مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
سیستم تا 2500 فقط کیس چی پیشنهاد میدین ؟؟؟؟ (فقط گیم) ( اور هم میکنم )
تمرکز روی قطعات اصلی باشه ( گرافیک- سی پی یو - مین ):-s !! قطعات فرعی رو کم کم چنج میکنم

با این پول کلا باید بیخیال خرید سیستم رده پایین اداری بشه، چه برسه به سیستم بازی! هر چی هم بخره پولش رو حروم کرده.
کلا زیر 1500 میلیون نمیشه سیستم رده پایین بازی هم خرید .

CPU:Core i3 3210
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
-M/B:P8B75MLX
VGA:7770 1GB
POWER:GREEN 435w

حدود 1390 تومن میشه.

ممنون. بعدش درمورد CPU میخواستم بدونم این CPU های رده ی Pentium مثل Intel G2010 2.90 GHz یا Intel Pentium G860 به درد بازی میخورن؟ چون امتیازاشون چندان هم بد نبود نسبت به i3 های رده پایین. یعنی با توجه به قیمت, از i3 های کم قیمت بهتر هستن یا نه؟

فرشید جان این جا هاردی ها!! Green HDD Enclosure
به درد ارشیو جمع کردن میخورن؟
اخه من ارشیو انیمه و فیلم و موسیقی جمع میکنم الان حجم خیلی زیاد شده و هارد ها هم قدیمی. موقع عوض کردن هارد هامه تا حالا رو اکسترنال های پاسپورتی ارشیو جمع میکردم اما الان با این وضع قیمت ها بودجه اجازه نمیده به هیچ وجه
یه جایی خونده بودم که اینها رو وصل میکنن به pc هر وقت خواستند توشون هارد اینترنال میزارن و در میارن
میخواستم بدونم طرز کارشون دقیقا چطوریه فقط میخوره به برق یا میره تو کیس کار باهاشون ساده و سریعه؟
یعنی میشه هر وقت خواستی بدون خاموش کردن سیستم این ها رو بزاری و در بیاری و سریع تشخیص داده میشن؟
کلا یه توضیح بدی ممنون میشم

http://forum.bazicenter.com/thread41/page1503/#post2444377

راستی شما یه بار همچین سیستمی رو به من پیشنهاد دادید
الان دوست بنده هم تقریبا چنین سیستمی میخواد با فرق اینکه میخواد روش ویندوز بریزه و چون دانشجو عمرانه با اتوکد و از این نرم افزار ها که من اسمشون رو بلد نیستم زیاد کار میکنه به نظرتون همین رو بهش پیشنهاد بدم یا به سیستم قوی تری نیاز داره؟

راستی قیمت ssd 128 و 256 خوب هم بهم بدید ممنون میشم:d

آخرین ویرایش:
سلام
سیستم تا 2500 فقط کیس چی پیشنهاد میدین ؟؟؟؟ (فقط گیم) ( اور هم میکنم )
تمرکز روی قطعات اصلی باشه ( گرافیک- سی پی یو - مین ):-s !! قطعات فرعی رو کم کم چنج میکنم
شما قبلا این سوال رو پرسیدی دوستان هم راهنمایی کردن تکرارش چه دلیلی داره ؟
میخام کارتمو کراس کنم ایا خوبه یا نه میخام یه 5850 باز بخرم یا نه اینو بفروشم یکی دیگه بخرم نظرتون چیه دوستان .
نه ، با توجه به مدلش دیگه ارزش هزینه نداره !
بهتره دنبال کارت جدید باشی ، بودجه + مشخصات سیستم فعلی ت رو بگو ببینیم چی به چیه !

