مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام به تمام دوستان
يك سيستم اداري تا قيمت 800 تومان كامل (با مانيتور) قطعات تفكيك با قيمت
از همه دوستان پيشاپيش ممنون.
با 800 تومن که نمیشه کار خاصی کرد در کمترین حالت باید رو 1.400 حساب کنی (مانیتور به تنهایی 360 تومن هزینه شه) تا بشه یه سیستم اداری بست !
در کل اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel pentium g2020
RAM : patriot g2 or corsair xms3 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-m lx
VGA : n/a
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp380a-sp
CASE : green magnum 2
MONITOR : lg e1941s

حدودا 1.390 در میاد !
سلام دوستان خسته نباشید من مزاحم شده بودم در مورد رایتر که استاد عزیز رامین خان کمک کرد راهنمایم کردم منو واقا مغازه دارها گیج کردن یکی میگه لایتون s324 لایت اسکریب اینترنال هست .میرم تو سایتش میبینم پچ برنر رو نداره میگم s624 ya s624b میگن قدیمیه تو سایتش و اینترنت این سری جدیدش هست اکسترنالشم که دوستمون گفت بده لایت اسکریبش از دیروز تا الان 45 تومن گرون شده.قید اکسترنالو باید بزنم .رایتر هم الان ندارم با لب تاپم باید رایت کنم اونم بلو ری هست خوب داره به فنا میره.تورو خدا کمکم کنید من رایتری بگیرم که خودش برنر مکس روش پچ شده باشه لایتون هست برند ولی مدل نمیگن.ممنون میشم چون واقعا مشکل شده برام :-s:-/
شما گفتی میخوای با رایتر جدید برای 360 بازی هم بزنی در نتیجه یا باید رایتر Liteon (همین سری قدیم ش) بگیری یا یه رایتری بگیری که قابلیت Cross-Flash (تو بخش 360 آموزش و توضیحاتش هست) داشته باشه این لیست مدلایی هستش (طبق توضیحات c4eva) که این قابلیت رو دارن :arrowd:
ASUS
DRW-24B3LT
DRW-24B3ST
DRW-24B1LT
DRW-24B1ST

Dell
PLDS DH-16ABS

HP
DVD1270i
DVD1260i

Lite-On
iHAS122
iHAS322
DH-16ABSH11B

Plextor
PX-L890SA

TEAC
DV-W524GSB
این توضیحات در صورتی هستش که بخوای بازیها رو بصورت BM یا %100 رایت کنی در غیر اینصورت همین Samsung 24X های موجود یا از مدلای Pioneer کارت رو راه میندازه !
در کل اگه رایت 360 به بهترین شکل ممکن مد نظرت هست فقط و فقط باید دنبال Liteon مثل 524 یا 624 از سری B باشی حالا فروشنده چیز دیگه ای میگه مهم نیست !
با سلام
استاتید گرامی نظرتون رو در مورد مین asus p8h77-vle میخواستم بدونم...در چه حدی هست؟؟ مخصوصا در مورد گرافیک آنبردی که روش هست ...می خوام بدونم گرافیکش در چه حده و معادل چه کارت گرافیکی هست و بازی های روز رو به استثنای چند مورد می تونه رو حالت مدیوم و رزولوشن قابل قبول بیاره...چون شخصی که میخواد این مین رو ببنده تا آخر تابستون نمیتونه گرافیک بخره و به همین جهت گفتم گرافیک آنبرد این مین تا آخر تابستون کارش رو راه میندازه؟؟
مشخصات دیگه ی این مین در چه حده؟؟
با تشکر
این Main خودش گرافیکی نداره ولی از CPU با گرافیک مجتمع پشتیبانی میکنه یعنی شما برای اطلاع از وضعیت کارایی گرافیک مجتمع باید بری سراغ CPU نه Main !

