مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

قیمت روز قطعات زیر را میخواستم:
ASUS GTX680 DCII
MSI GTX680 TFII
ASUS GTX670 DCII
MSI GTX670 TFII
1.من هم اکنون 4 گیگابایت رم دارم در صورت خرید کارت های فوق با رم 2 گیگ نیاز به ارتقا رم سیستم تا 8 گیگ دارم یا نه ؟
2.پردازنده سیستم من CORE I5 2500K میباشد جهت استفاده از کارت های فوق برای بازده بهتر نیاز به اورکلاک دارد یا نه ؟ همچنین یک فن جهت اورکلاک این پردازنده معرفی کنید.
با تشکر

درود
من اگه خدا بخواد بعد امتحانای خرداد به قول بابام یه سیستم 2 میلیونی میخرم:d
خودم بعد بررسی Hd 7770 مد نظرمه>:d<
چه پردازنده ای مناسب ترین پردازش رو با این کارت انجام میده؟>:d<
چه مادربوردی براش بگیرم؟>:d<
کدوم منبع تغذیه مناسب این کارته؟>:d<
چند GB رم برای این سیستم بگیرم کافیه؟>:d<
هدفمم گیم و دیدن فیلمه:d
خواهش میکنم کمک کنید چون واقعا قاطی کردم:d
ضمنا تا 2 تومن نه بیشتر(به قول پدر):|

قیمت روز قطعات زیر را میخواستم:
ASUS GTX680 DCII
MSI GTX680 TFII
ASUS GTX670 DCII
MSI GTX670 TFII
1.من هم اکنون 4 گیگابایت رم دارم در صورت خرید کارت های فوق با رم 2 گیگ نیاز به ارتقا رم سیستم تا 8 گیگ دارم یا نه ؟
2.پردازنده سیستم من CORE I5 2500K میباشد جهت استفاده از کارت های فوق برای بازده بهتر نیاز به اورکلاک دارد یا نه ؟ همچنین یک فن جهت اورکلاک این پردازنده معرفی کنید.
با تشکر
دوست عزیز کلا ASUS رو بیخیال شو.قیمتش خیلی زیاده.(تنها تفاوتش با MSI دربالا بودن قیمت هستش!!!!!)
MSI GTX 680 TF IV 2200
MSI GTX 670 REFRENCE 1650
MSI GTX 670 POWER EDITION 1800
مثل اینکه فقط این مدلا تو ایران موجوده

شرمنده من این همه مزاحم میشم!
قصد تعویض پاور سیستمم رو بنا به دلایلی دارم...خواستم ببینم این سیستم من به چه پاوری نیاز داره ؟؟ دوم هم اینکه به غیر برند گرین چی رو پیشنهاد میکنید
یک ترابات هارد 7200
رم: 16 گیگ در واقع 4تا 4گیگ از نوع 1600
جی تی ایکس 680
کور آی سون 3770
مین هم pz88v-lk
با تشکر

دوست عزیز کلا ASUS رو بیخیال شو.قیمتش خیلی زیاده.(تنها تفاوتش با MSI دربالا بودن قیمت هستش!!!!!)
MSI GTX 680 TF IV 2200
MSI GTX 670 REFRENCE 1650
MSI GTX 670 POWER EDITION 1800
مثل اینکه فقط این مدلا تو ایران موجوده

قیمت جهانیشون تقریباً در یک حد هست ولی در ایران ASUS مثل گیگابایت قیمتش بالاتر از برندهای دیگه هست.

