طبق گفته های دوستمون IL.AR سی پی یو من باید 2 هسته ای باشه در صورتی که cpu من اینه و دو هسته ای هم نیست
Intel 3 ghz 1mg cache l2
![]()
علت اینه که CPU ی شما از تکنولوژیی بنام Hyper Threading پشتیبانی می کنه (این تکنولوژی برا CPU های اینتل هستش)
این تکنولوژی همزمان با CPU های نسل Pentium 4 Prescott ارائه شد و تا هسته های نسل فعلی ادامه پیدا کرد. (در CPU های نسل Intel Pentium 4 و Intel Pentium 4 Extreme Edition و Intel Xeon 7000 sequence و Intel Itanium 2 این تکنولوژی بکار می رفت)
در اصل این سیستم یک تقارن رو در سطح سوم (پس از خود نرم افزار) بین هسته ها برقرار می کنه (بیشتر توی Xeon و Itanium معمولاً 2 تا cpu روی سیستم بسته می شد بکار می رفت)
در سیستم های تک هسته ای هم می اومد و همون یک هسته رو برای سیستم 2 تا تعریف می کرد، بعدش از طریق همون تقارن سطح سه، دوباره رشته ها رو روی همون یک دونه کوری که داشت نظم می داد (یا بهتر بگم execution units رو فعال تر می کرد به این صورت که با تعریف کردن دو تا هسته برای سیستم عامل باعث می شد که سیستم عامل بیاد و فرضا دو پروسه رو بطور همزمان ایجاد کنه، حالا این سیستم می اومد و این دو تا همزمان روی یک Core پیاده می کرد و به این صورت بطور کامل از Unit ها کار می کشید).
در کل تکنولوژی بی خودی بود و حداقل من در اون دورانی که Prescott داشتم سودی ازش نبردم و در کل باعث کاهش پایداری سیستمم می شد (یعنی توی Xeon های دانشکده هم غیر فعال بود به همین دلیل).
نهایتاً اینکه شما می تونی بری و از توی BIOS این Feature رو Off کنی تا از این به بعد سیستم شما یک هسته رو شناسایی کنه. (در اصل همونی که هست رو)
پ.ن: برای فهمیدن نوع CPU خیلی ساده می تونین روی My Computer کلیک راست کنین و گزینه ی Properties رو انتخاب کنین تا توی همون General Tab بتونین نوع CPU رو مشاهده کنین (یا یکم برید جلوتر و از Device Manager استفاده کنین).
پ.ن.2: اگر هم نیاز به اطلاعات کامل تری برای CPU تون دارین می تونین از CPU-Z استفاده کنین، اینم لینک دانلودش
آخرین ویرایش: