homayoon k2
کاربر سایت
430 کافیه !سلام.
براي سيستم زير پاور گرين 430 وات جوابگو هست؟!
AMD A8 3870K
MSI A75A G35
Corsair DDR3 1600MHz 2*2GB
Radeon HD 6670 1GB DDR5
HDD*3
ODD*1
12cm LED Fan*2
با نرم افزار محاسبه توان حساب كردم چيزي حدود 340 وات شد! اما ميخوام مطمئن بشم.
ممنون.
جایی بطور رسمی اشاره ای نشده ولی تو اکثر فروم های اونور آب (و فروم Nvidia) گفته شده برگرفته از Titaniumـه !بچه ها این پسوند ti توی کارت های nvidia اشاره به چی داره؟
دوستان سلام
میخوان بدونم ملاک انتخاب یه موس خوب برای یه سیستم خوف b-) خونگی چیه؟
آخه رفتم بازار یکی میگه موس بزرگ خوبه و یکی میگه موس کوچیکش خوبه و یکی میگه گرون خوبه و یکی میگه ارزون و خلاصه هرکی هرچی خودش داره خوبه:d
1.حالا سوالم اینه که یک موس خوب از نظر اندازه و دقت لیزر و وزن و ... برای کسی که دستش پینه بستهاز بس با موس کار میکنه چیه؟
2.و اینکه توی بازی هایی مثل کانتر و ... داشتن موس خوب چقدر ملاک برای بازی بهتره و کمکی میکنه ؟(شاید این سوال مربوط به اینجا نباشه اما به خاطر وجود موس های با وزنه پرسیدم )
من تیشکر میکنم:d
سلام ..ببخشید تو شهرما زیاد اطلاعی درباره سیستم و غیره که برا بازی خوب باشه وجود نداره ..به من اینجا رو معرفی کردن گفتن بهترین محل برای مشاوره است
امیخواستم بدونم ین سیستم چیش بره بالا خوبه و میتونه بازی های آینده رو ساپورت کنه
ram:4 gig
graph:2gig ati radeon hd4350
cpu:core i3
mother board: giga h55m
hard : 1Tb
ببخشید که فقط حجم رو دادم ..مدل ها رو نمیدونستم...تا سقف 700 تومن میخوام خرج کنم
دوست عزیز، تمام قطعات اصلی شما ضعیفن و دیگه برای بازیهای روز هم مناسب نیست، چه برسه به بازیهای آینده
اما اگر بخوایم اولویت بندی کنیم ضروری ترین قظعه در سیستم شما برای ارتقا کارت گرافیک هست، شما باید کارتی مثل AMD hd7770 رو با حدود 550 تومن بخری، در کنارش یه پاور 485 واتی هم برای اینکه بتونه جوابگوی مصرف کارت گرافیکت باشه که حدود 170 تومن درمیاد.
اگر بعدا بودجه فرآهم شد می تونی پردازنده، مادربرد و رم رو هم ارتقا بدی.
این مانیتور چجوریه؟؟
samsung LED 22' b375
تو رنج 600-700 بهترین مانیتور با سایز 22 به بالا چیه؟؟
این IPS چیه؟؟
ببخشید این سی پی یو خیلی خیلی ضعیفه شما یه خوب چی پیشنهاد میکنی ..یعنی اگه با این صحبت شما که گفتین الویت بندی کنین غیر از اون دو مورد گرافیک و پاور برای سومین الویت چی پیشنهاد میدین؟
از ASUS هم مدلی هست که تو بازار پیدا بشه؟؟همین مدلی که گفتین از بهترین گزینه های 22 اینچ بازار داخلی هست. گزینه ی بعدی هم S23A560H Plus یا S23B375H هست
IPS نوعی از پنلهای مانیتور هست که قابلیت نمایش طیف وسیعتری از رنگها رو-نزدیک به حالت طبیعی- و بهتر از پنلهای TN معمولی رو داره و زاویه ی دید بهتری هم فرآهم می کنه.
از ASUS هم مدلی هست که تو بازار پیدا بشه؟؟
S23A560H چنده؟؟
سلام
اقا فرشید میخواستم بدونم برای قطعات زیر چه پاوری رو بگیرم
Intel Core i5 - 3.2GHz - 3470
P8B75-V
RADEON HD 7870
حسابگر گرین حداکثر توان مصرفی 485 وات محاسبه کرد و پاور GP585B رو پیشنهاد داد به نظرتون اگه پاور GP600A-EU رو به جاش بگیرم برای سیستم مشکلی به وجود میاد اینم بگم که من زیاد سیستم رو روشن میزارم؟
بعد اگه ممکنه یه مانیتور بهم معرفی کن:
22 اینچ
2MS
Full HD
ترجیحا از برند سامسونگ
ممنون
سلام
اطلاعات یک سیستم کامل رو می خواستم در حدود 1 میلیون تا 1 میلیون 300 ؛ کیس و مانیتور و موس و....
برای دفتر مجله می خوایم. کارهایی مثل طراحی پوستر صفحه بندی ویرایش عکس روش به راحتی انجام شه. کار با نرم افزارهایی مثل photoshop و InDesign روون باشه.
با تشکر
فقط کیس)سلام .میخواستم کارت گرافیگ بگیرم تا 900 هزار .میشه چند نمونه معرفی کنید و بگید کدوم بهتره؟ممنون
اقا فرشید من با این سیستم
ram:4 gig
graph:2gig ati radeon hd4350
cpu:core i3
mother board: giga h55m
hard : 1Tb
فقط مشکل سرعت تو بازی دارم ...یعنی از نظر گرافیکی مشکلی نمیبینم ...شما چرا گفتین گرافیک در الویت اول باشه ...من خیلی حس میکنم باید سی پی یو بره بالا ...