من در مورد رایتر تو پستای قبلی کامل توضیح دادم :arrowd:سلا م دوستان عزیز من سر این رایتر برای برنر مکس هنوز سر در گم هستم مغازه دار جالبه هر مدلی که دوستان گفتند میگه ندارم من میبینم همون موقع تو بارش میاد چه لایتون چه پلکستور بلاخره میگیرم
شما گفتی میخوای با رایتر جدید برای 360 بازی هم بزنی در نتیجه یا باید رایتر Liteon (همین سری قدیم ش) بگیری یا یه رایتری بگیری که قابلیت Cross-Flash (تو بخش 360 آموزش و توضیحاتش هست) داشته باشه این لیست مدلایی هستش (طبق توضیحات c4eva) که این قابلیت رو دارن :arrowd:سلام دوستان خسته نباشید من مزاحم شده بودم در مورد رایتر که استاد عزیز رامین خان کمک کرد راهنمایم کردم منو واقا مغازه دارها گیج کردن یکی میگه لایتون s324 لایت اسکریب اینترنال هست .میرم تو سایتش میبینم پچ برنر رو نداره میگم s624 ya s624b میگن قدیمیه تو سایتش و اینترنت این سری جدیدش هست اکسترنالشم که دوستمون گفت بده لایت اسکریبش از دیروز تا الان 45 تومن گرون شده.قید اکسترنالو باید بزنم .رایتر هم الان ندارم با لب تاپم باید رایت کنم اونم بلو ری هست خوب داره به فنا میره.تورو خدا کمکم کنید من رایتری بگیرم که خودش برنر مکس روش پچ شده باشه لایتون هست برند ولی مدل نمیگن.ممنون میشم چون واقعا مشکل شده برام![]()
این توضیحات در صورتی هستش که بخوای بازیها رو بصورت BM یا %100 رایت کنی در غیر اینصورت همین Samsung 24X های موجود یا از مدلای Pioneer کارت رو راه میندازه !ASUS
DRW-24B3LT
DRW-24B3ST
DRW-24B1LT
DRW-24B1ST
Dell
PLDS DH-16ABS
HP
DVD1270i
DVD1260i
Lite-On
iHAS122
iHAS322
DH-16ABSH11B
Plextor
PX-L890SA
TEAC
DV-W524GSB
در کل اگه رایت 360 به بهترین شکل ممکن مد نظرت هست فقط و فقط باید دنبال Liteon مثل 524 یا 624 از سری B باشی حالا فروشنده چیز دیگه ای میگه مهم نیست !
در مورد پاور بستگی به توان و خروجی ش داره که بشه ازش استفاده کرد یا نه ، حالا شما مدلش رو بگو ببینیم قابل استفاده هست یا نه !سلام ..دوستان چندین سوال
سیستم پیشنهادی در حد 3 میلیون چی هستش.....
و من آیا میتونم از سیستم قبلی از پاورش استفاده کنم (یعنی ربطی به مادربرد داره یا نه )
در کل اینا پیشنهاد میشه (کیس) :
CPU : intel i5 3570
RAM : corsair xms3 or vengeance 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8z77-v le
VGA : inno3d gtx660
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green x7
حدودا 3.180 در میاد ، این در صورتی هستش که برای بازی بخوای چون جای تغییرات داره !
آخرین ویرایش: