مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.
براي سيستم زير پاور گرين 430 وات جوابگو هست؟!
AMD A8 3870K
MSI A75A G35
Corsair DDR3 1600MHz 2*2GB
Radeon HD 6670 1GB DDR5
HDD*3
ODD*1
12cm LED Fan*2

با نرم افزار محاسبه توان حساب كردم چيزي حدود 340 وات شد! اما ميخوام مطمئن بشم.
ممنون.
430 کافیه !
بچه ها این پسوند ti توی کارت های nvidia اشاره به چی داره؟
جایی بطور رسمی اشاره ای نشده ولی تو اکثر فروم های اونور آب (و فروم Nvidia) گفته شده برگرفته از Titaniumـه !
کلا معنی خاصی نداره میشه گفت یجور جدا سازی تو مدل های خاص Nvidia هستش !

آخرین ویرایش:
سلام ..ببخشید تو شهرما زیاد اطلاعی درباره سیستم و غیره که برا بازی خوب باشه وجود نداره ..به من اینجا رو معرفی کردن گفتن بهترین محل برای مشاوره است

امیخواستم بدونم ین سیستم چیش بره بالا خوبه و میتونه بازی های آینده رو ساپورت کنه

ram:4 gig
graph:2gig ati radeon hd4350
cpu:core i3
mother board: giga h55m
hard : 1Tb

ببخشید که فقط حجم رو دادم ..مدل ها رو نمیدونستم...تا سقف 700 تومن میخوام خرج کنم

دوستان سلام
میخوان بدونم ملاک انتخاب یه موس خوب برای یه سیستم خوف b-) خونگی چیه؟
آخه رفتم بازار یکی میگه موس بزرگ خوبه و یکی میگه موس کوچیکش خوبه و یکی میگه گرون خوبه و یکی میگه ارزون و خلاصه هرکی هرچی خودش داره خوبه:d

1.حالا سوالم اینه که یک موس خوب از نظر اندازه و دقت لیزر و وزن و ... برای کسی که دستش پینه بسته;;) از بس با موس کار میکنه چیه؟
2.و اینکه توی بازی هایی مثل کانتر و ... داشتن موس خوب چقدر ملاک برای بازی بهتره و کمکی میکنه ؟(شاید این سوال مربوط به اینجا نباشه اما به خاطر وجود موس های با وزنه پرسیدم )
من تیشکر میکنم:d

ملاک می تونه اولویت کاربری شما باشه،

مثلا موسهای گیمینگ دارای امکانات اضافی مثل دقت بالا و سرعت پیمایش خیلی بالاتر، قابلیت تنظیم وزن و پروفایلهای سرعت و تنظیمات متفاوت برای بازیهای متفاوت هستند، توی راحتی کنترل بازی برای خیلی از گیمرها تاثیر داره. اما موسهای اداری بیشتر وایرلس یا بلوتوث و ساده طراحی میشن
ملاک بعدی می تونه طراحی ظاهری و خوش دستی باشه که با سلیقه ی کاربر تغییر می کنه.
دوام و کیفیت ساخت هم ملاک آخر هست.

سلام ..ببخشید تو شهرما زیاد اطلاعی درباره سیستم و غیره که برا بازی خوب باشه وجود نداره ..به من اینجا رو معرفی کردن گفتن بهترین محل برای مشاوره است

امیخواستم بدونم ین سیستم چیش بره بالا خوبه و میتونه بازی های آینده رو ساپورت کنه

ببخشید که فقط حجم رو دادم ..مدل ها رو نمیدونستم...تا سقف 700 تومن میخوام خرج کنم

دوست عزیز، تمام قطعات اصلی شما ضعیفن و دیگه برای بازیهای روز هم مناسب نیست، چه برسه به بازیهای آینده

اما اگر بخوایم اولویت بندی کنیم ضروری ترین قظعه در سیستم شما برای ارتقا کارت گرافیک هست، شما باید کارتی مثل AMD hd7770 رو با حدود 550 تومن بخری، در کنارش یه پاور 485 واتی هم برای اینکه بتونه جوابگوی مصرف کارت گرافیکت باشه که حدود 170 تومن درمیاد.

