مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

شرمنده آقا فرشید
این سیستم رو رفیقم می خواد ببنده همون که قبلا گفتم داره ای ام دی میبنده بالاخره سر عقل اومد و داره 3770k میبنده البته میخواست مین p8z77-vlk ببنده که کمی گرون شده بود و فروشنده این مینی که بالا گفتم رو پیشنهاد داده که کمی ارزونتره
حالا این که اورکلاک نکنه مهم نیس پس این مین گیگا بایت که بالا گفتم خوبه دیگه ؟ مثلا تا چند گیگ رم و فرکانس چند ساپورت میکنه؟؟.....چنتا گرافیک روش نصب میشه؟؟...این گرافیک های جدید مثل 680 یا سری ای ام دی به خوبی روش ساپورت میشن؟؟
البته به غیر این یک مین دیگه بود به اسم : asus p8h77-vle حالا این بهتره یا همون گیگا بایت gigabyte h77-d3h ؟؟
یک سوال دیگه هم اینکه پاورش چند باشه؟؟ فک کنم نباید کمتر از 750 وات باشه ولی 750 وات گرین رو 500 تومن میدن یک مدل دیگه که 750 باشه و نهایت قیمتش 400 تومن باشه ولی ریل باشه چی هست که مطمئن باشه؟؟
--------
ضمنا برا خودم 3770 هست و k نداره به غیر باز بودن ضریب اورکلاک در اونی که k داره بینشون که تفاوتی نیست؟
و آیا core i7 3770 از core i5 3570k قویتره؟؟
و آخرین سوال اینکه میگن مثلا فرکانس 3770 که 3.4 گیگا هرتز هستش در حالت توربو به 3.9 میرسه منظور از توربو چیه؟؟
-------------
شرمنده انقدر سوال پیچ میکنم اگه بفهمم ناراحت میشید دیگه هیچی نمیپرسم:bighug:

آخرین ویرایش:
مادربردت اگه بر پایه H77 اگه باشه دیگه پردازنده ی سری K از 3570/3770 نمی تونی روش نصب کنی، چون اورکلاک نمیشه، بجز این مشکلی نداره
پردازنده های سری AMD FX هم اصلا گرافیک آنبرد ندارن! آنبردها روی سوکت FM1/FM2 نصب میشن.

CPU:INTEL Core I5 3470
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V
VGA:Geforce GTX 660 2GB DDR5
POWER:650W GREEN

حدود 2800 میشه، ولی از اینا هیچی کم نکن، راندمان ضایع میشه.

بهترین و ارزونترینش GREEN MAGNUM2 هست که حدود 130 تومنه
بهترین مدل گیمینگ هم GREEN X3 هست که 260 تومنه حدودا.

میزان صدای فن فقط از طریق آزمایش ثابت میشه، اعداد اعلامی از طرف سازنده رو هیچوقت ملاک نگیرید
شما با 170 تومن بهترین انتخابت GREEN Toniq Tower EXTREME هست، اصلا صداش رو توی کیس نخواهی شنید، راندمانش هم خیلی بالاست. بارها و بارها روی سیستمهای مختلف شخصا تجربه کردم که می گم.البته حساسیت به صدا برای تمام افراد یکسان نیست، نویزش هم پای خودت اگه داشت! من فقط توصیه کردم.