آخرین ویرایش:
این درست نیست که کامنت های منو پاک میکنید
من میخواستم با 1 ملیون یه کیس خالی رو بدون در نطر گرفتن رایتر و هارد پر کنم
اگه کسی جواب نمیده مشکلی نیست
ولی اینکه پاکش کنید فکر نمیکنم انصاف باشه

با 800 تومن که نمیشه کار خاصی کرد در کمترین حالت باید رو 1.400 حساب کنی (مانیتور به تنهایی 360 تومن هزینه شه) تا بشه یه سیستم اداری بست !
در کل اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel pentium g2020
RAM : patriot g2 or corsair xms3 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-m lx
VGA : n/a
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp380a-sp
CASE : green magnum 2
MONITOR : lg e1941s

حدودا 1.390 در میاد !

شما گفتی میخوای با رایتر جدید برای 360 بازی هم بزنی در نتیجه یا باید رایتر Liteon (همین سری قدیم ش) بگیری یا یه رایتری بگیری که قابلیت Cross-Flash (تو بخش 360 آموزش و توضیحاتش هست) داشته باشه این لیست مدلایی هستش (طبق توضیحات c4eva) که این قابلیت رو دارن :arrowd:
ASUS
DRW-24B3LT
DRW-24B3ST
DRW-24B1LT
DRW-24B1ST

Dell
PLDS DH-16ABS

HP
DVD1270i
DVD1260i

Lite-On
iHAS122
iHAS322
DH-16ABSH11B

Plextor
PX-L890SA

TEAC
DV-W524GSB
این توضیحات در صورتی هستش که بخوای بازیها رو بصورت BM یا %100 رایت کنی در غیر اینصورت همین Samsung 24X های موجود یا از مدلای Pioneer کارت رو راه میندازه !
در کل اگه رایت 360 به بهترین شکل ممکن مد نظرت هست فقط و فقط باید دنبال Liteon مثل 524 یا 624 از سری B باشی حالا فروشنده چیز دیگه ای میگه مهم نیست !

این Main خودش گرافیکی نداره ولی از CPU با گرافیک مجتمع پشتیبانی میکنه یعنی شما برای اطلاع از وضعیت کارایی گرافیگ مجتمع باید بری سراغ CPU نه Main !
خب سی پی یوش مثل برا خودم core i7 3770 و 4 گیگ رم 1333 داره یعنی 2 تا 2 گیگ

این درست نیست که کامنت های منو پاک میکنید
من میخواستم با 1 ملیون یه کیس خالی رو بدون در نطر گرفتن رایتر و هارد پر کنم
اگه کسی جواب نمیده مشکلی نیست
ولی اینکه پاکش کنید فکر نمیکنم انصاف باشه
دوست عزیز
قبلا این سوال رو مطرح کردی دوستان هم جواب دادن ، حالا باز همون سوال رو داری تکرار میکنی !
خب سی پی یوش مثل برا خودم core i7 3770 و 4 گیگ رم 1333 داره یعنی 2 تا 2 گیگ
گرافیک مجتمع ش (IGP هم میگن) HD4000 هستش با مدلای روز بخوایم مقایسه کنیم در حد GT620 عمل میکنه ! (کمی سریعتر)
برای بازی هم تو اکثر موارد باید تنظیمات و جزئیات رو حداقل حالت ممکن قرار بگیره و Res هم 1360x768 در نظر بگیریم شاید فریم قابل بازی بده در غیر اینصورت Res باز هم باید کاهش پیدا کنه !

آخرین ویرایش:
هم میشه ارتقا داد و هم میشه از اول جمع کرد، مدل مادربرد و پاور و بقیه ی قطعات رو دقیق نگفتی بشه با اطمینان برآورد کرد، اما هادر 250 که دیگه بدرد نمی خوره، پاورت هم نمی دونم چه مدلیه

اگر بخوای همین سیستم رو ارتقا بدی می تونی پردازنده ی Core i5 3570 بخری و یه کارت گرافیک قوی مثل GTX 670 یا AMD 7970 ، رم رو هم 8 گیگ کنی.

