مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آقا فرشید من تو نارنجیو زومیت خوندم که بدون کارت گرافیک هم توانای اجرای تامب رایدر رو در 1080 داره !
اینم لینک
14 خرداد زمان عرضه هاسول
قیمتشو اگه بیاد ایران به نظر شما چقدر میشه ؟
برای مدل K دلار 333 در نظر گرفتن
چه خوب که خبرها رو دنبال می کنی، اما کاش پیگیری می کردی ببینی که دقیقا با چه تنظیماتی و چه فریمی میده:

55286.png

همونطور که می بینی سریعترین پردازنده ی نسل جدید که 4770K باشه داره در رزولوشن کمتر از Full HD و تازه با تنظیمات کمتر از آحرین حد که High باشه 18 فریم در ثانیه تولید می کنه، روی 1080 احتمالا 14 فریم میشه! اگه دوس داری بازی کن!

من همیشه از منبع اصلی اخبار رو مطالعه می کنم که جزییات دقیقتری داره!
گرافیک های پردازنده های جدید مدلهای HD4600 و مدل خاص IRIS 5200 با حافظه ی مجتمع هست که راندمان بیشتری نسبت به نسل قبل میده اما بازم در حد پایینی هست، مثل GT 640 یا کمتر از GT650 که بازم ضعیفه .

نه بیخیال نسل بعد شدم.
لطفا معرفی کنید قطعاتی که با دورو بر 3 تومن میتونم بگیرم.

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:P8B75V
VGA:AMD 7870 DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:MAGNUM2

حدود 3120 میشه، سوالاتتون رو واضح و مشخص مطرح کنید لطفا

سلام
لطفاً یه سیستم با پلتفورم amd تا حدود 700 تومن بهم معرفی کنید. البته بدون مانیتور و هارد...
برای کار اداری می خوام ممنون از جوابتون

CPU:AMD A6-3650
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:MSI A55-P33
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:480A GREEN
CASE:GREEN MAGNUM2

حدود 1 تومن میشه، کمتر از این هم امکان نداره برای پلاتفرم AMD

آقا فرشید گرافیک آنبورد به گرافیک خودم ( GTX 660 ) تو فریم دهی کمک میکنه یا نه ؟!
خیر، به هم دیگه کاری ندارن.
یه برنامه ی نصفه و نیمه از شرکت Lucid معرفی شده بود که اینکار رو بکنه، اما در عمل بجز خراب کردن ویندوز، باگ توی اجرای بازیها و راندمان نامناسب کاری نکرد.

آقا فرشید تا 3 تومن چه سیستمی میشه جمع کرد ؟؟؟بدون مانیتور سپیکر موسو کیبورد فقط کیس و بدون هارد

RAM:2*4GB 1333 DDR3
VGA:AMD 7870 DDR5
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X3

حدود 3070 میشه.

آقا فرشید میشه GTX 660 رو با MSI Afterburner یه مقدار کم اورکلاک کرد ؟! تاثیری داره ؟

بله، میشه
حدود 5 تا 10 درصدی باعث افزایش راندمان میشه.

ببخشید گرافیک
AMD hd7770 1 گیگه یا دو گیگ؟

1 گیگ هست، اگه فکر می کنی دو گیگ بودن برای همچین کارتی باعث افزایش سرعت یا راندمان میشه اشتباه می کنی.

ممنون دوست عزیز.
من گیمر هستم و نیازی به کار خیلی زیاد باcpuندارم به نظرتون بهتر نیست پلتفرمamdبگیرم؟ که ارزون تر هم باشه و در عوض یه مادر برد گیمری خوب بگیرم.؟
هارد و درایور و پاور هم و کیس هم دارم. فقط نیاز به مادر برد و رم و کارت گرافیک هست. و خوب گیمر هم هستم. میخوام پلتفرمamdبگیرم با کارت گرافیک 7970 یا 7950 نظرتون چیه؟
به نظرتون پلتفرمamd واسه بازی جواب میده؟
قیمتش چه قدر در میاد؟

سلام
دوستان یه کارت 560 ti دست 2 رو چقدر می خرن؟
با پولش + یک میلیون بودجه چه کارتی می شه خرید؟
سایر قطعات سیستم فعلیم هم ایناست
Core i5 2400
ASUS P9P67
2*2gb ram
چه چیز دیگه ای لازمه عوض بشه؟
این 4 gb ram کافیه یا باید افزایش بدم؟
خیلی ممنون

