و پایینتر برداری.

ای باو نسل چهارم دیگه چی بود؟:(( شنیدم سوکت هاش 5 تا کمتر از 1155 هست درسته؟ در اینصورت رو مادر برد های 1155 نمیشه از این ها استفاده کرد؟

ای باو نسل چهارم دیگه چی بود؟:(( شنیدم سوکت هاش 5 تا کمتر از 1155 هست درسته؟ در اینصورت رو مادر برد های 1155 نمیشه از این ها استفاده کرد؟

سری haswell هست، درسته، چیپ ست ها و سوکت اش فرق می کنه با نسل فعلی و پردازنده هاش رو نمی شه بر روی 1155 استفاده کرد

سیاست های فعلی اینتل خشم خیلی ها رو برانگیخته ، هر 2 سال تقریبا داره سوکت جدید می ده ، البته boradwell هم بر روی سوکت 1150 میاد

سری haswell هست، درسته، چیپ ست ها و سوکت اش فرق می کنه با نسل فعلی و پردازنده هاش رو نمی شه بر روی 1155 استفاده کرد

سیاست های فعلی اینتل خشم خیلی ها رو برانگیخته ، هر 2 سال تقریبا داره سوکت جدید می ده ، البته boradwell هم بر روی سوکت 1150 میاد
amd هم همین شرایط رو داره؟نسل بعدش رو نمیشه روی مادربرد های فعلی استفاده کرد؟

AMD یک سری سوکت های می شه مثل am3,am3+ اما سوکت های fm1.fm2 اش نمی شه
یعنی این دو تا سوکت ام رو داشته باشه مادر برد ام نسل بعد رو ساپورت میکنه؟عالیه. به خاطر همین تصمیم عوش شد اینتل رو ول کنمamdبگیرم.
دوستان بودجه من 3 تومنه. این دورو برا و گیمر هم هستم. چی پیشنهاد میکنید؟ در مورد تفاوت اینتل وamdهم ممنون میشم بگید

یعنی این دو تا سوکت ام رو داشته باشه مادر برد ام نسل بعد رو ساپورت میکنه؟عالیه. به خاطر همین تصمیم عوش شد اینتل رو ول کنمamdبگیرم.
دوستان بودجه من 3 تومنه. این دورو برا و گیمر هم هستم. چی پیشنهاد میکنید؟ در مورد تفاوت اینتل وamdهم ممنون میشم بگید

نه عزیز من کی گفتم، گفتم مثلا پردازنده های سوکت am3 رو می شه روی +am3 جا زد استفاده کرد

شما اگر عجله نداری صبر کن haswell بیاد قیمتش متعادل شه بعد سیستم ببند، اما در کل haswell تفاوت بسیار کمی با ivy bridge داره فقط سوکتش عوض شده که اینتل پول به جیب بزنه

نه بیخیال نسل بعد شدم.
لطفا معرفی کنید قطعاتی که با دورو بر 3 تومن میتونم بگیرم.
راستی فکر میکنید چه قدر طول میکشه نسل بعد اینتل بیاد و مادر برد هاشم بیاد تو ایران؟ و قیمتشون چه طور؟
جدیدترین چیپست AMDواسه مادربرد هاش چیه؟
قیمت گرافیک های 7970 و7950 رو میشه بگید؟ به برند خوب. قیمتشون زیاد بالا نباشه.

آخرین ویرایش:
سلام
لطفاً یه سیستم با پلتفورم amd تا حدود 700 تومن بهم معرفی کنید. البته بدون مانیتور و هارد و اسپیکر...
برای کار اداری می خوام ممنون از جوابتون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or