مادر بردمp8hl61
power:600W Green
اگه بخوام ارتقا بدم....این Cpu+VGA+RAm+Case
چقدر میشه؟

دوستان چطور میشه کیس رو به صورت وایرلس به اینترنت وصل کرد؟
آخه تو خونه ما همزمان چند نفر به اینترنت وصل هستند الان من یه هفته است که اینترنت رو گرفتم واسه خودم الان صدای بقیه در اومده قطعه ای هست که با خریدش بتونم به کیس رو بدون سیم وصل کنم به اینترنت؟:|

راستی تا حدود یه تومن یک و خورده ای (تا 1500 اگر تفاوت کیفیت با 500 تومن خیلی میره بالا) اسپیکر و کارت صدا میخوام فقط برای گوش کردن موسیقی و یک در صد هم دیدن انیمه
نمیخوام suuround باشه استریو باشه بهترهچون واسه موسیقی به درد نمیخوره suuround

ممنون

آخرین ویرایش:
آخه تو خونه ما همزمان چند نفر به اینترنت وصل هستند الان من یه هفته است که اینترنت رو گرفتم واسه خودم الان صدای بقیه در اومده قطعه ای هست که با خریدش بتونم به کیس رو بدون سیم وصل کنم به اینترنت؟:|

راستی تا حدود یه تومن یک و خورده ای (تا 1500 اگر تفاوت کیفیت با 500 تومن خیلی میره بالا) اسپیکر و کارت صدا میخوام فقط برای گوش کردن موسیقی و یک در صد هم دیدن انیمه

ممنون

اره میشه یه کارت شبکه وایرلس باید بگیری و نصبش کنی

ممنون
بهترین گزینه دانگل وایرلس تی پی لینک.هم قابلیت ارسال و دریافت اینترنت.مودمم کابلی بود بودجه خرید وایرلس نبود اینو میزدم به سیستم اینترنت سیستم بصورت وایرلس شیر میکرد.
قیمت هم حدود 35 تومن هست

Adaptor-USB-Wireless-TP-Link-TL-WN727N_123_3.jpg

بهترین گزینه دانگل وایرلس تی پی لینک.هم قابلیت ارسال و دریافت اینترنت.مودمم کابلی بود بودجه خرید وایرلس نبود اینو میزدم به سیستم اینترنت سیستم بصورت وایرلس شیر میکرد.
قیمت هم حدود 35 تومن هست
سرعت اینترنت من دو مگ هست ها بین سه تا دستگاه هم معمولا شیر میشه مشکلی نیست؟
البته من محدودیت بودجه ندارما

سلام بچه ها یه چند تا سوال هر کی میدونه بی زحمت جواب بده منو خوشحال کنه از نادانی در بیاره
1-درگاه pci 3 با pci 2 ار نظر ظاهر فرق میکنه ؟
2-من پاورم cooler master 600 ممکنه با مادربوردی که میخوام(b75) بخرم مشکل پیدا کنه از نظر سوکت برق ها میگم
3-هاردم ساتا هست اما شمارشو نمیدونم همه ساتا ها کابلشون یکی هست ؟
با تشکر

مادر بردمp8hl61
power:600W Green
اگه بخوام ارتقا بدم....این Cpu+VGA+RAm+Case
چقدر میشه؟

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 4GB DDR3
VGA:Geforce GTX 670 2GB DDR5
CASE:GREEN X5

اینا میشه 2920 تومن، هارد رو هم بهتره حداقل یه 500 دوربالا بگیری نصب کنی که 200 تومن درمیاد، توی سرعت لود ویندوز و بازیها تاثیر داره.

نمیخوام suuround باشه استریو باشه بهترهچون واسه موسیقی به درد نمیخوره suuround

ممنون

اسپیکر 2.1 که دیگه اینقدر هزینه نمی خواد، مگر اینکه بخوای اسپیکر مانیتورینگ استودیو بگیری که اونم توی بازار کامپیوتر نیست،
من مدل Logitech Z523 رو پیشنهاد می کنم که 300 تومنه، کارت صدا هم بهترین گزینه یکی از مدلای حرفه ای Creative مثل X-Fi برای موزیک عالی هست و از 250 تومن هست به بالا
بیشتر از این ارزش هزینه کردن نداره.

سرعت اینترنت من دو مگ هست ها بین سه تا دستگاه هم معمولا شیر میشه مشکلی نیست؟
البته من محدودیت بودجه ندارما

سرعتت وایرلس لن در حالت بهینه باید 150 مگابیت باشه، دو مگ اینترنت ایران کجا، سقف سرعت وایرلس سری N کجا!! همین مدلایی که دوستان گفتن کفایت می کنه، البته بدیهی هست که باید مودم روتر وایرلس داشته باشی!