ممنون. بعدش درمورد CPU میخواستم بدونم این CPU های رده ی Pentium مثل Intel G2010 2.90 GHz یا Intel Pentium G860 به درد بازی میخورن؟ چون امتیازاشون چندان هم بد نبود نسبت به i3 های رده پایین. یعنی با توجه به قیمت, از i3 های کم قیمت بهتر هستن یا نه؟

نه عزیز،اینا دیگه قابل قبول نیستن، درسته که ممکنه توی بعضی بازیها و بعضی رزولوشن ها خوب عمل کنن و فاصلشون با پردازنده های رده بالا کم باشه، اما ما ملاک انتخابمون هم باید بازیهای گرافیک قوی و GPU Bound باشه و هم بازیهای CPU-Bound که روی پردازنده فشار میزارن و فراتر از بازی امروز رو هم نگاه کنیم، در اینصورت کمتر از Core i3 توصیه نمیشه و Core i5 هم Base Line برای مقایسه هست.

فرشید جان این جا هاردی ها!! Green HDD Enclosure
به درد ارشیو جمع کردن میخورن؟
اخه من ارشیو انیمه و فیلم و موسیقی جمع میکنم الان حجم خیلی زیاد شده و هارد ها هم قدیمی. موقع عوض کردن هارد هامه تا حالا رو اکسترنال های پاسپورتی ارشیو جمع میکردم اما الان با این وضع قیمت ها بودجه اجازه نمیده به هیچ وجه
یه جایی خونده بودم که اینها رو وصل میکنن به pc هر وقت خواستند توشون هارد اینترنال میزارن و در میارن
میخواستم بدونم طرز کارشون دقیقا چطوریه فقط میخوره به برق یا میره تو کیس کار باهاشون ساده و سریعه؟
یعنی میشه هر وقت خواستی بدون خاموش کردن سیستم این ها رو بزاری و در بیاری و سریع تشخیص داده میشن؟
کلا یه توضیح بدی ممنون میشم

http://forum.bazicenter.com/thread41/page1503/#post2444377

راستی شما یه بار همچین سیستمی رو به من پیشنهاد دادید
الان دوست بنده هم تقریبا چنین سیستمی میخواد با فرق اینکه میخواد روش ویندوز بریزه و چون دانشجو عمرانه با اتوکد و از این نرم افزار ها که من اسمشون رو بلد نیستم زیاد کار میکنه به نظرتون همین رو بهش پیشنهاد بدم یا به سیستم قوی تری نیاز داره؟

راستی قیمت ssd 128 و 256 خوب هم بهم بدید ممنون میشم:d

اونا هم به درد آرشیو می خورن و هم Mass Storage و هم اشتراک گذاری و استریم مدیا توی شبکه یا سرور
مزیتشون امکان تعویض آنی و بی وقفه هاردها توی دستگاه هست که این کار توی PC معمولی امکان پذیر نیست و یک قابلیت هاردای سروری هست، البته سرعت بیشتری هم نسبت به هاردای اکسترنال دارند، مستقل از PC و بیرون کیس کار می کنن و بعلاوه میشه Raid کردشون که سرعت یا امنیت داده ها بالاتر بره

واسه دوستتون هم همون سیستم کفایت می کنه، اما پردازندش اگه قویتر بشه و مثلا از Core i5 3570 یا حتی Core i7 3770 هم استفاده بشه ارزشش رو داره.

SSD های نسل جدید هم برای 128 گیگی از 400 تومن تا 650 تومن و برای 250 گیگی از 900 تا 1300 قیمت دارن.

سلام
یه کارت صدا برای گیم می خواستم که صدای 5.1 داشته باشه . اگه میشه یکی برای حدود قیمت 200 و یکی برای حدود قیمت 300 بفرمایین !
نظرتون هم در مورد این کارت بگین ممنون میشم !
فروش استثنایی ،کوچکترین کامپیوترهای دنیا ،کارت صدا حرفه ای کریتیو ،cpu i5 و 430 ،گرافیک - رم 2000 - صفحه 3

