مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام فرشید جان و خسته نباشید بابت جواب هایی که به ملت میدی و یک تنه تاپیک رو میچرخونی.

یه راهنمایی می خواستم ازت.

سیستم من اینه:

cpu:AMD Phenom 9950
ram:
3 GB Geil DDR2 800
VGA:
ATI Radeon HD 4850 512MB
پاور 530 گرین
مادربردم هم گیگابایته ولی دقیق نمی دونم جزئیاتشو/

واقعیتش من گیم زیاد بازی می کنم و از سال 87 که این سیستم رو جمع کردم خیلی خیلی خوب جواب داده و حتی بازی های امروزی رو هم با تنظیمات بالا (نه ماکسیمم) اجرا می کنه.
متأسفانه اخیراً کارت گرافیکیم سوخته و به فکر یه کارت جدید افتادم.

به نظر تو بدون ارتقاء سیستم چه کارتی بگیرم مناسب تره و نیاز منو بعنوان یه گیمر متعادل رو به بالا ارضا می کنه؟

تنها که نیستم عزیز،تاپیک رو به همراه رامین جان جلو می بریم.

درباه ی سیستم بگم که اون پردازنده اگر زمان عرضه قدرتمند بوده الان برای بازیهای جدید کمبود داره و نمی تونه از تمام قدرت گرافیک هم استفاده کنه، یا پردازشهای مربوط به بازی رو بخوبی انجام بده،بنابراین ارتقای گرافیک به تنهایی تمام ماجرا نیست.
در مورد کارت گرافیک هم با توجه به کارت فعلی اگر بخوای همرده ی فعلی اون رو در نظر بگیری باید کارتی مثل 7850 رو در نظر بگیری با حدود 900 تومن.

البته پاور هم لب مرز هست و بهتره به مدلی مثل GREEN 600W ارتقا بدی.

همونطور که فرشید عزیز گفت اگه بتونی ترکیب 3570 و GTX660 Ti رو در نظر بگیری که عالیه ولی یه نکته هم داره با توجه به مانیتورت به همچین کارتی تو این Res به نوعی فریم سوخته میده چون فریم بالاتر از 60 که بره دیگه بی معنی میشه (تفاوتی حس نمیکنی) در نتیجه 660 برای این Res بیش از حد کافی میشه البته این در صورتی هستش که بعدا نخوای مانیتور رو با یه مدل 1080 ساپورت تعویض کنی در غیر اینصورت این ترکیب پیشنهاد به مراتب بهتری هستش !
در کل اگه مانیتور رو نمیخوای تعویض کنی 3470 یا 3330 به همراه 7870 (یا اگه GTX660 گیر بیاری) انتخاب خوبیه در غیر اینصورت پیشنهاد من GTX660 Ti به همراه 3570 یا 3470 هستش ! (آینده ی بهتری خواهد داشت)

ممنون داداش . قصد عوض کردن مانیتور ندارم .چون سال دیگه کنکور دارم و اینکه دانشگاه ( 100% :دی ) در پیشه فک کنم نهایتا 2 سال دیگه بازی کنم . پس 3470 با 7870 میگیرم . ممنون
الان قیمت 7870 و 3470 چند هستش تو بازار ؟

سلام
دوستان با I5 2500k- main z68- حداکثر گرافیکی که می تونم داشته باشم چیه/؟
ممنونم

حداکثری نداره، سریعترین کارت گرافیکی مثل GTX 680/690 یا 7970/7990 رو هم بزاری مشکلی نداره، به شرط اینکه پاورت هم جوابگو باشه
از لحاظ قدرت پردازنده های Core i5 2500 هنوز سرپا هستن و نیازی به ارتقا ندارن.

ممنون داداش . قصد عوض کردن مانیتور ندارم .چون سال دیگه کنکور دارم و اینکه دانشگاه ( 100% :دی ) در پیشه فک کنم نهایتا 2 سال دیگه بازی کنم . پس 3470 با 7870 میگیرم . ممنون
الان قیمت 7870 و 3470 چند هستش تو بازار ؟

پردازنده ی 3470 حدود 700 و کارت گرافیک 7870 هم از 950 تا 1200 هست، بعلت جو روانی ایجاد شده از پریروز روند افزایش قیمتها دوباره به بازار بازگشته!

سلام

پسر خالم كامپوترش قديمي شده ميخواد عوض كنه ببخشيد يه كارت گرافيك خوب كه بازي ها رو بتونه خوب يا عالي بكشه چنده و قيمت هم بين 600~500 باشه ؟ و اگر بدون محدوديت قيمت باشه چي ؟

cpu چطور با همين قيمت و بدون محدوديت ؟

چند سايت ايروني واسه قيمت سخت افزار هم ميدين ؟

ممنون

آخرین ویرایش:
بچه ها قیمت asus gtx 650ti چنده؟چطور کارتیه؟
در ضمن کدوم جو روانی ؟

از برند ASUSش حدود 800 تومن هست که خیلی گرونه و ارزش خرید نداره
از برند MSI یا برندهای معتبر دیگه بگیری حدود 100 تا 150 تومن ارزونتر دریاد.