سلام به دوستان عزیز ... متاسفانه من توانایی ایجاد گفتگوی جدید رو ندارم برای همین اینجا پست می کنم ...
امیدوارم شما دوستان که همگی بزرگ منین در امر ارتقا سیستم کمکم کنید ...
دوستان سیستمم دیگه ذغالی محسوب میشه ... درگیر درسا بودم بعد امتحانات رفتم crysis3 va metro رو گرفتم ... کرایسیس که اصلا نیازمند directx 11 داشت ... مترو هم روی ضعیف ترین تنظیمات میاد :(

Determined by lowest subscore

[TD="class: DocText"]Processor[/TD]
[TD="class: DocText, bgcolor: #f0f0f0"]Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz[/TD]
[TD="class: DocText, width: 75, bgcolor: #f5f5f5"]6.2[/TD]
[TD="class: DocText, width: 100, bgcolor: #e0e0e0"][TABLE="width: 100"]
[TR]
[TD="align: center"]5.5[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: DocText, width: 125, bgcolor: #eaeaea"]Memory (RAM)[/TD]
[TD="class: DocText, bgcolor: #f0f0f0"]2.00 GB[/TD]
[TD="class: DocText, width: 75, bgcolor: #e0e0e0"]5.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: DocText, width: 125, bgcolor: #eaeaea"]Graphics[/TD]
[TD="class: DocText, bgcolor: #f0f0f0"]ATI Radeon HD 4600 Series (Microsoft Corporation- WDDM v1.1)[/TD]
[TD="class: DocText, width: 75, bgcolor: #f5f5f5"]6.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: DocText, width: 125, bgcolor: #eaeaea"]Gaming graphics[/TD]
[TD="class: DocText, bgcolor: #f0f0f0"]1279 MB Total available graphics memory[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آینم مشخصات کلی سیستمم .... مادربوردمم که asus p5qc ... دوستان می خوام با هزینه حدود 500 طوری که نیاز مند تغییر مادربورد نباشه سیستممو ارتقائ بدم ...
قیمت گرافیک ها که مناسب بود اما از cpu چیزی نفهمیدم :D بالا و پایینه .... فقط می خوام رم و گرافیک و پردازنده رو تغییر بدم ...
در ضمن دوستان من الان در تابستان دوم دبیرستانم ... یعنی ساله بعد سومم .. یعنی کنکور ! پس تنها فرصت من این تاسبتونه ... برای همین سیستمم نیاز به عمر زیادی نداره ...
ممنون دوستان ..

سلام
دوستان یه کارت 560 ti دست 2 رو چقدر می خرن؟
با پولش + یک میلیون بودجه چه کارتی می شه خرید؟
سایر قطعات سیستم فعلیم هم ایناست
Core i5 2400
ASUS P9P67
2*2gb ram
چه چیز دیگه ای لازمه عوض بشه؟
این 4 gb ram کافیه یا باید افزایش بدم؟
خیلی ممنون
به برند و مدلش (منظور Ref باشه یا مدل خاص) بستگی داره ولی بطور کلی میشه بین 600 تا 700 برای مصرف کننده در نظر گرفت.
میشه GTX670 یا HD7970 رو در نظر گرفت.
مدل یا خروجی پاور مشخص نیست و اگه کافی نباشه باید تو فکر تعویضش باشی.
برای بازی فعلا همون 4GB کافیه مگر اینکه شما به غیر از بازی با برنامه ی خاصی هم بخوای کار بکنی که اون میشه یه بحث دیگه و با توجه به نوع نرمافزار ممکنه نیاز به ارتقاء RAM هم داشته باشی.
سلام به دوستان عزیز ... متاسفانه من توانایی ایجاد گفتگوی جدید رو ندارم برای همین اینجا پست می کنم ...
امیدوارم شما دوستان که همگی بزرگ منین در امر ارتقا سیستم کمکم کنید ...
دوستان سیستمم دیگه ذغالی محسوب میشه ... درگیر درسا بودم بعد امتحانات رفتم crysis3 va metro رو گرفتم ... کرایسیس که اصلا نیازمند directx 11 داشت ... مترو هم روی ضعیف ترین تنظیمات میاد
yahoo_2.gif