کارتی که توی این لینک هست مدل Audigy 2 هست با پنل I/O که بدرد استودیو و کار موزیک می خوره، برای کار عادی و بازی کیفیت صداهای آنبرد الان از خروجی این کارت بهتر نباشه پایینتر نیست! پس این هیچ.
کارت خوب بخواب بگیری اونی که شاید توی بازار داخلی موجود باشه مدلای Creative X-Fi یا نسل بعدیش Recon3D هست که از 300 تومن به بالا قیمت داره بردای مرجعش، برخی مدل کارت صداهایSONAR ASUS هم هست که البته مدلاش به تنوع موجود نیست یا مدلای خیلی ارزون و PCIش موجوده که ارزش خرید نداره

با سلام خدمت اساتید
من یه PC دارم میخوام آپدیتش کنم (مادربورد - سی پی یو - رم - کارت گراف و یه پاور)
دوست دارم AMD ببندم چون سرعت خوب و قیمت مناسبی داره
بودجه ای هم که دارم تو مایه هایه 1300 حالا یکم بالا پایین
اگه میشه اول یه توضیح در مورد تفاوت cpu های AMD سوکت M3+ , FM1 و FM2 بهم بدین
و اینکه مادربوردی که به cpu منتخب از مدلهای بالا پیشنهاد میدین آخه خیلی از مزیت هایی که تو مادربوردهای جدید هستن زیاد به کار نمیان در واقع پول چیزی رو میدیم که ممکن اصلا ازش استفاده نکنیم
در کل میخوام بهترین کارایی رو با پولی که دارم بدست بیارم
و در نهایت یه کارت گراف خوب(ترجیحاً انودیا) که بتونه بازی هایی مثل رزیدنت 6 و بازی های آینده رو رون بالا بیاره با یه رم که فک کنم 4 گیگه کرسر چیز بدی نباشه و یه پاور متناسب
ممنون میشم به بنده راهنمایی بدین

سلام دوستان راستش میخواستم یه قیمت بگیرم ببینم pc یم چیکارست ممنون میشم راهنمای کنید
Processor: Intel Core i5 2500K
Motherboard:Asus P8P67 Sabertooth
Memory:4GB DDR3
Graphic Card:GTX580

سلام ...این سیستم منه....
VGA:ندارم
CPu:Core i3 2130
MotherBoard:Asus P8HL
Ram:4 Gig
Power 600W
HArd:250 gig

میخواستم ببینم تا رنج 2میلیون و 200 چه کنم با این Pc بهتره؟
بهترین کار فروش این سیستم و خرید یه سیستم بهتره
این سیستم رو 700 تا 800 بر میدارن + 2.200 =3 تومن
یه سیستم نسبتا خوب میشه بست

---------- نوشته در 03:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:10 AM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان راستش میخواستم یه قیمت بگیرم ببینم pc یم چیکارست ممنون میشم راهنمای کنید
Processor: Intel Core i5 2500K 600 -650
Motherboard:Asus P8P67 Sabertooth 400-450
Memory:4GB DDR3 100
Graphic Card:GTX580 750-800

فرشید جان اگه میشه یه سیستم واسه گیم هم تا رنج 3 میلیون بم معرفی کنید...فقط هم کیس
این سیستم منه
Power 600W

حالا به نظر شما بفروشم از اول بگیرم یا با 2200 ارتقا بدم؟....هارد هم اکسترنال دارم 3ترا بایت

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت اساتید
من یه PC دارم میخوام آپدیتش کنم (مادربورد - سی پی یو - رم - کارت گراف و یه پاور)
دوست دارم AMD ببندم چون سرعت خوب و قیمت مناسبی داره
بودجه ای هم که دارم تو مایه هایه 1300 حالا یکم بالا پایین
اگه میشه اول یه توضیح در مورد تفاوت cpu های AMD سوکت M3+ , FM1 و FM2 بهم بدین
و اینکه مادربوردی که به cpu منتخب از مدلهای بالا پیشنهاد میدین آخه خیلی از مزیت هایی که تو مادربوردهای جدید هستن زیاد به کار نمیان در واقع پول چیزی رو میدیم که ممکن اصلا ازش استفاده نکنیم
در کل میخوام بهترین کارایی رو با پولی که دارم بدست بیارم
و در نهایت یه کارت گراف خوب(ترجیحاً انودیا) که بتونه بازی هایی مثل رزیدنت 6 و بازی های آینده رو رون بالا بیاره با یه رم که فک کنم 4 گیگه کرسر چیز بدی نباشه و یه پاور متناسب
ممنون میشم به بنده راهنمایی بدین

