مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

چون بر اساس قیمت امتیاز میده یعنی در مقابل پولی که میدی چقدر کارایی میگیری و یه سری معیارهای دیگه داره که 8350 رو بالاتر از i7ها قرار میده که در عمل پایینتر از اوناست

چون تو میخوای برای بازی بخری باید بری تو سایتهایی که قدرت ها رو در بازیا مقایسه کردن

و اینکه برای بازی الان حداقل cpuـهایی که بتونه بازیا رو خوب و روون اجرا کنه بین 350 تا 450 قیمتشونه

به نظرم بهتره صبر کنی تا بودجت به حد مطلوب برسه وگرنه اگه بخوای با همین بودجه کاری بکنی در واقع فقط قطعات رو عوض میکنی نه اینکه ارتقاشون بدی ...

دلیلتون قانع کننده نبود !

لینکی که من گذاشتم cpu mark هستش و کارکرد سی پی یو ها رو بدون در نظر قیمت بچمارک کرده .

دومآ بچمارک ها در بازی یا غیر بازی نهایت با هم 10 تا 15% اختلاف دارن و ارزش نداره من برم 2 برابر پول یه سی پی رو بدم به خاطر 10 درصد تفاوت کارکرد .

سومآ من نگفتم یه سیستم میخوام که بازی های با گرافیک بالا رو راحت ران کنه حداقل بالای 13-14 تا فریم بده بسه !

چهارمآ شما عملآ چیزی از اورکلاک نمیدونید چون ضعیف ترین سی پیو ها رو میشه با یه اورکلاک حرفه ای به کارکرد سی پیو ها گرون قیمت رسوند !

پس حتمآ لطفآ خواهشآ مشاوره حرفه ای بدید !

...
.

لینکی که من گذاشتم cpu mark هستش و کارکرد سی پی یو ها رو بدون در نظر قیمت بچمارک کرده .

دومآ بچمارک ها در بازی یا غیر بازی نهایت با هم 10 تا 15% اختلاف دارن و ارزش نداره من برم 2 برابر پول یه سی پی رو بدم به خاطر 10 درصد تفاوت کارکرد .

سومآ من نگفتم یه سیستم میخوام که بازی های با گرافیک بالا رو راحت ران کنه حداقل بالای 13-14 تا فریم بده بسه !

چهارمآ شما عملآ چیزی از اورکلاک نمیدونید چون ضعیف ترین سی پیو ها رو میشه با یه اورکلاک حرفه ای به کارکرد سی پیو ها گرون قیمت رسوند !

...
.

اولا من هیچ وقت ادعا نکردم که قراره مشاوره حرفه ای بدم "همه هم تو این سایت میدونن که مشاوره حرفه ای رو فرشید و رامین میدن" اما من با همین اطلاعات کمم هم یه چیزایی رو بالاخره میدونم و از دوستان یاد گرفتم

دوما هم مربوط میشه به چهارما شما پس یعنی شما میگی میشه با اورکلاک i3 2120 رو کرد مثلا i5 3570 یا i7 3770 ?!!!! :-/

سوما شما برای پول خودتون مختارید فقط خواستم بگم که بعدا پشیمون نشی وگرنه شما میتونی یه cpu ضعیف بخری بعد با اورکلاک قویش کنی! اما اینم بدون که مادربوردی که امکانات اورکلاک بالایی داشته باشه قیمتش باز هم تقریبا به اندازه کل بودجتون میشه ...

...
.
دوست عزیز، جوابهای قبلی درست داده شد، شما به هر دلیلی قانع نشدید من توضیح اجمالی بدم هر چند که قرار نیست اینجا جزییترین مسائل رو آموزش بدیم، فقط می تونیم مشاوره بدیم.

اول اینکه پردازنده هایی که مقایسه کردید از دو نسل و معماری متفاوت هستند و Core i5 530 اصلا دیگه وجود خارجی نداره که بخوای انتخاب کنی، برای 3 نسل قبل هست و تولید نمیشه!
دوم اینکه پردازنده های پایینتر از Core i3 2120/3210 اصولا برای بازیها-حتی در سطح متوسط- هم توصیه نمیشن، چون مقدار توان پردازشی پایینی دارند و از پس پردازش موتورهای بازیهای امروزی برنمیان و بعلاوه تمام توان مهمترین قطعه-یعنی کارت گرافیکی- رو نمی تونن بکار بگیرن و گلوگاه میشن.