Determined by lowest subscore

[TD="class: DocText"]Processor[/TD]
[TD="class: DocText, bgcolor: #f0f0f0"]Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz[/TD]
[TD="class: DocText"]6.2[/TD]
[TD="class: DocText, bgcolor: #e0e0e0"][TABLE="width: 100"]
[TR]
[TD="align: center"]5.5[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: DocText, bgcolor: #eaeaea"]Memory (RAM)[/TD]
[TD="class: DocText, bgcolor: #f0f0f0"]2.00 GB[/TD]
[TD="class: DocText, width: 75, bgcolor: #e0e0e0"]5.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: DocText, width: 125, bgcolor: #eaeaea"]Graphics[/TD]
[TD="class: DocText, bgcolor: #f0f0f0"]ATI Radeon HD 4600 Series (Microsoft Corporation- WDDM v1.1)[/TD]
[TD="class: DocText, width: 75, bgcolor: #f5f5f5"]6.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: DocText, width: 125, bgcolor: #eaeaea"]Gaming graphics[/TD]
[TD="class: DocText, bgcolor: #f0f0f0"]1279 MB Total available graphics memory[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آینم مشخصات کلی سیستمم .... مادربوردمم که asus p5qc ... دوستان می خوام با هزینه حدود 500 طوری که نیاز مند تغییر مادربورد نباشه سیستممو ارتقائ بدم ...
قیمت گرافیک ها که مناسب بود اما از cpu چیزی نفهمیدم :D بالا و پایینه .... فقط می خوام رم و گرافیک و پردازنده رو تغییر بدم ...
در ضمن دوستان من الان در تابستان دوم دبیرستانم ... یعنی ساله بعد سومم .. یعنی کنکور ! پس تنها فرصت من این تاسبتونه ... برای همین سیستمم نیاز به عمر زیادی نداره ...
ممنون دوستان ..
نیازی به گفتگوی جدید نیست این تاپیک برای همین منظور ایجاد شده !
سیستم فعلی دیگه جای ارتقاء نداره و باید هر 3 قطعه اصلی و احتمالا Power تعویض بشه این از این.
اما در مورد ارتقاء ، بودجه ی شما به شدت محدوده یعنی به اندازه ی خرید یه کارت گرافیک (حداقل) مناسب برای بازی هم جوابگو نیست چه برسه به خرید CPU , Main و... بازی هایی هم در نظر گرفتی از سنگین ترین بازیهای موجود به حساب میاد یعنی برای تجربه درست حسابی (با تنظیمات متوسط) تو این 2 بازی حداقل باید 1.500 هزینه کنی اگر هم فقط فریم قابل بازی مد نظر باشه با 1,200 هم میشه به نتیجه رسید.

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون
مدل پاور COOLERMASTER 650W هست.
سری کارت ها 700 از کی وارد بازار می شن؟
ارزش داره یه مقدار بیشتر هزینه کنم و 770 بگیرم یا تفاوت چندانی ندارن؟

ممنون دوست عزیز.
من گیمر هستم و نیازی به کار خیلی زیاد باcpuندارم به نظرتون بهتر نیست پلتفرمamdبگیرم؟ که ارزون تر هم باشه و در عوض یه مادر برد گیمری خوب بگیرم.؟
هارد و درایور و پاور هم و کیس هم دارم. فقط نیاز به مادر برد و رم و کارت گرافیک هست. و خوب گیمر هم هستم. میخوام پلتفرمamdبگیرم با کارت گرافیک 7970 یا 7950 نظرتون چیه؟
به نظرتون پلتفرمamd واسه بازی جواب میده؟
قیمتش چه قدر در میاد؟

کی گفته گیم ها نیاز به پردازنده ی قوی ندارن؟!
اتفاقا بعد از کارت گرافیک، پردازنده دومین اولویت رو برای هزینه کردن توی سیستم گیمینگ داره، با بودجه ی 3 تومن هیچ گزینه ای از AMD که قیمت کمتر و راندمان بالاتر داشته باشه موجود نیست. مادربرد گیمینگ هم تفاوتی در راندمان ایجاد نمی کنه، فقط امکانات جنبی بیشتری داره و باز هم توی بودجه ای تا این سقف اصلا نباید محسوب بشه.