TnQ

راستی دادا قیمتی ک گفتی با Case هست یا با کیس میشه 2930 ؟

بازم ممنون از اینکه جواب دادی

و اینکه باید حتما Case مدل گیمینگ باشه یا میتونم همون Magnum رو بگیرم ؟

دیگه هر کی داره زیر خاکیشو داره بعد از این همه سال
در مقایسه با Core i3 های جدید هنوز هم سریعترن ، مخصوص Core i7 920/930 که برای بازی هم راندمان بالاتری میدن، مشکل اینه که دیگه اون پردازنده و مادربرد منقرض شدن و راه ارتقا ندارن.
به مادر برد من (ASUS P8H61MLX) می خورن این CPU ها؟
اگه نه CPU قدیمی قوی مشابهش هست بخوره به مادربردم؟
بعد می ارزه مادربردم رو بدم یه مادربرد قدیمی که چنین CPU هایی رو می خوره بگیرم؟ فکر کنم بدیش این باشه که کارت گرافیک درست و حسابی (که DX 11 ساپرت کنه) نمی خورن درسته؟
نمی دونم چی کار کنم ولی این جور CPU های قدیمی خیلی چشمم رو گرفتن. مخصوصا اینکه اورکلاک هم می شن و یه چیز استثنایی می شن در برابر قیمتشون.
بیام 400-500 تومن پول Core i3 بدم خب چه کاریه! اگه کارت گرافیک بود دلم نمی سوخت ولی این قضیه ش خیلی سوزش داره، کاریم به گرونی اینا ندارم:دی

شرمنده آقا فرشید
این سیستم رو رفیقم می خواد ببنده همون که قبلا گفتم داره ای ام دی میبنده بالاخره سر عقل اومد و داره 3770k میبنده البته میخواست مین p8z77-vlk ببنده که کمی گرون شده بود و فروشنده این مینی که بالا گفتم رو پیشنهاد داده که کمی ارزونتره
حالا این که اورکلاک نکنه مهم نیس پس این مین گیگا بایت که بالا گفتم خوبه دیگه ؟ مثلا تا چند گیگ رم و فرکانس چند ساپورت میکنه؟؟.....چنتا گرافیک روش نصب میشه؟؟...این گرافیک های جدید مثل 680 یا سری ای ام دی به خوبی روش ساپورت میشن؟؟
البته به غیر این یک مین دیگه بود به اسم : asus p8h77-vle حالا این بهتره یا همون گیگا بایت gigabyte h77-d3h ؟؟
یک سوال دیگه هم اینکه پاورش چند باشه؟؟ فک کنم نباید کمتر از 750 وات باشه ولی 750 وات گرین رو 500 تومن میدن یک مدل دیگه که 750 باشه و نهایت قیمتش 400 تومن باشه ولی ریل باشه چی هست که مطمئن باشه؟؟
--------
ضمنا برا خودم 3770 هست و k نداره به غیر باز بودن ضریب اورکلاک در اونی که k داره بینشون که تفاوتی نیست؟
و آیا core i7 3770 از core i5 3570k قویتره؟؟
و آخرین سوال اینکه میگن مثلا فرکانس 3770 که 3.4 گیگا هرتز هستش در حالت توربو به 3.9 میرسه منظور از توربو چیه؟؟
-------------
شرمنده انقدر سوال پیچ میکنم اگه بفهمم ناراحت میشید دیگه هیچی نمیپرسم:bighug:

ASUS P8H77V-LE هم خوبه، مدل گیگا هم خوبه، مشخصات رو سایت سازنده خیلی بهتر از من توضیح میده،
پاور هم یه 650 وات GREEN کفایت می کنه، لزومی به خرج اضافی نیست
فرق مدل K با مدل معمولی هم فقط همونه که گفتی

حالت Turbo یعنی وقتی که فقط یکی از هسته های پردازنده در حال استفاده باشه فرکانس می تونه به ماکزیمم حالت توربو که 3900 باشه افزایش پیدا کنه تا راندمان در بهترین حالت ممکن باشه و حرارت و مصرف برق هم کنترل میشه، اما اگه 3 یا 4 هسته در حال کار باشن امکان داره پردازنده در بهترین حالت با فرکانس استوک یا مضرب پایینتر مثل 3600 کار کنه تا حرارت و مصرف برق از حدنصاب بیشتر نشه.

البته بیشتر مادربردای برندای معتبر قابلیتی دارن که بشه با یه تنظیم ساده فرکانس پردازنده ی معمولی رو هم در بالاترین حد مد توربو Fix کرد.

