مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلا م دوستان عزیز من سر این رایتر برای برنر مکس هنوز سر در گم هستم مغازه دار جالبه هر مدلی که دوستان گفتند میگه ندارم من میبینم همون موقع تو بارش میاد چه لایتون چه پلکستور بلاخره میگیرم
من در مورد رایتر تو پستای قبلی کامل توضیح دادم :arrowd:
سلام دوستان خسته نباشید من مزاحم شده بودم در مورد رایتر که استاد عزیز رامین خان کمک کرد راهنمایم کردم منو واقا مغازه دارها گیج کردن یکی میگه لایتون s324 لایت اسکریب اینترنال هست .میرم تو سایتش میبینم پچ برنر رو نداره میگم s624 ya s624b میگن قدیمیه تو سایتش و اینترنت این سری جدیدش هست اکسترنالشم که دوستمون گفت بده لایت اسکریبش از دیروز تا الان 45 تومن گرون شده.قید اکسترنالو باید بزنم .رایتر هم الان ندارم با لب تاپم باید رایت کنم اونم بلو ری هست خوب داره به فنا میره.تورو خدا کمکم کنید من رایتری بگیرم که خودش برنر مکس روش پچ شده باشه لایتون هست برند ولی مدل نمیگن.ممنون میشم چون واقعا مشکل شده برام :-s:-/
شما گفتی میخوای با رایتر جدید برای 360 بازی هم بزنی در نتیجه یا باید رایتر Liteon (همین سری قدیم ش) بگیری یا یه رایتری بگیری که قابلیت Cross-Flash (تو بخش 360 آموزش و توضیحاتش هست) داشته باشه این لیست مدلایی هستش (طبق توضیحات c4eva) که این قابلیت رو دارن :arrowd:
ASUS
DRW-24B3LT
DRW-24B3ST
DRW-24B1LT
DRW-24B1ST

Dell
PLDS DH-16ABS

HP
DVD1270i
DVD1260i

Lite-On
iHAS122
iHAS322
DH-16ABSH11B

Plextor
PX-L890SA

TEAC
DV-W524GSB
این توضیحات در صورتی هستش که بخوای بازیها رو بصورت BM یا %100 رایت کنی در غیر اینصورت همین Samsung 24X های موجود یا از مدلای Pioneer کارت رو راه میندازه !
در کل اگه رایت 360 به بهترین شکل ممکن مد نظرت هست فقط و فقط باید دنبال Liteon مثل 524 یا 624 از سری B باشی حالا فروشنده چیز دیگه ای میگه مهم نیست !
سلام ..دوستان چندین سوال

سیستم پیشنهادی در حد 3 میلیون چی هستش.....

و من آیا میتونم از سیستم قبلی از پاورش استفاده کنم (یعنی ربطی به مادربرد داره یا نه )
در مورد پاور بستگی به توان و خروجی ش داره که بشه ازش استفاده کرد یا نه ، حالا شما مدلش رو بگو ببینیم قابل استفاده هست یا نه !
در کل اینا پیشنهاد میشه (کیس) :

CPU : intel i5 3570
RAM : corsair xms3 or vengeance 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8z77-v le
VGA : inno3d gtx660
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green x7

حدودا 3.180 در میاد ، این در صورتی هستش که برای بازی بخوای چون جای تغییرات داره !

آخرین ویرایش:
یه رم خوب باس 1600 میخوام . حجم 8 گیگ ! تک کانال بهتره یا دو کانال ! تک کانال میتونم بعدا یه رم 8 دیگه اضافه کنم ولی دو کانال نمیتونم دیگه . مادربورد من 2 کانال بیشتر نداره ! یه مارک خوب بگید ! ddr 3 باشه !

من در مورد رایتر تو پستای قبلی کامل توضیح دادم :arrowd:

در مورد پاور بستگی به توان و خروجی ش داره که بشه ازش استفاده کرد یا نه ، حالا شما مدلش رو بگو ببینیم قابل استفاده هست یا نه !
در کل اینا پیشنهاد میشه (کیس) :

CPU : intel i5 3570
RAM : corsair xms3 or vengeance 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8z77-v le
VGA : inno3d gtx660
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green x7

حدودا 3.180 در میاد ، این در صورتی هستش که برای بازی بخوای چون جای تغییرات داره !

پاور کولرمستر 550 هستش )colormaster rs-550 acly

دقیقا همون برای بازی میخام ...

