مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.
یه سی پی یو amd تا قیمت 600 میخواستم معرفی کنید .در ضمن cpu خودم phenom2-x4-965 هست .ارزش تعویض داره یا همین خوبه؟.vga هم تا600 هزار پیشنهاد بدبد. برای خودم gtx460 ddr5 1gig evga هست .
ممنون میشم راهنمایی کنید.

آخرین ویرایش:
می خواستم بدونم برنامه های nvidiya مثل physics تا چه حد در اجرای بازی ها تاثیر داره؟
خرید کارت های nvidia که گرانتر از کارت های amd ارزششو داره؟

دوست عزیز تاثیر روی Performance بازی نداره رو بازی هایی که بر اساس Physx ساخته شدن شما میتونید اون اپشن رو روشن کنید و Detail های بیشتری داشته باشین مثلا این عکس فرق بین Physx روشن و خاموشه زمانی که شلیک میکنی تیکه های ستون پرت میشن روی زمین
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/75/Mafia_physx.jpg

به نظر شما بین 660ti & 7950 hd از لحاظ قیمت و کارایی کدوم بهترین انتخابه؟

بین این دو تا 7950 بر میدارم چون 660ti 192bit هست و 7950 384 bit
منظورم از اعداد Memory Interface Width هست

بین Silverarrow sb-e و Noctua NH-D14 گیر کردم یه کمکی به من بکنید کدوم بهتره کسی تجربه شو داره ممنون :-/

Last edited by a moderator:
سلام .من برای یه سفارش خاص نیاز به یک وسیله مثل سرفیس (منظورم اولین سرفیس که توسط مایکروسافت چند سال قبل معرفی شده بود و بیشتر کاربرد تجاری داشت)دارم.نه tv تاچ مشکلمون رو حل میکنه نه all in the one .یک دستگاهی که صفحه تاچ عریض داشته باشه و در برابر لمس زیادم مقاوم باشه و بشه روش برنانه هم ریخت.مشابه این کارم در یکی از بانک های اینگلیس دیدم که از میزهای سرفیس استفاده کرده بود.کسی میتونه مارکها و دستگاه های مشابه به من معرفی کنه(البته بشه تو ایران به شکلی پیداش کرد) اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

سلام.
یه سی پی یو amd تا قیمت 600 میخواستم معرفی کنید .در ضمن cpu خودم phenom2-x4-965 هست .ارزش تعویض داره یا همین خوبه؟.vga هم تا600 هزار پیشنهاد بدبد. برای خودم gtx460 ddr5 1gig evga هست .
ممنون میشم راهنمایی کنید.

ضرورتی به ارتقای پردازنده نیست؛ پردازنده ی شما برای بازیها چیزی از نسل بولدوزر FX کم نداره.
برای VGA هم نمی تونی چیزی رو که خیلی از GTX 460 بالاتر باشه با 600 تومن تهیه کنی، کارتی مثل GT 550Ti که سرعتش با 460 تفاوت زیادی نداره الان حدود 550 تومن هست.
مگر اینکه بخوای کارت خودت رو بفروشی و با حدود 800 یا 900 تومن خرید کنی، کارتی مثل AMD 7850 یا GTX 660

به نظر شما بین 660ti & 7950 hd از لحاظ قیمت و کارایی کدوم بهترین انتخابه؟

هر دو همرده هستن، بعضی جاها 660Ti سریعتره و برخی عناوین 7950

بین این دو تا 7950 بر میدارم چون 660ti 192bit هست و 7950 384 bit
منظورم از اعداد Memory Interface Width هست

بین Silverarrow sb-e و Noctua NH-D14 گیر کردم یه کمکی به من بکنید کدوم بهتره کسی تجربه شو داره ممنون :-/

دوست عزیز، همه چیز گرافیک که به عرض باند حافظه نیست! بعدم اگر بخوای سنجش کنی باید عرض باند رو در کنار سرعت فرکانس تراشه های گرافیکی و در مجموع مقایسه کنی، چون ممکنه یه گرافیک 256 بیتی با رم سریعتر از یه گرافیک 384 بیتی با رم کندتر سریعتر باشه!

Noctua NH-D14 با اختلاف بسیار کمی اول هست. محصولات Thermalright هم مخصوصا مدلهای رده بالاش عالی هستند.

