مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

پس میشه لطفا توضیح بدید که فرق بین این دو چیپ در چی است و اینکه چرا چیپ سری 990 خیلی گرو تر از 970 است؟

فرقشون فقط اینه که 970 دارای 1 اسلات گرافیکی 16X یا دوتا اسلات 8*8 هست اما 990 می تونه ترکیب 3 کارت گرافیکی رو در حالت Cross Fire و SLI هم با سرعت 16*16*8 و 4 کارت رو هم با 8*8*8*8 قبول کنه. مختصر اینکه تفاوت توی PCI-e Lane ها هست.

من کارت صدا رو فقط به خاطر خروجی 5.1 برای بازی های FPS می خواستم و فقط می خوام که روی هدست ازش استفاده کنم .
مدل هدست اینه : Steelseries Siberia v2 Full Size
حالا خود استیل سریس یه کارت صدای USB داره : SteelSeries - Gaming Headsets - SteelSeries Siberia USB Soundcard
به نظرتون همین رو بگیرم یا مدل های کریتیو رو پیشنهاد می کنید ؟
لطفا نظرتون رو در مورد این دو قطعه هم بفرمایید !
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium PCI Express Sound Card | Creative Labs Online Store
با تشکر !

Steelseries Siberia v2 یکی از بهترین مدلهای هدست هست،
اما این مدل که استریو هست و کارت صدای 5.1 هم داشته باشید باز تفاوتی نمی کنه و فقط استریو کار می کنه. اگرم مدل USB این هدست رو بگیرید که بازم کیفیتش خوبه، در اینصورت به کارت صدای سیستم نیازی نیست.
اگر مدل کریتو رو هم بگیرید باز هم فقط در مد استریو قابل استفاده هست، هدستهایی که جک ورودی برای صدای 5.1 داشته باشن خیلی کم هستن و خیلی هم گرونن، نمونش RAZER Kave 5.1 هست، مدلای 5.1 دیگه USB هستن.

از فروشگاههای داخلی هم لینک نزارید لطفا، خلاف قوانین فروم هست.

Last edited by a moderator:
فرقشون فقط اینه که 970 دارای 1 اسلات گرافیکی 16X یا دوتا اسلات 8*8 هست اما 990 می تونه ترکیب 3 کارت گرافیکی رو در حالت Cross Fire و SLI هم با سرعت 16*16*8 و 4 کارت رو هم با 8*8*8*8 قبول کنه. مختصر اینکه تفاوت توی PCI-e Lane ها هست.

دوست عزیز میشه قیمت این سه مادربرد ر ا بگید و اینکه توی کدو م یک از این ها می توان از دو کارت به صورت sli استفاده کرد و کدومشون بهتر است
Asus M5A97 PRO
MSI 970A-G46
MSI 970-G46

قیمت هارد اینترنال 1 ترا و 2ترا چنده و چه مدلی پیشنهاد میشه فرشید جان؟

مدل 1 ترابایتی SEAGATE Baracuda ST1000DM003 توصیه میشه که 7200 دور و 64 مگ بافر هست و حدود 260 تومن قیمت داره،
مدل 2 ترابایتی ST2000DM001 هم همین مشخصات رو داره و 370 تومن هست.

دوست عزیز میشه قیمت این سه مادربرد ر ا بگید و اینکه توی کدو م یک از این ها می توان از دو کارت به صورت sli استفاده کرد و کدومشون بهتر است
Asus M5A97 PRO
MSI 970A-G46
MSI 970-G46

اینایی که نوشتید 2 تا از مدلا یکی هست، هیچ کدوم هم SLI ندارن، مدلای خوبش رو همین پستای قبلی معرفی کردم. مشخصات مادربردا رو از توی سایتشون چک کنید.

سلام
براي يكي از دوستانم يك سيستم ميخواستم و بودجش هم ٣٥٠٠ هست يكم هم بيشتر شد فكر نكنم مشكلي داشته باشه.
مرسي

CPU:INTEL Core I5 3570K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V-LK
VGA:Geforce GTX 660 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W GREEN
CASE:GREEN DRAGON PRO

حدود 3570 میشه.

Steelseries Siberia v2 یکی از بهترین مدلهای هدست هست،
اما این مدل که استریو هست و کارت صدای 5.1 هم داشته باشید باز تفاوتی نمی کنه و فقط استریو کار می کنه. اگرم مدل USB این هدست رو بگیرید که بازم کیفیتش خوبه، در اینصورت به کارت صدای سیستم نیازی نیست.
اگر مدل کریتو رو هم بگیرید باز هم فقط در مد استریو قابل استفاده هست، هدستهایی که جک ورودی برای صدای 5.1 داشته باشن خیلی کم هستن و خیلی هم گرونن، نمونش RAZER Kave 5.1 هست، مدلای 5.1 دیگه USB هستن.