آخرین ویرایش:
دوستان بی زحمت راهنمایی کنن:
1-برای این سیستم پاور G600A-EU جواب میده؟
CPU:core i5 3570
VGA:R7970 Ref
Ram:2*4gig 1600 corsair
-2-با این پاور بدون دادن ولتاژ میشه اور کرد؟؟اگه به CPU va VGA ولتاژ بدم مشکلی پیش میاد؟(به خاطر پاور)
3-اصلا ولتاژ دادن به کارت های رفرنس پیشنهاد میشه؟
مرسی:x

سلام
اسنجا کسی Cpu intel core i7 3930k داره ؟
همینطور گرافیک 7870 ساپفایر !؟

من میخوام یه سیسنم جمع کنم اگر کسی اطلاعاتی از core i7 3930k و core i7 3770k داره ! یه توضیحاتی بده ممنون میشم، چون اختلاف قیمت این دوتا 800 هزار تومنی هستش.

سلام

من میخوام یه سیسنم جمع کنم اگر کسی اطلاعاتی از core i7 3930k و core i7 3770k داره ! یه توضیحاتی بده ممنون میشم، چون اختلاف قیمت این دوتا 800 هزار تومنی هستش.

برای گیم یا i5 3570 یا i7 3770 باید انتخاب کنی.کمتر یا بیشتر از اینا ارزش خرید ندارن

یه رم خوب باس 1600 میخوام . حجم 8 گیگ ! تک کانال بهتره یا دو کانال ! تک کانال میتونم بعدا یه رم 8 دیگه اضافه کنم ولی دو کانال نمیتونم دیگه . مادربورد من 2 کانال بیشتر نداره ! یه مارک خوب بگید ! ddr 3 باشه !
در مورد کانال مشخصه بصورت Dual Channel باشه به مراتب سریعتر عمل میکنن ، تک ماژول 8GB هم میتونی از Team Group در نظر بگیری در کمترین حالت 200 تومن در میاد !
در کل نمیدونم برای چه کاری میخوای ولی 8GB در حال حاضر برای اکثر برنامه ها کاملا کافی هستش مگر اینکه کار خاصی بخوای انجام بدی منظور اینه که اگه کار خاصی انجام نمیدی بهتره 2 تا 4GB بگیری !
پاور کولرمستر 550 هستش )colormaster rs-550 acly

دقیقا همون برای بازی میخام ...
پاور کافیه و مشکلی نیست !
خوب پس هیچی !
دوستان بی زحمت راهنمایی کنن:
1-برای این سیستم پاور G600A-EU جواب میده؟
CPU:core i5 3570
VGA:R7970 Ref
Ram:2*4gig 1600 corsair
-2-با این پاور بدون دادن ولتاژ میشه اور کرد؟؟اگه به CPU va VGA ولتاژ بدم مشکلی پیش میاد؟(به خاطر پاور)
3-اصلا ولتاژ دادن به کارت های رفرنس پیشنهاد میشه؟
مرسی:x
1-کافیه !
2 و 3-CPU که هیچ امکان اورش نیست ، در مورد کارت هم مشکلی نیست میتونی ولتاژ بدی ولی یه سوال پیش میاد اینکه کارت فعلی به تنهایی اونقدر قدرتمند هستش که نیازی به OC نداشته باشه حالا هدف از OCـه کارت چی هستش ؟!
سلام

برای اطلاع از کارایی و مقایسه این قطعات میتونی با یه جستجوی ساده تو نت ، خوندن تست و بررسی ها یا دیدن بنچمارک هاشون به نتیجه برسی !
برای بازی 3570 هم بیشتر از کافیه دیگه 3770 و مدلای بالاتر بماند...
در کل شما بگو جمعا چقدر میخوای هزینه کنی و چه قطعاتی نیاز داری بقیه ش با ما ، چون اینجوری به نتیجه نمیرسی !

آخرین ویرایش:
دوستان به نظرتون از بین CPU و MB های زیر کدوم گروه رو انتخاب کنم و چرا :

گروه اول INTEL :
CPU:INTEL Core I5 3470
M/B:ASUS P8B75M-LX
--------------------------------
گروه دوم AMD :
CPU:AMD FX-8150
M/B:
ASUS M5A78L-M LX AM3+ MB

--------------------

خودم AMD رو میپسندم , چون هم ارزون تره و هم CPU ـش 8 هسته داره و فرکانسش بالاتره , ولی خواستم نظر اساتید رو بدونم

آقا رامین چرا i5 3570 اور نمیشه؟؟باید نسخه K رو بگیرم?
حالا فرضا خواستم در آینده VGA va CPU رو اور کنم.خیالم از بابت پاور راحت باشه؟؟G600A-EU
Mer30

---------- نوشته در 07:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:43 PM ارسال شده بود ----------

گروه اول INTEL :
گروه دوم AMD :
M/B:
ASUS M5A78L-M LX AM3+ MB

--------------------

خودم AMD رو میپسندم , چون هم ارزون تره و هم CPU ـش 8 هسته داره و فرکانسش بالاتره , ولی خواستم نظر اساتید رو بدونم
با اجازه:
اگه برای گیم می خوای اصلا به AMD فکر نکن.هم مصرفش زیاده هم کارایی نداره
سرعت CPU ربطی به تعداد هسته نداره(اشتباه برداشت نکنید)مهمترین عامل معماریه .کلا معماری Intel یه سروگردن از AMD بالاتره