دوست عزیز، شما اول مشخصات PC فعلی دقیق رو بده که بدونیم چه قطعاتی رو میشه ارتقا داد، دیگه اینکه بهترین گزینه ها چی هستن رو خودمون بهت توصیه می کنیم.

Processor: Intel Core i5 2500K
Motherboard:Asus P8P67 Sabertooth
Memory:4GB DDR3
Graphic Card:GTX580

این قطعات دیگه تولید نمیشن که بخوایم قیمت دقیق بدیم، قیمت کارکردشون هم سرجمع حدود 1550 میشه تخمین زد.

فرشید جان اگه میشه یه سیستم واسه گیم هم تا رنج 3 میلیون بم معرفی کنید...فقط هم کیس
این سیستم منه
Power 600W

حالا به نظر شما بفروشم از اول بگیرم یا با 2200 ارتقا بدم؟....هارد هم اکسترنال دارم 3ترا بایت

هم میشه ارتقا داد و هم میشه از اول جمع کرد، مدل مادربرد و پاور و بقیه ی قطعات رو دقیق نگفتی بشه با اطمینان برآورد کرد، اما هادر 250 که دیگه بدرد نمی خوره، پاورت هم نمی دونم چه مدلیه

اگر بخوای همین سیستم رو ارتقا بدی می تونی پردازنده ی Core i5 3570 بخری و یه کارت گرافیک قوی مثل GTX 670 یا AMD 7970 ، رم رو هم 8 گیگ کنی.

برا سیستم نو هم اینا توصیه میشه:

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V-LE
VGA:Geforce GTX 660 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W GREEN
CASE:GREEN DRAGON PRO

اینا میشه 3230 تومن. در کل ارتقا بدی شاید قطعات سریعتری بشه خرید.

سلام دوستان خسته نباشید من مزاحم شده بودم در مورد رایتر که استاد عزیز رامین خان کمک کرد راهنمایم کردم منو واقا مغازه دارها گیج کردن یکی میگه لایتون s324 لایت اسکریب اینترنال هست .میرم تو سایتش میبینم پچ برنر رو نداره میگم s624 ya s624b میگن قدیمیه تو سایتش و اینترنت این سری جدیدش هست اکسترنالشم که دوستمون گفت بده لایت اسکریبش از دیروز تا الان 45 تومن گرون شده.قید اکسترنالو باید بزنم .رایتر هم الان ندارم با لب تاپم باید رایت کنم اونم بلو ری هست خوب داره به فنا میره.تورو خدا کمکم کنید من رایتری بگیرم که خودش برنر مکس روش پچ شده باشه لایتون هست برند ولی مدل نمیگن.ممنون میشم چون واقعا مشکل شده برام :-s:-/

با سلام
استاتید گرامی نظرتون رو در مورد مین asus p8h77-vle میخواستم بدونم...در چه حدی هست؟؟ مخصوصا در مورد گرافیک آنبردی که روش هست ...می خوام بدونم گرافیکش در چه حده و معادل چه کارت گرافیکی هست و بازی های روز رو به استثنای چند مورد می تونه رو حالت مدیوم و رزولوشن قابل قبول بیاره...چون شخصی که میخواد این مین رو ببنده تا آخر تابستون نمیتونه گرافیک بخره و به همین جهت گفتم گرافیک آنبرد این مین تا آخر تابستون کارش رو راه میندازه؟؟
مشخصات دیگه ی این مین در چه حده؟؟
با تشکر
خب سی پی یوش مثل مال خودمه core 17 3770
4 گیگ هم رم داره 2 تا 2 گیگ

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or