اگر بعدا بودجه فرآهم شد می تونی پردازنده، مادربرد و رم رو هم ارتقا بدی.

دوست عزیز، تمام قطعات اصلی شما ضعیفن و دیگه برای بازیهای روز هم مناسب نیست، چه برسه به بازیهای آینده

اما اگر بخوایم اولویت بندی کنیم ضروری ترین قظعه در سیستم شما برای ارتقا کارت گرافیک هست، شما باید کارتی مثل AMD hd7770 رو با حدود 550 تومن بخری، در کنارش یه پاور 485 واتی هم برای اینکه بتونه جوابگوی مصرف کارت گرافیکت باشه که حدود 170 تومن درمیاد.

اگر بعدا بودجه فرآهم شد می تونی پردازنده، مادربرد و رم رو هم ارتقا بدی.

ببخشید این سی پی یو خیلی خیلی ضعیفه شما یه خوب چی پیشنهاد میکنی ..یعنی اگه با این صحبت شما که گفتین الویت بندی کنین غیر از اون دو مورد گرافیک و پاور برای سومین الویت چی پیشنهاد میدین؟

این مانیتور چجوریه؟؟
samsung LED 22' b375
تو رنج 600-700 بهترین مانیتور با سایز 22 به بالا چیه؟؟
این IPS چیه؟؟

همین مدلی که گفتین از بهترین گزینه های 22 اینچ بازار داخلی هست. گزینه ی بعدی هم S23A560H Plus یا S23B375H هست
IPS نوعی از پنلهای مانیتور هست که قابلیت نمایش طیف وسیعتری از رنگها رو-نزدیک به حالت طبیعی- و بهتر از پنلهای TN معمولی رو داره و زاویه ی دید بهتری هم فرآهم می کنه.

ببخشید این سی پی یو خیلی خیلی ضعیفه شما یه خوب چی پیشنهاد میکنی ..یعنی اگه با این صحبت شما که گفتین الویت بندی کنین غیر از اون دو مورد گرافیک و پاور برای سومین الویت چی پیشنهاد میدین؟

اولویتهای بعدی همون جمله ی آخری بود که گفتم!
شما نمی تونید به تنهایی پردازنده رو فقط ارتقا بدید، چون در اینصورت پردازنده و رم مورد نیاز با مادربرد شما سازگاری ندارن، باید همزمان هر سه تا رو عوض کنید.

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V

اینا ترکیب مناسب برای بازی هستن و حتی برای گرافیکهای قویتر از اینی که به شما توصیه شده هم مناسبن و سرعت کافی دارن، قیمت اینا حدود 1500 تومن میشه.

همین مدلی که گفتین از بهترین گزینه های 22 اینچ بازار داخلی هست. گزینه ی بعدی هم S23A560H Plus یا S23B375H هست
IPS نوعی از پنلهای مانیتور هست که قابلیت نمایش طیف وسیعتری از رنگها رو-نزدیک به حالت طبیعی- و بهتر از پنلهای TN معمولی رو داره و زاویه ی دید بهتری هم فرآهم می کنه.
از ASUS هم مدلی هست که تو بازار پیدا بشه؟؟
S23A560H چنده؟؟

از ASUS هم مدلی هست که تو بازار پیدا بشه؟؟
S23A560H چنده؟؟

از ASUS فعلا مدل مشابه و رقیب کم هست، اگرم باشه به قیمت خیلی بالاتر و احتکاری هست.
S23A560H آخرین بار 650 تومن بود، الان بیشتر از این مدل میشه مدل S23B375H رو پیدا کرد که اونم 650 تومن هست ولی تمام امکانات مدل 560H رو نداره.