دوم اینکه بنچمارک مورد اشاره ی شما ملاک بازیهای PC نیست، چون این برنامه ها معمولا پروسه هایی رو برای بکارگیری سنگین تمام توان پردازنده و بدست آوردن و مقایسه ی قدرت کلی اجرا می کنن در صورتی که در بازیها ممکنه الگوریتم اجرای بازی روی پردازنده به همون نسبت Scale نشه و به قدرت تک هسته ها یا پردازش Single Thread ها وابسته باشه.

سوم اینکه اگر اصرار دارید روی خرید مدل خاصی، دیگه به مشاوره احتیاجی نیست، همون رو بخرید!
چهارم اینکه دیگه مثل سابق نمیشه ضعیفترین پردازنده ها رو با اورکلاک به سریعترین پردازنده ها رسوند، این داستان شاید 7 یا 8 سال پیش مصداق داشت اما الان نداره. چون سازنده ها قابلیت اورکردن پردازنده های ارزون رو غیرفعال می کنند.
شما با دو برابر این مبلغ هم نمی تونی چیز بدرد بخوری بگیری. وقتی همه میگن حتما یه چیزی هست، مگر اینکه همه ندونن فقط شما بدونی.

سلام
این سیستم چند می ارزه؟ کلا الان ارزش داره که کسی بخره؟
cpu :amd 9950 phenom x4 be
ram:4gb ddr2 800
vga:5870
hdd:500
mb:asus m3 a32 mvp deluxe
psu:green 580b

بعد دوستان یکی برای استفاده از matlab(+چند تا نرم افزار دیگه که اسمش یادم نیست) می خواد یه سیستم بخره من اینارو بهش گفتم خوبه یا نه؟(کلا کارش پردازشی سنگینه)
cpu:intel i7 3930
mb:asus p9x79 delux
vga:یه چیز خیلی ارزون
ram:16gb 1600
ssd:60gb
hdd:1tb caviar green (این خاویار ها بلکش هست؟)
psu:green 450
case:green x7 یا یه چیزی تو این مایه ها
خنک کننده برا cpu چی بگیرم؟
vga چی؟ اصلا بازی مازیم نمی کنه.

ا تشکر

آخرین ویرایش:
اول اینکه پردازنده هایی که مقایسه کردید از دو نسل و معماری متفاوت هستند و Core i5 530 اصلا دیگه وجود خارجی نداره که بخوای انتخاب کنی، برای 3 نسل قبل هست و تولید نمیشه!

مرسی از توضیحات شما ...
اما لازم میبنم چند نکته رو گوشزد کنم .
تولید نشدن یک قطعه حتی اگه برای زمان استالین و لنین و هیتلرهم باشه دلیل نمیشه که در بازار پیدا نشه کسی که اندکی در بازار برو بیا داشته باشه و یه بار رفته باشه پاساژ ایران یا پاساژ رضا میدونه هر قطعی رو تا چند نسل قبل به راحتی میشه پیدا کرد !

دوم اینکه پردازنده های پایینتر از Core i3 2120/3210 اصولا برای بازیها-حتی در سطح متوسط- هم توصیه نمیشن، چون مقدار توان پردازشی پایینی دارند و از پس پردازش موتورهای بازیهای امروزی برنمیان و بعلاوه
تمام توان مهمترین قطعه-یعنی کارت گرافیکی- رو نمی تونن بکار بگیرن
و گلوگاه میشن.

مگه من گفتم که میخوام GeForce GTX 570 یا Radeon HD 7850 رو سیستم نصب کنم که دنبال یه سی پیو بگردم که حداکثر توان گرافیک رو بکشه ؟
لابد شما از مهندسان و سازندگان و پابلیشر های کمپانی های روز دنیا بیشتر میدونید ؟ برای مثال فقط چندتا بازی رو برای شما نمونه میارم !

Code:
[LEFT][B][B][SIZE=3]Assassin's Creed III[/SIZE][/B][/B]

[SIZE=2][FONT=arial]Processor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ or better recommended
RAM: 2 GB (4 GB recommended[/FONT][/SIZE]
[B][B][SIZE=3]Slender:The Arrival | PC[/SIZE][/B][/B]

CPU: Dual core CPU @ 2GHz (Pentium D or better

[B][B][SIZE=3]Dead Space 3 [/SIZE][/B][/B]

Minimum System Requirements:

Processor: Intel : Pentium D 840 3.2GHz, AMD : Athlon 64 X2 Dual Core BE-2300[B]

[SIZE=4]Far cry III[/SIZE]
[/B]Intel Core®2 Duo E6700 @ 2.6 GHz or AMD Athlon64 X2 6000+ @ 3.0Ghz or better[LEFT][COLOR=#000000]
[/COLOR][/LEFT]

[/LEFT]

نمونه های بالا و نظیر اینها نشون میده با سی پی یو های خیلی پایین تر از Core i3 3210 هم میشه بازی های روز رو ران کرد چه برسه به سی پی core i3 530 که تو بنچمارکها بالاتر از این دوتا قرار داره

Code:
http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html

در بنچ مارک های گرافیک ها هم نگاه کنید هیچ کجا نگفتن با قول های پردازشگر مرکزی و ابر مادربرد ها اومدن یک کارت گرافیک مثل GT 630 رو بچ مارک کردن !
همین نشون میده لینکی که من گذاشتم معتبره و بچمارک ها کاملا درست و آزمایش شده است !