TnQ

راستی دادا قیمتی ک گفتی با Case هست یا با کیس میشه 2930 ؟

بازم ممنون از اینکه جواب دادی

و اینکه باید حتما Case مدل گیمینگ باشه یا میتونم همون Magnum رو بگیرم ؟

با کیسش میشه 2930
لزومی نداره مدل گیمینگ بگیرید، همون MAGNUM هم کفایت می کنه.

به مادر برد من (ASUS P8H61MLX) می خورن این CPU ها؟
اگه نه CPU قدیمی قوی مشابهش هست بخوره به مادربردم؟
بعد می ارزه مادربردم رو بدم یه مادربرد قدیمی که چنین CPU هایی رو می خوره بگیرم؟ فکر کنم بدیش این باشه که کارت گرافیک درست و حسابی (که DX 11 ساپرت کنه) نمی خورن درسته؟
نمی دونم چی کار کنم ولی این جور CPU های قدیمی خیلی چشمم رو گرفتن. مخصوصا اینکه اورکلاک هم می شن و یه چیز استثنایی می شن در برابر قیمتشون.
بیام 400-500 تومن پول Core i3 بدم خب چه کاریه! اگه کارت گرافیک بود دلم نمی سوخت ولی این قضیه ش خیلی سوزش داره، کاریم به گرونی اینا ندارم:دی

خیر ، نمی خوره، سوکت اون پردازنده ها به کل تفاوت داره
اتفاقا کارت DX11 هم می خورن، اما فقط در حالت PCI-e 2.0 کار می کنن که فعلا خیلی نقطه ضعف محسوب نمیشه

چشمت رو نگیرن، من می گم از فکرشون بیا بیرون! همون Core i3 رو بگیر، بعدا اگه واجب شد دوباره ارتقاش می دی.

خب فرشید جان :
حالا این 3770k رفیقمون تو اون دو مین بالا میتونه به حالت توربو برسه؟؟
در مورد پاور هم نگفتی بالاخره چه برندی به غیر گرین معتبره؟؟
با تشکر

خب فرشید جان :
حالا این 3770k رفیقمون تو اون دو مین بالا میتونه به حالت توربو برسه؟؟
در مورد پاور هم نگفتی بالاخره چه برندی به غیر گرین معتبره؟؟
با تشکر

بله، تمام پردازنده ها می تونن در حالت Turbo کار کنن، ربطی به سری K و اورکلاک نداره.
پاور هم گفتم که، یه 650 از GREEN بگیره، بغیر از این برند هم فعلا هیچ برند دیگه ای توی بازار داخلی نیست که ارزش خرید داشته باشه، CORSAIR که دیگه نیست، ENERMAX هم خداتومن قیمت داره که نمیصرفه، بقیه ی برندها هم بیشتر تقلبی یا بی کیفیت هستن.

درود
بد از اومدن Haswell ، دیگه واسه سوکت 1155 پردازنده جدید میاد ؟

Haswell خودش سوکت 1150 هست، سوکت 1155 همین الانش هم به آخر خط رسیده و دیگه نسل بعدی با این پلاتفرم کاری نداره.

سلام فرشید جان
یه سیستم بهم معرفی کن بودجه در حد 3100 هست بدون مانیتور و بدون هارد باشه لطفا
در ضمن یه سوال دارم تفاوت Chipset
H77 با Z77 فقط در همون قابلیت اورکلاک هست؟به عبارت دیگه ماردبری با Chipset H77 میتونه از تمام ظرفیت پردازنده هایی مثل 3570/3770 به طور کامل استفاده کنه؟
+ایا کارت NVIDIA GeForce GTX 660 در بازار ایران موجود هست؟از چه برندی؟با چه قیمتی؟

آخرین ویرایش:
با سلام من میخواستم یه سیستم جمع کنم ولی کم کم چون یه جا نمیتونم پول زیاد جور کنم.پس میخواستم کم کم قطعات رو جمع کنم و میخوام با مادربورد شروع کنم الان مادربوردی که بتونه حداقل گرافیک gtx 660 و یه i5 3570 رو ساپورت کنه چنده و اگه میشه مدلشو بگید؟
من الان 500 بودجه دارم با این بودجه میشه همچین مادربوردی گرفت یا باید بیشتر باشه اگه باید بیشتر باشه تا چند تومان؟