لیست جدید این میشه:

RAM:2*4GB 1600 DDR3
VGA:MSI 7970 3GB DDR5

حدود 3120 میشه.

سلام ... میگم نظرتون در مورد این سیستم چیه ؟

cpu core i5 8m kash 3.2 mh
vga 7770 ddr5 2gig
ram 10 gig ddr3 jilet
motherbord asrak pro
hdd 1tra western dijital
dvd wr liton
case pro prefesional viera

قیمتش چند میشه ؟

سلام اگه میشه با 5.5 میلیون تومن یه سیستم بگید (فقط کیس) بعد به نظرتون با این پول بهتره لپ تاب بخرم یا کامپیوتر برای گیم تفاوتشون تو یه بازی مثلا چقدر است . پیشاپیش سپاس گزار.

آقا فرشید و آقا رامین عزیز
من این CPU رو همونطور که میدونید گرفتم :‌ Core i5 3470 در حالت عادی 3.2 Ghz هستش ولی در حالت توربو تا 3.6 Ghz هم میره . سوال من اینه که اگه بذارم رو حالت توربو میشه همون اورکلاک ؟ یا بحثش جداس ؟
و اینکه اگه اینکارو بکنم گرمای بیشتری تولید میشه ؟
اصلا این Turbo boost که وگفتی ای یعنی چه ؟ :دی :دی

آخرین ویرایش:
سلام ... میگم نظرتون در مورد این سیستم چیه ؟

cpu core i5 8m kash 3.2 mh
vga 7770 ddr5 2gig
ram 10 gig ddr3 jilet
motherbord asrak pro
hdd 1tra western dijital
dvd wr liton
case pro prefesional viera

قیمتش چند میشه ؟

اول اینکه پر غلط املایی هست عزیز!
دوم اینکه ایرادات فنی هم داره این ترکیب، شما بودجه ی کلی رو بگو من بهت سیستم معرفی می کنم.

سلام اگه میشه با 5.5 میلیون تومن یه سیستم بگید (فقط کیس) بعد به نظرتون با این پول بهتره لپ تاب بخرم یا کامپیوتر برای گیم تفاوتشون تو یه بازی مثلا چقدر است . پیشاپیش سپاس گزار.

اگر فقط از جنبه ی سرعت مدنظرت هست که همیشه PC سرعت بسیار بیشتری برای گیمینگ نسبت به هم قیمت لپ تاپی خودش داره،اگر از جهات دیگه مدنظر هست که تعیین اولویت با خودت هست.

CPU:INTEL Core I5 3570K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:MSI Z77-GD65
VGA:Geforce GTX 680 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:CORSAIR Force GS 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN X7

حدود 5490 میشه

آقا فرشید و آقا رامین عزیز
من این CPU رو همونطور که میدونید گرفتم :‌ Core i5 3470 در حالت عادی 3.2 Ghz هستش ولی در حالت توربو تا 3.6 Ghz هم میره . سوال من اینه که اگه بذارم رو حالت توربو میشه همون اورکلاک ؟ یا بحثش جداس ؟
و اینکه اگه اینکارو بکنم گرمای بیشتری تولید میشه ؟
اصلا این Turbo boost که وگفتی ای یعنی چه ؟ :دی :دی

مد Turbo کاملا خودکار هست، شما نباید کاری کنی. اگر از بایوس مادربرد هم روی مضرب آخر Turbo تنظیمش کنی با اینکه افزایش فرکانس و سرعت هست بازم اورکلاک محسوب نمیشه. توی گرما هم تاثیر داره ولی زیاد نیست. در صورتی که از فن استوک خود اینتل استفاده می کنید ممکنه افزایش دما زیاد باشه.

سوال اول رو چون آخر پرسیدی دیگه نباید جواب می دادم! اما خلاصه بحوام بگم قابلیتی هست که خود پردازنده فرکانس رو با توجه به میزان بار پردازشی در پایپ لاین هسته ها تنظیم می کنه، اگر پردازش تک نخی و خطی باشه فرکانس رو تا آخر بالا می بره و اگر پردازش چند نخی ، موازی و سنگین باشه فرکانس رو یا افزایش نمیده یا خیلی کم افزایش میده که از سطح میزان مصرف و حرارت تعیین شده بالا نزنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or