هر 2 مدل پنل و کلا کیفیت ساخت خوبی دارن تو این رنج قیمت LG E2281VR هم میشه در نظر گرفت ولی در جمع بندی S23A560H پیشنهاد میشه !دوستان از این دو مدل مانیتور سامسونگ کدوم رو واسه ایکس باکس پیشنهاد میدین
s23a560h plus
bx2485 plus
و کلا واسه بازی باایکس باکس خوب هستن؟ مدل بهتری رو سراغ دارین؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام
مانیتورم PX23720 هست فقط یه HDMI داره که برام کافی نیست . بخوام یه مانیتور بهتر بگیرم چی پیشنهاد میکنید ؟!
مشکل بودجه هم ندارم !
+
اینکه برا یه سیستم اداری میخوام مادربرد ،CPU،RAM بگیرم !
سلام
مانیتورم PX23720 هست فقط یه HDMI داره که برام کافی نیست . بخوام یه مانیتور بهتر بگیرم چی پیشنهاد میکنید ؟!
مشکل بودجه هم ندارم !
+
اینکه برا یه سیستم اداری میخوام مادربرد ،CPU،RAM بگیرم !
از این تبدیل یا هاب ها که میشه چند تا دستگاه رو بهش وصل کرد بعد بینشون Switch کرد برای HDMI پیدا میشه ؟!به مانیتورت دست نزن! هیچ مدلی توی بازار ما بهتر از اون نیست، حتی توی بازار دنیا هم هنوز از بهترین مدلها هست.
اگه می خوای دستگاه دیگه ای بهش وصل کنی از تبدیل HDMI>DVI یا RGB استفاده کن.
برای مادربرد+ CPU و RAM هم اینا رو در نظر بگیر:
CPU:Core i3 3210
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H61-M LX
حدود 740 تومن میشن.
سوئیچر HDMI هم هست بسته به تعداد ورودی و خروجی ، کیفیتش از 90 95 شروع میشه تا 650 700 تومن !از این تبدیل یا هاب ها که میشه چند تا دستگاه رو بهش وصل کرد بعد بینشون Switch کرد برای HDMI پیدا میشه ؟!
چون هردفعه مجبور کابل PS3 رو با 360 یا بلعکس عوض کنم !
1-میتونی از Patriot یا Corsair در نظر بگیری باس 1600 !سلام خسته نباشین این مشخصات سیستم منه
mb: asus m4a87td\usb3
vga: xfx radeon hd 5670
cpu: athlon x4 2.6
ram: 2 gig 1333 king max
pw: 580 green
1) میخواستم یه رم 4 گیگ باس 1600 بخرم. چه مدلی خوبه؟
2) دوال چانل بگیرم (2 تا 2 گیگ) یا معمولی (یک 4 گیگ) ؟ این دوتا چه فرقی دارن؟ کدومش بهتره؟
3) بودجه هم حداکثر 170-180
4) اگه بخوام رم خودمم در کنارش استفاده کنم، میتونم؟ سرعت اونیکه باس 1600 هست پایین نمیاد؟
5) اگه بخوام رم خودم رو بفروشم چند ازم میخرن؟
ممنون
سلامدوستان مانیتور samsung px23720 plus چه جوریاست؟ اگه قیمتم داشته باشین که چه بهتر:d