سلام

پسر خالم كامپوترش قديمي شده ميخواد عوض كنه ببخشيد يه كارت گرافيك خوب كه بازي ها رو بتونه خوب يا عالي بكشه چنده و قيمت هم بين 600~500 باشه ؟ و اگر بدون محدوديت قيمت باشه چي ؟

cpu چطور با همين قيمت و بدون محدوديت ؟

چند سايت ايروني واسه قيمت سخت افزار هم ميدين ؟

ممنون

اول باید مشخصات کامل سیستمشون رو بگید که بشه روی ارتقا و اینکه چه کارتی مناسبش هست نظر داد
سایتای داخلی هم بخاطر نوسان قیمت بروز نیستن و اعتمادی به قیمتاشون نیست.

اول باید مشخصات کامل سیستمشون رو بگید که بشه روی ارتقا و اینکه چه کارتی مناسبش هست نظر داد
سایتای داخلی هم بخاطر نوسان قیمت بروز نیستن و اعتمادی به قیمتاشون نیست.

كامپيوترش قراضه است بايد كلي عوض كنه رم 2تا رم 512 و 256 گرافيك و cpu داغون :d

كامپيوترش قراضه است بايد كلي عوض كنه رم 2تا رم 512 و 256 گرافيك و cpu داغون :d

پس دیگه شما که می دونی وضعیت خوبی نداره بهش بگو که ارتقای کارت گرافیک به تنهایی دور ریختن پول هست و منتفیه، باید کل سیستم رو عوض کنه

فرقش با 7770 چیه؟

فرقش اینه که خیلی سریعتره، اونقدر که در اجرای بازی تفاوت ایجاد می کنه.

پس دیگه شما که می دونی وضعیت خوبی نداره بهش بگو که ارتقای کارت گرافیک به تنهایی دور ریختن پول هست و منتفیه، باید کل سیستم رو عوض کنه

آره ديگه منم دارم ميگم اينم نمي خواد ارتقا بده يه سيستم خوب يا عالي بين 1000~1200 معرفي كنيد مي خواد بخره ؟( خوب باشه كه بتونه بازي كنه .)

و جدا مي خواستم بدونم يه كارت گرافيك خوب كه بازي ها رو بتونه خوب يا عالي بكشه چنده و قيمت هم بين 600~500 باشه ؟ و اگر بدون محدوديت قيمت باشه چي ؟

و cpu با همين قيمت و بدون محدوديت ؟

مبهم گفتی!
الان 650 سریعتره یا 7770؟

BF3.png

آره ديگه منم دارم ميگم اينم نمي خواد ارتقا بده يه سيستم خوب يا عالي بين 1000~1200 معرفي كنيد مي خواد بخره ؟( خوب باشه كه بتونه بازي كنه .)

و جدا مي خواستم بدونم يه كارت گرافيك خوب كه بازي ها رو بتونه خوب يا عالي بكشه چنده و قيمت هم بين 600~500 باشه ؟ و اگر بدون محدوديت قيمت باشه چي ؟

و cpu با همين قيمت و بدون محدوديت ؟

دوست عزیز با 1200 یه سیستم رده پایین اداری هم بزور میشه بست، چه برسه به سیستم خوب بازی!
این سیستم فقط میتونه با تنظیمات پایین و رزولوشن زیر 1280 بازیها رو اجرا کنه:

CPU:AMD A6-3650
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:MSI A55-P33
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:480A GREEN
CASE:GREEN MAGNUM2

اگه یه سیستم رده پایین بازی بخوای باید دست کم 1500 هزینه کنی، اگر یه سیستم متوسط یا خوب بخوای هم باید دست کم 2200 کنار بزاری:

CPU:Core i3 3210
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:AMD 7770 DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480w
CASE:MAGNUM2

کارت گرافیک سیستم بالایی که حدود 550 تومن هست یه کارت متوسط محسوب میشه و بهترین گزینه توی این محدوده هست، نه خوب یا عالی که شما تصور می کنی میشه با 500-600 تومن گرفت، کارت عال GTX 680 یا AMD 7970 هستن با قیمت 2200 و 1500 به ترتیب.

مبهم گفتی!
الان 650 سریعتره یا 7770؟

دوست عزیز 7870 حدود 30 تا 40 درصد سریعتر از 7770 هست
کارت 7770 سریعتره، البته مدل 650Ti Boost از هر دوی اونا قویتره و 100 تومن گرونتر.

من می خواستم یه مانیتور 27 یا 32 اینچ بخرم. بودجه ام هم حدود 1 تا 1.5 میلیون هست.
چه مدلهایی پیشنهاد می کنید. میخوام امکان این را هم داشته باشه که به عنوان تلویزیون هم استفاده کرد.

مانیتور 24 اینچ بالاتر توی بازار داخلی موجود نیست، برای 27 و 33 اینچ باید دنبال یه TV با رزولوشنFull HD باشید. اونم طبیعتا توی بازار لوازم الکتورنیکی پیدا میشه.

آخرین ویرایش:
من می خواستم یه مانیتور 27 یا 32 اینچ بخرم. بودجه ام هم حدود 1 تا 1.5 میلیون هست.
چه مدلهایی پیشنهاد می کنید. میخوام امکان این را هم داشته باشه که به عنوان تلویزیون هم استفاده کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or