از فروشگاههای داخلی هم لینک نزارید لطفا، خلاف قوانین فروم هست.
پس یعنی حتی اگه کارت صدای USB خودش رو هم بگیرم باز هم صدا 5.1 نمیده ؟
اصن در کل راهی هست بتونم صدای 5.1 از این بگیرم ؟ :دی

درود خدمت فرشیدجان و رامین عزیز

یکی از دوستان SSD وارد کرده 128 گیگ سامسونگ 840 پرو و قیمت بین 650 تا 750 تومن میگه! الان خودم OCZ Vertex 4 دارم با همین ظرفیت 128 گیگ.

به نظرتون سامسونگ 840 پرو اونقدر از لحاظ پرفرمنس با ورتکس4 اختلاف داره و اگه سامسونگ 840 پرو بخرم با این قیمت منطقی هست و تاثیر عملکرد سریعترش روی سیستم مشهوده؟

نظرتون چیه

درود
دوستان بودجه در حد 1.5 تومن VGA, CPU, RAM و MB چی پیشنهاد میدید ؟
میتونی اینارو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 3470
RAM : corsair vengeance or xms3 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-m lx
VGA : sapphire hd7750 1gb

حدودا 1.600 در میاد !
درود خدمت فرشیدجان و رامین عزیز

یکی از دوستان SSD وارد کرده 128 گیگ سامسونگ 840 پرو و قیمت بین 650 تا 750 تومن میگه! الان خودم OCZ Vertex 4 دارم با همین ظرفیت 128 گیگ.

به نظرتون سامسونگ 840 پرو اونقدر از لحاظ پرفرمنس با ورتکس4 اختلاف داره و اگه سامسونگ 840 پرو بخرم با این قیمت منطقی هست و تاثیر عملکرد سریعترش روی سیستم مشهوده؟

نظرتون چیه
سلام
طبق جمع بندی تست و بررسی ها ساده بخوایم بگیم تو مبحث Read اختلاف زیادی با Vertex 4 و Vector داره (از نظر بوت ویندوز تفاوت خاصی ایجاد نمیشه) از اونطرف تو مبحث Write ضعیفتر از Vertex 4 عمل میکنه دیگه توضیح یا تفاوت خاصی نیست که بخوایم راجبش بحث کنیم !
در کل به نظر من ارزش تعویض نداره از نظر قیمت که هیچ از مدلای گرون قیمت به حساب میاد از نظر کارایی هم با اینکه تفاوت رو کاغذ (Read) زیاده ولی در عمل محسوس نیست و به چشم نمیاد !

آخرین ویرایش:
سلا م دوستان عزیز من سر این رایتر برای برنر مکس هنوز سر در گم هستم مغازه دار جالبه هر مدلی که دوستان گفتند میگه ندارم من میبینم همون موقع تو بارش میاد چه لایتون چه پلکستور بلاخره میگیرم چون یکی از اساتید برای برنر 360 کامل گفتن.یه سوال کابل شبکه چند هست متری چه مارکی؟من قبلا پچ کوذدهای 5 یا 10 یا... اماده کره ای اسم مارکشم یادم نیست.یه سوال مهم هم دارم این هست پورت شبکه یو اسبی هست میدونم قبلا چند شرکت هم کار کاردم وایرلسر یواس بی مارک اس ام اس و تی پی .الان پورت rj45 یو اس بی میخوام.هست ؟ممنون میشم . کارت یو اس بی 3 برای pci یا pcie هست؟ممنون

سلام
میخواستم یه سیستم خونگی برای کار معمولی و نه گیم در حد 1200 معرفی کنید.(اولویت رو Amd باشه بهتره)
البته مانیتور رو در نظر نگیرید
ممنون

CPU:AMD A6-3650
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:MSI A55-P33
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:480A GREEN
CASE:GREEN MAGNUM2

اینا 1220 تومن میشه.

یه سوال کابل شبکه چند هست متری چه مارکی؟من قبلا پچ کوذدهای 5 یا 10 یا... اماده کره ای اسم مارکشم یادم نیست.یه سوال مهم هم دارم این هست پورت شبکه یو اسبی هست میدونم قبلا چند شرکت هم کار کاردم وایرلسر یواس بی مارک اس ام اس و تی پی .الان پورت rj45 یو اس بی میخوام.هست ؟ممنون میشم . کارت یو اس بی 3 برای pci یا pcie هست؟ممنون

کابل پچ شبکه مارک مشخصی نداره، اما برند AMPش رو میشه پیدا کرد، مدلای کارخونه ای به متراژ مختلف موجود هست.
اونی هم که شما می خوای تبدیل USB به LAN هست که توی بازار لوازم جانبی پیدا میشه. کارت USB 3.0 هم موجوده هم PCI و هم PCI-e که از 40 یا 50 تومن به بالا هست.

سلام ..دوستان چندین سوال

سیستم پیشنهادی در حد 3 میلیون چی هستش.....

و من آیا میتونم از سیستم قبلی از پاورش استفاده کنم (یعنی ربطی به مادربرد داره یا نه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or