با سلام من میخواستم یه سیستم جمع کنم ولی کم کم چون یه جا نمیتونم پول زیاد جور کنم.پس میخواستم کم کم قطعات رو جمع کنم و میخوام با مادربورد شروع کنم الان مادربوردی که بتونه حداقل گرافیک gtx 660 و یه i5 3570 رو ساپورت کنه چنده و اگه میشه مدلشو بگید؟
من الان 500 بودجه دارم با این بودجه میشه همچین مادربوردی گرفت یا باید بیشتر باشه اگه باید بیشتر باشه تا چند تومان؟
برای اون 2 قطعه یه Main با چیپ B75 (منظور با هزینه ی 300 تومن) هم مشکلی تو کارایی ایجاد نمیکنه ولی خوب حداقل مدل پیشنهای یه Main با چیپ Z77 هستش مثل MSI Z77A-GD65 یا کمتر (در حد همین 500 تومن) MSI Z77A-G43 اگر این 2 مدل گیر نیاد با هزینه ی بالاتر (750) باید بری سراغ ASUS مثل P8Z77-V LX !

سلام فرشید جان
یه سیستم بهم معرفی کن بودجه در حد 3100 هست بدون مانیتور و بدون هارد باشه لطفا
در ضمن یه سوال دارم تفاوت Chipset
H77 با Z77 فقط در همون قابلیت اورکلاک هست؟به عبارت دیگه ماردبری با Chipset H77 میتونه از تمام ظرفیت پردازنده هایی مثل 3570/3770 به طور کامل استفاده کنه؟
+ایا کارت NVIDIA GeForce GTX 660 در بازار ایران موجود هست؟از چه برندی؟با چه قیمتی؟

CPU:INTEL Core I5 3570
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN X3

اینا حدود 3200 میشه
Z77 هم بارزترین تفاوتش همون اورکلاک هست، H77 هم می تونه از تمام قابلیتهای قویترین پردازنده های اینتل استفاده کنه(بجز سری K که نمی تونه اورکلاکشون کنه)
660 هم موجود هست و برای این بودجه بهترین گزینه، البته نایاب شده جدیدا.
بین 1050 تا 1250 بسته به برند قیمت داره.

CPU:INTEL Core I5 3570
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN X3

اینا حدود 3200 میشه
Z77 هم بارزترین تفاوتش همون اورکلاک هست، H77 هم می تونه از تمام قابلیتهای قویترین پردازنده های اینتل استفاده کنه(بجز سری K که نمی تونه اورکلاکشون کنه)
660 هم موجود هست و برای این بودجه بهترین گزینه، البته نایاب شده جدیدا.
بین 1050 تا 1250 بسته به برند قیمت داره.
ممنون فرشید جان
در مورد مادربوردی که پیشنهاد دادید اگه مثلا چند وقت دیگه بخوایم کارت گرافیک رو ارتقا بدیم ایا مشکلی پیش نمیاد ؟توانایی پشتیبانی از کارتهای قویتر رو هم داره مثلا کارت 680 رو؟
گفتید ارزون ترین برند 660 هم 1050 هست تقریبا به نظرتون بهتر نیست با این بودجه کارت SAPPHIRE HD 7870 رو بگیریم که همین قیمت رو داره؟

با سلام خدمت دوستان دوتا سوال داشتم تفاوت گرافیک MSI GTX 660 Ti Power Edition 2GB GDDR5 با کارت ASUS GTX 660 Ti DCUII 2GB GDDR5 در چیه و کدوم ارزش خرید را دارد اولی 1379 تومان هست دومی 1650 هست
و سوال دیگه پردازنده i5 3570 چقدر از 3470 قویتره و کدوم ارزش خرید داره و چه قدر تفاوت قیمتشون هست ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or