دوم اینکه بنچمارک مورد اشاره ی شما ملاک بازیهای PC نیست، چون این برنامه ها معمولا پروسه هایی رو برای بکارگیری سنگین تمام توان پردازنده و بدست آوردن و مقایسه ی قدرت کلی اجرا می کنن در صورتی که در بازیها ممکنه الگوریتم اجرای بازی روی پردازنده به همون نسبت Scale نشه و به قدرت تک هسته ها یا پردازش Single Thread ها وابسته باشه.

خیلی عجیبه بچمارک های بزرگترین سایت های دنیا رو زیر سوال میبرید که نتیجه جمع اوری اطلاعات آماری و آزمایش روی صد ها کامپیوتره !
این سایت اصلآ به کنار مینیمم و ریکامد recommond سیستمی که روی بازی ها میزنند چی ؟ اینها ملاک هست ؟
حتمآ این کمپانی ها میخوان بازیهاشون رو بفروشن میان دروغ رو read me دی وی دی میزنن که سیستم minimum برای این بازی اینه تا میلیونی بفروشن ؟
توضیحاتی که در بالا گذاشتم نشون میده که بچمارک ها خیلی دقیقه و نهایت تفاوتی که از یک سی پی یو در بازی یا غیر بازی میبینید بیشتر از 10 درصد نمیشه !
اگه غیر اینه حداقل باید 3 یا 4 تا بازی رو نشون بدید که scale نشدن بازی رو سی پی یو های مدل core i3 530 یا عدم قدرت پردازش تک هسته علت ایجاد مشکلات کاربران در طول بازی بوده !!!!!!!!

چهارم اینکه دیگه مثل سابق نمیشه ضعیفترین پردازنده ها رو با اورکلاک به سریعترین پردازنده ها رسوند، این داستان شاید 7 یا 8 سال پیش مصداق داشت اما الان نداره. چون سازنده ها قابلیت اورکردن پردازنده های ارزون رو غیرفعال می کنند.

اینو نمیدونستم ممنون که اطلاع دادید . گرچه در این مورد هم شک دارم و احساس میکنم شما یکطرفه به قضیه نگاه کردید و شاید فقط چند نمونه رو ملاک قرار دادی و داری از یک جنبه نگاه میکنی چون 7-8 سال پیش که نه ولی همین 3 سال پیش همین سی پیو یی رو که داشتم کلاک کردم و در حد یک سی پی یو که دو برابر این سی پی یو قیمت داشت کار کشیدم !

سوم اینکه اگر اصرار دارید روی خرید مدل خاصی، دیگه به مشاوره احتیاجی نیست، همون رو بخرید!

برای من خیلی عجیبه شما با 450 تومن نمیتونید به یکی مشاوره بدید اگه یکی پول داشته باشه که نمیاد از شما مشاوره بگیره با یه سرچ ساده خودش سیستمش رو پیدا میکنه !

دوست عزیز، جوابهای قبلی درست داده شد، شما به هر دلیلی قانع نشدید من توضیح اجمالی بدم هر چند که قرار نیست اینجا جزییترین مسائل رو آموزش بدیم، فقط می تونیم مشاوره بدیم.
شما با دو برابر این مبلغ هم نمی تونی چیز بدرد بخوری بگیری. وقتی همه میگن حتما یه چیزی هست، مگر اینکه همه ندونن فقط شما بدونی.

دوست عزیز خوبه آدم در حد تخصصش صحبت کنه .
من متخصص و سازنده بازی نیستم اما با اندک اطلاعاتی که دارم وقتی با کسی صحبت میکنم میتونم بفهمم طرفم چقدر متخصصه و میشه ازش مشاوره گرفت از این جهت چون این چیز ها رو در شما نمیبینم دیگه نیازی به مشاوره نمیبینم .
ممنون که خواستید کمک کنید اگه شما تک مشاور دهنده این انجمن و این بخش باشی من تو این انجمن تا 100 سال آینده هم دیگه مشاوره نمیگیرم .
قصد آموزش به شما رو نداشتم شما مثل اینکه دکترای این رشته رو دارید . ;)
ببخشید اگه زیاد پر حرفی کردم .