سلام
اقا فرشید میخواستم بدونم برای قطعات زیر چه پاوری رو بگیرم
Intel Core i5 - 3.2GHz - 3470
P8B75-V
RADEON HD 7870
حسابگر گرین حداکثر توان مصرفی 485 وات محاسبه کرد و پاور GP585B رو پیشنهاد داد به نظرتون اگه پاور GP600A-EU رو به جاش بگیرم برای سیستم مشکلی به وجود میاد اینم بگم که من زیاد سیستم رو روشن میزارم؟
بعد اگه ممکنه یه مانیتور بهم معرفی کن:
22 اینچ
2MS
Full HD
ترجیحا از برند سامسونگ
ممنون

سلام

اطلاعات یک سیستم کامل رو می خواستم در حدود 1 میلیون تا 1 میلیون 300 ؛ کیس و مانیتور و موس و....

برای دفتر مجله می خوایم. کارهایی مثل طراحی پوستر صفحه بندی ویرایش عکس روش به راحتی انجام شه. کار با نرم افزارهایی مثل photoshop و InDesign روون باشه.

با تشکر

سلام
اقا فرشید میخواستم بدونم برای قطعات زیر چه پاوری رو بگیرم
Intel Core i5 - 3.2GHz - 3470
P8B75-V
RADEON HD 7870
حسابگر گرین حداکثر توان مصرفی 485 وات محاسبه کرد و پاور GP585B رو پیشنهاد داد به نظرتون اگه پاور GP600A-EU رو به جاش بگیرم برای سیستم مشکلی به وجود میاد اینم بگم که من زیاد سیستم رو روشن میزارم؟
بعد اگه ممکنه یه مانیتور بهم معرفی کن:
22 اینچ
2MS
Full HD
ترجیحا از برند سامسونگ
ممنون

اگه توان پاور زیادتر از مقدار محاسبه باشه که ایرادی نداره، فقط نباید کمتر باشه.
منم همون مدل GREEN 600EU رو توصیه می کنم.

مانیتور هم همون S23A560H توصیه میشه.

سلام

اطلاعات یک سیستم کامل رو می خواستم در حدود 1 میلیون تا 1 میلیون 300 ؛ کیس و مانیتور و موس و....

برای دفتر مجله می خوایم. کارهایی مثل طراحی پوستر صفحه بندی ویرایش عکس روش به راحتی انجام شه. کار با نرم افزارهایی مثل photoshop و InDesign روون باشه.

با تشکر

این پول برای خرید سیستمی که مناسب کارهای مدنظر شما باشه پایینه، در واقع فقط میشه پایینترین سیستم ممکن رو با این بودجه خریداری کرد:( فقط کیس)

CPU:Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 380w
CASE:MAGNUM

اینا حدود 1350 تومن میشن، یه مانیتور 20 اینچ رو هم اگه در نظر بگیری حداقل 400 تومن میشه و برای کیبورد و موس هم باید 60 یا 70 تومن کنار بزاری.

سلام .میخواستم کارت گرافیگ بگیرم تا 900 هزار .میشه چند نمونه معرفی کنید و بگید کدوم بهتره؟ممنون

می تونی AMD HD 7850 رو خریداری کنی ، با 100 یا 150 تومن بالاتر هم میشه 7870 یا GTX 660 رو خریداری کرد.

اقا فرشید من با این سیستم

فقط مشکل سرعت تو بازی دارم ...یعنی از نظر گرافیکی مشکلی نمیبینم ...شما چرا گفتین گرافیک در الویت اول باشه ...من خیلی حس میکنم باید سی پی یو بره بالا ...

اقا فرشید من با این سیستم

فقط مشکل سرعت تو بازی دارم ...یعنی از نظر گرافیکی مشکلی نمیبینم ...شما چرا گفتین گرافیک در الویت اول باشه ...من خیلی حس میکنم باید سی پی یو بره بالا ...

اگر از من پرسیدی که پست قبلی جواب کامل رو دادم، اگر حس شما چیز دیگه ای میگه که دیگه نباید از من بپرسی!
اون کارت حتی زمان معرفی شدنش هم به درد هیچ کاری نمی خورده، چه برسه به بازی!، حالا هم بعد از گذشت چند سال فقط بدرد تصویر دادن سیستم می خوره و بس، توصیه ی من رو انجام بدید و نتیجه رو ببینید، بعدا ببینید چه احساسی پیدا می کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or