سلام .من برای یه سفارش خاص نیاز به یک وسیله مثل سرفیس (منظورم اولین سرفیس که توسط مایکروسافت چند سال قبل معرفی شده بود و بیشتر کاربرد تجاری داشت)دارم.نه tv تاچ مشکلمون رو حل میکنه نه all in the one .یک دستگاهی که صفحه تاچ عریض داشته باشه و در برابر لمس زیادم مقاوم باشه و بشه روش برنانه هم ریخت.مشابه این کارم در یکی از بانک های اینگلیس دیدم که از میزهای سرفیس استفاده کرده بود.کسی میتونه مارکها و دستگاه های مشابه به من معرفی کنه(البته بشه تو ایران به شکلی پیداش کرد) اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

فکر نمی کنم توی بازار Consumer معمولی چیزی بشه پیدا کرد، باید سفارشی به شرکتهای وارد کننده یا تولید کننده سفارش بدی.

سلام مادربورد MSI B75A-G43 بدرد گیم ( خصوصا SLI و Crossfire ) میخوره ؟

نه دوست عزیز، اصلا تراشه ی B75 قابلیت چند کارتی و قابلیتهای حرفه ای دیگه رو پشتیبانی نمی کنه.

آخرین ویرایش:
یه سوال
من 3 سالی میشه از اخرین پاوری که عوض کردم
همیشه هم سیستمم روشن بوده برای دانلود
به نظرتون ارزش داره پاور 785 خودم رو بفروشم دوباره یه دونه نوش رو بخرم ؟!

ممنون از اقا فرشید و آقا رامین بابت راهنماییاتون ... امروز GTX 660 و i5 3470 رو سفارش دادم . ۵ شنبه به دستم میرسه ...

البته اینکارو کردم چون قیمت ها داره افزایش پیدا میکنه ترسیدم نتونم چیزایی که میخوام بردارم

گرافیک رو ۱ تومن و CPU رو ۶۸۰ تومن سفارش دادم ...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

850 تومن دیگه برای ۳ قطعه رم و مادربرد و پاور دارم میشه راهنمایی کنید که چی بردارم ؟ ( هرچی ارزون تر بهتر ) ( کیس هم مگنوم ۲ برداشتم )

یه سوال
من 3 سالی میشه از اخرین پاوری که عوض کردم
همیشه هم سیستمم روشن بوده برای دانلود
به نظرتون ارزش داره پاور 785 خودم رو بفروشم دوباره یه دونه نوش رو بخرم ؟!
با توجه به مشخصات سیستمت تا مدت ها نیازی به تعویض پاور نداری ! (یه 300w هم زیادیه)
ممنون از اقا فرشید و آقا رامین بابت راهنماییاتون ... امروز GTX 660 و i5 3470 رو سفارش دادم . ۵ شنبه به دستم میرسه ...

البته اینکارو کردم چون قیمت ها داره افزایش پیدا میکنه ترسیدم نتونم چیزایی که میخوام بردارم

گرافیک رو ۱ تومن و CPU رو ۶۸۰ تومن سفارش دادم ...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

850 تومن دیگه برای ۳ قطعه رم و مادربرد و پاور دارم میشه راهنمایی کنید که چی بردارم ؟ ( هرچی ارزون تر بهتر ) ( کیس هم مگنوم ۲ برداشتم )
خواهش
میتونی اینارو در نظر بگیری :

RAM : corsair xms3 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-m lx
POWER : green gp600a-eu

حدودا 860 در میاد !

با سلام من دیروز در سایت گرین برق قطعاتی که انتخاب کردم را حساب کردم گفت 500b بخرم اما من 380eh دارم میشه این قطعات را انتخاب کرد چند وقت بعد یه پاور بخرم مشکلی به وجود نمیاد؟

با سلام من دیروز در سایت گرین برق قطعاتی که انتخاب کردم را حساب کردم گفت 500b بخرم اما من 380eh دارم میشه این قطعات را انتخاب کرد چند وقت بعد یه پاور بخرم مشکلی به وجود نمیاد؟

خیر این کار به رو هیچ وجه نکنید

پاور قطعه ای هست که خیلی ها سر سری می گیرنش، اما پاور خیلی راحت می تونه به کل قطعات شما صدمه بزنه، صدمات ناشی از نوسانات برق و پاور هم شامل گارانتی نمی شن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or