Last edited by a moderator:
سلام
این سیستم چند می ارزه؟ کلا الان ارزش داره که کسی بخره؟
cpu :amd 9950 phenom x4 be
ram:4gb ddr2 800
vga:5870
hdd:500
mb:asus m3 a32 mvp deluxe
psu:green 580b

بعد دوستان یکی برای استفاده از matlab(+چند تا نرم افزار دیگه که اسمش یادم نیست) می خواد یه سیستم بخره من اینارو بهش گفتم خوبه یا نه؟(کلا کارش پردازشی سنگینه)
cpu:intel i7 3930
mb:asus p9x79 delux
vga:یه چیز خیلی ارزون
ram:16gb 1600
hdd:1tb caviar green (این خاویار ها بلکش هست؟)
psu:green 450
case:green x7 یا یه چیزی تو این مایه ها
خنک کننده برا cpu چی بگیرم؟
vga چی؟ اصلا بازی مازیم نمی کنه.

ا تشکر

اون سیستم رو می تونید حدو 600 تا 700 تومن قیمت بگذارید، گرونترین قطعش هم کارت 5850 هست.

سیستم دوم هم دقیقا برای پردازشهای محاسباتی خیلی سنگین و چند پردازشی مناسب هست، هر چند که Mathlab اونقدر هم سنگین نیست اما اگر رندر 3 بعدی یا تدوین ویدیو هم انجام میده براش مناسب هست.
VGA هم یه مدل 300 تومنی کفایت می کنه، مثل GT630

هارد هم اصلا WD GREEN برنداره، یا SEAGATE 7200.14 برداره یا WD BLACK
پاور هم 535 وات به بالا باشه.

خلاصه لیستش این میشه:

cpu:intel i7 3930K
mb:asus p9x79 PRO
vga: GT630 1GB DDR5
ram:16gb XMS 3 1600
hdd:1tb SEAGATE 7200.14
psu:green 600W EU
case:green x7

سلام به اساتید سخت افزار
می خوام یک مادربرد با قابلیت usb 3 و ساپورت core i7 و سی پی یو core i7 با رم ِ ddr3 حداکثر قیمت بودجه یک ونیم میلیون تومان مد نظر دارم.فعلا کارت گرافیک و هارد دارم نیازی به خرید اینها ندارم. به نظر شما می شه با این پول مادربردی با ساپورت ssd خرید.اگر نه حداقل بودجه برای خرید و همچنین مدل های ان ها را ذکر کنید ممنون می شم.:)

سلام به اساتید سخت افزار
می خوام یک مادربرد با قابلیت usb 3 و ساپورت core i7 و سی پی یو core i7 با رم ِ ddr3 حداکثر قیمت بودجه یک ونیم میلیون تومان مد نظر دارم.فعلا کارت گرافیک و هارد دارم نیازی به خرید اینها ندارم. به نظر شما می شه با این پول مادربردی با ساپورت ssd خرید.اگر نه حداقل بودجه برای خرید و همچنین مدل های ان ها را ذکر کنید ممنون می شم.:)
سوکت CPU رو نگفتی ولی ما 1155 در نظر میگیریم ، ساپورت SSD هم ربطی به Main نداره بحث تو SATA 2 یا 3 بودنشون هستش که الان %90 Mainهای موجود SATA 3 ساپورت هستن !
در کل میتونی ASUS P8Z77-V Deluxe رو در نظر بگیری !
بین این مادربوردا کدوم سرتره
ASRock B75 Pro3

Asus P8B75-V

Gigabyte GA-B75M-D3V

MSI B75A-G43
دوست عزیز شما تو این پست درخواست مشاوره دادی دوستان هم جواب دادن حالا دلیل این سوال و جوابای تکراری چی هستش ؟

آخرین ویرایش:
سلام داش فرشید این مادر بورد p9x79 delux گیر نمیاد؟باید حتما p9x79 pro ور دارم؟ چون این wifi مدل delux خیلی به درد طرف می خوره. بعد برای پردازش سنگین که گفتم و... 16گیگ رم بسه یا برم روی 32 گیگ؟ بعد یه مساله ای طرف اصلان تو کار oc و این حرفا نیست فن برا سی پی یو چی بگیرم؟ بعد این سیستم که قیمت گذاشتی کلا ارزش خرید داره؟ عمرش چقدره؟ cpu :amd 9950 phenom x4 be ram:4gb ddr2 800 vga:5870 hdd:500 mb:asus m3 a32 mvp deluxe psu:green 580b که مثلا الان پول بدیم بعد مثلا یه x6 1100T بذارم روش یا کلا بی خیال؟ بعد رمشم ddr2 می خوره البته روی نت یه جا خوندم که ddr2 800 زیاد فرقی با ddr3 1333 نداره درسته؟ راستی vga شم هم 5870 ه tnx alot

LG E2391VR کسی قیمت داره ! کلا مانیتور خوبی هست یا نه ! تو این رنج قیمت چیز بهتری هست ! هر کس قیمت نو و آک این محصول رو میدونه لطفا بگه !