شرمنده . سوال دیگه :
مانیتور من فقط خروجی D-Sub داره و مدلش LED Flatron e1950 هستش . و همونطور ک شنیدم گرافیک های امروزی مثل GTX 660 و ... خروجی D-SUB ندارن...
سوال من اینه که مبدلی وجود داره که مثلا کابل D-Sub مانیتورم رو بهش وصل کنم مثلا به DVI کارت وصل شه ؟ و اینکه کیفیت تغییر میکنه یا نه ؟ چون نمیخوام برای مانیتور هزینه کنم

Steelseries Siberia v2 یکی از بهترین مدلهای هدست هست،
اما این مدل که استریو هست و کارت صدای 5.1 هم داشته باشید باز تفاوتی نمی کنه و فقط استریو کار می کنه. اگرم مدل USB این هدست رو بگیرید که بازم کیفیتش خوبه، در اینصورت به کارت صدای سیستم نیازی نیست.
اگر مدل کریتو رو هم بگیرید باز هم فقط در مد استریو قابل استفاده هست، هدستهایی که جک ورودی برای صدای 5.1 داشته باشن خیلی کم هستن و خیلی هم گرونن، نمونش RAZER Kave 5.1 هست، مدلای 5.1 دیگه USB هستن.

از فروشگاههای داخلی هم لینک نزارید لطفا، خلاف قوانین فروم هست.
پس یعنی حتی اگه کارت صدای USB خودش رو هم بگیرم باز هم صدا 5.1 نمیده ؟
اصن در کل راهی هست بتونم صدای 5.1 از این بگیرم ؟ :دی

گروه اول INTEL :
گروه دوم AMD :
M/B:
ASUS M5A78L-M LX AM3+ MB

--------------------

شما فک کن بجای 8 تا 16 تا هسته داشت، این دلیل میشه حتما قویتر باشه؟! یا فرکانسش بیشتره قویتره؟!
خیر، با این که هر دوتا حرفه ای هستن اما 3470 برای بازی مناسبتر هست. اگه 3570 بگیری که بهتر.

شرمنده . سوال دیگه :
مانیتور من فقط خروجی D-Sub داره و مدلش LED Flatron e1950 هستش . و همونطور ک شنیدم گرافیک های امروزی مثل GTX 660 و ... خروجی D-SUB ندارن...
سوال من اینه که مبدلی وجود داره که مثلا کابل D-Sub مانیتورم رو بهش وصل کنم مثلا به DVI کارت وصل شه ؟ و اینکه کیفیت تغییر میکنه یا نه ؟ چون نمیخوام برای مانیتور هزینه کنم

آره عزیز، با یه تبدیل کوچیک که توی جعبه هست می تونی به کارت گرافیک جدیدت وصلش کنی. بهرحال توی حالت آنالوگ کیفیت بهترین نیست، اما مانیتورت هم بهتر از این حالت رو ساپورت نمی کنه.

پس یعنی حتی اگه کارت صدای USB خودش رو هم بگیرم باز هم صدا 5.1 نمیده ؟
اصن در کل راهی هست بتونم صدای 5.1 از این بگیرم ؟ :دی

با هدفون استریو می خوای صدای 5.1 بگیری؟ خودت فکر می کنی میشه؟!
باید هدفون با ساپورت 5.1 داشته باشی که اینا هم دو دستن، یا فقط 5.1 رو شبیه سازی می کنن، یا واقعا توی هر طرف چند تا درایور صدا دارن و 5.1 رو تولید می کنن. بهتر از LOGITECH G930 که نداریم، عالیتر از RAZER MEgalodon 7.1 هم تولید نشده.

سلام به همه یه راهنمایی ومشاوره میخواستم این مشخصات سیستمه منه:http://forum.bazicenter.com/members/94030/?simple=1#aboutme
به نظرتون کدوم قطعاتشوتعویض کنم که سیستم به روزتری بشه ممنون

قطعات اصلی، مادربرد، پردازنده و رم باید ارتقا داده بشن، بقیه مخصوصا گرافیکت خوبن.

دوستان برای ارتقاع گرافیک (و در صورت لزوم پاور) تا یک میلیون و نیم چی پیشنهاد می دین؟کراس کردن 6870 با 6850 با بردای مختلف به صرفس؟هم برای گیم هم برای مایا.
مشخصات سیستم توی امضام هست.
یه کیس با کولینگ حرفه ای تا سقف 250 تومن هم لطفا معرفی کنین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or