دوستان برای این پردازنده تا رنج 250 هزار تومن بهترین مادربردی که میشه گرفت چیست لطفا با قیمت . fx8350

شما می خوای قویترین مدل پردازنده ی AMD رو روی ضعیفترین مدل مادربرد نصب کنی؟!
ارزونترین مدلهای AM3+ مناسب این پردازنده از 350 تومن به بالا هستن که تازه اونا رو هم توصیه نمی کنم بخاطر محدودیتهای چیپ ست،
اگر چیپ 970 می خوای که ASUS M5A97 توصیه میشه با حدود 370 تومن، اگر چیپ 990 می خوای که ASUS M5A99X PROتوصیه میشه که حدود 650 تومن هست. از MSI هم با همین چیپ ست ها می تونی انتخاب کنی.

فرشید جان این چه حرفیه؟
سری های قابل قبول از برند هایی مثل B&W یا audio engine یا harmen kardon تازه از 200 دلار شروع میشن یه چیز درست و حسابی حداقل 400-500 دلار میخواد این تازه قیمت شروعشه
من چون حوصله نداشتم گفتم یه چیز خوب تو همین ایران بخرم
یعنی بهترین جنس موجود تو ایران همین اسپیکر هاییه که شما گفتید؟

سلام بچه ها یه چند تا سوال هر کی میدونه بی زحمت جواب بده منو خوشحال کنه از نادانی در بیاره
1-درگاه pci 3 با pci 2 ار نظر ظاهر فرق میکنه ؟
2-من پاورم cooler master 600 ممکنه با مادربوردی که میخوام(b75) بخرم مشکل پیدا کنه از نظر سوکت برق ها میگم
3-هاردم ساتا هست اما شمارشو نمیدونم همه ساتا ها کابلشون یکی هست ؟
با تشکر
1-خیر !
2-خیر مشکلی پیش نمیاد !
3-بله !

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 4GB DDR3
VGA:Geforce GTX 670 2GB DDR5
CASE:GREEN X5

اینا میشه 2920 تومن، هارد رو هم بهتره حداقل یه 500 دوربالا بگیری نصب کنی که 200 تومن درمیاد، توی سرعت لود ویندوز و بازیها تاثیر داره.

اسپیکر 2.1 که دیگه اینقدر هزینه نمی خواد، مگر اینکه بخوای اسپیکر مانیتورینگ استودیو بگیری که اونم توی بازار کامپیوتر نیست،
من مدل Logitech Z523 رو پیشنهاد می کنم که 300 تومنه، کارت صدا هم بهترین گزینه یکی از مدلای حرفه ای Creative مثل X-Fi برای موزیک عالی هست و از 250 تومن هست به بالا
بیشتر از این ارزش هزینه کردن نداره.

سرعتت وایرلس لن در حالت بهینه باید 150 مگابیت باشه، دو مگ اینترنت ایران کجا، سقف سرعت وایرلس سری N کجا!! همین مدلایی که دوستان گفتن کفایت می کنه، البته بدیهی هست که باید مودم روتر وایرلس داشته باشی!

شما می خوای قویترین مدل پردازنده ی AMD رو روی ضعیفترین مدل مادربرد نصب کنی؟!
ارزونترین مدلهای AM3+ مناسب این پردازنده از 350 تومن به بالا هستن که تازه اونا رو هم توصیه نمی کنم بخاطر محدودیتهای چیپ ست،
اگر چیپ 970 می خوای که ASUS M5A97 توصیه میشه با حدود 370 تومن، اگر چیپ 990 می خوای که ASUS M5A99X PROتوصیه میشه که حدود 650 تومن هست. از MSI هم با همین چیپ ست ها می تونی انتخاب کنی.
از راهنماییتون ممنونم فقط می خواستم بدانم که اگه من ایم cpu را روی چیپ 970 بگذارم با اینکه روی چیپ 990 قرار بدم فرقی می کنه درواقع منظورم اینکه از قدرتش کاسته میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or