Code:
[LEFT][B][B][SIZE=3]Assassin's Creed III[/SIZE][/B][/B]
[SIZE=2][FONT=arial]Processor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ or better recommended
RAM: 2 GB (4 GB recommended[/FONT][/SIZE]
[B][B][SIZE=3]Slender:The Arrival | PC[/SIZE][/B][/B]
CPU: Dual core CPU @ 2GHz (Pentium D or better
[B][B][SIZE=3]Dead Space 3 [/SIZE][/B][/B]
Minimum System Requirements:
Processor: Intel : Pentium D 840 3.2GHz, AMD : Athlon 64 X2 Dual Core BE-2300[B]
[SIZE=4]Far cry III[/SIZE]
[/B]Intel Core®2 Duo E6700 @ 2.6 GHz or AMD Athlon64 X2 6000+ @ 3.0Ghz or better[LEFT][COLOR=#000000]
[/COLOR][/LEFT]
[/LEFT]
نمونه های بالا و نظیر اینها نشون میده با سی پی یو های خیلی پایین تر از Core i3 3210 هم میشه بازی های روز رو ران کرد چه برسه به سی پی core i3 530 که تو بنچمارکها بالاتر از این دوتا قرار داره
Code:
http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
در بنچ مارک های گرافیک ها هم نگاه کنید هیچ کجا نگفتن با قول های پردازشگر مرکزی و ابر مادربرد ها اومدن یک کارت گرافیک مثل GT 630 رو بچ مارک کردن !
همین نشون میده لینکی که من گذاشتم معتبره و بچمارک ها کاملا درست و آزمایش شده است !
دوم اینکه بنچمارک مورد اشاره ی شما ملاک بازیهای PC نیست، چون این برنامه ها معمولا پروسه هایی رو برای بکارگیری سنگین تمام توان پردازنده و بدست آوردن و مقایسه ی قدرت کلی اجرا می کنن در صورتی که در بازیها ممکنه الگوریتم اجرای بازی روی پردازنده به همون نسبت Scale نشه و به قدرت تک هسته ها یا پردازش Single Thread ها وابسته باشه.
خیلی عجیبه بچمارک های بزرگترین سایت های دنیا رو زیر سوال میبرید که نتیجه جمع اوری اطلاعات آماری و آزمایش روی صد ها کامپیوتره !
این سایت اصلآ به کنار مینیمم و ریکامد recommond سیستمی که روی بازی ها میزنند چی ؟ اینها ملاک هست ؟
حتمآ این کمپانی ها میخوان بازیهاشون رو بفروشن میان دروغ رو read me دی وی دی میزنن که سیستم minimum برای این بازی اینه تا میلیونی بفروشن ؟
توضیحاتی که در بالا گذاشتم نشون میده که بچمارک ها خیلی دقیقه و نهایت تفاوتی که از یک سی پی یو در بازی یا غیر بازی میبینید بیشتر از 10 درصد نمیشه !
اگه غیر اینه حداقل باید 3 یا 4 تا بازی رو نشون بدید که scale نشدن بازی رو سی پی یو های مدل core i3 530 یا عدم قدرت پردازش تک هسته علت ایجاد مشکلات کاربران در طول بازی بوده !!!!!!!!
چهارم اینکه دیگه مثل سابق نمیشه ضعیفترین پردازنده ها رو با اورکلاک به سریعترین پردازنده ها رسوند، این داستان شاید 7 یا 8 سال پیش مصداق داشت اما الان نداره. چون سازنده ها قابلیت اورکردن پردازنده های ارزون رو غیرفعال می کنند.
اینو نمیدونستم ممنون که اطلاع دادید . گرچه در این مورد هم شک دارم و احساس میکنم شما یکطرفه به قضیه نگاه کردید و شاید فقط چند نمونه رو ملاک قرار دادی و داری از یک جنبه نگاه میکنی چون 7-8 سال پیش که نه ولی همین 3 سال پیش همین سی پیو یی رو که داشتم کلاک کردم و در حد یک سی پی یو که دو برابر این سی پی یو قیمت داشت کار کشیدم !
سوم اینکه اگر اصرار دارید روی خرید مدل خاصی، دیگه به مشاوره احتیاجی نیست، همون رو بخرید!
برای من خیلی عجیبه شما با 450 تومن نمیتونید به یکی مشاوره بدید اگه یکی پول داشته باشه که نمیاد از شما مشاوره بگیره با یه سرچ ساده خودش سیستمش رو پیدا میکنه !
دوست عزیز، جوابهای قبلی درست داده شد، شما به هر دلیلی قانع نشدید من توضیح اجمالی بدم هر چند که قرار نیست اینجا جزییترین مسائل رو آموزش بدیم، فقط می تونیم مشاوره بدیم.
شما با دو برابر این مبلغ هم نمی تونی چیز بدرد بخوری بگیری. وقتی همه میگن حتما یه چیزی هست، مگر اینکه همه ندونن فقط شما بدونی.
دوست عزیز خوبه آدم در حد تخصصش صحبت کنه .
من متخصص و سازنده بازی نیستم اما با اندک اطلاعاتی که دارم وقتی با کسی صحبت میکنم میتونم بفهمم طرفم چقدر متخصصه و میشه ازش مشاوره گرفت از این جهت چون این چیز ها رو در شما نمیبینم دیگه نیازی به مشاوره نمیبینم .
ممنون که خواستید کمک کنید اگه شما تک مشاور دهنده این انجمن و این بخش باشی من تو این انجمن تا 100 سال آینده هم دیگه مشاوره نمیگیرم .