تفاوت هم دارند با همدیگه.مثلاً در مدل MSI GTX 670 Power Edition از مدل همرده ایسوس مثل GTX 670 Direct CU II کمی خنک تر هست ولی نویز زیادی هم داره یا مثلاً برای اور کردن ایسوس بهتره چون مدل های Power Edition خوب ولتاژ نمیخورن بالای 1.175 استیبل نمیشن. مدل Lighting ام اس آی هم فقط برای زیر نیتروژن به درد میخوره کارت خیلی داغیه کلاً . مگه استفاده معمولی بشه ازش

برای کاربر عادی با توجه به قیمت msi بهتره . برای کاربر حرفه ای asus بهتره حتی اگه گرونتر باشه

قیمت این سه تا حدود چقدره؟

بستگی به برند داره، اما برای 670 از 1800 و برای 680 از 2100 و برای 690 از 4500 تومن به بالا قیمت دارن.

سلام
یه cpu از AMD در رده i5میخواستم .
درکل کیفیت AMDچه طوره ؟؟؟ به اینتل میرسه یاخیر.
بی زحمت مدلCPUوالبته یه مادربورد سازگار باهاش تو رنج 300 تا 400 هم بهم معرفی کنید.
اینم بگم من این cpuرو برای سیستم گیمینگ میخوام گرافیکم هم 6950 ATIهستش
ممنون میشم به صورت کامل راهنماییم کنید

اگه همرده ی تایید شده ای داشت که از AMD هم معرفی میشد، اما همرده ای که ارزش خرید داشته باشه و با ملاکهای انتخاب برتر تطابق داشته باشه فعلا از AMD نداریم، بنابراین همون Core i5 توصیه میشه.
شما کل بودجه ی مادربرد+پردازنده رو بگید، لزومی نداره که برای تک تکشون بودجه تعیین کنید. ما پیشنهاد می دیم.

سلام
یه مونیتور 23 با پنل IPS و تو بازار باشه ترجیحاً برند ASUS معرفی کنید.
این مدل رو سراغ دارید؟
MX239H

ممنون.
راستی
مونیتور های HP یا Dell غایب هستند؟

متاسفانه مدلهای مانیتور تنوع سال پیش رو ندارن و بسیاری از مدلها در بازار داخلی غایب هستن و اونایی هم که هستن بسیار گرون شدن،
از پنلهای IPS یکیشون همون هست که گفتید اما توی بازار داخلی ندیدم هنوز.

دوستان کسی خبر داره از مانیتورای قبلی سامسونگ که سری px چیه 24 اینچ بودن از کجا میشه گیر اورد اخه هم کیفیت عالی داشتن همم اینکه دوتا hdmi میخوردن که خیلی خیلی عالی بود . الان سامسونگ هرچی میزنه با یه hdmi .

اونا دیگه به تاریخ پیوستن، نسل جدیدشون همزمان با بازار جهانی سری مدلهای S23A550/560 و S23B315/375 عرضه شدن.

با تشکر

1-رم سیستم به رم گرافیکی ربطی نداره، اما بهتره که هماهنگی داشته باشه، هر چند که 4 گیگ هنوزم بیشتر بازیها کفایت می کنه اما اگه دوتا 4 گیگی و در مجموع 8 گیگ داشته باشید در آینده مشکل کمتری خواهید داشت
2-ضرورتی نداره، اما اگر اور کنید احتمال گلوگاه شدن پردازنده در بازیهای سنگین رو کمتر می کنید.

فن های مناسب اورکلاک از 60 یا 70 تومن به بالا و از برندهای GREEN,DeepCool,Coolermaster و غیره موجود هستن.

شرمنده من این همه مزاحم میشم!
قصد تعویض پاور سیستمم رو بنا به دلایلی دارم...خواستم ببینم این سیستم من به چه پاوری نیاز داره ؟؟ دوم هم اینکه به غیر برند گرین چی رو پیشنهاد میکنید
یک ترابات هارد 7200
رم: 16 گیگ در واقع 4تا 4گیگ از نوع 1600
جی تی ایکس 680
کور آی سون 3770
مین هم pz88v-lk
با تشکر

یه 685 وات GREEN به بالا توصیه میشه،
بعد از GREEN که به دلیل گارانتی مناسب و کیفیت خوبش مطمئن هست از برندهای CORSAIR و EnerMAXX توصیه میشه.
درود
من اگه خدا بخواد بعد امتحانای خرداد به قول بابام یه سیستم 2 میلیونی میخرم
yahoo_4.gif

خودم بعد بررسی Hd 7770 مد نظرمه
yahoo_6.gif

چه پردازنده ای مناسب ترین پردازش رو با این کارت انجام میده؟
yahoo_6.gif

چه مادربوردی براش بگیرم؟
yahoo_6.gif

کدوم منبع تغذیه مناسب این کارته؟
yahoo_6.gif

چند GB رم برای این سیستم بگیرم کافیه؟
yahoo_6.gif

هدفمم گیم و دیدن فیلمه
yahoo_4.gif

خواهش میکنم کمک کنید چون واقعا قاطی کردم
yahoo_4.gif

ضمنا تا 2 تومن نه بیشتر(به قول پدر)
yahoo_22.gif

همون جمله ی اول کفایت می کرد، قطعات PC رو ما حفظیم!

CPU:Core i3 3210
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:AMD 7770 DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480w
CASE:MAGNUM2

ضمنا برای بازی حداقل سیستم هست و نباید انتظار بالاترین کیفیت یا بالاترین تنظیمات رو توی بازیهای جدید یا سنگین داشت.

Last edited by a moderator:
سلام آقا فرشید.
خسته نباشید.
دیدم شما تو این ضمینه هم حرفه ای هستید گفتم از شما مشورت بگیرم.
من دنبال یه هدست گیم میگردم که به Pc و Ps3 بخوره.
خودم این هدست ها رو پیدا کردم:

Razer Megalodon
Razer Tiamat 7.1
Turtle Beach PX5
Turtle Beach Call of Duty®: MW3 Ear Force® Delta
PULSE wireless stereo headset

ولی فک نکنم بغیر از اولی تو تهران هیچ کدوم پیدا بشن!!!

سلام آقا فرشید.
خسته نباشید.

Razer Megalodon
Razer Tiamat 7.1
Turtle Beach PX5

بله، فقط اولی موجود هست و دومی رو هم نمایندگی هم ندیدم لیست کرده باشن
اگر برای کنسول شما داشتن USB یا جک 3.5 صدا تفاوت داره هم موقع خرید به نوع ورودی هدست توجه کنید.

سلام آقا فرشید.
خسته نباشید.

Razer Megalodon
Razer Tiamat 7.1
Turtle Beach PX5

Razer Tiamat احتمالا تا یک ماه دیگه میرسه.

سلام
یک سیستم می خوام ببندم مختص بازی
بدون محدودیت قیمت
چی پیشنهاد می کنید ؟ و اینکه قیکت تقریبی قطعات در کل چه قدر میشه
در مورد کارت گرافیک بین 7990 و GTX 690 مرددم.برای گیم کدوم بهتره ؟

سلام مدتی پیش گفتم که یکی از دوستانم هم میخواد یک سیستم مناسب نسل بعد ببنده خواستم بپرسم این سیستمی که بسته نسل بعد رو تا 3-4 سال براش در سطح بالا جواب میده...البته خب بعضی قطعات رو میشه کمی بهبود داد مثل رم رو بیشتر کرد یا گرافیک رو ولی قصد نداره سی پی یو ومین یا پاور رو تغییر بده!
مین :
asus-m5a97-evo
ُسی پی یو :
amd fx 8 core 8150
این سی پی یو که از سری بولدوزر محسوب میشه و از black edition هستش. نکته ی مهم این که این سی پی یو اورکلاک شده هست و هر 8 هسته ی اون هم قابل استفاده هست و 8 مگ کش هم می باشد!
البته 8350 هم هست ولی مثل اینکه سری 8350 کمی مشکل داره و از چند نفر که پرسیده همه گفتن 8150 بهتر و کم ایراد تره
رم
16 گیگا بایت
گرافیک :
680 جی تی ایکس
پاور:
green gp 750-oc
کیس :
green x-5
هارد: یک ترابابت
خب ایشون هم مثل بنده سیستمش میخواد نسل بعدی باشه و بتونهتا 3-4 سال از نسل بعد رو با جزئیات بالا بازی کنه!
ممنون از راهنماییتون!

X6 یا X7 ? کدوم کیس بهتره ! کاری با قیمتش نداشته باشد ! امکانات X6 انگار بیشتره یا من اشتباه میکنم ؟ :-/

من X7 رو توصیه می کنم، طراحی و ساخت سازنده ی معتبر خارجی هست، طراحی حرفه ایتری داره، اما اونقدر زیاد نیست که بشه تمایز داد بینشون،سلیقه ای هست

سلام
یک سیستم می خوام ببندم مختص بازی
بدون محدودیت قیمت
چی پیشنهاد می کنید ؟ و اینکه قیکت تقریبی قطعات در کل چه قدر میشه
در مورد کارت گرافیک بین 7990 و GTX 690 مرددم.برای گیم کدوم بهتره ؟

CPU:INTEL Core I7 3770K
RAM:CORSAIR 2*8GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V
VGA:MSI Geforce GTX 690 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:OCZ VERTEX 4 128GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:785W GREEN
CASE:CoolerMaster HAF-X

حدود 9100 درمیاد.

دوستان برند topower واسه پاور چطوره ؟ اخه قیمتش نسبت به گرین خیلی بهتره

راستش برند معروفی نیست، کیفیتش رو نمی شه تایید کرد، جایی هم بررسی مستندی ازش ندیدم، اگه معتبر بود شاید قیمتش پایینتر نبود، هر چند که قیمت ملاک نیست.

سلام مدتی پیش گفتم که یکی از دوستانم هم میخواد یک سیستم مناسب نسل بعد ببنده خواستم بپرسم این سیستمی که بسته نسل بعد رو تا 3-4 سال براش در سطح بالا جواب میده...البته خب بعضی قطعات رو میشه کمی بهبود داد مثل رم رو بیشتر کرد یا گرافیک رو ولی قصد نداره سی پی یو ومین یا پاور رو تغییر بده!
مین :
asus-m5a97-evo
ُسی پی یو :
amd fx 8 core 8150
این سی پی یو که از سری بولدوزر محسوب میشه و از black edition هستش. نکته ی مهم این که این سی پی یو اورکلاک شده هست و هر 8 هسته ی اون هم قابل استفاده هست و 8 مگ کش هم می باشد!
البته 8350 هم هست ولی مثل اینکه سری 8350 کمی مشکل داره و از چند نفر که پرسیده همه گفتن 8150 بهتر و کم ایراد تره
رم
16 گیگا بایت
گرافیک :
680 جی تی ایکس
پاور:
green gp 750-oc
کیس :
green x-5
هارد: یک ترابابت
خب ایشون هم مثل بنده سیستمش میخواد نسل بعدی باشه و بتونهتا 3-4 سال از نسل بعد رو با جزئیات بالا بازی کنه!
ممنون از راهنماییتون!

فعلا که این پردازنده همین الان هم چالشهایی داره و رقیب Core i7 ها نیست، دیگه نسل بعد بماند.

اگه اینا رو گرفته و نمی خواد تغییر بده دیگه چیزی نمی مونه که من توصیه کنم، فقط اینکه X5 واسه این قطعات کمی پایین هست، X7 باشه بهتره
یه SSD نسل جدید هم بتونید برای ویندوز بگیرید عالی میشه.

سلام این CPUبرای سیستم گیمینگ چه طوره مشکل دار که نیست :
AMD-FX-6200-3.8 Ghz-X6

​شش هسته ای هستش

جواب منو داری و هنوز هم مصر هستی که جواب آره بگیری! پس صبر کن تا دوستان هم پاسخ بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or