Last edited by a moderator:
سلام داش فرشید این مادر بورد p9x79 delux گیر نمیاد؟باید حتما p9x79 pro ور دارم؟ چون این wifi مدل delux خیلی به درد طرف می خوره. بعد برای پردازش سنگین که گفتم و... 16گیگ رم بسه یا برم روی 32 گیگ؟ بعد یه مساله ای طرف اصلان تو کار oc و این حرفا نیست فن برا سی پی یو چی بگیرم؟ بعد این سیستم که قیمت گذاشتی کلا ارزش خرید داره؟ عمرش چقدره؟ cpu :amd 9950 phenom x4 be ram:4gb ddr2 800 vga:5870 hdd:500 mb:asus m3 a32 mvp deluxe psu:green 580b که مثلا الان پول بدیم بعد مثلا یه x6 1100T بذارم روش یا کلا بی خیال؟ بعد رمشم ddr2 می خوره البته روی نت یه جا خوندم که ddr2 800 زیاد فرقی با ddr3 1333 نداره درسته؟ راستی vga شم هم 5870 ه tnx alot

کلا مادربردای X79 از برند ASUS تقریبا نایاب هستن، حالا هر مدلیش که باشه. اگه پیدا کردی بخر و بابت Wi-Fi آنبردش هم میشه جداگانه تهیه کرد.
16 گیگ رم کفایت می کنه و فکر نمی کنم 32 گیگ جایی تمام ظرفیتش استفاده بشه، فقط برنامه های رندر و سه بعدی سازی تا این حجم حافظه ی 16 گیگ رو می تونن اشغال کنن.
برای پردازنده هم یه کولینگ خوب مثل GREEN Spirit 120 می تونی بگیری، فقط اینکه جتما Bracket نصب سوکت 2011 داشته باشه

در مورد سیستم هم خب چون DDR2 ساپورت هست توی پشتیبانی از پردازنده های جدیدتر AMD Phenom هم مشکل داره، اون داستان تفاوت نداشتن DDR2800 با DDR3 1333 فقط برای وقتی بود که کنترل کننده ی حافظه ی اولین نسل DDR3 خیلی ضعیف و غیر بهینه بود و برخلاف پردازنده های امروزی بیرون از CPU و روی مادربرد قرار داشت، بعدا مشکلات حل شد. من فکر نمی کنم حداقل بعنوان سیستم گیمینگ دیگه آینده ای داشته باشه، حتی با تعویض قطعات، دیگه انتخاب با خودته

LG E2391VR کسی قیمت داره ! کلا مانیتور خوبی هست یا نه ! تو این رنج قیمت چیز بهتری هست ! هر کس قیمت نو و آک این محصول رو میدونه لطفا بگه !

مانیتورای 22 و 23 اینچ همشون الان توی محدوده ی 600 یا 650 تومن هستن از جمله همین مدل، مدل مشابهش هم SAMSUNG S23A560H هست با همین قیمت و کیفیت تایید شده.

دوستان از این دو مدل مانیتور سامسونگ کدوم رو واسه ایکس باکس پیشنهاد میدین

s23a560h plus
bx2485 plus

و کلا واسه بازی باایکس باکس خوب هستن؟ مدل بهتری رو سراغ دارین؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

دوستان از این دو مدل مانیتور سامسونگ کدوم رو واسه ایکس باکس پیشنهاد میدین

s23a560h plus
bx2485 plus

و کلا واسه بازی باایکس باکس خوب هستن؟ مدل بهتری رو سراغ دارین؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
هر 2 مدل پنل و کلا کیفیت ساخت خوبی دارن تو این رنج قیمت LG E2281VR هم میشه در نظر گرفت ولی در جمع بندی S23A560H پیشنهاد میشه !

سلام
مانیتورم PX23720 هست فقط یه HDMI داره که برام کافی نیست . بخوام یه مانیتور بهتر بگیرم چی پیشنهاد میکنید ؟!
مشکل بودجه هم ندارم !
+
اینکه برا یه سیستم اداری میخوام مادربرد ،CPU،RAM بگیرم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or