مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

طبق گفته های دوستمون IL.AR سی پی یو من باید 2 هسته ای باشه در صورتی که cpu من اینه و دو هسته ای هم نیست
Intel 3 ghz 1mg cache l2
166b8e4d03.bmp

علت اینه که CPU ی شما از تکنولوژیی بنام Hyper Threading پشتیبانی می کنه (این تکنولوژی برا CPU های اینتل هستش)
این تکنولوژی همزمان با CPU های نسل Pentium 4 Prescott ارائه شد و تا هسته های نسل فعلی ادامه پیدا کرد. (در CPU های نسل Intel Pentium 4 و Intel Pentium 4 Extreme Edition و Intel Xeon 7000 sequence و Intel Itanium 2 این تکنولوژی بکار می رفت)

در اصل این سیستم یک تقارن رو در سطح سوم (پس از خود نرم افزار) بین هسته ها برقرار می کنه (بیشتر توی Xeon و Itanium معمولاً 2 تا cpu روی سیستم بسته می شد بکار می رفت)

در سیستم های تک هسته ای هم می اومد و همون یک هسته رو برای سیستم 2 تا تعریف می کرد، بعدش از طریق همون تقارن سطح سه، دوباره رشته ها رو روی همون یک دونه کوری که داشت نظم می داد (یا بهتر بگم execution units رو فعال تر می کرد به این صورت که با تعریف کردن دو تا هسته برای سیستم عامل باعث می شد که سیستم عامل بیاد و فرضا دو پروسه رو بطور همزمان ایجاد کنه، حالا این سیستم می اومد و این دو تا همزمان روی یک Core پیاده می کرد و به این صورت بطور کامل از Unit ها کار می کشید).
در کل تکنولوژی بی خودی بود و حداقل من در اون دورانی که Prescott داشتم سودی ازش نبردم و در کل باعث کاهش پایداری سیستمم می شد (یعنی توی Xeon های دانشکده هم غیر فعال بود به همین دلیل).

نهایتاً اینکه شما می تونی بری و از توی BIOS این Feature رو Off کنی تا از این به بعد سیستم شما یک هسته رو شناسایی کنه. (در اصل همونی که هست رو)

پ.ن: برای فهمیدن نوع CPU خیلی ساده می تونین روی My Computer کلیک راست کنین و گزینه ی Properties رو انتخاب کنین تا توی همون General Tab بتونین نوع CPU رو مشاهده کنین (یا یکم برید جلوتر و از Device Manager استفاده کنین).

پ.ن.2: اگر هم نیاز به اطلاعات کامل تری برای CPU تون دارین می تونین از CPU-Z استفاده کنین، اینم لینک دانلودش

آخرین ویرایش:
بطور خلاصه Hyper Threading تکنولوژیی هست که سیستم عامل میاد cpu رو دو تا در نظر میگیره و اینجوری کارایی سیستم میره بالا.
که هم cpu و هم مادربرد و هم سیستم عامل باید پشتیبانی کنن تا بتونه فعالیت کنه.
که فعال یا غیر فعال کردنش هم از طریق بایوس صورت میگیره.

سلام دوستان
میخواستم بدونم این cpu های 4 هسته ای آیا وارد ایران شده؟قیمتش در چه حدودیه؟
در ضمن این MotherBoard های XFX چطورن آیا ارزش خرید دارن؟چون قیمتشون هم یک نمه بالاست.

آخرین ویرایش:
سلام
آقا من يه سيستم مي خوام براي بازي كردن كه فول باشه مي خوام قيمت دستم بياد بيبنم كه كنسول بخرم بهتره يا pc رو آپگريد كنم
(فقط كيس رو مي خوام عوض كنم)

آقا من يه سيستم مي خوام براي بازي كردن كه فول باشه مي خوام قيمت دستم بياد بيبنم كه كنسول بخرم بهتره يا pc رو آپگريد كنم
بودجت چقدره؟
ولی به نظر من اگه واسه بازی میخوای کنسول بگیر راحت و بی دردسر.

سلام

به نظر منPC بگیری بهتره به غیر بازی بقیه کارهات و راه میاندازه فقط بایه حساب سر انگشتی و یه کمی سرچ می تونی سیستم خیلی خوبی سر هم کنی درسته یه خورده گرونتره ولی می ارزه

سلام
اگه می خوای فول باشه بین 800 تا 1200 برات در میاد.البته تو کامپیوتر فول فول نداریم و من می تونم الان برات یه سیستم پیشنهاد 5 ملیون هم بیشتر بشه ولی یه چیز خوب همون حدوده.

FOXCONN چه طور؟
foxconn بیشتر فعالیتش تولید مادربرد و قطعاته یعنی شرکت های دیگه رو هم از لحاظ قطعه ساپورت میکنه.
ولی مثلا شرکت هایی مثل bfg و xfx عمده فعالیتشون توی کارت گرافیکه.

مکستور مارک معروفیه اما باید مواظب باشی اصلش رو بگیری و تقلبی اش رو بهت قالب نکنند.
وسترن دیجیتال هم می تونی بگیری.اونم خوبه!!

اين هارد Maxtor چجوريه
خوبه؟ مشکلی به هم نميزنه اگه بگيرم
maxtor مارک معروفی هستش گارانتیش هم سازگار ارقامه یعنی مشکلی نیست.
برای این cpu های چهار هسته ای MainBoard چی هست؟
شما چی مد نظرت هست؟
giga asus ..........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or